dajte zovite ljudi ... pomozite momku

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nema za upload ogranicenja.urban corps je napisao/la:kad provjeravam koliko sam potrošio gledam "ukupno download" a šta znači "Ukupno upload" jel i za to ima neko ograničenje ili je to ne važno za bilo koji paket
npr
Ukupno upload: 3659.12 KB
Ukupno download: 53556.52 KB
uredu hvala na odgovoru, a šta to značiadnan_nanda je napisao/la:nema za upload ogranicenja.urban corps je napisao/la:kad provjeravam koliko sam potrošio gledam "ukupno download" a šta znači "Ukupno upload" jel i za to ima neko ograničenje ili je to ne važno za bilo koji paket
npr
pa to je za stvari koje ti postavljas na internet,kao ovde na forumu kad sliku postavis ili tako nesto,ili neki video na youtube itd.bar ja mislim da je to takourban corps je napisao/la:uredu hvala na odgovoru, a šta to značiadnan_nanda je napisao/la:nema za upload ogranicenja.urban corps je napisao/la:kad provjeravam koliko sam potrošio gledam "ukupno download" a šta znači "Ukupno upload" jel i za to ima neko ograničenje ili je to ne važno za bilo koji paket
npr
dobro mislisadnan_nanda je napisao/la: pa to je za stvari koje ti postavljas na internet,kao ovde na forumu kad sliku postavis ili tako nesto,ili neki video na youtube itd.bar ja mislim da je to tako
ma meni ja taj upload bio prije oko 900mb, al kako sam počeo torrente, skinem svaki dan 1, taj upload je počeo drastično rasti, pa zato pitam da mi oni uhljupi ne dođu šta naplatitiadnan_nanda je napisao/la:pa to je za stvari koje ti postavljas na internet,kao ovde na forumu kad sliku postavis ili tako nesto,ili neki video na youtube itd.bar ja mislim da je to takourban corps je napisao/la:uredu hvala na odgovoru, a šta to značiadnan_nanda je napisao/la: nema za upload ogranicenja.
To ti je zato sto seedujes dok skiads tj. automatski uploadujes ono sto skines, i tako ovi koji skidaju isti torrent, skidaju brze, a usput seeduju tako da tebi i ostalima ide brze.urban corps je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la:pa to je za stvari koje ti postavljas na internet,kao ovde na forumu kad sliku postavis ili tako nesto,ili neki video na youtube itd.bar ja mislim da je to takourban corps je napisao/la: uredu hvala na odgovoru, a šta to znači
ma meni ja taj upload bio prije oko 900mb, al kako sam počeo torrente, skinem svaki dan 1, taj upload je počeo drastično rasti, pa zato pitam da mi oni uhljupi ne dođu šta naplatiti
to znači da ja neću imati nikakvih problemaDinoTM je napisao/la:To ti je zato sto seedujes dok skiads tj. automatski uploadujes ono sto skines, i tako ovi koji skidaju isti torrent, skidaju brze, a usput seeduju tako da tebi i ostalima ide brze.urban corps je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la: pa to je za stvari koje ti postavljas na internet,kao ovde na forumu kad sliku postavis ili tako nesto,ili neki video na youtube itd.bar ja mislim da je to tako
ma meni ja taj upload bio prije oko 900mb, al kako sam počeo torrente, skinem svaki dan 1, taj upload je počeo drastično rasti, pa zato pitam da mi oni uhljupi ne dođu šta naplatiti
NE SERItax je napisao/la: nema dzabe ni u stare babe
duwnload+upload=limit
Brate spas si mi.Poslacu ti veceras temu pa ako mognes napisi.Moze?Emir_ZENICA je napisao/la:Ako treba kakva pismena iz njemackog reci ili neke rijeci ..slobodno reci ...![]()
n eserem bar je meni tako na hs za tebe i tvoj imit ja nezzurban corps je napisao/la:NE SERItax je napisao/la: nema dzabe ni u stare babe
duwnload+upload=limit
tax je napisao/la: duwnload+upload=limit
i meni je hs i imama 18 gigatax je napisao/la:n eserem bar je meni tako na hs za tebe i tvoj imit ja nezzurban corps je napisao/la:NE SERItax je napisao/la: nema dzabe ni u stare babe
duwnload+upload=limit
kod mene nije,na racunu mi pise:Mont0 je napisao/la:tax je napisao/la: duwnload+upload=limit
Trebalo bi da je tako, ne znam gdje nije :S
gdje to ima ?majestic24 je napisao/la:ebes te limite. Ja imam limit 5 gb,a trosim 10. Planiram se prebaciti na neki bezicni internet,25 km mjesecno bez limita.
Pardon,to je neki satelitski net.Emir_ZENICA je napisao/la:gdje to ima ?majestic24 je napisao/la:ebes te limite. Ja imam limit 5 gb,a trosim 10. Planiram se prebaciti na neki bezicni internet,25 km mjesecno bez limita.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.