FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 20 avg 2013, 22:53

Buu je napisao/la:Hvala na ovom

Pa nece nam valjda pitari preoteti Bubamarin kamp
Evo baš sad hoću da pitam jeli to onaj kamp za koji godinama pokušavamo izdvojiti 200.000 KM... ccc Niko ti nož u leđa ne zna zabiti kao što to zna komšija. Pa kad već imaju sponzore (Cardiff boy i sl.) što ne naprave svoj kamp nego navalili na ovaj koji mi pokušavamo godinama otkupiti. SRAMOTA!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 20 avg 2013, 23:04

Selam alejk.

Zasto su se ljudi navalili na Muamere kao da kosta cca 100 miliona pa ne smije biti u losoj formi, jer inace citava ekipa blista samo on ne valja. Popustite momka na miru, uostalom dzaba bilo ko pise kad ce Muamer siguran sam igrati, tako da bez potrebe to radite.

Prosle godine ste isto ovako tjerali Jamaka a on danas jedan od najboljih.
Nikola Tesla!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 20 avg 2013, 23:12

newBot je napisao/la:Selam alejk.

Zasto su se ljudi navalili na Muamere kao da kosta cca 100 miliona pa ne smije biti u losoj formi, jer inace citava ekipa blista samo on ne valja. Popustite momka na miru, uostalom dzaba bilo ko pise kad ce Muamer siguran sam igrati, tako da bez potrebe to radite.

Znaci da je urodila plodom kritika protiv Jamak. :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 20 avg 2013, 23:16

corleone87 je napisao/la:

Znaci da je urodila plodom kritika protiv Jamak. :mrgreen:
Sta je urodilo plodom? Da su se slusali ovi forum strucnjaci Jamak bi bio otjeran, a on je ostao sad je jedan od najboljih.
Muamer je extra decko, mozda manji pad u igri, fali mu Zola, ali vratit ce se on.
Nikola Tesla!

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 20 avg 2013, 23:18

Moze li neko ko je upoznat objasniti malo tu situaciju oko kampa, nisam uopste upoznat sa situacijom i to da je bila varijanta otkupa, neko gore spomenu i malene u cijeloj prici...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 20 avg 2013, 23:22

bangara je napisao/la:Moze li neko ko je upoznat objasniti malo tu situaciju oko kampa, nisam uopste upoznat sa situacijom i to da je bila varijanta otkupa, neko gore spomenu i malene u cijeloj prici...
Koliko ja znam, mi smo bili zagrijani za to. Ali Pašić (direktor Bubamare) valjda ima tu nekih neplaćenih obaveza pa tako je otkup bio preskup za nas...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 avg 2013, 00:13

Danas je trening u civilu pratio Sanel Jahic.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 21 avg 2013, 00:19

Vozdra momci.

Nemam u zadnje vrijeme vremena da pratim, ima li šta novo za Zolu? Dokle je sa oporavkom?
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 21 avg 2013, 00:22

exbabilon je napisao/la:Danas je trening u civilu pratio Sanel Jahic.
Kad je zavrsio fudbalsku karijeru, pa da vec u policiji radi :?: Da nije s Kruzikom?!
Nikola Tesla!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 21 avg 2013, 00:23

ronweasley je napisao/la:Vozdra momci.

Nemam u zadnje vrijeme vremena da pratim, ima li šta novo za Zolu? Dokle je sa oporavkom?

Počeo je trenirati...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 21 avg 2013, 00:27

Pa super. Da nije bilo te povrede već bi igrao negdje dalje sigurno. Ali ajde da se nadamo da ga nije puno unazadila ta povreda i da će ispuniti strašan potencijal koji ima. Dečko je zvijer. Novi Rahimić. :D
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 21 avg 2013, 00:29

Kad se Skaljic vraca ? Trebao bi sad nekad jel tako ? :)
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 21 avg 2013, 00:53

asunsao je napisao/la:Kad se Skaljic vraca ? Trebao bi sad nekad jel tako ? :)
Za Mostar bi trebao biti spreman...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 avg 2013, 01:40

daBogda se sva liga raspala,j...m ti savez jadni i bijedni,lopovi korumpirani kad jedan bojac iz kamengrada dobije za ono sve 3.000 kazne i onda se pitao sto ovo sto ono,ljudi ovo je samo dokaz da treba da sto vise nacionalizma bude na stadionu pa iskoristite ovu priliku,fuj jade jadne i komsije neke.. sto se tice bilbije pa taj kad bi dosao ja bi ga prvi pljuvao
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 21 avg 2013, 01:52

old school je napisao/la:daBogda se sva liga raspala,j...m ti savez jadni i bijedni,lopovi korumpirani kad jedan bojac iz kamengrada dobije za ono sve 3.000 kazne i onda se pitao sto ovo sto ono,ljudi ovo je samo dokaz da treba da sto vise nacionalizma bude na stadionu pa iskoristite ovu priliku,fuj jade jadne i komsije neke.. sto se tice bilbije pa taj kad bi dosao ja bi ga prvi pljuvao
MI SMO INSTITUCIJA I TAKO TREBA I DA SE PONAŠAMO :!: :!: :!:
Ne smijemo dopustiti sebi takvo ponašanje, naprotiv mi njima moramo pokazati i dokazati kako se navija za svoj klub i kako se ponašaju šampioni, i na terenu i na tribinama. Gospoda. ;)
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 avg 2013, 02:06

Mi ne treba da se puno zamaramo drugim navijacima I klubovima, nego treba da im budemo primjer, da budemo veliki I u pobjedi I u porazu, da ne nanosimo stetu klubu kao ranije, hvala Bogu dobro smo poceli, za ocekivati je da tako I nastavimo.

Zastave, salovi, grla I dlanovi!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 avg 2013, 02:19

vidim niste primjetili ironiju tu u tekstu ali hajde,zalosno je sto se to tako radi,kad bi dobili 10.000 vidjeli bi mi da li bi bilo bar godinu dana takvog navijanja,da im se bojac i onako pred gasenjem ugasi jade jadne i oni i oni u savezu maloumnici,a nemojte meni te price vise da budemo mi gospoda za njih,mi smo to odavno za njih,samo ne treba vise ni njih trpiti,tako smo i prije trpili pa 1500 djece ubijeno da ne pricam dalje i da se ne zavlacim u tu temu tegobna je i mogao bi pricati nepozeljne stvari,samo isfrustriran sam kaznom za borac
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 21 avg 2013, 03:10

Shvatam ironiju, shvatam razocarenje, shvatam covjeka.... Ali, mi smo mi a oni su oni.
Neko mora gaziti naprijed a taj neko trebamo biti mi.
Dobili oni kaznu ili ne, mi trebamo/moramo naprijed.

Ukratko, mi smo Zeljeznicar - INSTITUCIJA i oni trebaju da se furaju na nas a nikako mi na njih.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 avg 2013, 08:02

Koliku smo kaznu dobili fredi ? Koliku ste dobili vi za psovanje balija ?! Da li Zeljo to radi redovno svaku tekmu ?! Da li se kompletna javnost tada digla, slala se izvinjenja, itd. itd. Da li se Borac kome izvinuo, napravio saopstenje, ogradio se od navijaca ?! Da li se digne medijska pompa oko toga, ili Bojac salje kako je delegat napisao pristrasan izvjestaj ?!

Jadni ste vi, premaleni za klub k'o sto je Zeljo... ;) Da se razumijemo, 90% vas je kao ovi iz Bratunca sa narodnog veselja kojima je normala zaigrati kolo uz onakvu pjesmu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 avg 2013, 08:18

Alejku selam, pa desi bolan muamere.... vratio se iz kafane pa nisi se mogo suzdrzat da se ne javis

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 16 gostiju.