reci im burazbagrcavi je napisao/la:On je vazda bio pametan momak.

i to po drugi puttyler durden je napisao/la:Ljiljane ,mnogo si pametan, kako si se upisao na faks.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
reci im burazbagrcavi je napisao/la:On je vazda bio pametan momak.
i to po drugi puttyler durden je napisao/la:Ljiljane ,mnogo si pametan, kako si se upisao na faks.
Imal Tetka kakvo EU drzavljanstvoiVar je napisao/la:ko mi je ovo tetku na orebiću slik'o ???![]()
ti onda bolujes od incestnih plavih jajaiVar je napisao/la:ko mi je ovo tetku na orebiću slik'o ???![]()
neJma, nije svako ja, a mene nećeš nikad po*ebatHeller je napisao/la:Imal Tetka kakvo EU drzavljanstvoiVar je napisao/la:ko mi je ovo tetku na orebiću slik'o ???![]()
tobe tobe kolega, da je 4. koljeno pa hajdConsigliere je napisao/la:ti onda bolujes od incestnih plavih jajaiVar je napisao/la:ko mi je ovo tetku na orebiću slik'o ???![]()
![]()
![]()
![]()
(sala mala)
Haj **** nema veze moze i bez EU drzavljanstvaiVar je napisao/la:neJma, nije svako ja, a mene nećeš nikad po*ebatHeller je napisao/la:Imal Tetka kakvo EU drzavljanstvoiVar je napisao/la:ko mi je ovo tetku na orebiću slik'o ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yebem ti tetku u sjajni pakaš.iVar je napisao/la:ko mi je ovo tetku na orebiću slik'o ???![]()
Ne laj.bagrcavi je napisao/la:yebem ti tetku u sjajni pakaš.iVar je napisao/la:ko mi je ovo tetku na orebiću slik'o ???![]()
Yebiga brate, ovakva guza se oprosti samo clanovima uze famElije!iVar je napisao/la:tobe tobe kolega, da je 4. koljeno pa hajdConsigliere je napisao/la:ti onda bolujes od incestnih plavih jajaiVar je napisao/la:ko mi je ovo tetku na orebiću slik'o ???![]()
![]()
![]()
![]()
(sala mala)
Elegant je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ti je ne bi ?
Nije. Ako Bog da nije!Cautinho je napisao/la:Pa tetka mu je.
ako će šutit, onda se ne opraštaConsigliere je napisao/la: Yebiga brate, ovakva guza se oprosti samo clanovima uze famElije!![]()
Iste cipele na istim stopalimaneo je napisao/la:Slika pada u vodu radi obuce. Niko da primjeti ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Jabroni, jasmin10 i 11 gostiju.