FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- sef_mafije
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
mislim da od nase premijer lige nema nista ni ove sezone 

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Po cemu si to mogao zakljucitisef_mafije je napisao/la:mislim da od nase premijer lige nema nista ni ove sezone

1947!
Rudnik nije jak ove godine brate,a mozemo uc' samo kad oni guraju... 

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Mozemo uci samo kad se kompletno rukovodstvo kluba,a i rudnika takodjer promjeni,i kad posteni ljudi pocnu upravljati ovim gradom opcenito,tad ce sve da se promjeni i procvjeta u Banovicima 

Dilamo CRNI UGALJ !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Srijeda, 17:30
Gradski stadion Banovici
FK Buducnost I-tim - FK Buducnost Juniori
Gradski stadion Banovici
1947!
Znači Rudnik finansira prvi tim (crna), a SDA omladinski pogon (zelena)?Ljumani_Banovici je napisao/la:Srijeda, 17:30
Gradski stadion Banovici
Šala naravno. Ali se poklapa, morate priznati.

-
- Moderator
- Kontakt:
Njegovo vrijeme je prošlo sada je dobar za nekih 30-ak minuta igre, eventualno poluvrijeme. Kada smo u sezoni 2009/10 ulazili u PL bio je nosioc naše igre i pravi lider na terenu, ali vremenom je sve više slabio kako su ga godine stizale. Doduše, tada i nije bio teško biti dobar kada si uz sebe u veznom redu imao recimo jednog Halilovića koji će odrađivati najveći dio posla. Ne znam, ali teško da može predstavljati neko pojačanje sada, kao back up je dobar.Benjo_AFC86 je napisao/la:Nešto više o Sarajliću?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Da bogdom finansiraju, nemaju juniori lopti da treniraju. Uslovi 0 bodovaCasp3r je napisao/la:Znači Rudnik finansira prvi tim (crna), a SDA omladinski pogon (zelena)?Ljumani_Banovici je napisao/la:Srijeda, 17:30
Gradski stadion Banovici
Šala naravno. Ali se poklapa, morate priznati.

1947!
Trebamo mi što bi se reklo "još puno pure jesti" da bi ušli u PL. Ekipa jeste dobra, po imenima tu smo negdje za vrh tabele, al' ova ekipa nit' ima pobjednički mentalitet, nit' ima podršku navijača i Općine, nit' ima petlju da na gostovanjima uradi nešto više (nekada se uzme neki bod - i ćorava koka neko zrno ubode) što su presudni faktori u borbi za PL. Biće bolje nego prošle godine, barem bi trebalo, ali PL možemo zaboraviti.sef_mafije je napisao/la:mislim da od nase premijer lige nema nista ni ove sezone

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ma jok, pa se poslije bezveze razočarati. K'o prošle sezone, odlično krenuli, bili na vrhu tabele i čim je došla iole ozbiljnija ekipa doslovno nas rasturila (Vitez).Ljumani_Banovici je napisao/la:Na nama je da se nadamo
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
NavikliLjumanM95 je napisao/la:Ma jok, pa se poslije bezveze razočarati. K'o prošle sezone, odlično krenuli, bili na vrhu tabele i čim je došla iole ozbiljnija ekipa doslovno nas rasturila (Vitez).Ljumani_Banovici je napisao/la:Na nama je da se nadamo

1947!
-
- Kontakt:
Mujić je ovaj strasno dobar igrac
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mujic-bu ... igu/111820" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mujic-bu ... igu/111820" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Branitelj-Buducnost
Glavni sudija: Frano Jelić (Široki Brijeg)
Asistent 1: Zvonimir Mandić (Ljubuški)
Asistent 2: Tomislav Kraljević (Ljubuški)
Četvrti sudija: Josip Kožul (Široki Brijeg)
Mislim da cemo uz ovu sudijsku cetvorku ostvariti jos jednu visoku pobjedu
Glavni sudija: Frano Jelić (Široki Brijeg)
Asistent 1: Zvonimir Mandić (Ljubuški)
Asistent 2: Tomislav Kraljević (Ljubuški)
Četvrti sudija: Josip Kožul (Široki Brijeg)
Mislim da cemo uz ovu sudijsku cetvorku ostvariti jos jednu visoku pobjedu

1947!
Jedino možemo ostvariti moralnu pobjedu, nikakvu drugu. 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Delegiranje za vašu utakmicu - nisu se ni trudili da ne budu ofirni.
Upravo.Casp3r je napisao/la:Delegiranje za vašu utakmicu - nisu se ni trudili da ne budu ofirni.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.