Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Zato im Stewart Downing i Ashley Young igraju u reprezentacijiPonos Torina je napisao/la:Najace mi je sto 90% Engleza kaze kako nikad nisu culi za Williana do ovih par dana dok se nije poceo povezivati s Liverpoolom i Tottenhamom![]()
to je sve karma.OTNYS_YNWA je napisao/la:Znaci ipak je prioritet da Liverpool posluje u plusu, a igraci se nece platiti vise od cijene za koju drugi smatraju kako je realna. Zato smo zbog par miliona ostali bez Hene, Coste, sada bez Williana. Fuj, fuj, fuj..
Sto se tice Amerikanaca ok stoka suOTNYS_YNWA je napisao/la:Jedino sto nam preostaje jeste da vjerujemo ovim nasim mladim igracima, osim ako nas ne kupi neki 'darezljiviji' vlasnik, dosta je americke stoke.
Ameri ulazu u NFL,NHL,NBA a sto se tice futbala to im je strani sport kao sto je nama CurlingOtelo je napisao/la:Nek im Soxi prave novac koji cemo mi da trosimo
Prije ce biti da mi pravimo novac koji ce Soxi trositiOtelo je napisao/la:Nek im Soxi prave novac koji cemo mi da trosimo
UpravoHeKen je napisao/la:Prije ce biti da mi pravimo novac koji ce Soxi trositiOtelo je napisao/la:Nek im Soxi prave novac koji cemo mi da trosimo
ZnamPonos Torina je napisao/la:Ameri ulazu u NFL,NHL,NBA a sto se tice futbala to im je strani sport kao sto je nama CurlingOtelo je napisao/la:Nek im Soxi prave novac koji cemo mi da trosimo
Ma pusti njega vidis da pored ociglednog objasnjena zasto nije doveden Willian on uvije trazi mjesto za raspravu i tjera svoje,da smo imali 100M na raspolaganju Willian nebi dosao jer nece da preplacuju igrace...OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, zaista je puno placen Alberto. Za te pare smo mogi dobiti Williana, pa mozda i Soldada..
Ovakva logika može postojati samo kod tebe.OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, zaista je puno placen Alberto. Za te pare smo mogi dobiti Williana, pa mozda i Soldada..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.