Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 22:46

Najace mi je sto 90% Engleza kaze kako nikad nisu culi za Williana do ovih par dana dok se nije poceo povezivati s Liverpoolom i Tottenhamom :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 20 avg 2013, 22:49

Ponos Torina je napisao/la:Najace mi je sto 90% Engleza kaze kako nikad nisu culi za Williana do ovih par dana dok se nije poceo povezivati s Liverpoolom i Tottenhamom :lol: :lol:
Zato im Stewart Downing i Ashley Young igraju u reprezentaciji :mrgreen: Za njih su sigurno čuli.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 avg 2013, 22:50

Znaci ipak je prioritet da Liverpool posluje u plusu, a igraci se nece platiti vise od cijene za koju drugi smatraju kako je realna. Zato smo zbog par miliona ostali bez Hene, Coste, sada bez Williana. Fuj, fuj, fuj..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 avg 2013, 22:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:Znaci ipak je prioritet da Liverpool posluje u plusu, a igraci se nece platiti vise od cijene za koju drugi smatraju kako je realna. Zato smo zbog par miliona ostali bez Hene, Coste, sada bez Williana. Fuj, fuj, fuj..
to je sve karma.

Otelo hoćeš ti da zayebaješ arsenal :P
Vođa zna.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 22:52

OTNYS_YNWA@
Barret je sve rekao...Rodgers se pati sa upravom i pokusava uraditi najbolje sto moze da bi klub bio koliko toliko kompetentan u PL u novoj sezoni,ali na nasu zalost Vlasnici zele da zarade a ne da zadovolje ukuse navijaca Liverpoola...

Nedime@

Wenger salje ponudu 3x manju nego sto taj igrac vrijedi i normalno da dobija odbijenicu svugdje,ali ga opet razumijem nece covjek da preplacuje igrace jer zna da bi morao plate svima da poveca ako dovede neko vece ime koje bi zahtjevalo nekakvu astronomsku platu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 avg 2013, 22:55

Jedino sto nam preostaje jeste da vjerujemo ovim nasim mladim igracima, osim ako nas ne kupi neki 'darezljiviji' vlasnik, dosta je americke stoke.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 avg 2013, 22:58

ma znam wenger jednostavno ne želi da pristane na lude iznose koji se danas plaćaju za igrača. Čovjek pokušava nemoguće a to je da plaća neku "realnu" cijenu igrača, normalno uvijek šalje nešto nižu ponudu, al u današnje vrijeme iznosi su smiješni, gdje prosječan igrač vrijedi 20+ miliona.

I liverpool i Arsenal su failali polijepo sa transferima, jednostavno im se nije dalo.

a to za američku stoku se svakako slažem, koliko su svi samo zaluđeni novcem... :?
Vođa zna.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 avg 2013, 22:59

http://www1.skysports.com/football/news/11669/8880612" onclick="window.open(this.href);return false;

Coates će biti out na duži period.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 23:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:Jedino sto nam preostaje jeste da vjerujemo ovim nasim mladim igracima, osim ako nas ne kupi neki 'darezljiviji' vlasnik, dosta je americke stoke.
Sto se tice Amerikanaca ok stoka su :lol: :mrgreen:
Al sa druge strane nebi volio da nas uzme Arap da budemo kao City,PSG to nikako nebi valjalo nebi bilo nikakvih granica..Greska je imati Amere za vlasnike ali Arapi su jos gori jer nemaju granice....

Treba krenuti po Will Hughes :mrgreen: 8-)

Okrenuti se ovim mladim,dati Ibeu i Sterlingu da igraju sto vise i da se pokazu...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 avg 2013, 23:02

Nek im Soxi prave novac koji cemo mi da trosimo :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 23:05

Otelo je napisao/la:Nek im Soxi prave novac koji cemo mi da trosimo :mrgreen:
Ameri ulazu u NFL,NHL,NBA a sto se tice futbala to im je strani sport kao sto je nama Curling ;)

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 20 avg 2013, 23:05

Prije ce biti da mi pravimo novac koji ce Soxi trositi :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 avg 2013, 23:12

HeKen je napisao/la:
Prije ce biti da mi pravimo novac koji ce Soxi trositi :D
Upravo
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 avg 2013, 23:13

Ponos Torina je napisao/la:
Ameri ulazu u NFL,NHL,NBA a sto se tice futbala to im je strani sport kao sto je nama Curling ;)
Znam :D

Nisu za njih sportovi preko bare.

Jel taj curling ono sa metlama?

@peppo moguce no dosta se i oni sto igraju bejzbol placaju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 23:16

Vratimo se nasim realnim metama :mrgreen: :mrgreen: 8-)

Tiago Ilori

slika

Tiago Abiola Delfim Almeida Ilori is a Portuguese footballer who plays for Sporting Clube de Portugal B as a central defender.
Born: February 26, 1993 (age 20), London, United Kingdom
Height: 1.90 m
Weight: 80 kg
Career start: 2011
Team: Sporting Clube de Portugal (#34 / Defender)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Will Hughes

slika

William James "Will" Hughes is an English footballer who plays as a midfielder for Derby County.
Born: April 7, 1995 (age 18), Weybridge, United Kingdom
Height: 1.85 m
Weight: 73 kg
Career start: 2011
Team: Derby County F.C. (#19 / Midfielder)
Education: Repton School

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Richairo Živković

slika

Richairo Juliano Živković is a Dutch-born, Serbian footballer who plays for FC Groningen.
Born: September 5, 1996 (age 16), Willemstad

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mamadou Sakho
Isti Adebizi iz Oz-a :lol: :lol: :mrgreen:

slika

Mamadou Sakho is a French international footballer who currently plays for French club Paris Saint-Germain in Ligue 1. He primarily plays as a centre back for his club, but can also deputized as a left back if necessary.

Born: February 13, 1990 (age 23), Paris, France
Height: 1.87 m
Weight: 83 kg
Career start: 2007
Salary: 3.84 million EUR (2012)
Teams: Paris Saint-Germain F.C. (#3 / Defender), France national football team (#5 / Defender)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 avg 2013, 23:23

Jao kad se Brendo sad naljuti na amere pa potroši 10 mil :mrgreen: .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 avg 2013, 23:29

[youtube][/youtube]

Bespotrebni transfer Alberta nas je koštao Williana. Suso je već uradio dvije stvari koje Alberto nije nikad učinio u Primeri, bio starter i napravio asistenciju.
Znači Coates je na duže vrijeme out, što znači da Škrtel neće ići iz kluba.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 avg 2013, 23:34

Da, zaista je puno placen Alberto. Za te pare smo mogi dobiti Williana, pa mozda i Soldada..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 23:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, zaista je puno placen Alberto. Za te pare smo mogi dobiti Williana, pa mozda i Soldada..
Ma pusti njega vidis da pored ociglednog objasnjena zasto nije doveden Willian on uvije trazi mjesto za raspravu i tjera svoje,da smo imali 100M na raspolaganju Willian nebi dosao jer nece da preplacuju igrace...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 avg 2013, 23:41

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, zaista je puno placen Alberto. Za te pare smo mogi dobiti Williana, pa mozda i Soldada..
Ovakva logika može postojati samo kod tebe.
Alberto je plaćen 6.8 miliona funti a nam je Willian izbjegao za nekih 4 do 5 miliona funti. Nadam se da ćeš sada razumjeti poentu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.