FK Radnički Lukavac

terabajt
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la terabajt » 20 avg 2013, 17:48

Jel istekla kazna za gledaoce ?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 avg 2013, 18:00

terabajt je napisao/la:Jel istekla kazna za gledaoce ?
Da, protiv Mladosti igramo napokon pred publikom, novajlija će imati vatreno što se tiče gostovanja, nadamo se punom Jošiku.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 avg 2013, 18:02

Kako je ovaj golman Igmana prekucao čak i moje golmansko znanje.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 avg 2013, 18:04

Benjo_AFC86 je napisao/la:Kako je ovaj golman Igmana prekucao čak i moje golmansko znanje.
Da smo imali još 1-2 kornera Jare bi mu uvalio, evo na videu baš imaju dva vezana (ujedno i jedina na utakmici) kornera, pogotovo ovaj drugi.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 avg 2013, 19:16

Jaranović igrač kola, ima neko da je kupio Sport da postavi sliku članka?

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 20 avg 2013, 19:57

Jaranovic je igrac koji je u Radnickom definitivno najvise napredovao u zadnje dvije godine, mada kao tip igraca mi nije najdrazi...
Bravo Jare samo tako nastavi ;)

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 20 avg 2013, 20:11

Casp3r je napisao/la:Sova podjeli sa rajom to što uzimaš, očigledno je kvalitetan neki halucinogen, prvo za Jogeta, pa ovo za Mujagića.
ne uzimam ja ništa , ja samo čitam šta se napiše...pročitaj sam ono što si komentarisao uz video...jaranovića o kome si mogao pisati puno vise spomenuo si jednom , a mladog mujagića 3-4 puta...a sve u fazonu primili smo gol jer je mlad itd....a sto se tiče ,,rupe,, u odbrani , pa drug da ti dam neke poduke o fudbalu...tu rupu u odbrani , trener začepi , ili povratkom , još nekog igrača iz faze napada , ili uvodjenjem odbrambenog igrača umjesto neke špice, a rezultat smo imali 2-0.. da trener zna voditi ekipu tj. utakmicu mogao je zadnjih desetak minuta vratiti sve nase igrace u bunker da se odbranimo....da ne duljim , normalne ekipe uvježbavaju igru sa igračem manje , ili sa igračem više itd...to tvoje objašnjenje ,,rupa,, je glupo...kad je giga dobio karton , po tvom je ostala rupa, zasto je nije neko začepio..hahaha...ali ne ljuti se nemam ja nista protiv tebe ...a nalupetao si se ti tokom priprema , da ti ne pokazujem , pročitaj svoje postove , gdje kažeš npr. ,,gotiviš,, golmana koji je dosao iz slavinovića zato jer je ,,opalio,, tamo nekog sudiju...eeeeee zbog takvih mi igramo 3 utakmice bez publike...dalje ,, ti 10 dana čekas nekog momka iz kalesije ,, ..famozno pojačanje ...pa šta si ti menadžer , kluba zadužen za pojačanja ..a za jogeta , pa u svim tvojim formacijama ,prve ekipe , a ima ih mnogo , joge je u prvoj postavi, zato sam ti ga spomenuo...a momak je htjeo igrati za nas , pa nije htjeo, pa onda povrijedjen itd.....a i on je samo navikani talent , koji nije uspiou slobodi, ...podsjetiću te ono što znas a nećes da kažeš.. on je igrao za SOLINU koja je u rangu naših huskića i bokavića......toliko o njegovim kvalitetama ....tebi ide pozdrav , bez ljutnje s moje strane ..ovo je onako komentar , da se ne ispaljujes bez veze, nisi ti loš momak ali zaneseš se , makar kroz pisanje....veze nas ja mislim ista stvar , volimo radnički .

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 avg 2013, 20:34

Jarane, ja sam zapanjen tvojom umnom sposobnošću da toliko stvari promašiš, ali o ovim ostalim stvarima nećemo, samo mi molim te kopiraj gdje sam ja to spomenuo Mujagića "toliko puta" negativno?

Uz video nešto napisao?
Casp3r je napisao/la:Bruka nekih padova se izdešavala u zadnjih 10tak sati...

IZVJEŠTAJ + VIDEO
Evo komentara, ŠTA si ti prijatelju moj solidni vidio? Uopšte nikakvog komentara vezanog za video, nemoj mi reći da si ovo "Bruka nekih padova se izdešavala u zadnjih 10tak sati..." uspio da povežeš sa videom? Haha! Pa "zadnjih 10tak sati" - PRIJATELJU!
sova12 je napisao/la:tu rupu u odbrani , trener začepi , ili povratkom , još nekog igrača iz faze napada , ili uvodjenjem odbrambenog igrača umjesto neke špice, a rezultat smo imali 2-0.. da trener zna voditi ekipu tj. utakmicu mogao je zadnjih desetak minuta vratiti sve nase igrace u bunker da se odbranimo....da ne duljim , normalne ekipe uvježbavaju igru sa igračem manje , ili sa igračem više itd...to tvoje objašnjenje ,,rupa,, je glupo...kad je giga dobio karton , po tvom je ostala rupa, zasto je nije neko začepio
Pa ja trubim već mjesec dana da trener nije posložio ekipu uopšte i da ih gura u neke pogrešne formacije, a ti si skontao skroz suprotno - prijatelju moj solidni, prijatelju.
sova12 je napisao/la:a nalupetao si se ti tokom priprema , da ti ne pokazujem , pročitaj svoje postove , gdje kažeš npr. ,,gotiviš,, golmana koji je dosao iz slavinovića zato jer je ,,opalio,, tamo nekog sudiju...eeeeee zbog takvih mi igramo 3 utakmice bez publike
Operisan na sarkazam si prijatelju moj solidni, izguglaj sarkazam. Pa ja sam odmah rekao kad je došao na pripreme "Ne daj Bože da je bio tu protiv Viteza suspendovali bi nam grad cijeli ne stadion". Prijatelju, solidni prijatelju.
sova12 je napisao/la:ti 10 dana čekas nekog momka iz kalesije
Šta imaš ti protiv Kalesije? Pa Pjanić je iz Kalesije, Džanić je takođe, što si takav? A momak koji je trebao doći je bio pred potpisom za Željezničar; JESI ČITAO uopšte o čemu se radi, koliko si uopšte upućen o kojem igraču se radi? Očigledno da nemaš ni približno sliku o kakvom kvalitetu se radilo, pogotovo za ovu našu ekipu.
sova12 je napisao/la: za jogeta , pa u svim tvojim formacijama ,prve ekipe , a ima ih mnogo , joge je u prvoj postavi, zato sam ti ga spomenuo...a momak je htjeo igrati za nas , pa nije htjeo, pa onda povrijedjen itd.....a i on je samo navikani talent , koji nije uspiou slobodi, ...podsjetiću te ono što znas a nećes da kažeš.. on je igrao za SOLINU koja je u rangu naših huskića i bokavića......toliko o njegovim kvalitetama ...
Pa naravno da sam ga stavljao u formaciju, doveli smo ga da igra ne da sjedi na klupi, sve na stranu: TI SI iz toga skontao da sam ja njega kovao u zvijezde? Prijatelju moj solidni, uh prijatelju.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 avg 2013, 20:49

Jaranović igrač kola na otvaranju prvenstva, dušmanima u inat, ljubi ga brat prejaka! ;)
slika

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 avg 2013, 22:34

Čuj onog bisera i taktike. Povedeš i onda sve igrače vratiš i igraš bunker! I to još protiv inferiornog protivnika :lol: :lol:

istina111
Kontakt:

Post Postao/la istina111 » 21 avg 2013, 10:51

Sova12
Zelio sam ti odgovoriti odmah ali nisam prijavljen na forumu pa sam morao cekati par dana za aktiviranje aplikacije. U sportu sam citav zivot I pratim svakodnevno na internetu sve, a pogotovu za Radnicki. Ovo je moje prvo javno pisanje u zivotu a vjerovatno I poslednje jer necu dalje polemisati. A sad o mladom Tinjicu sto je razlog mog javljanja. Njegov otac je navijac Radnickog skoro pedeset godina, kao dijete je I trenirao u Radnickom na starom stadionu. Prije rata smo pratili Radnicki I na strani, sjecam se razigravanja protiv Tekstilca, Elektrobosne( u Jajcu smo pravo fasovali). I ostace vjerni navijac do kraja svog zivota. Trenutno nije u Lukavcu ali gleda svaku utakmicu kada je u mogucnosti. Oblatio si mladog Tinjica o kome ne znas bas NISTA a mogao si vrlo lako da saznas samo da si htio pitati( treneri Softa,Merdan,Vehad,Sipak,Damir…).Mladi Tinjic je DIJETE RADNICKOG I to se nikada nece moci promijeniti koliko god on promijenio klubova u svojoj karijeri. Poceo je trenirati u Radnickom sa svojih 6 godina (Merdan). Trenirao je sa djecom starijom od sebe 2-3 godine jer nije bilo njegove generacije. Nakon 6 godina provedenih u Radnickom, sa svojih 12 godina kada je stasao za pionire Ibrakovic ga odvodi u Slobodu. Druge godine u Slobodi sa pionirima postaje prvak BiH(Crnkic). Poslije toga su viceprvaci BiH, finalisti Kupa BiH, uvijek su u vrhu do ispadanje seniorske ekipe Sloboda iz Premijer Lige. Upravo zavrsenu sezonu su junior Sloboda zavrsili kao prvaci Federacije BiH. Bio je nekoliko puta na okupljanju reprezentacije ali na zalost jos nije upisao nastup na zvanicnoj utakmici BiH. Tinjic je napadac I uvijek je bio u prvoj postavi. Znao je ispastati u svojoj karijeri bas zbog onoga za sto ga ti optuzujes, davanja. To je ono sto je najgore u sportu pogotovu mladih igraca jer se talenat I kvalitet nemoze kupiti. O cistom obrazu Tinjica mozes vrlo lako provjeriti kod svih trenera Slobode ili roditelja djece sa kojim je igrao godinama. On je presao u Radnicki na poziv trenera koji ga je trenirao dugo vremena. Presao je iz prvog tima Sloboda(seniori) jer je trenirao sa prvim timom. Imao je ugovor I redovnu platu I premije, bar je to bilo uvijek ispostovano(junior nemaju ugovore I plate). Debitovao je seniore Slobode proljetos sa 17 godina protiv Iskre(vrlo lako provjeriti jednim klikom na transmarketu). Ako si gledao Radnici protiv Slobode proljetos na Tusnju bio je na klupi Slobode(vrlo lako provjeriti na oficijalnim fotografijama). Osim Tinjica bilo je jos 5 juniora u prvom timu. Bez obzira koliko igrali u prvom timu svi su morali nastupati za juniore, takva je politika kluba. Nazalost ovog ljeta su skoro svi otisli iz Sloboda jer je I to politika kluba dugo vremena,rjesavaju se svoje djece a dovode igrace iz okolnih mjesta. Zasto je jedan Dzindo dao takav odgovor samo on zna. Mogao je dati mnogo drugih odgovora zato sto on odlicno poznaje Tinjica, I gdje igra I prati njegovu karijeju. Mogao ti je reci da je u toj utakmici Tinjic usao na poziciji beka gdje nikada nije igarao u svojoj karijeri. 12 godina igra napadaca a trener ga stavi na beka. To mu se prvi put desilo u Radnickom ali je pokusao snaci se I odigrati sto je bolje znao. Otac u Iraku a jedini on ne igra na svojoj poziciji? Fudbalski put mu nije bio ni malo lagan kao nekoj djeci, smo se oslanjao na svoj kvalitet. U prvom timu Slobode je cesto imao dva trenionga dnevno koje nikada nije propustao I isao u skolu u Lukavcu svaki dan. Nazalost zavist, ljubomora I laz su veliki dio danasnjeg zivota.

Hajmo Radnicki glavom.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 avg 2013, 13:05

U Livno bez Gige će biti izazov veliki.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 avg 2013, 14:17

@istina111

Šta on zna o tome kad je ko trenirao u Radničkom. Njegovo vrijeme navijanja za Radnički je počelo kad je vidio da se ovaj klub može vratiti iz trećeg u drugi rang takmičenja, a do tad je sis'o veslo, dakako. Uostalom, blati nekoliko momaka,a nije vidio ni kako igraju. Kakve veze ima kome gdje otac radi, dakle on ničim izazvan napada neke mlade igrače samo zato što im roditelji rade u Iraku i sam pravi konstrukcije da je to zato što je neko nekom obeć'o neku opremu, itd, za šta se u normalnim državama odgovara pred zakonom jer se radi o klasičnoj kleveti.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 avg 2013, 15:16

Službena lica za subotu:

Glavni: Musa Mateo (Mostar)
Asistent 1: Žilić Oliver (Vitez)
Asistent 2: Puzović Igor (Travnik)
Četvrti: Stojić Dragan (Mostar)
Delegat: Glavaš Vladimir (Drinovci)
Posmatrač: Hrustanović Izet (Bihać)

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 21 avg 2013, 16:52

studeni je napisao/la:Čuj onog bisera i taktike. Povedeš i onda sve igrače vratiš i igraš bunker! I to još protiv inferiornog protivnika :lol: :lol:

taj inferiorni protivnik je napravio nekoliko , opasnih napada , pred kraj utakmice , i dao gol , tako da smo (oni koji su gledali utakmicu sa kačare) molili boga da sudija svira kraj da ne padne još jedna frlja. pa odoše bodovi.imali smo igrača manje , i odbrana je već djelovala panično...

vidim da su neki moji komentari pokrenuli priče , a nije mi cilj bio vrijedjanje , i nisam nikoga vrijedjao..iznio sam samo ono što su mnogi čuli.a VOLIO BI DA RADNIČKI IGRA PREMIJER LIGU..I DA VIŠE CIJENIMO JARETA I OSTALE DOMAĆE IGRAČE...I DA NEKO KO DOVODI POJAČANJA SA STRANE POTREFI DOBRE MOMKE , KAO ŠTO SU LUGI I DŽANA ...KOJE (napisao sam prije , ..cijenim)...I VOLIO BI DA DOMAĆA DJECA KOJA PRODJU ŠKOLU RADNIČKOG DOBIJU PRAVU ŠANSU ..U OVOM SLUČAJU MUJAGIĆ, KOJI JE NAKON ODLASKA KUDUZOVIĆA I HALILAGIĆA NAS NAJBOLJI MLADI IGRAČ.....VOLIO BI DA SVE BUDE POŠTENO , DA IGRAJU IGRAČI PO KVALITETU , A NE PO BABI I STRIČEVIMA , TJ. ŠTELAMA.ali stvarnost je drugacija , dovode se raznorazni ,,dobri,, igrači koje skupo plaćamo, a većina sjedi na klupi.........ali imaju nekoga ko ih ,,dovodi ,, neki kvazi menadžeri....a o tome koliko ko godina igra , ili navija ne bih diskutovao...isto tako nebi diskutovao , koliko je ko kompetentan da piše o fudbalu ......jer su uglavnom u ovim pričama glasniji oni koji nisu sutnuli ni mačku s praga .........zato , pošto ja nisam kompetentan , ostavljam vam sav prostor , pa bujrum ...pišite.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 avg 2013, 17:52

Navedi mi barem jednog igrača koji je doveden ove ili prošle sezone a da je skupo plaćen još pri tome sjedio na klupi?

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 21 avg 2013, 19:37

Casp3r je napisao/la:Navedi mi barem jednog igrača koji je doveden ove ili prošle sezone a da je skupo plaćen još pri tome sjedio na klupi?

još ću samo jednom da se javim.....pa nabrojaću ti mpr. Mitrović, Borogovac, pa i Čejvanović je dosta sjedio , kao i Tasić , koji je krajem sezone bio u prvoj postavi....( i dobro sam se sjetio njega - BIO JE DOBAR po mom sudu) i stvarno neću više ...mislio sam da ovdje mogu progovorit normalno ,ali se svaka riječ pogrešno tumači tako da odustajem . ne želim prepucavanja na sta se svodi sve ovo... ni s tobom ni bilo s kim.. mislio sam da ćemo pričati o svemu sto sam u proslom pisanju nabrojao...čekajući da se vratimo u formu od prošle sezone. ili čak u bolju.

ovom prilikom molim administratora da me izbriše ....unaprijed hvala.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 avg 2013, 20:15

sova12 je napisao/la: mpr. Mitrović, Borogovac, pa i Čejvanović je dosta sjedio , kao i Tasić
Onaj ko ti je rekao da su ovi ljudi uzeli velike novce te slagao kao malo dijete. U zabludama živiš ako misliš da bi neko izdvojio neke novce nekome da popuni klupu, a u prvom timu gotov niko nema bolje uslove.

Npr. Mitar i Tasa su došli kao slobodni igrači i to samo na platu. Toliko o tvojim informacijama, drama!

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 21 avg 2013, 21:42

steta @sova sto se tako lako predas i dozvolis da te pobijaju oni koji pisu sa velikom pozadinom za razliku od tebe sto iznosis svoje iskreno misljenje.Sto se tice tinjica istina je da ga je doveo trener crnkic i istina je da ga klub ni bilo ko iz kluba nisu trazili.Zasto ga je crnkic doveo to treba pitati njega(a ako je on dijete Radnickog sta onda reci za djecu koja su tu od svoje pete godine pa sve do juniora).Istina je da je mitrovica doveo vojvodic i da mu je dao platu identicnu kakvu je imao i jaranovic ,trumic,subic i jos neki drugi.A sad neka svako procijeni kolko je taj mitrovic igrao minuta i jesu li to velike pare ako se uzme u obzir da je sjedio na klupi vise nego sto je igrao.i neka svako procijeni jeli on vrijedio kao ovi nabrojani igraci.Takodje mitrovicu je plata davana unaprijed da ga nebi nedo Bog klub zakinuo.I sad se nadje neko ko nije u stanju platiti ulaznicu a kamoli nesto vise da komentarise ko je klubu bio jeftin a ko skup.Nemoj @sova tako da odustajes i ne dozvoli da te neki seljaci koji od juce prate Radnicki i koji to jos i naplacuju otjeraju sa foruma.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 avg 2013, 22:19

Tayyp je napisao/la:steta @sova sto se tako lako predas i dozvolis da te pobijaju oni koji pisu sa velikom pozadinom za razliku od tebe sto iznosis svoje iskreno misljenje.Sto se tice tinjica istina je da ga je doveo trener crnkic i istina je da ga klub ni bilo ko iz kluba nisu trazili.Zasto ga je crnkic doveo to treba pitati njega(a ako je on dijete Radnickog sta onda reci za djecu koja su tu od svoje pete godine pa sve do juniora).Istina je da je mitrovica doveo vojvodic i da mu je dao platu identicnu kakvu je imao i jaranovic ,trumic,subic i jos neki drugi.A sad neka svako procijeni kolko je taj mitrovic igrao minuta i jesu li to velike pare ako se uzme u obzir da je sjedio na klupi vise nego sto je igrao.i neka svako procijeni jeli on vrijedio kao ovi nabrojani igraci.Takodje mitrovicu je plata davana unaprijed da ga nebi nedo Bog klub zakinuo.I sad se nadje neko ko nije u stanju platiti ulaznicu a kamoli nesto vise da komentarise ko je klubu bio jeftin a ko skup.Nemoj @sova tako da odustajes i ne dozvoli da te neki seljaci koji od juce prate Radnicki i koji to jos i naplacuju otjeraju sa foruma.
To naravno nije istina. Počeli ste se okupljat' prije dvije godine kad ste vidjeli da bi od Radničkog moglo bit' nešto i sad tu glumite neke velike navijače, još bi uvodili reda u klubu. E pa neće moći, Tinjić je dijete kluba i po stavu trenera i ostalih u klubu itekako je dobrodošao čemu sam lično svjedočio. A tvoj maksimum je arlaukanje iza ograde i tamo ćeš i ostat'.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.