Heller je napisao/la:Kod mene jaran kompet s korpom juce za 130 uzeo.Dex je napisao/la:40 miliona za Lamelu FU.CK LOGIC

Tottenham možda još samo dovede Williana, kakav crni Lamela, jest da igra na istoj poziciji ko i Bale, koji još nije otiš'o
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Heller je napisao/la:Kod mene jaran kompet s korpom juce za 130 uzeo.Dex je napisao/la:40 miliona za Lamelu FU.CK LOGIC
bas si mi onako argumentovano obrazlozio da bale vrijedi preko 100milbelefront je napisao/la:ElLoco7 je napisao/la:belefront je napisao/la:
Daj ne budi smijesan
strasno gotivim Williana ali mi samo reci po cemu je to ovaj bolji igrac i sta je zadnje dvije sezone uradio i u kakvim je ligama opcenito dosad u karijeri igrao? dakle pricamo o dosadasnjem dijelu karijere, ne buducnosti.Paradajz je napisao/la:Lamela je kvalitetan igrac i potencijal, ali 40m evra je sumanuto. Placen vise od Williana mozda, a ovaj jaci igrac. Ali ko te pita, kad su dobili 110m evra, a 93m ako cete u funtama od Balea.
vidim baratas pravo dobrim informacijamaEvil Genius II je napisao/la:sabatini (sportski direktor rome) je u londonu gdje pregovara sa celnicima west hama u vezi prodaje borriella. sto se lamele tice ako je tottenham voljan platiti 40 miliona neka ga nose odmahtalentovan ali plaho precijenjen igrac koji se nije vidio kako treba na terenu u posljednjih par mjeseci.
Ma Lamela je precijenjen, Bale je mala maca kako je ovaj precijenjenMonolog je napisao/la:Dati za Lamelu 40 miliona je veca ludost nego dati za Balea 100 miliona. Lamela ne vrijedi toliko, pobogu. I, naravno da to zna i sam Levy, tako da je dopustio novinarima da "lupaju". Sto se tice Williana - ne znam sta bih rekao. Vise mi ovo djeluje "syebavanje Liverpoola", al' ne bih trcao pred rudo. Nisam ga toliko gledao i necu govoriti o njegovim (ne)kvalitetama. Lamela je talenat koji moze, a i ne mora biti u potpunosti iskoristen. Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji je od talenta postao sporedna uloga u osrednjem klubu (Quaresma, recimo).
Nudi vise Willian od Lamele. Kakva liga, Willian se sprdao u LS dve godine, covek nevidjen igrac, ili si blesav, ili me lozis. Lamela ima jednu polusezonu Seriji A, drugu ga nema i nije puno doprineo, a Serija A koja je ono liga u padu od Calciopolija, u Evropi nista nema. Kako uopste smes da poredis sezone dvojice igraca ???ElLoco7 je napisao/la: strasno gotivim Williana ali mi samo reci po cemu je to ovaj bolji igrac i sta je zadnje dvije sezone uradio i u kakvim je ligama opcenito dosad u karijeri igrao? dakle pricamo o dosadasnjem dijelu karijere, ne buducnosti.
ne moze Lamela nikako biti precjenjen kad tek ima 21. godinu, nije jos uvijek sasvim firmisan i zreo igrac ali je vrhunski potencijal a vec dosad ima zapazenu karijeru po broju golova i asistecija. nisam ja kriv sto je neko slijep pored svojih ociju.
Govorim o drugom dijelu sezone kada se nije vidio a ovo nije njegova prirodna pozicija,njegova prirodna pozicija je ofanzivni vezni jer je to igrao u Riveru dok nije dosao u Romu a u Romi konstantno igrao na desnom krilu jer nije mogao od Pjanica i Tottija igrati tu poziciju a da je precjenjen jeste i ne vrijedi 40 miliona al ako im ga Sabatini uvali svaka mu cast,prodao je Markinjosa za 34 moze i ovoga za 40 ha yaElLoco7 je napisao/la:kladimo se ja i ti u sta hoces da ako predje ubrzo ces svrsavat na njega.belefront je napisao/la:Blago nama -.-ElLoco7 je napisao/la:Eto vam Lamele. Njegov otac koji mu je i agent zajedno sa Sabatinijem su doputovali u London. Spominje se cifra od 35mil + 5mil bonusa. Dobili ste odlicnog igraca i vrhunskog talenta koji ce eksplodirat ove godine.
15 golova i 5 asistencija za 21-godisnjaka u ligi gdje se igra cvrsta odbrana. pokriva sve pozicije u napadu. strasan igrac.
@Manuel o kakvoj ti losoj sezoni i neodgovarajucoj poziciji pises?
Zapravo ima jedan mozda bolji sto je dosao, a taj je isto Shakhtara...Pogba je napisao/la:Ali kakvo pojačanje će biti Willian, igračina neviđena, strašno, ljubomoran sam na ovaj transfer, sjajna ekipa postaje Tottenham, sa ili bez Balea.
Najbolji igrač koji je došao u PL ove sezone.
Obojica su fenomeni, poenta jeste da je Fernandinho iskusniji, on dosta duze vreme igra na veoma visokom nivou od Williana, da je neverovatno da ga je tek sada neko primetio, mada i Shakhtar trazi velike novce.Pogba je napisao/la:Fernandinho je odličan, ali ovaj je fenomen, sjajan u napadu, napast i u odbrani, brz, dribler, ma kompletan igrač.
Šahtar ne fula sa igračima (doduše, sada je igrač Anzhia), ostao im je još Texeira iz te garniture sjajnih veznjaka jer su Mkhtarijana i Fernandinha prodali.
U Riveru bio klasicna "desetka" , u Romi desno krilo.Dex je napisao/la:Zar Lamela nije lijevo krilo po vokaciji
Ako na manageru meni nije lijevo krilo gu.zi me odma, doću ti do kuće odma ako hoćešRaul_64 je napisao/la:U Riveru bio klasicna "desetka" , u Romi desno krilo.Dex je napisao/la:Zar Lamela nije lijevo krilo po vokaciji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.