Rekonstrukcija stadiona u BiH

anonymousHD
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la anonymousHD » 17 avg 2013, 01:56

Čak i trava zelena... :roll:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 17 avg 2013, 11:44

AgresivnoDjubre je napisao/la:
samocelik je napisao/la: Što to tebe zanima? Da ga nećeš provodati po čaršiji? :lol: :lol: :lol:
Da se angazujem za parolu uefa mafia. 8-)
To je već nešto drugo. 8-)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 avg 2013, 11:51

Chuckie je napisao/la:
Signore je napisao/la:Bio bi taj centar puno ljepsi u plavo-zutoj ili plavo-bijeloj boji, ovako imam dojam da je to trening centar Olimpica :lol:
Kod nas sve mora biti zelene boje, trotoari su zeleni, stolice na Iskrinom stadionu su zelene, čitav enterijer tog trening centra je zelen. Ma bljak.
Opet pricas o necemu o cemu ono bas pojma nemas,a sve zbog zle namjere...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 17 avg 2013, 15:24

cuo sam da su uplacena srestva da se zavrse stolice na zapadu Koseva i sve ostale polomljane stolice to je dala nesto opcina a nesto kanton. kad ce poceti radovi nebih znao reci

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 17 avg 2013, 16:57

Pametnije bi im bilo da su te pare sačuvali za bager koji će ravnati stadion.
neroazzuro je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:
Signore je napisao/la:Bio bi taj centar puno ljepsi u plavo-zutoj ili plavo-bijeloj boji, ovako imam dojam da je to trening centar Olimpica :lol:
Kod nas sve mora biti zelene boje, trotoari su zeleni, stolice na Iskrinom stadionu su zelene, čitav enterijer tog trening centra je zelen. Ma bljak.
Kakve bolan zle namjere? Prosvijetli i nas ostale šta zelena boja predstavlja za repku? Hajd da slovencima grade centar, razumio bih, ali nama?!?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 avg 2013, 19:43

neroazzuro je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:
Kakve bolan zle namjere? Prosvijetli i nas ostale šta zelena boja predstavlja za repku? Hajd da slovencima grade centar, razumio bih, ali nama?!?[/quote]

SDA demokratija. :lol:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 17 avg 2013, 21:59

I ja da se pitam k'o sto se ne pitam i meni bi bilo bolje da je nekako islo na plavo/bijelu kao i dresovi. Stolice su mogle biti plave ili bijele (cak kombinacija) ili na kraju krajeva onako "tamo zlatne/zute" kao sto je fudbalska lopta na NSBIH grbu. I meni bi bilo bolje da su te boje izkombinovali, ali niko nas ne pita.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 18 avg 2013, 01:04

Bistrik je napisao/la:cuo sam da su uplacena srestva da se zavrse stolice na zapadu Koseva i sve ostale polomljane stolice to je dala nesto opcina a nesto kanton. kad ce poceti radovi nebih znao reci
Opstina Centar je uplatila 100 000KM. Ima vec mjesec dana, mozda i malo duze. Sada se opet se vrti oko tendera, i ponudzaca, pa roka za zalbu i sve to ostalo kako funkcionise.

Valjda nece predugo trajati sve to. Kod nas te procedure mjesecima uvijek traju.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 18 avg 2013, 01:42

Chuckie je napisao/la: Kakve bolan zle namjere? Prosvijetli i nas ostale šta zelena boja predstavlja za repku? Hajd da slovencima grade centar, razumio bih, ali nama?!?
U svom komentaru si spojio 3 stvari koje nemaju nista zajednicko. Na zelenoj transverzali u Sarajevu su trotoari zeleni kao i sve ostalo. Nema veze sa politikom. Ne spominjes npr. trotare crvene boje u tom istom gradu i mnogim drugim gradovima.
Za taj centar je projektant dao objasnjenje zasto je zeleno,tj. svijetlozeleno. Nesto u smislu uklapanja u prirodu i relaksirajuceg efekta na sportiste koji tu borave. Znaci nikakva politika.
Za Jaklic stvarno ne znam,nisam upucen,ali s ovim iznad nema bas nikakve veze.
Lijep pozdrav.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 19 avg 2013, 13:25

AdiRajvosa je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:cuo sam da su uplacena srestva da se zavrse stolice na zapadu Koseva i sve ostale polomljane stolice to je dala nesto opcina a nesto kanton. kad ce poceti radovi nebih znao reci
Opstina Centar je uplatila 100 000KM. Ima vec mjesec dana, mozda i malo duze. Sada se opet se vrti oko tendera, i ponudzaca, pa roka za zalbu i sve to ostalo kako funkcionise.

Valjda nece predugo trajati sve to. Kod nas te procedure mjesecima uvijek traju.
bitno je da je uplačeno bit če inšAllah do kraja godine nadam se. a onda slijede po planu mokri čvorovi pa onda detaljna sanacija Istoka podzemne garaže nadkriven istok itd. samo se pare čekaju a slijedeća godina je izborna pa bi mogao koju kintu kanton uplatiti za to.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 20 avg 2013, 00:45

Da oni hoce bar skinut onu armaturnu mrezu na sredini istoka. Ono je toliko ruzno,necivilizivano da je to cudo. Kao da su neki divljaci na tribini.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 20 avg 2013, 04:22

neroazzuro je napisao/la:Da oni hoce bar skinut onu armaturnu mrezu na sredini istoka. Ono je toliko ruzno,necivilizivano da je to cudo. Kao da su neki divljaci na tribini.
...a najgore od svega, nema sanse da mozes normalo gledati utakmicu kroz nju kako je lose postavljena

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 avg 2013, 18:35

slika

Olimpic :mrgreen:

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 20 avg 2013, 22:06

Signore je napisao/la:slika

Olimpic :mrgreen:
Prejako....Danas sam bio malo gore da i ja vidim kako napreduje...Jednostavno prelijepo Bilino,Kembridz,Arena i naravno Zenica ko na dlanu.Covjek da se odmori dusevno.....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 21 avg 2013, 17:37

Hoće li moći repka održati trening u kampu pred utakmicu sa Slovačkom?
''Neka me mrze samo da me se boje''

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 21 avg 2013, 17:50

voltron30 je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Opet pricas o necemu o cemu ono bas pojma nemas,a sve zbog zle namjere...
Kakve bolan zle namjere? Prosvijetli i nas ostale šta zelena boja predstavlja za repku? Hajd da slovencima grade centar, razumio bih, ali nama?!?
SDA demokratija. :lol:
Jer narod zna.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 21 avg 2013, 17:54

cipiripi je napisao/la:Hoće li moći repka održati trening u kampu pred utakmicu sa Slovačkom?
Nece....Prvi trening reprezentacija Bosne i Hercegovine ce odrzati pred utakmicu sa Lihtenstajnom
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 24 avg 2013, 16:56

Je li išta gotovo u Vrapcicima?
''Neka me mrze samo da me se boje''

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 30 avg 2013, 10:27

slika
slika
slika
slika
slika
slika

:o
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 avg 2013, 14:45

extra!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ferroviere87 i 6 gostiju.