BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

BadrHari
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la BadrHari » 20 avg 2013, 15:43

Slobodas je napisao/la:Preduhitri me ............ Steta sto nemamo stadion 90k pa da svi koje hoce dodju ,a ne ovako mora se cakati po 2-3 dana ispred agencije ili moras imati neku stelu za kartu ili debeo novcanik :(
:roll:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 avg 2013, 16:22

Nisam nikad za nasilje :mrgreen: ali te švercere i one koji si uzmu već u startu određeni postotak karata treba tako izdegenečiti da tri dana na noge ne mogu stati. :evil:
Uvijek čitam istu priču po forumu pred domaće utakmice.

Šteta što se karte ne prodaju i u Livnu, Stolcu, Čapljini, Jajcu, pa i Zvorniku, Prijedoru, Foči i istočnoj Bosni. Ja sam siguran da bi bilo zainteresiranih.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 avg 2013, 16:27

[youtube][/youtube]
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 20 avg 2013, 16:33

pa zna se ko nabija cijene karata, ..nisu to sverceri,...nego vlasnici pasosa nekih stranih drzava, koji se sjete domovine 2 godisnjem, dolazak u Bosnu se dozivljava ko odlazak na Safari.

ako neki domorodac nezaposlen uspije dobiti 2 karte i preprodati ih strancima, zaradi koju marku, ..ne treba te ljude pljuvati,..ljudi se samo snalaze.

a niko ne proziva pisane politicare i druge neugledne licnosti koji ce dobiti dzaba karte i povesti pola familije.

na kraju krajeva, sve se svelo na prokleto lajkanje,.....biti na tekmi,.. biti na JMBG protestima, ...biti do podne rocker, od podne folker,....

sto se tice rezultata jedan nerijesen i jedna pobjeda u gostima

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 20 avg 2013, 16:34

Zalosno sto nam je narod pun preprodavaca i seljacina koje su spremne cekati preko noci,eto, da bi oni dobili kartu,smijesno.Umjesto da svi budemo ravnopravni i da fino ujutro ko stigne,stigne,kupi kartu,a ne da se pravi guzva,a naravno i internet narucivanje je opcija,mi jos zivimo u devedesetim nazalost..

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 avg 2013, 16:38

Cartman je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:**** hošaf i kartu i štelu, evo mom komsiji Sinan Sinanovic obezbjedio vec 10 karti, pa stvarno nema smisla, bez stele ne mozes nista u ovoj drzavi.
Pa eto i ti imas stelu, uzmi od toga komsije. :lol:
Ma ne treba meni, necu biti u Bosni tad, ali zao mi ljudi koji su eto cijelu noc proveli ispred prodajnih mjesta i opet nisu mogli kupit kartu.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 20 avg 2013, 16:40

K.R.C je napisao/la:pa zna se ko nabija cijene karata, ..nisu to sverceri,...nego vlasnici pasosa nekih stranih drzava, koji se sjete domovine 2 godisnjem, dolazak u Bosnu se dozivljava ko odlazak na Safari.

ako neki domorodac nezaposlen uspije dobiti 2 karte i preprodati ih strancima, zaradi koju marku, ..ne treba te ljude pljuvati,..ljudi se samo snalaze.

a niko ne proziva pisane politicare i druge neugledne licnosti koji ce dobiti dzaba karte i povesti pola familije.

na kraju krajeva, sve se svelo na prokleto lajkanje,.....biti na tekmi,.. biti na JMBG protestima, ...biti do podne rocker, od podne folker,....

sto se tice rezultata jedan nerijesen i jedna pobjeda u gostima
Smetnja u logici je sto je tapkarenje protivzakonito. Mozes isto reci onda i za dzeparose, kriminalce pa i politicare da samo se snalaze. A za lajkanje i ostala drustveno-mrezasta-prese....vanja , potpuno se slazem

sto se tice rezultata, dvije pobjede ;)

BellaCiao
Kontakt:

Post Postao/la BellaCiao » 20 avg 2013, 16:52

samozeljo1987 je napisao/la:@Bayern@heart,
Evo ti jedan komentar sa fb vezan za Tuzlu, pa vidi jeli sve fer prema njima ?

"iznevjereni navijaci u tuzli koji cijelu noc cekaju, tek nekolicina dobila karte, sramota da nas zeznu i da direktor poslovnice uzme 50 % karti sebi a navijacima sta ostane...BRUKA ZA TRANSTURIST"
Poznajem situaciju u vezi Transturista i znam da je barem 70 % ulaznica otislo u ruke osoba koje imaju u planu samo dobru zaradu,a one prave i istinske navijace ko jbe.
I ovi lafo patriote(preko grane) i njih mi je pun qrac !
Bruka za drzavu,savez...
I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2013, 16:58

Ne kontam sto su svi popizdili za tim kartama k'o da im zivot ovidi o tome. Sta fali gledat utakmicu u kaficu, u udobnoj stolici, tvoja raja, hladno pivo, plazma od 2 metra...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 20 avg 2013, 17:05

Consigliere je napisao/la:Ne kontam sto su svi popizdili za tim kartama k'o da im zivot ovidi o tome. Sta fali gledat utakmicu u kaficu, u udobnoj stolici, tvoja raja, hladno pivo, plazma od 2 metra...
Mora da si usao u 30-te :D . Kad udjes u 40-te bice "sta fali gledati kod kuce, udobna fotelja , meza, komsija s drugog sprata, plazma od metar"

Sta ces, stari se :D

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 20 avg 2013, 17:06

Consigliere je napisao/la:Ne kontam sto su svi popizdili za tim kartama k'o da im zivot ovidi o tome. Sta fali gledat utakmicu u kaficu, u udobnoj stolici, tvoja raja, hladno pivo, plazma od 2 metra...
Ne fali nista,ali sramota je da sam u zadnjih godinu dana bio na vise gostujucih utakmica reprezentacije nego domacih,a isao sam i prije,kada nismo dominirali,bilo nesto lakse doci do karte,ne znam sto,mozda zato sto su se kvazi-navijaci nakotili...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 20 avg 2013, 17:14

Stotine miliona € su pokradene u zadnjih 10-ak godina. Zar se zaista nije mogla izdvojiti određena suma novca da se sagradi normalan stadion , da svijet ne mora prolaziti ovakvu patnju da dođe do karte . Jedan stadion od 30 - 35 000 ljudi bi dosta toga riješio. A ne vjerujem ni da bi izgradnja koštala više od 100 miliona maraka , što je sitnica kad se uzme u obzir koliko nas pokradaju na sve moguće načine. Došlo je do toga da običan puk nerijetko mora da izdvoji veći dio svoje plate za jednu kartu , a da ne govorim za one koji pokušavaju doći i do nekoliko ulaznica.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 20 avg 2013, 17:16

Odgovorno tvrdim da je postenija prodaja bila kad je generalni sekretar saveza bio opskurni Munja Usanovic,sve je bilo postenije i tranparentnije.Za sve ovo direktni krivac je Bakovic.Pazi sistema,prodaja pocne 16 dana prije utakmice i tapkarosima se namjerno ostavi dovoljno vremena da u miru nabiju basnoslovne cijene.Ne sumnjam da i sam Bakovic od ovog ima itekakve koristi.Pitam,zasto se ulaznice ne prodaju dan prije utakmice?

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 avg 2013, 17:18

Ko je ovaj Dzidic sto igra u ovome Shaktaru iz kazahstana, igra na poziciji stopera?

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 20 avg 2013, 17:24

I jos nesto.Ulaznice koje dodju u manje gradove potut Travnika ili D.Vakufa se uopste i ne prodaju vec su direktori(vlasnici)tih preuzeca sami tapkarosi i to oni licno tapkare.Vjerujem da je slicno i u ostalim manjim gradovima.I ovo ljudi iz saveza,odnosno Bakovic znaju ali se prave englezi.Sramota je da navijaci koji idu na svaku utakmicu reprezentacije(i onda kad nije islo dobro)ne mogu ici na najvaznije zbog nekih levatina koji ne znaju nabrojat ni tri igraca reprezentacije i koji na utakmice dolaze da vide Ronalda ili zato sto je to sada in.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 avg 2013, 17:30

ronaldo99 je napisao/la:Ko je ovaj Dzidic sto igra u ovome Shaktaru iz kazahstana, igra na poziciji stopera?
Aldin Đidic iz Zenice, karijeru poceo u Celiku.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 20 avg 2013, 18:09

ronaldo99 je napisao/la:Ko je ovaj Dzidic sto igra u ovome Shaktaru iz kazahstana, igra na poziciji stopera?

Ja mislim da je to onaj sto je igrao u Celiku davno,uglavnom trebao bi imati preko 30,nikakav potencijal za repku..

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 20 avg 2013, 18:14

dubrava je napisao/la:Nisam nikad za nasilje :mrgreen: ali te švercere i one koji si uzmu već u startu određeni postotak karata treba tako izdegenečiti da tri dana na noge ne mogu stati. :evil:
Uvijek čitam istu priču po forumu pred domaće utakmice.

Šteta što se karte ne prodaju i u Livnu, Stolcu, Čapljini, Jajcu, pa i Zvorniku, Prijedoru, Foči i istočnoj Bosni. Ja sam siguran da bi bilo zainteresiranih.
Sta ih imas degeneciti, to I'm je edinstvena prilika da zarade pare na levatima.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 20 avg 2013, 18:18

;)
Metanor je napisao/la:

Ja mislim da je to onaj sto je igrao u Celiku davno,uglavnom trebao bi imati preko 30,nikakav potencijal za repku..
Aldin Dzidic najbolji stoper u Kazahstanu vec tri godine, sa njim zajedno igra i Nikola Vasiljevic. Odlicni su ove sezone u ligi prvaka evo Samarasa odlicno cuvaju dosad
Limvo Likce

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 20 avg 2013, 18:20

bagra je napisao/la:;)
Metanor je napisao/la:

Aldin Dzidic najbolji stoper u Kazahstanu vec tri godine, sa njim zajedno igra i Nikola Vasiljevic. Odlicni su ove sezone u ligi prvaka evo Samarasa odlicno cuvaju dosad
Ja koliko se njega sjecam, on je bio napadac :(
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.