Slobodas je napisao/la:Preduhitri me ............ Steta sto nemamo stadion 90k pa da svi koje hoce dodju ,a ne ovako mora se cakati po 2-3 dana ispred agencije ili moras imati neku stelu za kartu ili debeo novcanik

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Slobodas je napisao/la:Preduhitri me ............ Steta sto nemamo stadion 90k pa da svi koje hoce dodju ,a ne ovako mora se cakati po 2-3 dana ispred agencije ili moras imati neku stelu za kartu ili debeo novcanik
Ma ne treba meni, necu biti u Bosni tad, ali zao mi ljudi koji su eto cijelu noc proveli ispred prodajnih mjesta i opet nisu mogli kupit kartu.Cartman je napisao/la:Pa eto i ti imas stelu, uzmi od toga komsije.Sheyi je napisao/la:**** hošaf i kartu i štelu, evo mom komsiji Sinan Sinanovic obezbjedio vec 10 karti, pa stvarno nema smisla, bez stele ne mozes nista u ovoj drzavi.
Smetnja u logici je sto je tapkarenje protivzakonito. Mozes isto reci onda i za dzeparose, kriminalce pa i politicare da samo se snalaze. A za lajkanje i ostala drustveno-mrezasta-prese....vanja , potpuno se slazemK.R.C je napisao/la:pa zna se ko nabija cijene karata, ..nisu to sverceri,...nego vlasnici pasosa nekih stranih drzava, koji se sjete domovine 2 godisnjem, dolazak u Bosnu se dozivljava ko odlazak na Safari.
ako neki domorodac nezaposlen uspije dobiti 2 karte i preprodati ih strancima, zaradi koju marku, ..ne treba te ljude pljuvati,..ljudi se samo snalaze.
a niko ne proziva pisane politicare i druge neugledne licnosti koji ce dobiti dzaba karte i povesti pola familije.
na kraju krajeva, sve se svelo na prokleto lajkanje,.....biti na tekmi,.. biti na JMBG protestima, ...biti do podne rocker, od podne folker,....
sto se tice rezultata jedan nerijesen i jedna pobjeda u gostima
Poznajem situaciju u vezi Transturista i znam da je barem 70 % ulaznica otislo u ruke osoba koje imaju u planu samo dobru zaradu,a one prave i istinske navijace ko jbe.samozeljo1987 je napisao/la:@Bayern@heart,
Evo ti jedan komentar sa fb vezan za Tuzlu, pa vidi jeli sve fer prema njima ?
"iznevjereni navijaci u tuzli koji cijelu noc cekaju, tek nekolicina dobila karte, sramota da nas zeznu i da direktor poslovnice uzme 50 % karti sebi a navijacima sta ostane...BRUKA ZA TRANSTURIST"
Mora da si usao u 30-teConsigliere je napisao/la:Ne kontam sto su svi popizdili za tim kartama k'o da im zivot ovidi o tome. Sta fali gledat utakmicu u kaficu, u udobnoj stolici, tvoja raja, hladno pivo, plazma od 2 metra...
Ne fali nista,ali sramota je da sam u zadnjih godinu dana bio na vise gostujucih utakmica reprezentacije nego domacih,a isao sam i prije,kada nismo dominirali,bilo nesto lakse doci do karte,ne znam sto,mozda zato sto su se kvazi-navijaci nakotili...Consigliere je napisao/la:Ne kontam sto su svi popizdili za tim kartama k'o da im zivot ovidi o tome. Sta fali gledat utakmicu u kaficu, u udobnoj stolici, tvoja raja, hladno pivo, plazma od 2 metra...
Aldin Đidic iz Zenice, karijeru poceo u Celiku.ronaldo99 je napisao/la:Ko je ovaj Dzidic sto igra u ovome Shaktaru iz kazahstana, igra na poziciji stopera?
ronaldo99 je napisao/la:Ko je ovaj Dzidic sto igra u ovome Shaktaru iz kazahstana, igra na poziciji stopera?
Sta ih imas degeneciti, to I'm je edinstvena prilika da zarade pare na levatima.dubrava je napisao/la:Nisam nikad za nasiljeali te švercere i one koji si uzmu već u startu određeni postotak karata treba tako izdegenečiti da tri dana na noge ne mogu stati.
![]()
Uvijek čitam istu priču po forumu pred domaće utakmice.
Šteta što se karte ne prodaju i u Livnu, Stolcu, Čapljini, Jajcu, pa i Zvorniku, Prijedoru, Foči i istočnoj Bosni. Ja sam siguran da bi bilo zainteresiranih.
Aldin Dzidic najbolji stoper u Kazahstanu vec tri godine, sa njim zajedno igra i Nikola Vasiljevic. Odlicni su ove sezone u ligi prvaka evo Samarasa odlicno cuvaju dosadMetanor je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Ko je ovaj Dzidic sto igra u ovome Shaktaru iz kazahstana, igra na poziciji stopera?
Ja mislim da je to onaj sto je igrao u Celiku davno,uglavnom trebao bi imati preko 30,nikakav potencijal za repku..
Ja koliko se njega sjecam, on je bio napadacbagra je napisao/la:
Aldin Dzidic najbolji stoper u Kazahstanu vec tri godine, sa njim zajedno igra i Nikola Vasiljevic. Odlicni su ove sezone u ligi prvaka evo Samarasa odlicno cuvaju dosadMetanor je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Ko je ovaj Dzidic sto igra u ovome Shaktaru iz kazahstana, igra na poziciji stopera?
Ja mislim da je to onaj sto je igrao u Celiku davno,uglavnom trebao bi imati preko 30,nikakav potencijal za repku..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.