Ponos Torina je napisao/la:L'Equipe: Liverpool are the leading candidates to sign Mamadou Sakho, but the Paris St Germain defender's preference is to join AC Milan.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ponos Torina je napisao/la:L'Equipe: Liverpool are the leading candidates to sign Mamadou Sakho, but the Paris St Germain defender's preference is to join AC Milan.
Ma nije LP nesto se kod nas desava ocito je da su prethodnici sjebali klub s proslim kupovinama i nisu nista napravili i sada smo postali prosjek EPL....HeKen je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:L'Equipe: Liverpool are the leading candidates to sign Mamadou Sakho, but the Paris St Germain defender's preference is to join AC Milan.![]()
![]()
sta znaci LP
Pa treba se sjetiti samo Dempseya i koliko je falilo para da bi se doveo da bi covjeku bilo jasno ko tu najvise sere..Fakat ako Williana ne dovedemo neka nikoga ne dovode i cao muka mi je od Ayre-a i njegov glupih idejaZodiac je napisao/la:Ako je fakat do ta 3,4 miliona onda jbga ,pa skuplje Linda tange nosa.
Koliko znam Ayre je glavni tu pa tako da nema veze jel on vodio ili nije kad se radi po njegovim navodima...gio10 je napisao/la:Naši su ponudili 28 miliona + 5 bonusa na kraju sezone i 50% od iduće prodaje ( ako ona pređe 30mil )
Tottehnam je ponudio 35 miliona i 5 miliona bonusa a to je prihvaćeno jer Anzhiju sad trebaju pare
I nije Ayre vodio pregovore sa Anzijem
Ne volim kada ljudi ne cene ono sto imaju, a pogotovo ono sto nemaju. Da li si ti svestan koliko je 5-6m evra ???proFCB je napisao/la:Ako ste na ovaj nacin izgubili igraca, e onda stvarno upravu posaljite malo do Herr Hoeness-a da vam udijeli koji savjet....
Ovo je pomalo i sramotno, udjes u pregovore oko igraca nekoliko dana ranije i jedini si kandidat i na kraju te dodje neko i pretekne sa nekih pisljivih 5-6 miliona eura....
ajd sad brani Ayre-a,oba rade u LFC i zaduzeni su za transfere tako da nije bitno ko je vodio pregovore dok Ayre sjedi u svojoj kancelariji i drka k.urac pricajuci sa Hogano preko telefona...Paradajz je napisao/la:Hogan je vodio pregovore, a ne Ayre...
Ne vidim, gde ja to branim Ayre, ili bilo koga, samo upucujem na neke stvari, cinjenice, i na neke realne stvari, i da ne treba sada osuti paljbu po upravi, pogotovo po Ayreu, covek nije ni vodio pregovore, a nazivaju ga kojekakvim imenima sto nije doveo Williana.Ponos Torina je napisao/la:ajd sad brani Ayre-a,oba rade u LFC i zaduzeni su za transfere tako da nije bitno ko je vodio pregovore dok Ayre sjedi u svojoj kancelariji i drka k.urac pricajuci sa Hogano preko telefona...Paradajz je napisao/la:Hogan je vodio pregovore, a ne Ayre...
A nije samo William u pitanju...nisam se odavno ovako nervirao al danas mi je jednostavno muka od svih ovih sranja..Paradajz je napisao/la:Ne vidim, gde ja to branim Ayre, ili bilo koga, samo upucujem na neke stvari, cinjenice, i na neke realne stvari, i da ne treba sada osuti paljbu po upravi, pogotovo po Ayreu, covek nije ni vodio pregovore, a nazivaju ga kojekakvim imenima sto nije doveo Williana.Ponos Torina je napisao/la:ajd sad brani Ayre-a,oba rade u LFC i zaduzeni su za transfere tako da nije bitno ko je vodio pregovore dok Ayre sjedi u svojoj kancelariji i drka k.urac pricajuci sa Hogano preko telefona...Paradajz je napisao/la:Hogan je vodio pregovore, a ne Ayre...
Cekaj jednu stvar, najrpije da ti objasnim da nikoga nisam napadao!!! A kao drugo, hoces ti meni da kazes da Liverpool nije imao tih 5-6m evra???Paradajz je napisao/la:Ne volim kada ljudi ne cene ono sto imaju, a pogotovo ono sto nemaju. Da li si ti svestan koliko je 5-6m evra ???proFCB je napisao/la:Ako ste na ovaj nacin izgubili igraca, e onda stvarno upravu posaljite malo do Herr Hoeness-a da vam udijeli koji savjet....
Ovo je pomalo i sramotno, udjes u pregovore oko igraca nekoliko dana ranije i jedini si kandidat i na kraju te dodje neko i pretekne sa nekih pisljivih 5-6 miliona eura....
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 0 gostiju.