Blago nama -.-ElLoco7 je napisao/la:Eto vam Lamele. Njegov otac koji mu je i agent zajedno sa Sabatinijem su doputovali u London. Spominje se cifra od 35mil + 5mil bonusa. Dobili ste odlicnog igraca i vrhunskog talenta koji ce eksplodirat ove godine.
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Za Lamelu je sigurno a za Pjanica tek treba da daju ponudu,za Erika su vec ponudili oko 35 miliona.Edvin_Mg je napisao/la:NIgdje se Pjanic ne spominje ??ElLoco7 je napisao/la:Eto vam Lamele. Njegov otac koji mu je i agent zajedno sa Sabatinijem su doputovali u London. Spominje se cifra od 35mil + 5mil bonusa. Dobili ste odlicnog igraca i vrhunskog talenta koji ce eksplodirat ove godine.
Lamela ako bude igrao svoju prirodnu poziciju kao i u Riveru a to je ofanzivni vezni onda ce rasturiti u Engleskoj al ako i u pijetlovima bude igrao ko u Romi desno krilo onda ce i ova sezona biti losa za njega jer to nije njegova prirodna pozicija.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
40 miliona za Lamelu FU.CK LOGIC 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
kladimo se ja i ti u sta hoces da ako predje ubrzo ces svrsavat na njega.belefront je napisao/la:Blago nama -.-ElLoco7 je napisao/la:Eto vam Lamele. Njegov otac koji mu je i agent zajedno sa Sabatinijem su doputovali u London. Spominje se cifra od 35mil + 5mil bonusa. Dobili ste odlicnog igraca i vrhunskog talenta koji ce eksplodirat ove godine.
15 golova i 5 asistencija za 21-godisnjaka u ligi gdje se igra cvrsta odbrana. pokriva sve pozicije u napadu. strasan igrac.
@Manuel o kakvoj ti losoj sezoni i neodgovarajucoj poziciji pises?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Mozda cu **** pojesti, ali ja i dalje smatram da je previse 40 miliona za LameluElLoco7 je napisao/la:kladimo se ja i ti u sta hoces da ako predje ubrzo ces svrsavat na njega.belefront je napisao/la:Blago nama -.-ElLoco7 je napisao/la:Eto vam Lamele. Njegov otac koji mu je i agent zajedno sa Sabatinijem su doputovali u London. Spominje se cifra od 35mil + 5mil bonusa. Dobili ste odlicnog igraca i vrhunskog talenta koji ce eksplodirat ove godine.
15 golova i 5 asistencija za 21-godisnjaka u ligi gdje se igra cvrsta odbrana. pokriva sve pozicije u napadu. strasan igrac.
@Manuel o kakvoj ti losoj sezoni i neodgovarajucoj poziciji pises?
40mil za Erika ? Oj Boze... 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Lamela 40 miliona 

Paulinho-Pjanic-Dembele
Lamela---------------Chadli
-----------Soldado
Ekipa za LP.
Lamela---------------Chadli
-----------Soldado
Ekipa za LP.
a willian sto je vidjen u londonu ipak je nerealno ocekivati pjanica lamelu wiliana
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
sta onda tek reci o cifri koja ce se platit za Baleabelefront je napisao/la:
Mozda cu **** pojesti, ali ja i dalje smatram da je previse 40 miliona za Lamelu

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Daj ne budi smijesanElLoco7 je napisao/la:sta onda tek reci o cifri koja ce se platit za Baleabelefront je napisao/la:
Mozda cu **** pojesti, ali ja i dalje smatram da je previse 40 miliona za Lamelu

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa dolaskom Williana i jos jednog brzonogog krila, naravno da je isti kvalitetan, Tot'ham ce izgleda bolje nego da je tu Bale a da niko od pomenutih nije dosao.
Zanimljiv roster imaju i ocekujem borbu za LP-a, jer definitinvno su vrlo kvalitetni plus AVB koji ce to u ovoj sezoni sloziti onako kako samo on zna.
Zanimljiv roster imaju i ocekujem borbu za LP-a, jer definitinvno su vrlo kvalitetni plus AVB koji ce to u ovoj sezoni sloziti onako kako samo on zna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lamela je kvalitetan igrac i potencijal, ali 40m evra je sumanuto. Placen vise od Williana mozda, a ovaj jaci igrac. Ali ko te pita, kad su dobili 110m evra, a 93m ako cete u funtama od Balea.
- anonymousHD
- Kontakt:
Tottenham je od Real Madrida dobio 91 milion eura, čisto keš. Dok je još u transfer uključen Coentrao, pa to izađe sve ukupno oko 109 miliona eura, što je oko 93 miliona FUNTI. 

Kod mene jaran kompet s korpom juce za 130 uzeo.Dex je napisao/la:40 miliona za Lamelu FU.CK LOGIC

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Čuj za Lamelu 40 mil.
Valjda u Tottenhamu još nisu izgubili razum i da je ovo samo šuplja od strane medija.

Valjda u Tottenhamu još nisu izgubili razum i da je ovo samo šuplja od strane medija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Rockefeller
- Kontakt:
Pa kako 109? Kao da Coentrao vrijedi 18 miliona. Levy se haman pogubio u velikim brojevima.
Ybe se Tottenhamu, sad moze da preplacuje.

Ybe se Tottenhamu, sad moze da preplacuje.

Potvrdio agent Lamele da se NE pregovara sa Spursima, i da oni nisu uopste u Londonu. Patka...
-
sabatini (sportski direktor rome) je u londonu gdje pregovara sa celnicima west hama u vezi prodaje borriella. sto se lamele tice ako je tottenham voljan platiti 40 miliona neka ga nose odmah
talentovan ali plaho precijenjen igrac koji se nije vidio kako treba na terenu u posljednjih par mjeseci.

Fala bogu neko i ovo da kaze od navijaca Rome, vrlo realno. Nisam ga puno gledao, ali sam primetio da ga nigde nema u drugoj polusezoni, ali rek'o da ne pisem nista, slabo pratim Seriju A. Precenjen je mnogo ako mene pitas. A znao sam za njega jos dok je u Riveru cepao, veliki potencijal, ali daleko od zavrsenog igraca...Evil Genius II je napisao/la:sabatini (sportski direktor rome) je u londonu gdje pregovara sa celnicima west hama u vezi prodaje borriella. sto se lamele tice ako je tottenham voljan platiti 40 miliona neka ga nose odmahtalentovan ali plaho precijenjen igrac koji se nije vidio kako treba na terenu u posljednjih par mjeseci.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, jasmin10, Kaunas, Pensioner26, Poligon10, Quartararo, UnitedWA i 34 gosta.