Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Lafcina prava, steta sto nas nije pojacao, ali sta je tu je.. 

Tottenham sa wilianom bez balea nije ništa jači od liverpoola. Bez balea su go qurac. Ova mi sitaucija najbolje ispade po Arsenal.
Vođa zna.
drug realno ti pojma nemas sad su barem 2x jaci nego prosle godine.Jos samo malo da se uigraju i sigurno su top 4nedim1993 je napisao/la:Tottenham sa wilianom bez balea nije ništa jači od liverpoola. Bez balea su go qurac. Ova mi sitaucija najbolje ispade po Arsenal.
Kakve nebuloze, ode Bale, dodje igrac priblizan njegovom nivou ako ne i isti Willian, i Coentrao i Lamela. Ne da su jaci, nego smesno reci da nisu. Sad se ne moraju oslanjati na 1 igraca, vec na 3-4, znatno unapredjenija igra ce biti na taj nacin, samo da je AVB pametan. Arsenal je najebao kako god okrenes dok ne dovedu nekoga...nedim1993 je napisao/la:Tottenham sa wilianom bez balea nije ništa jači od liverpoola. Bez balea su go qurac. Ova mi sitaucija najbolje ispade po Arsenal.
**** jedna, gotivio sam ih zbog balea, dabogda ispali iz lige sad
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
po čemu su jači ? Totenhem je milion x dokazao da bez balea ne znaju ne znaju ne znaju. Mislite da je wilian sljedeći bale ? da je u stanju da nosi ekipu na ledjima citavu sezonu ko bale prošle sezone. Dobro stigla su pojačanja al opet sve neko pojačavanje i sredine sredine , jedino Soldado što je došao u napad al niko ne zna kako će se prilagodit.
Ja govorim onako kako jest i kako je bilo prošle sezone, a te izjave nemaš ti pojma i td neću da komentarišem.
paradaj otkud ti to za lamelu i coentraa?
Ja govorim onako kako jest i kako je bilo prošle sezone, a te izjave nemaš ti pojma i td neću da komentarišem.

Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 20 avg 2013, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Ono sto mene kopka je, zasto nije bilo jos zvanicno predstavljanje Aly-a, da li se to stvarno čeka jos neko ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Možda je Rodgers očekivao da je Wilian 100% naš , nije se ni on nadao ovom raspletugaston je napisao/la:Ono sto mene kopka je, zasto nije bilo jos zvanicno predstavljanje Aly-a, da li se to stvarno čeka jos neko ?

Ceka se Willian, hoce da prestave Alya u isto vrijeme kad ovaj bude predstavljen u Tottenhamugaston je napisao/la:Ono sto mene kopka je, zasto nije bilo jos zvanicno predstavljanje Aly-a, da li se to stvarno čeka jos neko ?

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Lamela stigao u London sa njegovim ocem i Sabatinijem na pregovore.nedim1993 je napisao/la: paradaj otkud ti to za lamelu i coentraa?
Coentrao ukljucen u transfer Balea

Ja te volim, volim Željo..
Pa zar Tottenham nije u minusu
? Ljudima svaka cast, defintivno imaju odlicnu transfer politiku, sto sam bas jucer pisao. Dobro su prosli jer je po meni Bale precjenjen igrac koji moze igrati samo u ekipi gdje sve zavisi od njega dok ce u Realu biti na nivou Modrica gdje ce bljesnuti svaku 5 utakmicu.

ne znam ja ne pratim glasine toliko. I to za coentraa je čisto nagađanje od strane medija vjerovatno. a i za lamelu ako je istina 40 miliona...
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma bilo je za ocekivati da Robinho pokori Englesku pa sta bi. Harry je u pravu sto se tice ovih Brazilaca ('leprsavih') jako tesko uspijevaju u Engleskoj.
Malo se on i precjenjuje ovde. Ne treba zaboraviti da on nije cak ni brazilski reprwzentativac. Kao naravno sto ce se precjenjivati svaki novi igrac jer je jednostavno novi i onda se ocjenjuju ocekivanja a prestaje ocjenjivati kvalitet.
Liverpool, ako je tacno da Bale ode, ima dobre sanse da zavrsi ispred Tottenhama i po meni su veci kandidat za cetvrto mjesto.
Malo se on i precjenjuje ovde. Ne treba zaboraviti da on nije cak ni brazilski reprwzentativac. Kao naravno sto ce se precjenjivati svaki novi igrac jer je jednostavno novi i onda se ocjenjuju ocekivanja a prestaje ocjenjivati kvalitet.
Liverpool, ako je tacno da Bale ode, ima dobre sanse da zavrsi ispred Tottenhama i po meni su veci kandidat za cetvrto mjesto.
Lloris - Walker , Dawson , Vertonghen, Coentrao - Capoue , Paulinho , Dembele - Willian , Lamela , Soldado .
Bye bye Liga prvaka . Kako su nam suknuli . Mi moramo nekog dovesti , moramo , nisu valjda debili da s ovim sto imamo krecu u borbu za 4 mjesto .
Bye bye Liga prvaka . Kako su nam suknuli . Mi moramo nekog dovesti , moramo , nisu valjda debili da s ovim sto imamo krecu u borbu za 4 mjesto .
pola tima novi igrači brate dragi. koji ste vi pesimisti to je čudo jedno, još gore je što ta trojica nisu ni došla i plus ako dodju kako će se prilagodit pitanje je
Vođa zna.
- peppo_owen
- Kontakt:
Pjetici sa ovom ekipom mogu komotno udarat na titulu.Nesto kontam zacas je trknut iz Londona do Liverpoola,pa reko mozda se Willian predomisli 

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Njegov agent i on su u Londonu, o tome se jos sinoc govorilo, pa se mislilo da ne idu po Williana. E pa ispade da i po njega idu jer je Bale prodat, a uz njega ide Coentrao koji je uzgred i zatrazio da ide iz Reala. Tako da dobijaju tri igraca za 65m funti, a prodaju jednog za 93m...nedim1993 je napisao/la:
Veza izmedju Rome i Spurse je i Baldini, covek razvaljuje kako odradjuje transfere. Spursi su jaci tim, necemo toliko dizati Balea, Willian je priblizno jak igrac, ali ako on nije dovoljan da ga zameni, evo ti Lamela i Coentrao. Plus vezni sto su pojacali, plus napad ??? Kako nmg biti jaci u odnosu na proslu sezonu kad su sve slabe pozicije popunili odlicnim igracima ?
peppo_owen je napisao/la:Pjetici sa ovom ekipom mogu komotno udarat na titulu.Nesto kontam zacas je trknut iz Londona do Liverpoola,pa reko mozda se Willian predomisli

upravo drug pusti ove poznavaoce fudbala gledali 2,3 totn vidjeli da bale dadne 2 gola i da je dao preko 20 golova u sezoni i bez njeg se ne moze hahaParadajz je napisao/la:Njegov agent i on su u Londonu, o tome se jos sinoc govorilo, pa se mislilo da ne idu po Williana. E pa ispade da i po njega idu jer je Bale prodat, a uz njega ide Coentrao koji je uzgred i zatrazio da ide iz Reala. Tako da dobijaju tri igraca za 65m funti, a prodaju jednog za 93m...nedim1993 je napisao/la:
Veza izmedju Rome i Spurse je i Baldini, covek razvaljuje kako odradjuje transfere. Spursi su jaci tim, necemo toliko dizati Balea, Willian je priblizno jak igrac, ali ako on nije dovoljan da ga zameni, evo ti Lamela i Coentrao. Plus vezni sto su pojacali, plus napad ??? Kako nmg biti jaci u odnosu na proslu sezonu kad su sve slabe pozicije popunili odlicnim igracima ?
i prošle godine su se pojačali pa ih Bale izvukao al pošteno ih izvukao nešto kao i van persi prije 2 sezone Arsenal, još je totnehem na papiru imao jak tim. Opet ove godine prodaju pa kupuju igrače, pa pola tima novo.Paradajz je napisao/la:Njegov agent i on su u Londonu, o tome se jos sinoc govorilo, pa se mislilo da ne idu po Williana. E pa ispade da i po njega idu jer je Bale prodat, a uz njega ide Coentrao koji je uzgred i zatrazio da ide iz Reala. Tako da dobijaju tri igraca za 65m funti, a prodaju jednog za 93m...nedim1993 je napisao/la:
Kako za 65 ako lamela košta 40 m a wilian 35?

Ne znam nekako imam osjećaj da svi po defaultu ovde očekuju da paulinho soldado lamela i td prekucaju sezonu, a to se jednostavno ne može znat pogotovu što se oni dovode da budu udarna sila koja će izgurat sezonu.
moje mišljenje..
torres, ne prosipaj se.. sam si sebe demantovao
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.