Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RA.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RA. » 20 avg 2013, 12:34

Možda su ovi talenti iz sport.ba pogodili pa je sabatini dosao zbog pjanica.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 avg 2013, 12:34

Ako izgube još jednog igrača od kokoški neka se kolektivno objese.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 20 avg 2013, 12:36

Zodiac je napisao/la:Ako izgube još jednog igrača od kokoški neka se kolektivno objese.
posteno,jos nismo marke kako treba potrosili a kokosari bacaju pare na sve strane.
"You'll Never Walk Alone"

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 avg 2013, 12:38

Henderson je napisao/la: Ne može nikako i Lamela i Willian. :?
Nekakva taktika, kupuj sve sto hoce konkurencija i tako pokusavaju da nas oslabe. Moje mišljenje :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 avg 2013, 12:39

RA. je napisao/la:Možda su ovi talenti iz sport.ba pogodili pa je sabatini dosao zbog pjanica.
Ma kakav crni Pjanić u Tottenham. To niko od Engleskih medija nije objavio, nego je riječ o Lameli. Tottenham ima desetak veznih igrača a malo krila i zbog toga žele dovesti Lamelu.
Mislim da će Tottenham do kraja prijelaznorg roka dovesti Coentra i Lamelu a naravno prodati Bale.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 20 avg 2013, 12:40

Ja sam siguran u dolazak Wiliana u LFC. Ipak su nasi "blagajnici" na forumu izracunali da je Tottenham u minusu tako da nema potrebe za brigom nemaju oni marke da daju za Brazilca :mrgreen:

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 20 avg 2013, 13:07

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rpool.html" onclick="window.open(this.href);return false;

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 avg 2013, 13:12

gio10 je napisao/la:@Otelo
Ovi što ja pratim na tviteru, svi bruje o Willianovom prelasku u Tottenham.Treba čudo da se desi pa da završi kod nas
#LFC 2013 summer transfer story Papadopolous X Ilori X Mkhitaryan X Costa X Willian X Can we really laugh at Arsenal?
:roll:
to sam i ja jutros govorio. nasi se smiju arsenalu a ni mi nismo nista bolji. sve smo mete promasili.
jos ce arsenal na kraju nekog i dovesti za razliku od nas. naravno govorim o pravim pojacanjima. mada kakvi su nasi trebamo biti sretni sto su i aspas, mignolet i toure stigli.
You are someone else I am still right here

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 20 avg 2013, 13:14

Izgleda da je Willian odlucio. Ide u spurse, ne znam sa da kazem, totalno razocarenje, kako su samo smijesni ispali sa ovim transferom, nevjerovatno, ne pratim vise nista do kraja prelaznog I stvarno me ne zanima ni ko ce doci ni ko otici.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 avg 2013, 13:15

Kao nove mete spominju se: Damiao, Eriksen i Ljajic.

I naravno Sinclair :roll:

Edit:
David Ornstein ‏@bbcsport_david 4m

Willian to decide Liverpool/Spurs later today. #Lfc offering around £30m, no bearing on Suarez. #Thfc will match, could have bearing on Bale

Sad novi rumor :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2013, 13:32

Edin TM87 je napisao/la: Sta ima okomiti pasovi veliki strucnjace :lol: , cuj ja gled'o golove na YT :lol: :lol: :lol: Ma ja, hajmo se odmah u prvoj recenici zapitat sta pametno, ma jok, niko ziv ne gleda osim tebe, samo ti gledas komplet tekmu, a ostali na yt klipove. Il' mene mozda persiras il' sta li vec? :roll: To sto je ona sisarka izgubila 15 lopti krecuci fol u neki dribling i onda vanjskim u desnu stranu, to su skontali Kerla i Zeljkovic vise, da ne pricamo o nekim pokusajima suta, Aspas, osim asistencije (koja je bila obicno dodavanje pa sta Sturridge uradi), se nije vidio. Nisu bili toliko losi, al' da su razbili nekog je za Bogu plakat. Za Dania se to moze reci jer je u svakom trenutku bio vrlo opasan po Begovica i znao je sta ce sa loptom.

Suarez je jedna masina na terenu, ima potpuno pravo da solira i uzima suteve i potpunu slobodu u igri jer je daleko najbolji igrac.
Sta ti je? Sta se lozis odmah? ja sam rekao da izgleda kao da niko ne gleda utakmice...Jer da jesi onda bi vidio da je Coutinho strasan igrac, i da ce biti najvaznije pojacanje Liverpoola u ovoj sezoni.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 20 avg 2013, 13:35

Nas novi igrac danas na treningu
slika
slika

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 20 avg 2013, 13:38

Šteta što neće Willian doći, vjerovatno bi on bio najbolje moguće dostupno pojačanje na toj poziciji. Tottenhamu svaka čast kako odrađuju transfere, povezuju se 2-3 dana sa igračem i odmah se zna na čemu su, kod nas to traje vječnost. I onom levatu Ayru treba otkaz dati.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 avg 2013, 13:48

Carlo je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Ja mislim da je @Edin jedini lik ovdje na forumu , a i opcenito koji misli da je Coutinho bio los i da je vec procitan .
Prije bih rekao da misli da Coutinho nije bio dobar u prvoj utakmici kao što se priča.
Da, otkako je dosao prica se o njemu k'o o Messiju, jedino sto ima je pas i tu tehniku fol dribling, al' ako ne prodje nakon prvog koraka obicno ga jedu u duelu jer nema 70 kila. Ne dodje uopce lose k'o AMF, al' za krilo van pameti...
Consigliere je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Sta ima okomiti pasovi veliki strucnjace :lol: , cuj ja gled'o golove na YT :lol: :lol: :lol: Ma ja, hajmo se odmah u prvoj recenici zapitat sta pametno, ma jok, niko ziv ne gleda osim tebe, samo ti gledas komplet tekmu, a ostali na yt klipove. Il' mene mozda persiras il' sta li vec? :roll: To sto je ona sisarka izgubila 15 lopti krecuci fol u neki dribling i onda vanjskim u desnu stranu, to su skontali Kerla i Zeljkovic vise, da ne pricamo o nekim pokusajima suta, Aspas, osim asistencije (koja je bila obicno dodavanje pa sta Sturridge uradi), se nije vidio. Nisu bili toliko losi, al' da su razbili nekog je za Bogu plakat. Za Dania se to moze reci jer je u svakom trenutku bio vrlo opasan po Begovica i znao je sta ce sa loptom.

Suarez je jedna masina na terenu, ima potpuno pravo da solira i uzima suteve i potpunu slobodu u igri jer je daleko najbolji igrac.
Sta ti je? Sta se lozis odmah? ja sam rekao da izgleda kao da niko ne gleda utakmice...Jer da jesi onda bi vidio da je Coutinho strasan igrac, i da ce biti najvaznije pojacanje Liverpoola u ovoj sezoni.
Najvaznije nece sigurno, vec je Dani vazniji od njeg, a jos malo ce to bit Toure. Vidjet cemo sta ce biti s Willianom, a povratak i ostanak Suareza ce biti najvece pojacanje ovog ljeta.

Ja bih rekao da su Stoke unistili Toure, Stu i velika masina na lijevom beku 8-) bilo je igraca Stouka po tribinama, ono je duel igra i EPL a ne sisarka i aspas :roll: nece meni EPL u rang sa talijanskim i spanskim ligama gdje se miluju igraci
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 20 avg 2013, 13:53

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 2m
#LFC have, I'm told, missed out on Willian. Leandro Damiao not on list of alternatives.
Ljudi ovo je gotovo, nemojte se ničemu više nadati.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 avg 2013, 13:56

Bale je prodat Realu, to se i ocekivalo, sada ce i Lamelu pokupiti Spursi... Razocarenje koliko smo nemocan klub postali na "pijaci"...

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 20 avg 2013, 13:58

Naravno da je gotovo..Prilikom 3.potpisivanja Williana za LFC se moglo zakljuciti da od tog nema nista..
Za sve ovo je glavni krivac IAN AYRE, znaci covjek koji je zaluto u ovaj posao. Rick Perry nije bio Bog te pito kako dobar ali je za ovoga majstor svog posla..

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 20 avg 2013, 14:02

Ma sta ce nam Willian,dzaba bi zauzimao mjesto Sterlingu ili Hibetu.

ps.noge polomili Ayre i ostala kompanija zaduzena za transfere
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 avg 2013, 14:03

Pa naravno, prvo neko mora otici da bi dosao. Tako su prodali Balea Realu, a doveli Williana i vjerovatno Lamelu. Odlicno odradjen posao Kokoski. Kao sto sam i na samom pocetku pretpostavio, vlasnici su pravi americki supci, nabijem ih na ...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 avg 2013, 14:05

slika

na putu ka tottenhamu!

Aferim, alaj ste ga usrali upravo...
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.