Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Možda su ovi talenti iz sport.ba pogodili pa je sabatini dosao zbog pjanica.
Ako izgube još jednog igrača od kokoški neka se kolektivno objese.
posteno,jos nismo marke kako treba potrosili a kokosari bacaju pare na sve strane.Zodiac je napisao/la:Ako izgube još jednog igrača od kokoški neka se kolektivno objese.
"You'll Never Walk Alone"
Nekakva taktika, kupuj sve sto hoce konkurencija i tako pokusavaju da nas oslabe. Moje mišljenjeHenderson je napisao/la: Ne može nikako i Lamela i Willian.

Ja te volim, volim Željo..
Ma kakav crni Pjanić u Tottenham. To niko od Engleskih medija nije objavio, nego je riječ o Lameli. Tottenham ima desetak veznih igrača a malo krila i zbog toga žele dovesti Lamelu.RA. je napisao/la:Možda su ovi talenti iz sport.ba pogodili pa je sabatini dosao zbog pjanica.
Mislim da će Tottenham do kraja prijelaznorg roka dovesti Coentra i Lamelu a naravno prodati Bale.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ja sam siguran u dolazak Wiliana u LFC. Ipak su nasi "blagajnici" na forumu izracunali da je Tottenham u minusu tako da nema potrebe za brigom nemaju oni marke da daju za Brazilca 

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rpool.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to sam i ja jutros govorio. nasi se smiju arsenalu a ni mi nismo nista bolji. sve smo mete promasili.gio10 je napisao/la:@Otelo
Ovi što ja pratim na tviteru, svi bruje o Willianovom prelasku u Tottenham.Treba čudo da se desi pa da završi kod nas
#LFC 2013 summer transfer story Papadopolous X Ilori X Mkhitaryan X Costa X Willian X Can we really laugh at Arsenal?
jos ce arsenal na kraju nekog i dovesti za razliku od nas. naravno govorim o pravim pojacanjima. mada kakvi su nasi trebamo biti sretni sto su i aspas, mignolet i toure stigli.
You are someone else I am still right here
Izgleda da je Willian odlucio. Ide u spurse, ne znam sa da kazem, totalno razocarenje, kako su samo smijesni ispali sa ovim transferom, nevjerovatno, ne pratim vise nista do kraja prelaznog I stvarno me ne zanima ni ko ce doci ni ko otici.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Kao nove mete spominju se: Damiao, Eriksen i Ljajic.
I naravno Sinclair
Edit:
David Ornstein @bbcsport_david 4m
Willian to decide Liverpool/Spurs later today. #Lfc offering around £30m, no bearing on Suarez. #Thfc will match, could have bearing on Bale
Sad novi rumor
I naravno Sinclair

Edit:
David Ornstein @bbcsport_david 4m
Willian to decide Liverpool/Spurs later today. #Lfc offering around £30m, no bearing on Suarez. #Thfc will match, could have bearing on Bale
Sad novi rumor

Ja te volim, volim Željo..
- Consigliere
- Kontakt:
Sta ti je? Sta se lozis odmah? ja sam rekao da izgleda kao da niko ne gleda utakmice...Jer da jesi onda bi vidio da je Coutinho strasan igrac, i da ce biti najvaznije pojacanje Liverpoola u ovoj sezoni.Edin TM87 je napisao/la: Sta ima okomiti pasovi veliki strucnjace, cuj ja gled'o golove na YT
![]()
![]()
Ma ja, hajmo se odmah u prvoj recenici zapitat sta pametno, ma jok, niko ziv ne gleda osim tebe, samo ti gledas komplet tekmu, a ostali na yt klipove. Il' mene mozda persiras il' sta li vec?
To sto je ona sisarka izgubila 15 lopti krecuci fol u neki dribling i onda vanjskim u desnu stranu, to su skontali Kerla i Zeljkovic vise, da ne pricamo o nekim pokusajima suta, Aspas, osim asistencije (koja je bila obicno dodavanje pa sta Sturridge uradi), se nije vidio. Nisu bili toliko losi, al' da su razbili nekog je za Bogu plakat. Za Dania se to moze reci jer je u svakom trenutku bio vrlo opasan po Begovica i znao je sta ce sa loptom.
Suarez je jedna masina na terenu, ima potpuno pravo da solira i uzima suteve i potpunu slobodu u igri jer je daleko najbolji igrac.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nas novi igrac danas na treningu

Šteta što neće Willian doći, vjerovatno bi on bio najbolje moguće dostupno pojačanje na toj poziciji. Tottenhamu svaka čast kako odrađuju transfere, povezuju se 2-3 dana sa igračem i odmah se zna na čemu su, kod nas to traje vječnost. I onom levatu Ayru treba otkaz dati.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Da, otkako je dosao prica se o njemu k'o o Messiju, jedino sto ima je pas i tu tehniku fol dribling, al' ako ne prodje nakon prvog koraka obicno ga jedu u duelu jer nema 70 kila. Ne dodje uopce lose k'o AMF, al' za krilo van pameti...Carlo je napisao/la:Prije bih rekao da misli da Coutinho nije bio dobar u prvoj utakmici kao što se priča.nerkolfc je napisao/la:Ja mislim da je @Edin jedini lik ovdje na forumu , a i opcenito koji misli da je Coutinho bio los i da je vec procitan .
Najvaznije nece sigurno, vec je Dani vazniji od njeg, a jos malo ce to bit Toure. Vidjet cemo sta ce biti s Willianom, a povratak i ostanak Suareza ce biti najvece pojacanje ovog ljeta.Consigliere je napisao/la:Sta ti je? Sta se lozis odmah? ja sam rekao da izgleda kao da niko ne gleda utakmice...Jer da jesi onda bi vidio da je Coutinho strasan igrac, i da ce biti najvaznije pojacanje Liverpoola u ovoj sezoni.Edin TM87 je napisao/la: Sta ima okomiti pasovi veliki strucnjace, cuj ja gled'o golove na YT
![]()
![]()
Ma ja, hajmo se odmah u prvoj recenici zapitat sta pametno, ma jok, niko ziv ne gleda osim tebe, samo ti gledas komplet tekmu, a ostali na yt klipove. Il' mene mozda persiras il' sta li vec?
To sto je ona sisarka izgubila 15 lopti krecuci fol u neki dribling i onda vanjskim u desnu stranu, to su skontali Kerla i Zeljkovic vise, da ne pricamo o nekim pokusajima suta, Aspas, osim asistencije (koja je bila obicno dodavanje pa sta Sturridge uradi), se nije vidio. Nisu bili toliko losi, al' da su razbili nekog je za Bogu plakat. Za Dania se to moze reci jer je u svakom trenutku bio vrlo opasan po Begovica i znao je sta ce sa loptom.
Suarez je jedna masina na terenu, ima potpuno pravo da solira i uzima suteve i potpunu slobodu u igri jer je daleko najbolji igrac.
Ja bih rekao da su Stoke unistili Toure, Stu i velika masina na lijevom beku

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ljudi ovo je gotovo, nemojte se ničemu više nadati.Ben Smith @BenSmithBBC 2m
#LFC have, I'm told, missed out on Willian. Leandro Damiao not on list of alternatives.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Bale je prodat Realu, to se i ocekivalo, sada ce i Lamelu pokupiti Spursi... Razocarenje koliko smo nemocan klub postali na "pijaci"...
Naravno da je gotovo..Prilikom 3.potpisivanja Williana za LFC se moglo zakljuciti da od tog nema nista..
Za sve ovo je glavni krivac IAN AYRE, znaci covjek koji je zaluto u ovaj posao. Rick Perry nije bio Bog te pito kako dobar ali je za ovoga majstor svog posla..
Za sve ovo je glavni krivac IAN AYRE, znaci covjek koji je zaluto u ovaj posao. Rick Perry nije bio Bog te pito kako dobar ali je za ovoga majstor svog posla..
- peppo_owen
- Kontakt:
Ma sta ce nam Willian,dzaba bi zauzimao mjesto Sterlingu ili Hibetu.
ps.noge polomili Ayre i ostala kompanija zaduzena za transfere
ps.noge polomili Ayre i ostala kompanija zaduzena za transfere
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa naravno, prvo neko mora otici da bi dosao. Tako su prodali Balea Realu, a doveli Williana i vjerovatno Lamelu. Odlicno odradjen posao Kokoski. Kao sto sam i na samom pocetku pretpostavio, vlasnici su pravi americki supci, nabijem ih na ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.