Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Monolog » 20 avg 2013, 09:35

Pa dobro, Oezil je centralni vezni. Tu je najjaci. :lol:
slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 avg 2013, 09:52

Ezil je panj i tu nema neke pretjerane polemike. Znam da svaki put kad sam ga gledao protekle sezone da je usrao skoro svaku akciju, usporio ju, nerijetko i izgubio loptu. S njim, Benzemom, Higuainom i Di Marijom čudi me što je Real i drugi bio.
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 avg 2013, 10:00

iker
carvajal varane ramos marcelo
xabi modric
bale isco ronaldo
benzema

formacija koja osvaja sve, kratko i jasno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 avg 2013, 10:01

Monolog je napisao/la:Pa dobro, Oezil je centralni vezni. Tu je najjaci. :lol:
slika
Nakon ove izjave za Rooneya mislim da je tebi mnogo više potrebnija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2013, 10:04

Valencia je napisao/la:Barsa bi morala debelo usrati da bi Real uzeo titulu. Sve ovo pod uslovom da ne dodje Bejl. Ako dodje, vidjet cemo kako ce to izgledati. Ne moze se nista tvrditi.
Barca nema šanse da uzme primeru ove sezone,ne s onakvom odbranom i bez klasičnog napadača ili devetke kako vam je draže.Atletico trenutno ima kompletniju ekipu od Barcelone,što naravno ne znači da će biti ispred njih,ali ne bih se iznenadio.Ako dođe Bale neće se uklopiti u ekipu do februara,ko Modrić prošle sezone
Valencia je napisao/la:Jedno je sigurno. Ozil je bezmudi bezkicmenjak. Gledao sam dosta velikih utakmica u kojim je igrao i po pravilu nikad nije briljirao. Nesto slicno kao Nani. Zna odigrati magicno, ali samo u rijetkim prilikama. Problem je mentalitet, ne tehnicke i trkacke predispozicije.
Porediš Nanija i Ozila?Mislio sam da si ozbiljniji forumaš :D
Valencia je napisao/la:Di Marija je bogalj u obe noge, a ponajvise u mozak. Nije mi jasno kako je uopste dospjeo u Real.
Slažem se da je bogalj.Na ovo drugo ti je odgovor Jose Mourinho.
Valencia je napisao/la:Benzema - trut. Higuain je bolji igrac od njega. Benz ima slican karakter kao i Ozil - gubitnicki.
Higuain jeste bolji igrač od Benzeme.Benzema jeste loš,al mene je obradovalo što je protiv Betisa konačno visio u ofsajdu.To je znak da pomalo shvata šta treba napadač raditi,još kad bi se naučio izbjegavat ofsajd zamke.Ozil je jedan od rijetkih u ovoj ekipi s pobjedničkim karakterom.
Valencia je napisao/la:Nije Ronaldu lako sa njima ovakvima.
Jeste najbolji na svijetu,ali to koliko Ozil,Benzema,Marcelo pa čak i Di Maria rade za njega je posebna priča.Dovoljno je pogledati broj Ozilovih asistencija Ronaldu za ove 3 sezone.
Valencia je napisao/la:Alonso je vec malo potrosen, mada ima jos snage u njemu. Kedira nikad nije bio nesto posebno. Modric je odlican igrac, samo treba pronaci svoje mjesto u timu.
Alonso je ključ uspjeha ove ekipe,nadam se da će ubrzo biti spreman.Illarra bi mogao biti njegov nasljednik,možda čak i Casemiro koji pokazuje da zna lopte.Tu je naravno i Jose iz Castille.
Khedira je dobar igrač samo je kod Mourinha igrao pogrešnu poziciju kod Carla se vidio napredak već u pripremnim tekmama.Modrić je debelo precijenjen igrač,nije mi jasno šta ljudi toliko vide u njemu.Čak više ni Hrvate ne kontam,patriotizam i sve ok,ali kad nakon tekme s Betisom napišu da je bio među boljim iako ga objektivno nigdje nije bilo...Sve u svemu Khedira i Modrić se dobre zamjene Illarri i Xabiju koji će igrati zajedno na sredini kada budu zdravi.
Valencia je napisao/la:Vidjet cemo sta mogu napraviti nadolazece zvijezde, koliko mogu ubrzati i poboljsati Real. Ako bi dosao i Bejl, uz Ronalda i Iska, to je trio koji moze oplemeniti gore spomenute limitirane igrace.
Bale je trebao doći u julu sad je kasno.Isco i Ronaldo bi mogli biti najjači dvojac na svijetu.
Monolog je napisao/la: Taj isti United nije za skoro 3x manje novca doveo Sneijdera upravo zbog toga sto je visak. Zasto bi se prilagodjavala formacija igracu ako taj isti igrac nije Ronaldo ili Messi? Da nema Kagawe, onda bi ovaj transfer (eventualni, naravno) imao nekakvog smisla, ovako ga sigurno nema. Uostalom, kad United nije prilagodio formaciju zbog Kagawe, zasto ce zbog Oezila? Cinjenica je da su mediji povezali Oezila sa Unitedom jedino zbog toga sto Manchester nije nikog doveo, a vjeruje se da imaju novca. :mrgreen: Eh, kako ti isti mediji navode, te pare bi se preusmjerile na Baleov transfer. Naravno, vjerujem da si gledao igru Uniteda, pa cu ti postaviti samo jedno pitanje. Ko je njima potrebniji Oezil ili Modric (bazirat cemo se iskljucivo na Realove igrace)?
Nek i ti nešto znaš :mrgreen:
geoxx je napisao/la:I kad smo vec kod Ozila , stvarno mi nije jasno njegovo forsiranje na krilo . Ne znam , mozda bi on i Isco trebali zamijeniti pozicije , barem da se to isproba. Mislim da bi Mesut , kao igrac koji godinama dominira na AMF, odigrao bolje od Isca tu poziciju ( naravno ne mislim da Isco igra lose na toj poziciji, naprotiv) . Mozda ne bi toliko odigrao bolje od njega tu , koliko bi Isco bolje odigrao na krilu. Mislim da je i u Malagi ponekad igrao krilo .
A ono i slijep čovjek bi vidio da Isco ne igra AMF u ovoj formaciji i da nema šanse da se Ozil onako duboko vraća po loptu kao što to Isco radi.Igramo 4-3-3 na Ozilovoj poziciji jedino Di Maria može igrati i mislim da svi znamo da bi Di Maria bio 362763982 puta lošiji.Uostalom vrijeme će pokazati da li je to dobra pozicija za njega.Ja mislim da je odlična,samo još kad bi se ponekad odlučio na šut kada uđe s desne strane,to su idealne situacije za njega.Protiv Betisa je usrao jednu takvu kad je dodao Benz i ovaj je morao šutati iz teže pozicije pa je lopta završila na krovu ESB.
Saurman je napisao/la:Naravno da je doktor za sve veznjake Utd-a samo što ga Real nema namjeru prodavati.
Pametan post.
Saurman je napisao/la: Naravno da Ozil ne može igrati na krilu niti bi to igrao u Utd.On je najjači na centralnom veznom kao play
Zaista glupa jedna i po rečenica.
Johny je napisao/la:U slucaju Inieste i Ozila statistika je nepotrebna.Iniesta je fudbalski MAG.

Nije mi nikako jasno ovo pljuvanje Ozila.Siguran sam najvaznija karika u tranziciji lopte i u mocnim Realovim kontrama.
Uvijek si znao.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 avg 2013, 10:09

Özil je najbolji na centralnom veznom je napisao/la:Naravno da je doktor za sve veznjake Utd-a samo što ga Real nema namjeru prodavati.
Naravski. :lol: Rooney je bolji od Eto'oa kao sto je Özil najbolji na poziciji centralnog veznog. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 avg 2013, 10:19

Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2013, 10:24

rio_Ferdy88 je napisao/la:Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again :mrgreen:
Znaš i sam kako je jak madridski lobi(ako ne znaš,pogledaj prethodne kante)tako da ti je bolje pripaziti šta pišeš ovdje da ne bi i sam postao ponos svih Đavola :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 avg 2013, 10:31

LBJ MVP je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again :mrgreen:
Znaš i sam kako je jak madridski lobi(ako ne znaš,pogledaj prethodne kante)tako da ti je bolje pripaziti šta pišeš ovdje da ne bi i sam postao ponos svih Đavola :mrgreen:
Ništa onda, odsada šaljem postove na pregled Portillu, pa ako ne budu odgovarali lobiju neka ih cenzuriše :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2013, 10:35

rio_Ferdy88 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Ništa onda, odsada šaljem postove na pregled Portillu, pa ako ne budu odgovarali lobiju neka ih cenzuriše :mrgreen:
Nemoj njemu,ubaciće ti na jedno 32689632 mjesta riječi nedojebani,lobotomac i :kava:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 avg 2013, 10:38

Valencia je napisao/la:Barsa bi morala debelo usrati da bi Real uzeo titulu.
ajmeeeee

Kakva prica o Ozilu , malo li je 10-20(goal-asist per season) od Mesuta.
Mislim vec tri sezone pokazuje tu Nanievsku "konstantnost".
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 avg 2013, 10:44

M.r Slikovnica idi maštaj o Baleu i Fabregasu. :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 avg 2013, 10:46

Eto'o je bolji igrač od Rooneya, nema sumnje.Igrač za velike utakmice. Mourinho ga želi (prenapuhanog englezića al bukvalno) da bi unio ne(mir) u svlačionicu svog najvećeg rivala a ne baš što mu je prijeko potreban.
Oni koji osporavaju Mesutove kvalitete nit' su kad šutnuli loptu a haman su i ćoravi. Prateći isključivo Ronaldove poteze drugi igrači padaju u drugi plan. I, da, Švabo je doktor za svakog igrača Jedinstva, uključujući i trenersko osoblje slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 avg 2013, 10:47

Saurman je napisao/la:
Čuj, kad sam ja to rekao da će oni doći u United i maštao o njima, tebi opet nešto nije jasno, očito te titula malo ponijela :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2013, 10:50

Saurman je napisao/la:
Čuj, kad sam ja to rekao da će oni doći u United i maštao o njima, tebi opet nešto nije jasno, očito te titula malo ponijela :mrgreen:
Poznato je da rio mašta samo o monologu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 avg 2013, 10:54

Saurman je napisao/la:
Thiago,Bale i Fabregas tvoja i želja mnogih sa teme Jedinstva.Naravno kad sam napisao da od toga neće biti ništa rulja je to vidjela kao provokaciju.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 20 avg 2013, 11:04

Monolog je napisao/la:
Saurman je napisao/la:A još su mi bolji ovi fanovi Utd-a kao ono ta' će nam Ozil imamo mi Kagawu.
Samo mi reci, o fudbalski magu, gdje bi on igrao u Unitedu. U stvari, da se ispravim - koju poziciju? Krilo - vidimo kako mu to ide u Realu? Centralnog veznog - Carrick bi umro, United bi prim'o gol po utakmici. Jbg ti, pa ljudima nije potreban Oezil kad imaju 2 maltene ista igraca u vidu Kagawe i Rooneya. Isto kad bi Bayern sad htio Cecha ili Real jos jednog Coentraoa. :mrgreen:
Ozil nije centralni vezni, vec ofanzivni vezni, ne znam kako ti pada na pamet da ga dovodis u vezu s Carrickom :?
U Unitedu Giggs kolo vodi, sad Moyes a i prije njega Ferguson mu pruzaju previse "paznje". Mozda to ima veze i sa (ne)kvalitetom igraca koje United trenutno posjeduje.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 avg 2013, 11:10

Ozren je napisao/la:ne znam kako ti pada na pamet da ga dovodis u vezu s Carrickom
Ozrene - citaj sta je sve napisano, majke ti. Nemoj lupat, ziv bio. Sta si dobio boldanjem dijela teksta? Isto sto si pokusao sa onim kad sam napisao da je Eto'o jedan od najboljih africkih igraca svih vremena (u stvari, tad si reagovao sa :lol: :lol: ).

Dakle, Oezil NEMA POZICIJU u Unitedu. Centralnog on ne moze igrati, stavio sam ga pored Carricka da pokazem kako bi to (smijesno) izgledalo. Uostalom, pogledaj kompletnu diskusiju i shvatit ces zasto se krenulo u tom pravcu.

Za Kagawu nisu nasli poziciju, a vec je godinu tamo. I njeg guraju na krilo. To isto bi se desilo sa Oezilom. Jednostavno, dati 40 miliona za igraca kojem moras stvoriti poziciju je smijesno. Cak i kad je rijec o PSG-u ili Monacu.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 20 avg 2013, 11:12

I jeste li se dogovorili šta je i ko je Ozil :mrgreen: :D kakav je ko covjek :lol:
opasno je podijelio forum da je turski njemac :P

Razumijem kad ga hejtaju navijaci drugih klubova, ali da ga pojedini madridisti (kojih je sve više u zadnje vrijeme) prozivaju i pljuju :shock: :? e to je nešto neocekivano ....valjda misle da bi Kaka bio bolji :o
Bez Ozila bi Real bio obezglavljen u mnogim utakmicama.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 avg 2013, 11:17

111 je napisao/la:I jeste li se dogovorili šta je i ko je Ozil :mrgreen: :D kakav je ko covjek :lol:
opasno je podijelio forum da je turski njemac :P

Razumijem kad ga hejtaju navijaci drugih klubova, ali da ga pojedini madridisti (kojih je sve više u zadnje vrijeme) prozivaju i pljuju :shock: :? e to je nešto neocekivano ....valjda misle da bi Kaka bio bolji :o
Bez Ozila bi Real bio obezglavljen u mnogim utakmicama.
Upravo tako.

Dovoljno je pročitati izjave Mourinha o Ozilu tj da je on jedan od glavnih kotača u timu bez kojeg Real ne bi uzeo Primeru.

Ali uvijek se nađu pojedinici koji će pljuvati po Ozilu.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.