LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2013, 23:57

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 avg 2013, 08:28

Prema pisanju Woj-a Odom na stolu ima zvanicne ponude i Lakersa i Clippersa i mislim da njemu licno ne bi odluka trebala tesko pasti ukoliko je ovo istina da samo i mi poslali ponudu, s obzirom da su prethodni clanci ukazivali na to da je FO skeptican da isti ponovo moze pruziti ono sto se od njega ocekuje.

Vidjecemo u narednih par dana kako ce se zavrsiti cijela ova prica...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 avg 2013, 22:42

I Lakersi ce imati dresove sa rukavima ove sezone, i to bijele. Vjerovatno bijeli dres koji trenutno imaju, samo sa rukavima.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 avg 2013, 16:11

Donnie Darko je napisao/la:I Lakersi ce imati dresove sa rukavima ove sezone, i to bijele. Vjerovatno bijeli dres koji trenutno imaju, samo sa rukavima.
Znači očekivat' ga na Christmas day i možda još jednu tekmu, eventualno dvije.. :D
Željezničar za život cijeli!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 avg 2013, 16:15

To su holiday dresovi, ili specijalni dresovi koji se koriste na tekmu dvije. Bijeli sa rukavima ce biti legitimni alternativni dres, mislim da ce ih koristiti jednako kao i ove dosadasnje bijele dresove.

Pored bijelog (sa rukavima), dobit ce i crni dres ove sezone.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 22 avg 2013, 16:27

Bijeli "lakersovi" dresovi se koriste iskljucivo nedeljom u LA , svaki drugi termin je purplle - gold kombinacija zavisno kad su gosti ili domacini ;)

Ovi ce se dresovi misli daleko vise prodavati nego orginalni .

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 avg 2013, 18:31

[youtube][/youtube]
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 avg 2013, 01:24

Svaka cast Buss-u na ovom potezu, a Howard je jednostavno GLUP covjek ako je ocekivao da ce Lakersi amnestirati Bryanta.

http://sulia.com/channel/basketball/f/d ... ce=twitter

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 avg 2013, 02:39

Epski debil, cuj amnestirati Bryanta na osnovu Howarda? E LOL.
Il u biti debil da ne vidim uopce prednosti koje bi imao da igra s takvim jednim velikim igracem koji ga moze ustvari nauciti SVE o pobijedjivanju na najvisem nivou jos makar godinu, dvije i da mu se ostave Lakersi pri tom, odnosno da bude vodja Lakersa poslije toga i da imas priliku da odes kao jos jedna big man legenda NBA-a iz najvece fransize u ligi, fransize koja je upravo poznata sto je ''uvijek'' imala najdominantnijeg centra, znaci svi preduvjeti da postanes besmrtan su ti tu, a ti nemas nista, ali bas nista u glavi da to shvatis nego places sto nisi glavna violina ondje gdje realno NE mozes biti i amen. Ma tko si ti za Lakerse levatu jedan naspram Bryanta pa da postavljas kojekakve uvjete, i to jos mu Bryant ruku pruza i otvoreno govori da zeli da ostane tu i da ga zeli nauciti sve sto zna o pobijedjivanju na najvisem nivou i da zeli s njim osvojiti naslov, pa mozak mu je obrnuto proporcionalan misicima, odnosno maltene nepostojan. Eto ti Rocketsa tamo pa njima nekakve uvjete postavljaj, to u Los Angeles Lakersima proci nece. Kao sto rekoh, koliko sam bio za njegovo dovodjenje, kad sam vidio koliko je dijete i koliko nema mozga i sekundu cim se mislio sta ce za buducnost drago mi je da je otisao, to Lakersima ne treba i bolje mu je bez njega.

Toliko o toj nebitnoj prici, hajmo mi o buducnosti.
...Život za Široki...

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 25 avg 2013, 20:27

haha kakve uvjete on postavlja , pa sjajno xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 avg 2013, 08:06

Sunsi se nalaze pred otpustanjem Michaela Beasleya, a mi, Miami, Pacersi i Bullsi se spominjemo kao njegove nove potencijalne ekipe...
Iako isti nije dobar u glavi mislim da bi za nas u narednoj sezoni bio od koristi, s obzirom da nam roster nije bas najkvalitetniji.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 30 avg 2013, 12:09

amerosm je napisao/la:Sunsi se nalaze pred otpustanjem Michaela Beasleya, a mi, Miami, Pacersi i Bullsi se spominjemo kao njegove nove potencijalne ekipe...
Iako isti nije dobar u glavi mislim da bi za nas u narednoj sezoni bio od koristi, s obzirom da nam roster nije bas najkvalitetniji.
taj ne moze nikom biti od koristi ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 sep 2013, 08:02

OFFICIAL: Lakers sign six-year NBA veteran Shawne Williams.
Potez koji niti smrdi niti mirise, no ova sezona uopste nije bitna tako da kvalitet igraca u rosteru i nije toliko bitan.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 sep 2013, 13:04

amerosm je napisao/la:
OFFICIAL: Lakers sign six-year NBA veteran Shawne Williams.
Potez koji niti smrdi niti mirise, no ova sezona uopste nije bitna tako da kvalitet igraca u rosteru i nije toliko bitan.
Frajer se bas i nije naigrao . sve sami polovni igraci :roll: najgori roster od dolaska Gasol-a :twisted:
Stvarno ogromna razlika kada je Jimm glavni za razliku kada je babo vodio :oops:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 sep 2013, 17:24

izgleda da vam dolazi narkoman, ne, ne mislim na odoma :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 sep 2013, 23:12

Kobe Bryant je napisao/la:Stvarno ogromna razlika kada je Jimm glavni za razliku kada je babo vodio
Eh sada si ga bas pretjerao...
Ruku na srce ni meni se ne svidja cinjenica da je Jim Buss glavna osoba u Lakersima kada su u pitanju kosarkaske odluke, ali isto tako i njegov pokojni otac je imao periode kada je imao losiji roster nego li je ovaj trenutni. Je li ozbiljno mislis da je roster iz 2005-te i 2006-te kvalitetniji od ovog trenutnog.

Iako bih licno volio da Jeanie Buss bude glavna osoba u klubu, ipak nekad treba biti realan i reci da i Jim Buss za Lakerse zna biti od koristi...

- doveo je Nasha - isti je sam priznao da je sa Jim-om vodio pregovore
- napravio trade u kojem je doveo Paula u Lakerse i uz to oslobodio SC - ali ZIDOVI su stopirali taj trade
- na draftu 2005-te isti je kao jedini clan FO-a bio za draftovanje Bynuma, dok je ostatak istog bio za draftovanje Seana Maya. Isti je svog oca molio par dana da naredi draftovanje Bynuma, sto ce se kasnije za Lakerse ispostaviti kao korisnim.

Naravno isti ima i losih strana, a to je los medjuljudski odnos sa igracima, te los izbor trenera na klupi Lakersa...
LenBias je napisao/la:izgleda da vam dolazi narkoman, ne, ne mislim na odoma
Mislis na Beasleya ili na nekog drugog igraca ?

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 05 sep 2013, 00:56

Konacno normalno razmisljanje u vezi Jima. Po covjeku se pljuje gdje treba i gdje ne treba. Imao je propusta, to stoji ali je uradio i dosta pozitivnog.
Sve i da je Jerry jos ziv, cisto sumnjam da bi on stvorio neku Bog zna kakvu jacu ekipu od ove sada.
Navijacima treba da bude jasna jedna stvar, Lakersi trenutno placaju ceh za one dvije titule kad su sklopljeni ogromni ugovori. Tek za godinu dana pocinje pravo stvaranje ekipe.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 sep 2013, 07:19

amerosm je napisao/la:
LenBias je napisao/la:izgleda da vam dolazi narkoman, ne, ne mislim na odoma
Mislis na Beasleya ili na nekog drugog igraca ?
da :D treba njemu dati sansu, ima talenat ogroman ali je nazalost jos veca budala, kada bi mu se nesto promjenilo u glavi, za sta su ekstremno male sanse, bio bi pun pogodak za svakoga, licno bi volio da dodje nazad u heat ali izgleda da ste vi najvise zagrizli ako je suditi po ovim portalima :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 sep 2013, 22:09

OFFICIAL: Lakers sign Xavier Henry...
Dakle jos jedan prosjecan igrac i nista od Beasleya...
Ne znam kakvo je Vase misljenje, ali za mene uprava radi solidan posao u ovoj prelaznoj godini/sezoni. Odlucili su se za kvantitet umjesto kvaliteta koji ruku na srce i nije dostupan (do naredne godine) obzirom na nas SC, a svi igraci su potpisali ugovor na jednu godinu.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 05 sep 2013, 22:11

Fin role player, bar ćemo sad imati neku klupu.. po meni odličan posao uprave, bili su radni baš...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.