Rekonstrukcija stadiona u BiH
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Čak i trava zelena... 

To je već nešto drugo.AgresivnoDjubre je napisao/la:Da se angazujem za parolu uefa mafia.samocelik je napisao/la: Što to tebe zanima? Da ga nećeš provodati po čaršiji?![]()
![]()

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Opet pricas o necemu o cemu ono bas pojma nemas,a sve zbog zle namjere...Chuckie je napisao/la:Kod nas sve mora biti zelene boje, trotoari su zeleni, stolice na Iskrinom stadionu su zelene, čitav enterijer tog trening centra je zelen. Ma bljak.Signore je napisao/la:Bio bi taj centar puno ljepsi u plavo-zutoj ili plavo-bijeloj boji, ovako imam dojam da je to trening centar Olimpica
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
cuo sam da su uplacena srestva da se zavrse stolice na zapadu Koseva i sve ostale polomljane stolice to je dala nesto opcina a nesto kanton. kad ce poceti radovi nebih znao reci
Pametnije bi im bilo da su te pare sačuvali za bager koji će ravnati stadion.
Kakve bolan zle namjere? Prosvijetli i nas ostale šta zelena boja predstavlja za repku? Hajd da slovencima grade centar, razumio bih, ali nama?!?neroazzuro je napisao/la:Opet pricas o necemu o cemu ono bas pojma nemas,a sve zbog zle namjere...Chuckie je napisao/la:Kod nas sve mora biti zelene boje, trotoari su zeleni, stolice na Iskrinom stadionu su zelene, čitav enterijer tog trening centra je zelen. Ma bljak.Signore je napisao/la:Bio bi taj centar puno ljepsi u plavo-zutoj ili plavo-bijeloj boji, ovako imam dojam da je to trening centar Olimpica
Kakve bolan zle namjere? Prosvijetli i nas ostale šta zelena boja predstavlja za repku? Hajd da slovencima grade centar, razumio bih, ali nama?!?[/quote]neroazzuro je napisao/la:Opet pricas o necemu o cemu ono bas pojma nemas,a sve zbog zle namjere...Chuckie je napisao/la:Kod nas sve mora biti zelene boje, trotoari su zeleni, stolice na Iskrinom stadionu su zelene, čitav enterijer tog trening centra je zelen. Ma bljak.Signore je napisao/la:Bio bi taj centar puno ljepsi u plavo-zutoj ili plavo-bijeloj boji, ovako imam dojam da je to trening centar Olimpica
SDA demokratija.

I ja da se pitam k'o sto se ne pitam i meni bi bilo bolje da je nekako islo na plavo/bijelu kao i dresovi. Stolice su mogle biti plave ili bijele (cak kombinacija) ili na kraju krajeva onako "tamo zlatne/zute" kao sto je fudbalska lopta na NSBIH grbu. I meni bi bilo bolje da su te boje izkombinovali, ali niko nas ne pita.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Opstina Centar je uplatila 100 000KM. Ima vec mjesec dana, mozda i malo duze. Sada se opet se vrti oko tendera, i ponudzaca, pa roka za zalbu i sve to ostalo kako funkcionise.Bistrik je napisao/la:cuo sam da su uplacena srestva da se zavrse stolice na zapadu Koseva i sve ostale polomljane stolice to je dala nesto opcina a nesto kanton. kad ce poceti radovi nebih znao reci
Valjda nece predugo trajati sve to. Kod nas te procedure mjesecima uvijek traju.
-
- Kontakt:
U svom komentaru si spojio 3 stvari koje nemaju nista zajednicko. Na zelenoj transverzali u Sarajevu su trotoari zeleni kao i sve ostalo. Nema veze sa politikom. Ne spominjes npr. trotare crvene boje u tom istom gradu i mnogim drugim gradovima.Chuckie je napisao/la: Kakve bolan zle namjere? Prosvijetli i nas ostale šta zelena boja predstavlja za repku? Hajd da slovencima grade centar, razumio bih, ali nama?!?
Za taj centar je projektant dao objasnjenje zasto je zeleno,tj. svijetlozeleno. Nesto u smislu uklapanja u prirodu i relaksirajuceg efekta na sportiste koji tu borave. Znaci nikakva politika.
Za Jaklic stvarno ne znam,nisam upucen,ali s ovim iznad nema bas nikakve veze.
Lijep pozdrav.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
bitno je da je uplačeno bit če inšAllah do kraja godine nadam se. a onda slijede po planu mokri čvorovi pa onda detaljna sanacija Istoka podzemne garaže nadkriven istok itd. samo se pare čekaju a slijedeća godina je izborna pa bi mogao koju kintu kanton uplatiti za to.AdiRajvosa je napisao/la:Opstina Centar je uplatila 100 000KM. Ima vec mjesec dana, mozda i malo duze. Sada se opet se vrti oko tendera, i ponudzaca, pa roka za zalbu i sve to ostalo kako funkcionise.Bistrik je napisao/la:cuo sam da su uplacena srestva da se zavrse stolice na zapadu Koseva i sve ostale polomljane stolice to je dala nesto opcina a nesto kanton. kad ce poceti radovi nebih znao reci
Valjda nece predugo trajati sve to. Kod nas te procedure mjesecima uvijek traju.
-
- Kontakt:
Da oni hoce bar skinut onu armaturnu mrezu na sredini istoka. Ono je toliko ruzno,necivilizivano da je to cudo. Kao da su neki divljaci na tribini.
...a najgore od svega, nema sanse da mozes normalo gledati utakmicu kroz nju kako je lose postavljenaneroazzuro je napisao/la:Da oni hoce bar skinut onu armaturnu mrezu na sredini istoka. Ono je toliko ruzno,necivilizivano da je to cudo. Kao da su neki divljaci na tribini.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Prejako....Danas sam bio malo gore da i ja vidim kako napreduje...Jednostavno prelijepo Bilino,Kembridz,Arena i naravno Zenica ko na dlanu.Covjek da se odmori dusevno.....Signore je napisao/la:
Olimpic
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Hoće li moći repka održati trening u kampu pred utakmicu sa Slovačkom?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Jer narod zna.voltron30 je napisao/la:SDA demokratija.Kakve bolan zle namjere? Prosvijetli i nas ostale šta zelena boja predstavlja za repku? Hajd da slovencima grade centar, razumio bih, ali nama?!?neroazzuro je napisao/la:Opet pricas o necemu o cemu ono bas pojma nemas,a sve zbog zle namjere...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Nece....Prvi trening reprezentacija Bosne i Hercegovine ce odrzati pred utakmicu sa Lihtenstajnomcipiripi je napisao/la:Hoće li moći repka održati trening u kampu pred utakmicu sa Slovačkom?
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Je li išta gotovo u Vrapcicima?
''Neka me mrze samo da me se boje''
- sagitarius
- Kontakt:

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.