Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 19 avg 2013, 23:55

Suso asistencija.
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 avg 2013, 00:00

Tottenham navodno jos nije poslao ponudu , Liverpool hoce da snizi cijenu za Williana al' ih Tottenhamovo prisustvo moze odvratiti od toga . Uglavnom ako je ovo sto mi radimo i zbog toga se transfer nije realizovo onda im se sjetim familije ( od vlasnika do trenera i komiteta njegovog ) sto vode ovakvu politiku . Ajde dajte te pare a ne da nam ga na kraju AVB preotme bukvalno iz ruku . :evil: :evil:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 20 avg 2013, 00:23

kad sutra bude pisalo: "willian sutra odlucuje gdje ce nastaviti karijeru" :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 00:24

sad su rekli u roku od 48 sati :lol: :lol: :lol: sutra ce pisati tommorow :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 20 avg 2013, 00:31

Cissokho ceka i Williana pa da zajedno budu predstavljeni.. :mrgreen:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 20 avg 2013, 00:33

fanatic je napisao/la:Cissokho ceka i Williana pa da zajedno budu predstavljeni.. :mrgreen:
Amin! :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 avg 2013, 00:55

Henderson je napisao/la:Ja kontam što Brendan nije prodao Borinija a ono treba neko da igra i za rezerve. Inače, ovo je bio sastav:
Ward, McLaughlin, Maguire, Jones, Kelly (c), Rossiter, Morgan, Roddan, Borini, Dunn, Ibe.
Boldirane znam, ove ostale ne znam.
Lojd Dzons ti je bio u postavi protiv Fulhama ja msm, stoper, tad je bio na klupi jer nije bilo ni Aggera i Skrtela, Rossiter veznjak njega sam zapamtio jer ima samo 16 godina a igra za U-21 i Jack Dunn, njega znam jer ima dobar sut, to sto sam upratio ovih 4-5 utakmica sto sam gledao :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2013, 01:51

Trojac Sturridge-Coutinho-Aspas ubio u prvoj utakmici. Da nije bilo Begovica peticu bi zavalili. Mogao bi povratak Suareza razbiti caroliju... Ne bi bilo prvi put da se desi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 20 avg 2013, 01:52

MrBoywunder ‏@MrBoywunder 18s
Lamela travels to London tomorrow, if that doesn't work out they pursue Willian.
Ako im ovo uspije 100% odustaju od Wiliana :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 avg 2013, 02:09

Kome li je to riknula Lamela :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 avg 2013, 02:14

Consigliere je napisao/la:Trojac Sturridge-Coutinho-Aspas ubio u prvoj utakmici. Da nije bilo Begovica peticu bi zavalili. Mogao bi povratak Suareza razbiti caroliju... Ne bi bilo prvi put da se desi.
Ma daj :roll: Koga su to Coutinho i Aspas razbili molim te? Dani jeste, al' ova dvojica osim 2 dobra pasa nista, Coutinho i njegov poznati dribling vise svako zna, mora skontat nesto novo, Aspas nista posebno, izgubio par lopti, al' nije lose za prvi put. Suarez i Willian ce doci Daniu ko slag na tortu, e onda dominacija pocinje 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 avg 2013, 02:19

Necemo Aspasu asistenciju brojati , ajde nema to veze . Momak je igrao super , ne mora neko ko zabije gol biti kljuc svega toga , kao sto je Dzeko City nosio iako nije dao gol .
Coutinho u prvom kolu im 6 stvorenih prilika za svoje saigrace , vjerovao ili ne to je najvise u ligi nakon prvog kola . Momak je igrao super i samo ce postati bolji .

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2013, 02:31

Edin TM87 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Trojac Sturridge-Coutinho-Aspas ubio u prvoj utakmici. Da nije bilo Begovica peticu bi zavalili. Mogao bi povratak Suareza razbiti caroliju... Ne bi bilo prvi put da se desi.
Ma daj :roll: Koga su to Coutinho i Aspas razbili molim te? Dani jeste, al' ova dvojica osim 2 dobra pasa nista, Coutinho i njegov poznati dribling vise svako zna, mora skontat nesto novo, Aspas nista posebno, izgubio par lopti, al' nije lose za prvi put. Suarez i Willian ce doci Daniu ko slag na tortu, e onda dominacija pocinje 8-)
:lol:
Ponekad se pitam gleda li iko vise utakmice ili se samo golovi pogledaju na YT... Coutinho je okomitim pasevima izludjivao odbranu Stokea. Da je bilo malo vise koncetracije, bilo bi 3:0 u 20. minuti. Asap malo impresioniran Anfildeom ali i on sasvim solidan. Sva trojica se razumiju odlicno, posebno Coutinho i Sturridge jos iz prosle sezone. Suarez je poznat po svom soliranju i uzimanju viska udaraca na gol... Ako bude igrao klasicnu devetku, moglo bi i biti nesto od Liverpoola.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 avg 2013, 02:42

Valencia full back Aly Cissokho has completed his loan move to Liverpool. The Loan fee is reported to be £1 million with an option to make the signing permanent for £4 million.
The French international traveled to Melwood over the weekend to undergo his medical and is reportedly completed the formalities and has put pen-to-paper on his contract.
Cissokho has been signed to provide competition to Jose Enrique. Lets hope the French defender has a successful season and then makes his deal permanent next year.
Liverpool are also said to be waiting for a response to their bid for Brazilian Willian from Anzhi Makhachkala believed to be around £28 million. Willian’s signing would be a real statement of intent in their push for Champions League qualification.
It is also said that Liverpool sent scouts to watch Sporting Lisbons Tiago Llori, but he did not feature in the match due to ongoing contract disputes.

Tek sam sada vidio da je Parker odbio prelazak u QPR a Redknap je izjavio kako nema para da opet dovede Townseda na posudbu. To je svakako dobro za nas. Doduše, Parker je na kraju izabrao Fulham, ali za 1 milion manje. Sve dok se oni muče sa rješavanjem igrača, Liverpool je u boljoj poziciji za Williana.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 avg 2013, 03:22

Consigliere je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
Ponekad se pitam gleda li iko vise utakmice ili se samo golovi pogledaju na YT... Coutinho je okomitim pasevima izludjivao odbranu Stokea. Da je bilo malo vise koncetracije, bilo bi 3:0 u 20. minuti. Asap malo impresioniran Anfildeom ali i on sasvim solidan. Sva trojica se razumiju odlicno, posebno Coutinho i Sturridge jos iz prosle sezone. Suarez je poznat po svom soliranju i uzimanju viska udaraca na gol... Ako bude igrao klasicnu devetku, moglo bi i biti nesto od Liverpoola.
Sta ima okomiti pasovi veliki strucnjace :lol: , cuj ja gled'o golove na YT :lol: :lol: :lol: Ma ja, hajmo se odmah u prvoj recenici zapitat sta pametno, ma jok, niko ziv ne gleda osim tebe, samo ti gledas komplet tekmu, a ostali na yt klipove. Il' mene mozda persiras il' sta li vec? :roll: To sto je ona sisarka izgubila 15 lopti krecuci fol u neki dribling i onda vanjskim u desnu stranu, to su skontali Kerla i Zeljkovic vise, da ne pricamo o nekim pokusajima suta, Aspas, osim asistencije (koja je bila obicno dodavanje pa sta Sturridge uradi), se nije vidio. Nisu bili toliko losi, al' da su razbili nekog je za Bogu plakat. Za Dania se to moze reci jer je u svakom trenutku bio vrlo opasan po Begovica i znao je sta ce sa loptom.

Suarez je jedna masina na terenu, ima potpuno pravo da solira i uzima suteve i potpunu slobodu u igri jer je daleko najbolji igrac.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 20 avg 2013, 03:24

MrBoywunder ‏@MrBoywunder 3m
Lamela's entourage traveling to London. Bale surely off.
Ovo može samo bit dobro po nas, jedino ako Levy poludi i dovede Lamelu i Wiliana :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 avg 2013, 03:27

Ja mislim da je @Edin jedini lik ovdje na forumu , a i opcenito koji misli da je Coutinho bio los i da je vec procitan .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 avg 2013, 06:36

nerkolfc je napisao/la:Ja mislim da je @Edin jedini lik ovdje na forumu , a i opcenito koji misli da je Coutinho bio los i da je vec procitan .
Prije bih rekao da misli da Coutinho nije bio dobar u prvoj utakmici kao što se priča.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 20 avg 2013, 07:24

Ja bih prije reko da prica gluposti. Aspas je odigro dupli pas sa Enriqueom kad je isti izaso sam na golmana (akciju zapoceo Coutinho), odigro je petom za Hendu kad je pogodio stativu, Coutinho je izbacio Hendersona 1na1 i vratio je onu povratnu sto je Stu promasio pa se odbila do Hendersona kad mu je Bega svjetski odbranio (mada je tu Enrique svjetski proigro Coutinha uz liniju). Mozda ste vi navikli od Coutinha da pravi vise od jednog key passa, al nek napravi svaku utakmicu po jedan ja cu bit zadovoljan.
Suma sumarum Aspasu idu 2 boda za njegova kljucna odigravanja, a Coutinhu 1,5 :mrgreen:
Walk on, with hope in your hearts.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 avg 2013, 09:28

ma 'ta ce edin :mrgreen:
jel sutra willian potpisuje ?
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.