Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

viKK
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la viKK » 19 avg 2013, 23:09

adisice je napisao/la:
xinxee je napisao/la:Dzeko je sjajan danas bio,i Engleski komentator kaze da je bio svugdje,ali nije ga gol htio...Ali zasluzio je sve pohvale,sljedece kolo c zabit jos 5 komada protiv novajlija ..tu bi ocekivao Hattrick ili Doppelpark od Dzeke 8-)
Doppelpack jarane...kakav dupli park??? :D
P.S. Kakav mu je ono crna traka oko ruke
ma tu traku su nosili svi igrači cityja .. a ja bio upalio stream , i kako nisam obraćao pažnju vidim edina sa tom trakom kontam koji k edin kapiten :lol:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 19 avg 2013, 23:09

grgr je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Da budemo realni Dzeko nije ni pola onaj igrac iz dana kad je bio u Wolfsburgu.

Nas je on i svima nam je drag, sto je i normalno, ali moramo biti iskreni i realni.

Da je Dzeko bio covjek i fudbaler, davno bi napustio Manchester City, ali njemu je ocigledno slava udarila u glavu i ima neke prioritete u zivotu kao sto je novac.

Prodao je svoju cast i ponos davno i izgubio bilo koji karakter, ako je ga ikada imao.

Jednostavno on nije izgradjena osoba, jer nije normalno da covjek kao Dzeko i sve sto je uspio, ipak ima toliko psiholoskih problema i problema sa samopouzdanjem.

Smatram da bi velika pomoc mu bila kad bi presao u novu sredinu i u novu klub, najradije van Engleske.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: ti ces mu rec da ima psiholoskih problema :lol: :lol:

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 19 avg 2013, 23:10

A polovina znalaca osporavala Navasa kad su ga doveli. :oops:
Smoke Weed Everyday!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 avg 2013, 23:10

MrShadow je napisao/la:
harishp je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:dzaba mu MOM, ide on na klupu ako ne pocne koristiti sanse, Negredo za 2 minute zabi golcinu. Agueru je mjesto zacementirano, a tu je i Jovetic jos. Njegov je posao da zabija golove, to danas nije uradio.
Sta je zabio ,velis???
To ti je isto kad dobijes sve pogotke na lotou ali ima samo jedna yeba,nisi uplatio :lol:
Negredu je sviran offside nakon gola, a nidje veze sa offside-om , sudija retard
Sudijin je posao da slusa i linijske sudije,to je danas uradio.
P.S fakat nesto nije ok s tobom,zamisli kad bi se uracunavalo i ponisteni golovi.
Dzeko bi proslu tekmu imao hat trick :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 avg 2013, 23:13

MrShadow je napisao/la:dzaba mu MOM, ide on na klupu ako ne pocne koristiti sanse, Negredo za 2 minute zabi golcinu. Agueru je mjesto zacementirano, a tu je i Jovetic jos. Njegov je posao da zabija golove, to danas nije uradio.
Boljeg gola moje oci ne ugledase. Onako predriblati tri igraca i lobovati golmana nije nikad niko uradio. :roll: Steta sto je sudija ponistio ono remek-djelo, ali vjerujem da ce se ipak vrtiti na tv kanalima upravo zbog Negredove majstorije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 19 avg 2013, 23:13

Posto su City komotno pobjedili, onda se Dzekine upropastene sanse gledaju kao da je casa pola puna.
Ali da su izgubili ili da je zavrsilo nerijeseno, vise bi se gledalo kao da je pola prazna i pojeli bi ga navijaci Citija.

Najbolja mu je bila asistencija Agueru.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 19 avg 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 avg 2013, 23:13

Pauk je napisao/la:Da budemo realni Dzeko nije ni pola onaj igrac iz dana kad je bio u Wolfsburgu.

Nas je on i svima nam je drag, sto je i normalno, ali moramo biti iskreni i realni.

Da je Dzeko bio covjek i fudbaler, davno bi napustio Manchester City, ali njemu je ocigledno slava udarila u glavu i ima neke prioritete u zivotu kao sto je novac.

Prodao je svoju cast i ponos davno i izgubio bilo koji karakter, ako je ga ikada imao.

Jednostavno on nije izgradjena osoba, jer nije normalno da covjek kao Dzeko i sve sto je uspio, ipak ima toliko psiholoskih problema i problema sa samopouzdanjem.

Smatram da bi velika pomoc mu bila kad bi presao u novu sredinu i u novu klub, najradije van Engleske.

A sad mi reci da se samo zajebavas
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 19 avg 2013, 23:24, ukupno mijenjano 3 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 avg 2013, 23:14

slika
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 19 avg 2013, 23:14

90% ista ekipa od prosle sezone,a dijametralno suprotna igra = Pelegrini. Navas nevjerovatan,Dzekina mozda i najbolja premijerligaska tekma za MC, odavno nije vise i bolje ucestvovao u igri,sjajni potezi,falio je samo gol.Vidi se da je svjestan da ima priliku da ugrabi mjesto medju 11. Samo tako majstore,golovi ce 100% doci...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 avg 2013, 23:15

EvoMene je napisao/la:A polovina znalaca osporavala Navasa kad su ga doveli. :oops:
ne računaj mene u te znalce . otkad je navas došao , govorio sam da će on mnogo doprinjeti igri cityja , a pogotovo igri džeke 8-) da je danas bio precizniji , dva gola bi zabio na asistenciju navasa ...

i čuj "golčinu" zabio negredo iz offsidea , pa lik ubacio tap-in sa metar i po :lol:

inače , ako niste skontali , @Pauk je troll :roll:

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 19 avg 2013, 23:15

Monolog je napisao/la:
Boljeg gola moje oci ne ugledase. Onako predriblati tri igraca i lobovati golmana nije nikad niko uradio. :roll: Steta sto je sudija ponistio ono remek-djelo, ali vjerujem da ce se ipak vrtiti na tv kanalima upravo zbog Negredove majstorije.
Da nije ponisten bio bi u konkurenciji za gol godine definitivno ono se rijtko vidja :D :D :D

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 avg 2013, 23:15

trebamo organizovati humanitarnu veceru za pomoc Pauku,ja mislio da bi i dzeko kanuo koju stoju

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 19 avg 2013, 23:16

sjaj,sjaj Bosanski dijamante :)
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 avg 2013, 23:17

Sjajna partija Dzeke i samo je gol falio da ovo bude fantasticno. Ja ne znam je li on veceras izgubio ijedan zracni duel? :? Nema potrebe puno pisati, jer ste sve vec napisali. Odlicna partija, nece lopta u gol, odlicni Navas, Dzeko igrac utakmice...

@Pauk

Kralju molim te nastavi da pises, popravi mi dan lik :lol: :lol:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 19 avg 2013, 23:17

SamoZeljo je napisao/la:
EvoMene je napisao/la:

Druže, je l' tebi dobro?
Pauk je izmisljen lik. Osoba koja ne postoji. To rade ovi sto drze i odrzavaju portal kako bi forum napravili interesantnijim. Ili je stvarno neki bolesnik ali opet cudno sto ga trpe?!
Ovo je davno trebalo banovati ali to se ne radi. Cudno zar ne?

8-) 8-) 8-) 8-) dobro zapazanje,,a mi levati se primimo

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 19 avg 2013, 23:19

Svaka mogućnost mi djeluje logično, osim pomisli da je to neko ko stvarno misli tako i stoji iza svojih riječi bez nekih skrivenih motiva. :)
Smoke Weed Everyday!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 avg 2013, 23:22

Pauk nije tema, njegovi postovi su ovdje kako bismo se nasmijali u najtezim situacijama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 avg 2013, 23:22

Ali najveca komedija je pokusaj pojedinaca sa kritikom u slucaju da Dzeko nije zabio gol,pa taman tu tekmu i ne odgledali. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 avg 2013, 23:23

Sljedeca je protiv Cardifa u nedelju,nema potrebe mjenjati dobitnu kombinaciju,ista postava i prilika za hat-trick da se oduzi za sve danasnje promasaje

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 avg 2013, 23:24

harishp je napisao/la:Ali najveca komedija je pokusaj pojedinaca sa kritikom u slucaju da Dzeko nije zabio gol,pa taman tu tekmu i ne odgledali. :mrgreen:
Evo,ja mu ne zamjeram,a koštao me je dobitka od 200 maraka.
Čovjek odigrao dobro,trudio se,kretao,asistirao...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bordocrveni, HariTz, Micron, Roki50 i 35 gostiju.