Dobro hajd ti si bre stručnjak. Tačno na ovom forumu ne možeš ni mišljenje iznijeti bez da neko u međuvremenu pokuša nametnuti svoje i to na onako ofiran način kao da je tvoja svaka zlatna ? Ne kenjaj bre matereti i ja bi najradije da dovedemo 10 igrača u jednom prelaznom roku ali ne ide to bre tako, nije ti ovo bre menadžer pa da dovodiš bre koga bre hoćeš i kada bre hočeš.Brajkula je napisao/la:E čega se čovek sve načita na ovom internetu ! Kakav bre rizik ? Pa čemu nam služe ova tri štopera pozadi kada ne smemo da napadamo sa oba boka, plus dva box to box vezna. Mora da se dovede taj levi spoljni, jasno kao dan, pa i Konte je kukao na zrikavog zbog toga, jer smo limitirani da napadamo po levoj strani, eto sinoć sve što smo uradili desilo se preko Lištajnera i desne strane. Da ne dođe do zabune Asamoa odrađuje to odlično, pogotovo u defanzivi, ali gore je strašno limitiran, baš....nzm da li smo za celu utakmicu imali njegov jedan prodor, centar šut, samo se sećam nekih njegovih pokušaja driblinga.Genghis je napisao/la:To je ujedno i rizik. Kad imaš dva ofanzivna boka onda ima više prostora i da se primi gol. Pa i Barca iz svojih najboljih dana je igrala sa lijevim bekom u vidu Abidala koji se većinom suzdržavao od ofenzivnih izleta. Ne kažem da imam nešto protiv toga da se dodatno pojačamo sa Kolarovom, ali već i u ovom trenutku ekipa izgleda zrelo i kvalitetno za osvajanje LP i opet napominjem da nismo glavni favoriti, ali možemo pošteno izbaciti bilo koga u dvije utakmice.Sarajevo1946 je napisao/la:Upravo je lijevi bek problem ove formacije, jer smo neizbalansirani po bokovima. Sa Kolarovom, tek bi to prava ekipa bila i napadači bi još više došli do izražaja...
http://www.tuttojuve.com/altre-notizie/ ... dra-152288
Dakle, manite se te priče o riziku, ekipa koja napada sa svih pozicija upravo i osovji LŠ, pogledaj samo Bajern prošle godine, Aalaba i Lam, ne znaš gde ćeš pre...
Bez tog igrača možemo i dalje samo da se nadamo LŠ, top8 realan domet, preko toga je sve extra uspeh.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Marotta hajde nam dovedi Kondogbiu Sevila trazi 20 miliona ali agent kaze da bi se mogao naci dogovor oko 12 miliona plus bonusi
Monako se takode zainteresovao za Kondogbiu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Ah, dobro je, moći ću gledati tekmu u subotu.
Zvučat će bahato, ali očekujem od Teveza preko 20 golova.
Nešto ste hvalili sinoć Vučinića, ali opet je gubio dosta lopti na ''nezgodnim'' mjestima, par puta je Lazio ima priliku za dobru kontru, po meni odigrao standarno, ali eto doduše pokazao je veliku dozu borbenosti pa ga to malo izvlači.
Svidjelo mi se i kombinovanje u veznom redu, brz je protok lopte, a igrači su nekako zgusnuti pa ima dosta kratkih dodavanja, to je neki novitet koji sam ja primjetio.
Isto tako vezni red puno lakše kombinuje sa Tevezom negoli sa prošlosezonskim napadačima, na malom prostoru se odigra dupli pas, Carlitos smiri ili stane na loptu. Bit će on strašno pojačanje.
Fino je ono sve sinoć izgledalo, merak za oči fakat.

Zvučat će bahato, ali očekujem od Teveza preko 20 golova.
Nešto ste hvalili sinoć Vučinića, ali opet je gubio dosta lopti na ''nezgodnim'' mjestima, par puta je Lazio ima priliku za dobru kontru, po meni odigrao standarno, ali eto doduše pokazao je veliku dozu borbenosti pa ga to malo izvlači.
Svidjelo mi se i kombinovanje u veznom redu, brz je protok lopte, a igrači su nekako zgusnuti pa ima dosta kratkih dodavanja, to je neki novitet koji sam ja primjetio.
Isto tako vezni red puno lakše kombinuje sa Tevezom negoli sa prošlosezonskim napadačima, na malom prostoru se odigra dupli pas, Carlitos smiri ili stane na loptu. Bit će on strašno pojačanje.
Fino je ono sve sinoć izgledalo, merak za oči fakat.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
ljudi ignorisite onog papka ,,pep,,sta trabumje start riberije kod aut linije starn na koljeno vidala nije ni zuti,Boga sam molio sto nije bio to kijelini da vidi sta je mangup i kako bije,kad se dijele kartoni tu su igraci juveta prvi u redu,kad se dijele golovi iyz opsajda tu je bajern prvi u redu,nadam se da ce se ponovo sastati pa da ako Bog da vidimo jedan divan start kijelinija kako zavrsava karijeru riberija koji mi je bio drag igrac a sad poslije onakvog starta nad vidalom je najomrazeniji igrac na svijetu,kijelini okoncaj mu karijeru kako samo ti znas nemoj ostati duzan nikome.papak napusti temu juventusa
Vatra
E jbg sadNEILA je napisao/la:ljudi ignorisite onog papka ,,pep,,sta trabumje start riberije kod aut linije starn na koljeno vidala nije ni zuti,Boga sam molio sto nije bio to kijelini da vidi sta je mangup i kako bije,kad se dijele kartoni tu su igraci juveta prvi u redu,kad se dijele golovi iyz opsajda tu je bajern prvi u redu,nadam se da ce se ponovo sastati pa da ako Bog da vidimo jedan divan start kijelinija kako zavrsava karijeru riberija koji mi je bio drag igrac a sad poslije onakvog starta nad vidalom je najomrazeniji igrac na svijetu,kijelini okoncaj mu karijeru kako samo ti znas nemoj ostati duzan nikome.papak napusti temu juventusa

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Kondogbia ima klauzulu u ugovoru od 17 mliona, tako da ne znam kako ce traziti 20Yucca je napisao/la:Marotta hajde nam dovedi Kondogbiu Sevila trazi 20 miliona ali agent kaze da bi se mogao naci dogovor oko 12 miliona plus bonusi![]()
![]()

Max Allegri
Tevez sinoć u par navrata kao da je u svađi sa loptom
, nekako mu bježi previše, ali popravit će on taj segment. Iskreno ja od njega i nisam očekivao previše, ovo do sad što je pokazao ja sam oduševljen, znam da je klasa, ali jednostavno nije igrač kojeg gotiviš na prvu. U pripremnim utakmicama i sinoć je trčao kao lud, ima ga svuda, ipak se vidi da želi još igrati na vrhunskom nivou, nije da igra preko neke stvari. Možda ga bude nosila i ova odlična atmosfera u ekipi, jer ovo sinoć izgleda kao jedna porodica, čak i igrači koji su pred izlaznim vratima skaču, slave.
Kad bi Marotta sad nakon povrede Marchisia krenuo po Kondogbiu to bi bila perverzija, mislim da bi se on sa bonusima za 15tak miliona mogao dovesti.

Kad bi Marotta sad nakon povrede Marchisia krenuo po Kondogbiu to bi bila perverzija, mislim da bi se on sa bonusima za 15tak miliona mogao dovesti.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kondogbia bi bio savrsen dodatak ovom timu.
Ali, lijevi bek je i dalje prioritet.
Ali, lijevi bek je i dalje prioritet.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ne znam zašto vi smatrate da je Kondogbia potreban kad on nije KREATIVAC , kreativac je potreban na sredini , Pirla jedino Verratti i Gundogan mogu zamjeniti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Realno Pirla niko ne može zamijeniti, tako da ćemo sigurno mijenjati stil igre kad ode Pirlo, to je neko moje mišljenje.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Što se tiče Pirlovog stila igre nema tog igrača na planeti koji ga može zamijeniti.
Što se kreativnosti tiče to je sasvim druga priča, takvih je veoma veliki broj, samo treba pametno izabrati.
Što se Kondogbie tiče, bilo bi odlično, ali lijevi bek je prioritet. Asa je odličan prema nazad, na momente i prema naprijed, ali dolaskom Kolarova/Zunige, Kwadwo bi se mogao komotno češće koristiti i u sredini.
Što se kreativnosti tiče to je sasvim druga priča, takvih je veoma veliki broj, samo treba pametno izabrati.
Što se Kondogbie tiče, bilo bi odlično, ali lijevi bek je prioritet. Asa je odličan prema nazad, na momente i prema naprijed, ali dolaskom Kolarova/Zunige, Kwadwo bi se mogao komotno češće koristiti i u sredini.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Napadač Juventusa Karlos Tevez, nije dugo čekao na premijerni gol u dresu "stare dame" u zvaničnim utakmicama - Argentinac se u strijelce upisao protiv Lacija u Superkupu Italije.
"Stvari su krenule sjajno. Igrali smo odlično, lako smo uzeli prvi trofej i lično sam zadovoljan svojom partijom jer sam postigao gol za konačnih 4:0", rekao je Tevez..
Argentinac je zatim iznio pohvale na račun Mirka Vučinića i trenera Antonija Kontea.
"Oduševljen sam Vučinićem. Taj čovjek ima fudbal u malom prstu. Zadovoljstvo je igrati sa njim", rekao je Tevez i nastavio:
"I naš trener Konte me strašno podsjeća na (Aleksa) Fergusona. Samo njih dvojica imaju tako specifičan pobjednički mentalitet".
"Stvari su krenule sjajno. Igrali smo odlično, lako smo uzeli prvi trofej i lično sam zadovoljan svojom partijom jer sam postigao gol za konačnih 4:0", rekao je Tevez..
Argentinac je zatim iznio pohvale na račun Mirka Vučinića i trenera Antonija Kontea.
"Oduševljen sam Vučinićem. Taj čovjek ima fudbal u malom prstu. Zadovoljstvo je igrati sa njim", rekao je Tevez i nastavio:
"I naš trener Konte me strašno podsjeća na (Aleksa) Fergusona. Samo njih dvojica imaju tako specifičan pobjednički mentalitet".
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Gundogan, Modric ili mali Oskar iz Celzija (al ne prodaje Celzi igrace
) igraci koje bi ja volio vidjeti kad Pirlo ode..naravno Pogba se spusta na DMC, Vidal ostaje na svom mjestu a ulazi ofanzivni kreativac neko od njih 3
ali to je dogledna buducnost, za sad Marota izmisljaj lijevog beka ili desno krilo
..sto se tice Markizija sreca njegova pa ima reprezentativna pauza koja ulazi u predvidjeni oporavak inace bi se i nakon povratka ustalio na klupi jer nekako ocekujem da ovo bude Pogbina sezona gdje ce on ici na 10+ golova. i jest u ovom momentu u svakom smislu prisutniji na terenu.
Vucinic je sinoc imao puno pogresnih dodavanja, po meni u napadackom segmentu uopce nista posebno ali vidi se taj zar i da mu je sad lakse igrati. Tesko je ocijeniti nase napadace jer precesto ostaju 2 na 4 ili 2 na 5 sa odbranom a tu ni Ibra i Ronaldo tesko da bi uradili vise od njih. Nekad kad uspiju primit okruglu loptu i obradit je vidi se da znaju obojica igrati i da je Vucinicu puno lakse sa Tevezom izmislit nesto. vjerujem da se oni prirodno namecu kao startni napadacki dvojac.

ali to je dogledna buducnost, za sad Marota izmisljaj lijevog beka ili desno krilo

Vucinic je sinoc imao puno pogresnih dodavanja, po meni u napadackom segmentu uopce nista posebno ali vidi se taj zar i da mu je sad lakse igrati. Tesko je ocijeniti nase napadace jer precesto ostaju 2 na 4 ili 2 na 5 sa odbranom a tu ni Ibra i Ronaldo tesko da bi uradili vise od njih. Nekad kad uspiju primit okruglu loptu i obradit je vidi se da znaju obojica igrati i da je Vucinicu puno lakse sa Tevezom izmislit nesto. vjerujem da se oni prirodno namecu kao startni napadacki dvojac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Andrej je napisao/la:Napadač Juventusa Karlos Tevez, nije dugo čekao na premijerni gol u dresu "stare dame" u zvaničnim utakmicama - Argentinac se u strijelce upisao protiv Lacija u Superkupu Italije.

Meni je Gundogan igračina. Ne znam sad koliko košta ali kad bi doš'o igrali bi k'o Barsa 

Allegri je gospodin!
Juventus F.C.
Samo Kondogbia i niko vise. I beka cu im oprostiti samo da njega dovedu.
Opet se ozbiljno pise, ali tesko, nemamo pare, a trutovi koji bi nam iste donijeli nemaju namjeru da idu jer je Juve zlatna koka koja im je dala tolike plate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet se ozbiljno pise, ali tesko, nemamo pare, a trutovi koji bi nam iste donijeli nemaju namjeru da idu jer je Juve zlatna koka koja im je dala tolike plate.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vidal:"Probacemo osvojiti sve tri titule ove sezone. Ligu Prvaka, domace prvenstvo i kup. Imamo sve sto je potrebno za taj podvig. Moja buducnost? Torino je moj grad, a moja porodica je presretna ovdje. Nema nikakvih problema sa produzenjem ugovora. Da, traze me mnogi klubovi, a posebno Real Madrid, medjutim, ja mislim samo na svoj Juventus".
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne mozes se rijesiti krpelja. Ovako je bilo i sa Amaurijem, Vincenzom i ostalima. Svi su haman pa ostali do kraja ugovora.Pogba je napisao/la:Samo Kondogbia i niko vise. I beka cu im oprostiti samo da njega dovedu.
★★★
Ima l' išta novo oko DJ-a? Nek ide više. Nosit ću ga na nogama do Engleske.
Allegri je gospodin!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.