neko_iz_mase je napisao/la:Ma nece Barsa izgubiti. Samo se u 16-ercu od ovih igra
Nadam se da nas nece zajebati

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
neko_iz_mase je napisao/la:Ma nece Barsa izgubiti. Samo se u 16-ercu od ovih igra
eto izgleda Bogami da padoh na Arsenalu !!!_Elnino_ je napisao/la:__Liedson__ je napisao/la:evo volio bi da neki strucnjak prokomentarise tiket:![]()
Denver - Houston 1
Burnley - Arsenal 2
Le Mans - Grenoble 1
Monaco - Rennes 1
Tottenham - Man.city (-3+) x2
Barcelona - Atlante 1
kvota:21 ulog: 5 km
Ev samo da ti kazem po mom misljenju listic je dobar ostim sto nisi trebao igrati :
Burnley - Arsenal -ev zasto znaci Burnley je predobar kod kuce nema jos poraza kod kuce sve su pobjeda i nerjeseni nekoliko a Arsenal je bez najboljih napadaca jes da su nabrijani nakon pobjede nad Liverpoolom ali iskreno Burnley tesko da ce izgubiti od Arsenala u ovj tekmi al aj vidjecemo , ostalo ti je sve mocno trebao bi pogoditi i ja sam slicne parove odigrao SRETNO!!![]()
![]()
evo ja ako pobjedi ovaj liverpul padoh na Ath. Bilbao gube 0-3...ali haj nije mi tolko rivo glat su izgubili19TM87 je napisao/la:evo za veceras
Hertha-Sporting L. - 1
Liverpool-Wigan - 1
Montpellier-Bordeaux (sp) - 2
Ath. Bilbao-W.Bremen - 1
Chelsea-Portsmouth - 1
Lyon-Boulogne - 1
Na 3km eventualni dobitak 58,18 km
Kao sto rekoh - smece__Liedson__ je napisao/la:eto izgleda Bogami da padoh na Arsenalu !!!_Elnino_ je napisao/la:__Liedson__ je napisao/la:evo volio bi da neki strucnjak prokomentarise tiket:![]()
Denver - Houston 1
Burnley - Arsenal 2
Le Mans - Grenoble 1
Monaco - Rennes 1
Barcelona - Atlante 1
Ev samo da ti kazem po mom misljenju listic je dobar ostim sto nisi trebao igrati :
Burnley - Arsenal -ev zasto znaci Burnley je predobar kod kuce nema jos poraza kod kuce sve su pobjeda i nerjeseni nekoliko a Arsenal je bez najboljih napadaca jes da su nabrijani nakon pobjede nad Liverpoolom ali iskreno Burnley tesko da ce izgubiti od Arsenala u ovj tekmi al aj vidjecemo , ostalo ti je sve mocno trebao bi pogoditi i ja sam slicne parove odigrao SRETNO!!![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala_Elnino_ je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:Montepaschi Siena- ASVEL hendikep(-19) 2 1.85 kvota
Asvel nije za odbaciti,a Siena tesko da moze na prvo mjesto,zato tipujem da nece dobiti vise od 19 razlike
Liverpool - Wigan 1 1.35 Vjerovatno zadnja utakmica za Beniteza,ako ovdje prospe bodove.
Lyon - Boulogne 1 1.35 s.t Ovdje Lion ako ne upise 3 boda,vise nikad na moj listic nece ici.![]()
Dinamo ZG - FC Timisoara 1 1.35 Dinamo demolirao u prvoj Timsoaru,zasto ne bi i kod kuce, s tim da im je u igri prolaz dalje,ako Anderleht izgubi kod Ajaxa
Inter- Livorno 1 1.25 Ovdje se jedino nadati da ce Inter izaci u najjacem sastavu,obzirom da je kup.
Ulog 17.5 Kvota 5.68 Dobitak 99,9
Ovo moras dobiti dobar listic nema sta SRETNO!!!![]()
![]()
Jbg i ja na njima padoh..19TM87 je napisao/la: evo ja ako pobjedi ovaj liverpul padoh na Ath. Bilbao gube 0-3...ali haj nije mi tolko rivo glat su izgubili
Benfica - AEK Athens 1 1.55
Lazio - Levski Sofia 1 1.50
Everton - Bate Borisov 1 1.62
Total odds 3.77
Total stakes € 25.00
Total potential payout € 94.16
_Elnino_ je napisao/la:Ev mojih parova za danas i sutra pa kome se svidi nek odigra koji:
ZA ONE KOJI NE ZNAJU:
Pik 1 je da ce biti domacin dobiti poluvrijeme ili kraj utkmice npr: 1:0 u prvom pol. vi ste pogodili itd
Pikx da ce biti nerijesenu u nekom poluvremenu
pik2 da ce gost uzeti jedno poluvrijeme
Hertha -Sporting L pik 1 Kvota: 1.45
CSKA S - Roma pik2 Kvota: 1.50
Panathinaikos-Dinamo Buk 1 Kvota: 1.50
Barcelona - Atlante 1 Kvota: 1.30
PSG - Lens pik 1 Kvota: 1.30
Le Mans - Grenoble pik 1 Kvota: 1.50
Liverpool - Wigan 1 Kvota: 1.30
Burnley - Arsenal pik x Kvota: 1.75
Tottenham -Man.city pikx Kvota: 1.55
EWE Oldenburg - Khimki kp2 Kvota: 1.30
Benfica - AEK pik1 Kvota: 1.25
Dinamo z -Timisoar 1 Kvota: 1.30
Lille - Slavia P 1 kvota: 1.25
Lacio - Levski 1 Kvota: 1.40
Villareal - Salzburg pik1 Kvota: 1.35
Everton - BATE Borisov pik1 kvota: 1.25
Hapoel - HSV pik x Kvota: 1.55
Et to je to nadam se da sam nekom pomogao u odabiru SRETNOOO !!!![]()
![]()
__Liedson__ je napisao/la:eto izgleda Bogami da padoh na Arsenalu !!!_Elnino_ je napisao/la:__Liedson__ je napisao/la:evo volio bi da neki strucnjak prokomentarise tiket:![]()
Denver - Houston 1
Burnley - Arsenal 2
Le Mans - Grenoble 1
Monaco - Rennes 1
Barcelona - Atlante 1
![]()
![]()
![]()
neko_iz_mase je napisao/la:Hvala_Elnino_ je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:Montepaschi Siena- ASVEL hendikep(-19) 2 1.85 kvota
Asvel nije za odbaciti,a Siena tesko da moze na prvo mjesto,zato tipujem da nece dobiti vise od 19 razlike
Liverpool - Wigan 1 1.35 Vjerovatno zadnja utakmica za Beniteza,ako ovdje prospe bodove.
Lyon - Boulogne 1 1.35 s.t Ovdje Lion ako ne upise 3 boda,vise nikad na moj listic nece ici.![]()
Dinamo ZG - FC Timisoara 1 1.35 Dinamo demolirao u prvoj Timsoaru,zasto ne bi i kod kuce, s tim da im je u igri prolaz dalje,ako Anderleht izgubi kod Ajaxa
Inter- Livorno 1 1.25 Ovdje se jedino nadati da ce Inter izaci u najjacem sastavu,obzirom da je kup.
Ulog 17.5 Kvota 5.68 Dobitak 99,9
Ovo moras dobiti dobar listic nema sta SRETNO!!!![]()
![]()
A za ocekivati je bilo da ce proci,samo sam se intera malo bojao.
Jos sutra ostao dinamo,al vjerovatno cu ga malo branitisa10-ak 20 maraka. Bolje vrabac u ruci......
Imao sam i ovaj drugi listic umal, al me ***** sudija i svira penal za chelsea
delija je napisao/la:Jbg i ja na njima padoh..19TM87 je napisao/la: evo ja ako pobjedi ovaj liverpul padoh na Ath. Bilbao gube 0-3...ali haj nije mi tolko rivo glat su izgubili
E Elnino sta ti rekoh za partizan..
Jel se sta sutra igra
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.