http://s12.postimg.org/h98cks3vh/IMG_20 ... 031158.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Neki se igraci nece mozda prilagoditi ,recimo miler ,a eto i recimo kors mada uposte do sada nije los ,ali omha imas igrce koji su dovedeni jer imaju sve predispozicije za pepov sistem tiago ,gece,ostatak mommcadi pokazuje ubrzanim tempom usvajanje pepove filozofije , ne mozemo biti jaci,pa normalna je stvar da nemoze biti onako superioran na pocetku kao prosle sezone jer ti je dosao sa novi trener sa novom filozfijom i da ce trebati dva tri mjeseca da se svari posloze ,ovo sto radi do sada je fantasticno dve pobede u dva meca BL ,ekipa se jos uigrava sa pridoslicama tiagom ,geceom ,sasvim dovoljno za dr.dio sezone i odlucujuce tekme ,a zna se kako pretezno bayern igra u zavrsnicama sezone tada smo najopasniji.Jup trenerski mag je ostao zapisan u hiostoriji bayerna i jedan od najboljih trenbera koje je ovaj klub ikada imao ,pep je dosao covjek koji je u 4 sezone sa barcom sve prekucao i 14 trofeja osvojio ,malo je reci da je impresivna statistika ,covjek koji sigurno ima kvlaitetu znanje i treba mu malo vremena ,sve preduslove ima igracki finacijski ,da obnovi jupovo gradivo od prosle sezone.da da timski duh to je ono sto je bayern oduvjek bio i ostao ,a taj duh ce samo jos biti jaci vhunskimm individualcima ukomponovanih u timski rad.htcxone je napisao/la:budi realan, vi od prošle sezone jači ne možete biti nikako![]()
ono je bila ekipa koja je jednostavno imala sve a ponajvise STRAŠNOG trenera... gvardiolu ćemo tek da vidimo![]()
sta ako se igrači ne priviknu na pepovu formaciju i nacin igre? sta ako ... se ne uklope novi igrači itd.
stvar je u jedinstvu igraca i trenera i uprave a ne u mislionima i transferima...
tako da su klubovi samo "prividno" jaci za 30%)
pogrešan korner nije nikakva kolateralna steta koliko kada igrač ide 1 na 1 sa golmanom... budimo realni![]()
to isto kao da kažeš na sredini dortmund dobio nepostojeci faul (Npr povlacenje) i nakon toga , u sljedecoj akciji postignu gol i ti kazes "sudija kriv"
al kad se dosudi čista situacija kao ofsajd onda to nije to![]()
relevantno ili ne, ofsajd je bio... sto nije sudija kad je vec sumnjao svirao ofsajd
umjesto da prizna gol
kao Dortmund sto je 4 utrpao10DelPiero je napisao/la:@PEP ono sto sam ja vidio od Bayerna jeste impresivno kao sto si i sam rekao ali u napadackom smislu medutim sto se odbrane tice ono je nula bodova, svaka iole ozbiljnija napadacka ekipa ce da utrpa koji gol.
Jesi ti procitao sta sam ja napsiao od ovoga sto si ti nabrojao samo su van buzten,lahm ,svajni i riberz igrali standardno i rayvijali se kao igraci ostalo su bila djeca koja su na kapalju dibajala u yadnjim minutama tekme ,dolaskom vban gala ta djeca u prvom redu miler bivaju prekomadovani u prvi sastav i fanstasticno se vec uklapa u prvoj oybiljnoj seyoni ,kao i novotkrivni badstuber ,krosonja na posudbi u bayeru,dolyak robena te gomeya,pranjica,olica,timoscuk sve norvi igraci u istoj seyoni i odam finale Lp dakle sve novi igraci koji su u razmaku od 4,5 godina igrali tri finala LP od kada su dosli u bayern.caseres je napisao/la:Sto ti ovo treba u zivotu?PEP je napisao/la: Bayern nije prosao kao juve jer casno i posteno radi i osvaja ,a to sto je sebe juve doveo u takvu poziciju i sto je sve sto je gradio u proslosti i sto ga je cinilo jednim od najvecih kluba svjta popisao zbog calcopolia to je vas problem kad neki nisu znali cjheniti ime kluba i povjest.Sto kazu sam pao sam se ubio.
Uci, citaj, proucavaj, pa onda dodji da pricamo u vezi ovoga.
Da dodam jos nesto,
Van Buyten - 2006/2007
Lahm - 2005/2006
Alaba - 2009/2010
Badstuber - 2008/2009
Robben 2009/2010
Schweinsteiger - 2005/2006
Kroos - 2007/2008
Muller - 2007/2008
Ribery - 2007/2008
Dugo se gradio tim koji bi napravio iskorak iz Bundeslige i osvojio LP. Ne ide to preko noci jarane, to ti @Burberry46 govori
10DelPiero je napisao/la:@PEP ono sto sam ja vidio od Bayerna jeste impresivno kao sto si i sam rekao ali u napadackom smislu medutim sto se odbrane tice ono je nula bodova, svaka iole ozbiljnija napadacka ekipa ce da utrpa koji gol.
francobaresi je napisao/la:Da je LP-a takmičenje koje se osvaja preko noći , onda bi Chelsea još 2004 bio prvak Evrope. Ne bi čekali skoro čitavu deceniju iako su ulagali svake godine ogromne pare. Ne samo Chelsea već i Real , kao i City da ne nabrajam dalje.
To takmičenje se ne osvaja tako lahko kao što neki misle. Možda su navijači (pojedini) Bayerna još uvijek pod euforijom pa tako razmišljaju , ipak to je prva titula prvaka Evrope nakon 12 godina čekanja.
htcxone je napisao/la:kao Dortmund sto je 4 utrpao10DelPiero je napisao/la:@PEP ono sto sam ja vidio od Bayerna jeste impresivno kao sto si i sam rekao ali u napadackom smislu medutim sto se odbrane tice ono je nula bodova, svaka iole ozbiljnija napadacka ekipa ce da utrpa koji gol.
20 hahhahahhaahahahahahahhaahhahahaahahahahahahhahahaahhaahhahaahha jao jači vic nisam cuo od onoga sa suljom , medvjedom i kineskinjom
Monolog je napisao/la:PEP odmara 7 dana. Taman da pripremi Bayern za predstojece utakmice i da ne gubi vrijeme trollajuci Juventusovu temu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.