Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 avg 2013, 15:21

ako ima neko iz sarajeva zainteresovan za ovaj magnet, neka se javi u PP :)

http://s12.postimg.org/h98cks3vh/IMG_20 ... 031158.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 avg 2013, 15:21

@PEP
Jok eto preko noci ste osvojili LP, daj bolan kako mozes to napisati
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 avg 2013, 15:43

Da je LP-a takmičenje koje se osvaja preko noći , onda bi Chelsea još 2004 bio prvak Evrope. Ne bi čekali skoro čitavu deceniju iako su ulagali svake godine ogromne pare. Ne samo Chelsea već i Real , kao i City da ne nabrajam dalje.
To takmičenje se ne osvaja tako lahko kao što neki misle. Možda su navijači (pojedini) Bayerna još uvijek pod euforijom pa tako razmišljaju , ipak to je prva titula prvaka Evrope nakon 12 godina čekanja.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 avg 2013, 15:49

Prvi red favorita za CL Bayern,Barca,Real i Chelsea onda dolaze ostali.Juve može daleko dogurati ukoliko im se žrijeb poklopi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 avg 2013, 15:55

htcxone je napisao/la:budi realan, vi od prošle sezone jači ne možete biti nikako ;)
ono je bila ekipa koja je jednostavno imala sve a ponajvise STRAŠNOG trenera... gvardiolu ćemo tek da vidimo :)
sta ako se igrači ne priviknu na pepovu formaciju i nacin igre? sta ako ... se ne uklope novi igrači itd.

stvar je u jedinstvu igraca i trenera i uprave a ne u mislionima i transferima...
tako da su klubovi samo "prividno" jaci za 30% :))

pogrešan korner nije nikakva kolateralna steta koliko kada igrač ide 1 na 1 sa golmanom... budimo realni ;)
to isto kao da kažeš na sredini dortmund dobio nepostojeci faul (Npr povlacenje) i nakon toga , u sljedecoj akciji postignu gol i ti kazes "sudija kriv"
al kad se dosudi čista situacija kao ofsajd onda to nije to ;)

relevantno ili ne, ofsajd je bio... sto nije sudija kad je vec sumnjao svirao ofsajd
umjesto da prizna gol ;)
Neki se igraci nece mozda prilagoditi ,recimo miler ,a eto i recimo kors mada uposte do sada nije los ,ali omha imas igrce koji su dovedeni jer imaju sve predispozicije za pepov sistem tiago ,gece,ostatak mommcadi pokazuje ubrzanim tempom usvajanje pepove filozofije , ne mozemo biti jaci,pa normalna je stvar da nemoze biti onako superioran na pocetku kao prosle sezone jer ti je dosao sa novi trener sa novom filozfijom i da ce trebati dva tri mjeseca da se svari posloze ,ovo sto radi do sada je fantasticno dve pobede u dva meca BL ,ekipa se jos uigrava sa pridoslicama tiagom ,geceom ,sasvim dovoljno za dr.dio sezone i odlucujuce tekme ,a zna se kako pretezno bayern igra u zavrsnicama sezone tada smo najopasniji.Jup trenerski mag je ostao zapisan u hiostoriji bayerna i jedan od najboljih trenbera koje je ovaj klub ikada imao ,pep je dosao covjek koji je u 4 sezone sa barcom sve prekucao i 14 trofeja osvojio ,malo je reci da je impresivna statistika ,covjek koji sigurno ima kvlaitetu znanje i treba mu malo vremena ,sve preduslove ima igracki finacijski ,da obnovi jupovo gradivo od prosle sezone.da da timski duh to je ono sto je bayern oduvjek bio i ostao ,a taj duh ce samo jos biti jaci vhunskimm individualcima ukomponovanih u timski rad.

da itek kako je koalteralna steta ,samo sto se takve stiuacije i situacija kod ofsajda ni u kome slucaju ne mogu poreditini svrstati u isti kos ,u prvom slucaju se radi o teskim greskam ocigledno vidljivim okom bey video pomagala ,koje mogu predhoditi golu ili na dr.nacin osteti ekipu ,u slucaju "diskutabilnih" ofsajda gdje mikro nijasne u datom momentu odlucuju i dolaye do max.ljudske sposobnosti videnja i procjene se ne mogu svrtati u isti kos .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 19 avg 2013, 16:12

@PEP ono sto sam ja vidio od Bayerna jeste impresivno kao sto si i sam rekao ali u napadackom smislu medutim sto se odbrane tice ono je nula bodova, svaka iole ozbiljnija napadacka ekipa ce da utrpa koji gol.
Alessandro Del Piero !

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 19 avg 2013, 16:13

10DelPiero je napisao/la:@PEP ono sto sam ja vidio od Bayerna jeste impresivno kao sto si i sam rekao ali u napadackom smislu medutim sto se odbrane tice ono je nula bodova, svaka iole ozbiljnija napadacka ekipa ce da utrpa koji gol.
kao Dortmund sto je 4 utrpao ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 avg 2013, 16:16

caseres je napisao/la:
PEP je napisao/la: Bayern nije prosao kao juve jer casno i posteno radi i osvaja ,a to sto je sebe juve doveo u takvu poziciju i sto je sve sto je gradio u proslosti i sto ga je cinilo jednim od najvecih kluba svjta popisao zbog calcopolia to je vas problem kad neki nisu znali cjheniti ime kluba i povjest.Sto kazu sam pao sam se ubio.
Sto ti ovo treba u zivotu?

Uci, citaj, proucavaj, pa onda dodji da pricamo u vezi ovoga.

Da dodam jos nesto,

Van Buyten - 2006/2007
Lahm - 2005/2006
Alaba - 2009/2010
Badstuber - 2008/2009
Robben 2009/2010
Schweinsteiger - 2005/2006
Kroos - 2007/2008
Muller - 2007/2008
Ribery - 2007/2008

Dugo se gradio tim koji bi napravio iskorak iz Bundeslige i osvojio LP. Ne ide to preko noci jarane, to ti @Burberry46 govori ;)
Jesi ti procitao sta sam ja napsiao od ovoga sto si ti nabrojao samo su van buzten,lahm ,svajni i riberz igrali standardno i rayvijali se kao igraci ostalo su bila djeca koja su na kapalju dibajala u yadnjim minutama tekme ,dolaskom vban gala ta djeca u prvom redu miler bivaju prekomadovani u prvi sastav i fanstasticno se vec uklapa u prvoj oybiljnoj seyoni ,kao i novotkrivni badstuber ,krosonja na posudbi u bayeru,dolyak robena te gomeya,pranjica,olica,timoscuk sve norvi igraci u istoj seyoni i odam finale Lp dakle sve novi igraci koji su u razmaku od 4,5 godina igrali tri finala LP od kada su dosli u bayern. :D 8-) medju koji jedno osvojeno naylost sto bazern je reijeko kada bio miljenik srece.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 avg 2013, 16:18

[*]
10DelPiero je napisao/la:@PEP ono sto sam ja vidio od Bayerna jeste impresivno kao sto si i sam rekao ali u napadackom smislu medutim sto se odbrane tice ono je nula bodova, svaka iole ozbiljnija napadacka ekipa ce da utrpa koji gol.

Da upravo napad je atomski ,na odbrani se mora poraditi i siguran sam da pep to nece prepustiti slucaju ,svjestan je da je LP skroy nesto dr.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 avg 2013, 16:22

francobaresi je napisao/la:Da je LP-a takmičenje koje se osvaja preko noći , onda bi Chelsea još 2004 bio prvak Evrope. Ne bi čekali skoro čitavu deceniju iako su ulagali svake godine ogromne pare. Ne samo Chelsea već i Real , kao i City da ne nabrajam dalje.
To takmičenje se ne osvaja tako lahko kao što neki misle. Možda su navijači (pojedini) Bayerna još uvijek pod euforijom pa tako razmišljaju , ipak to je prva titula prvaka Evrope nakon 12 godina čekanja.

yato sto nisu sposobni ,bazern je u pravo vrijeme na pravom mjestu uzeo prave igrace stavri se neke poklopile i odma prve sezone gruh finale LP.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 avg 2013, 16:24

htcxone je napisao/la:
kao Dortmund sto je 4 utrpao ;)

jeste ali ti nisi ocigledno gledao tekmu i vidio sastav koji je igrao veci dio utakmice za bazern ;).i na koji je to nacin i da to nije ni bliyu onoga sto bazern vec sada lagano igra ;) 8-)

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 19 avg 2013, 16:53

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 avg 2013, 16:56

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 19 avg 2013, 16:56

20 hahhahahhaahahahahahahhaahhahahaahahahahahahhahahaahhaahhahaahha jao jači vic nisam cuo od onoga sa suljom , medvjedom i kineskinjom :D :mrgreen:
e moj notrophy arsene jes ti dobar, gdjes na juve :D

pep@dokazao si da si najači na ovoj temi i da je bajern najjači na svijetu :D respect! :roll:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 avg 2013, 16:58

:lol: :lol: :lol: Wenger zaboravio terapiju popiti :lol: :lol:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 avg 2013, 17:56

SKY javlja da je Marchisio oko 17:00 sati obavio slikanja i testove koljena na klinici Fornaca di Sessant povreda nije teze prirode tj da je istegnuce ligamenta u pitanju tj 1-2 stepena i da ce pauzirati 30-35 dana objavio sluzbeno Juventus :(

http://www.juventus.com/juve/it/news/ma ... certamenti" onclick="window.open(this.href);return false;

Sreca nije puknuce ligamenata :D :D

Pogba ce ga zamijeniti odlicno :D
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 19 avg 2013, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 avg 2013, 17:59

PEP odmara 7 dana. Taman da pripremi Bayern za predstojece utakmice i da ne gubi vrijeme trollajuci Juventusovu temu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 avg 2013, 18:01

Monolog je napisao/la:PEP odmara 7 dana. Taman da pripremi Bayern za predstojece utakmice i da ne gubi vrijeme trollajuci Juventusovu temu. :mrgreen:

:lol: :lol: ;) kralj si ;)

Edit: igraci su dobili zasluzena dva dana slobodno poslije osvajanja superkupa u srijedu nastavljaju sa trenininzima i pripremama za Subotu i Sampu :D

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 19 avg 2013, 18:19

35 dana. Jbga, problem je to, ok, tu je Pogba, ali navikli smo da se uvijek vrsi bar jedna izmjena u vezi, + Pirlo izgleda da je i dalje na odmoru.
Znaci da Marrone ostaje. 8-)

Usput, tu su utakmice repki pa nece izgubiti puno meceva.

Sent from my iPhone using Tapatalk
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 19 avg 2013, 18:24

ima Asa u sredinu, ali onda nam fali lijevi bek...De Ceglie odlazi, zato mora neko i doci na tu poziciju, ostaje samo Peluso...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.