Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Bolje im je odbranu da pojacaju..
Nije problem u transferu Bale, ali je Baleova plata već dobro raspoređena. Salary Cap se odnosi na 55 miliona funti plate igračima u sezoni a povećanje se odnosi na prodaju sezonskih ulaznica, karti za utakmice te ostalih sponzorskih ugovora.OTNYS_YNWA je napisao/la:A koliko ce Tottenham uzeti za Balea, 80-90 milkica.
Prvo njihov stadion je manjeg kapaciteta nego Anfield, tačnije 9000 sjedećih mjesta. Drugo, mi smo se oslobodili više igrača nego oni, a treće naša pojačanja su imaju manja primanja nego igrači koje smo prodali ili su završili karijeru dok je to kod njih suprotno. Četvrto Standard i Warriorsi namaplaćaju više nego Hewlett Packard i Under Armour.
Zato smo mi u finansijskoj prednosti u odnosu na njih u ovom transferu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
sve je to super, samo sto ce oni i pored toga dati ako treba i 40 miliona za Williana, dok cemo mi ostati na ponudi od 30.
Arsenal se nalazi u takvoj situaciju da im treba 3-4 igraca i nema teorije da ce potrositi toliko para na jednog igraca.proFCB je napisao/la:Arsenal poslao ponudu za Cabaye-ea oni odbili sad ce 99% se okrenuti Willian-u!!!
Mislim da imaju najvece sanse.
![]()
![]()
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
tako je a jos njima treba neki igrac koji pokriva odbranu,bekove...sad trenutno imaju 3 zdrava odbrambena bez onih iz B tima....ako ce kupovati a treba li bi prioritet im je krpiti odbranu..nummaLFCŽ je napisao/la:Arsenal se nalazi u takvoj situaciju da im treba 3-4 igraca i nema teorije da ce potrositi toliko para na jednog igraca.proFCB je napisao/la:Arsenal poslao ponudu za Cabaye-ea oni odbili sad ce 99% se okrenuti Willian-u!!!
![]()
![]()
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Pa ESPN kaže da nismo ponudili ni 30 miliona funti, nego:OTNYS_YNWA je napisao/la:sve je to super, samo sto ce oni i pored toga dati ako treba i 40 miliona za Williana, dok cemo mi ostati na ponudi od 30.
Echo je objavio tekst:Reds manager Brendan Rodgers is keen to bring in the 25-year-old, who Anzhi are prepared to sell for around £28 million.
Treba napomenuti da nema nikakve šanse da Skrtel bude igrač Liverpoola i nakon augusta. Sve su prilike da će nas i on napustiti.The ECHO understands Liverpool have also renewed their pursuit of Sporting Lisbon centre-back Tiago Ilori.
Rodgers was keen to wrap up a deal back in June but talks between the clubs broke down.
The Reds had a bid of around £3million rejected with Sporting demanding more than double that amount.
However, Ilori’s refusal to pen a new contract in Portugal has given Liverpool hope that a compromise fee can now be agreed for the 20-year-old.
The Reds were represented at Sporting’s game against Arouca yesterday and further discussions were held with the young defender’s representatives.
Arsenal bi možda bio zainteresovan za Williana, ali sreća ovaj nije Francuz. United je trenutno okupiran Bainesom i Fellainijem, Chelsea i City nisu za njega zainteresovani. Ostajemo mi i Tottenham.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Ne vjerujem da ce dati toliko jer su vec doveli na tu poziciju ChadliaOTNYS_YNWA je napisao/la:sve je to super, samo sto ce oni i pored toga dati ako treba i 40 miliona za Williana, dok cemo mi ostati na ponudi od 30.

Upravo tako.nummaLFCŽ je napisao/la:Arsenal se nalazi u takvoj situaciju da im treba 3-4 igraca i nema teorije da ce potrositi toliko para na jednog igraca.proFCB je napisao/la:Arsenal poslao ponudu za Cabaye-ea oni odbili sad ce 99% se okrenuti Willian-u!!!
![]()
![]()
Prema tome ne brinite za Suareza bar kad je Arsenal u pitanju.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja sam na Suareza skroz zaboravio, nije mi na kraj pameti njegov odlazak/ostanak od kako smo se poceli povezivati sa Willianom
Ja koliko znam, tj. koliko sam procitao, Anzhi je prihvatio nasu ponudu, tako da to koliko ce Tottenham njima ponuditi nema veze. Sve je na Willianu, on bira klub.

Ja koliko znam, tj. koliko sam procitao, Anzhi je prihvatio nasu ponudu, tako da to koliko ce Tottenham njima ponuditi nema veze. Sve je na Willianu, on bira klub.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Mi mu mozemo ponuditi mjesto prvotimca i vecu platu . Imat ce nekog da mu pokaze grad i pomogne mu da se smjesti (iako to ima i kod kokoski ) ipak je Lucas s njim igrao za U21 Brazila
Nek' se i to rijesi sto prije , ako njega ne dovedemo vjerovatno ce se krenuti po Eriksena , mislim da je on zadnje rijesenje i da ce Cou morati igrati lijevo krilo .

Nek' se i to rijesi sto prije , ako njega ne dovedemo vjerovatno ce se krenuti po Eriksena , mislim da je on zadnje rijesenje i da ce Cou morati igrati lijevo krilo .
Ne, ja msm ako njega ne dovedemo idemo po Ardu Turana cija je otkupna klauzula 20m funti (24m eura)nerkolfc je napisao/la:Mi mu mozemo ponuditi mjesto prvotimca i vecu platu . Imat ce nekog da mu pokaze grad i pomogne mu da se smjesti (iako to ima i kod kokoski ) ipak je Lucas s njim igrao za U21 Brazila![]()

Vala bašfera je napisao/la:al najjace je ovo, svaki dan je odluka il medical sutra. juce je bio sutra evo i danas je sutra, vjerovatno ce i sutra biti sutra sve dok ne ode igrac u dortmund, il produzi ugovor il potpise za tottenham.
nasi su zahrđali totalno kad su transferi u pitanju.

Na kraju ako dođu Cissokho i Willian to će biti odlično.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Za Cissokha ce biti obavijest na oficijelnoj u 19.00 k'o da gledam 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
IN: Mignolet, Luis Alberto, Kolo Toure, Iago Aspas, Willian, Cissokho, Ilori
OUT: Shelvey, Spearing, Downing, Carroll
KEPT: Suarez, Agger !
E ovo bi bio super prelazni rok ako se ispuni do kraja .
Nece Turan otici iz A. Madrida , igraju lijepo , igraju LP , vec nas je jedan njihov igrac odbio . Eriksen je realan iako bi radije Williana
OUT: Shelvey, Spearing, Downing, Carroll
KEPT: Suarez, Agger !
E ovo bi bio super prelazni rok ako se ispuni do kraja .
Nece Turan otici iz A. Madrida , igraju lijepo , igraju LP , vec nas je jedan njihov igrac odbio . Eriksen je realan iako bi radije Williana

Ali nekako mi je nelogicno da idu po williana i da daju tolike pare jer su vec doveli chadlia (i dali mu vjerovatno dobru platu). Evo i Boas je rekao da cijeni williana i da je super igrac ali da nisu poslali ponudu tako da se i dalje nadam da je ovo medijska patka kao onda sa sturridgeom kad su rekli da se tottenham umjesao. Jojj samo da me hoce obradovati sutra "willian i zvanicno novi igrac liverpoola"

Ispostavilo se da nije rekao da nisu poslali ponudu, nego da ne zeli komentarisati.
Pitanje je bilo: "Da li nam mozete reci da li ste poslali ponudu za Williana ?"
On je odgovorio: "Ne mogu."

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Istina .nummaLFCŽ je napisao/la:Ispostavilo se da nije rekao da nisu poslali ponudu, nego da ne zeli komentarisati.
Kako se vičeš na twitteru da te follow ?

Nema tu puno da se prica, na Willianu je da izabere, danas ili sutra bi trebali saznati za koga se odlucio.
Btw. Bice stvarno veliko razocarenje ako izabere totenhem.
Btw. Bice stvarno veliko razocarenje ako izabere totenhem.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
@numma1921nerkolfc je napisao/la:Istina .nummaLFCŽ je napisao/la:Ispostavilo se da nije rekao da nisu poslali ponudu, nego da ne zeli komentarisati.
Kako se vičeš na twitteru da te follow ?

Edit:
@HeKeN
Ma ko ce ti ga vise znati, Bog zna sta je tacno.
Kako god, ja mislim da ce se sve znati sutra, eh sad sutra je sirok pojam kad je u pitanju dovodjenje igraca

Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 19 avg 2013, 16:46, ukupno mijenjano 2 puta.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Ispostavilo se da nije rekao da nisu poslali ponudu, nego da ne zeli komentarisati.
ja msm da ovo znaci, "da li ste poslali ponudu za 25 - godisnjaka: Ne"However, when asked on Monday whether he had launched a bid for the 25-year-old, Villas-Boas said: "No, no."
E sad da li je ovaj izvor tacan nezz ugl niko ne zna sta ce se desiti, nadam se da ce doci nama

evo link za ovo sto sam postavio http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... illian-bid" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.