FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 19 avg 2013, 13:48

Pep iz tekme u tekmu sve vise i vise napreduje iako sve ovo pomalo izgleda cudno jer nema def.jasnog sistema ,ovod do sada nije ni malo lose vidi se sve veci i veci progres ,i iz dana u dan sve bolje i bolje i siguran sam da ukoliko pep ovo uigra protivnici ce imati ogromnih problema bas zbog ovakve smusenosti svi igraju svasta .Sto se tice igraca tj.prvih jedanaest ,mileru i krou def .ozbiljno prijeti klupa ,miler jednostavno sve vise i vise pokazuje da se tesko uklapa u pepov sistem koji zahtjeva tehnicki potkovane i brze igrace nsporan je njegov kvalitet ,radilica je kakvu bi mnogi klubovi zeljeli ,ozbiljan je kandidat da bude velikim djelom sezone bude zamjena robenu ,to se moglo i naslutiti ,sto se tice takodje krosa nesporan kvalite ,tehnika suvisno pricati ,ali ima jednu manu a kao sto navedo sto zahjtjeva pep sistem a to je brzina ,koja bayernu na poziciji cenmntralnog veznog daje brzinu vise , opet teko je gledati takvog igraca na klupi bice tu borbe izmedju njega i gecea ,mada prednost dajem gocinju samo sto je fleksibilniji.Pep ozbiljno mora poraditi na defanzivi i ne smije ju znemarivati ,ovo sto se tice do sada nije lose ali protiv kvaltenijih momcadi odbrana mora puno bolje ,bekovi moraju malo manje biti ofanzivniji ,a krila pripomagati kao prosle sezone.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 avg 2013, 14:31

Piroman Breno danas izasao iz zatvora,gdje je proveo 13 mjeseci.
Povodom tog dogadjaja danas se odrzana press konferencija o kojoj je palikuca uvjeravao da ce postati bolji covjek,da je tesko razdoblje iza njega,da je povreda proslost itd-itd.
Uli je dodao da je piroman clan nase porodice,i da smo imali obavezu pomoci mu u nevolji.

Cija li je kuca slijedeca :mrgreen: :?:

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 19 avg 2013, 15:45

anelbavarac je napisao/la:Piroman Breno danas izasao iz zatvora,gdje je proveo 13 mjeseci.
Povodom tog dogadjaja danas se odrzana press konferencija o kojoj je palikuca uvjeravao da ce postati bolji covjek,da je tesko razdoblje iza njega,da je povreda proslost itd-itd.
Uli je dodao da je piroman clan nase porodice,i da smo imali obavezu pomoci mu u nevolji.

Prije no što kažem sljedeće želim da znate da sam pravnički gledano lajk za te stvari ali kroz intervju koji sam pogledao mislim da se ovo oko Brena radi o dopustu da on bude trener U23 isključivo u određeno vrijeme s'tim da se mora vratiti na vrijeme nazad u zatvor. Uli je pričao o tome kako će ovo pomoći njemu kao ličnosti a i fizički jer kad istekne ta kazna koju on služi u tvorzi da nastavi sa karijerom. Takođe bitno je reći da je Uli istakao da Breno nece imati pravo nastupa u Dojčlandu ali najvjerovatnije niti u EU, pa se nada da će nakon svega svoju profesionalnu fudbalsku sreću pronaći u Brazilu.
MIA SAN MIA!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 avg 2013, 15:51

MMarcos je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Piroman Breno danas izasao iz zatvora,gdje je proveo 13 mjeseci.

Prije no što kažem sljedeće želim da znate da sam pravnički gledano lajk za te stvari ali kroz intervju koji sam pogledao mislim da se ovo oko Brena radi o dopustu da on bude trener U23 isključivo u određeno vrijeme s'tim da se mora vratiti na vrijeme nazad u zatvor. Uli je pričao o tome kako će ovo pomoći njemu kao ličnosti a i fizički jer kad istekne ta kazna koju on služi u tvorzi da nastavi sa karijerom. Takođe bitno je reći da je Uli istakao da Breno nece imati pravo nastupa u Dojčlandu ali najvjerovatnije niti u EU, pa se nada da će nakon svega svoju profesionalnu fudbalsku sreću pronaći u Brazilu.
Jeste u pravu si ja sam to zaboravio napisati, Piroman ce dnevno 5 sati raditi sa mladjim kategorijama tj. U23 uz obavezu da mora prenociti u zatvoru,i da rekao je da ce najvjerovatnije napustiti Njemacku po isteku kazne.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 avg 2013, 16:05

proFCB je napisao/la:jestel li primjetili koliko dugo robben vec igra u cugu,tj.bez neke povrede?
ne do bog da mu "osusim" zdravlje,al et ovom prilikom zeli izraziti pohvalu nasem lijecnickom timu..
Ja sam zaprepašten. :mrgreen: Možda mu ova godina bude "najbolja" što se tiče povreda.Ne ureklo se. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 19 avg 2013, 16:08

Koji je debil ovaj Breno pa ja bi cistio snijeg oko Allianz Arene dzaba a on debil to uradi ... :roll:
Kad si tako glup treba te vratiti u Brazil da budes sudija 7 € po utakmici tupane pohlepni !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 avg 2013, 16:29

BadrHari je napisao/la:Koji je debil ovaj Breno pa ja bi cistio snijeg oko Allianz Arene dzaba a on debil to uradi ... :roll:
Kad si tako glup treba te vratiti u Brazil da budes sudija 7 € po utakmici tupane pohlepni !

Steta nekada veliki potencijala i nada ,haj ga znaj sta se u tom momentu desavalo u njegovoj vigla.Nada se da ce se uspjesno resocijaliyirati i krenuti ispiocetka.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 avg 2013, 16:43

nego mocmci sta vi mislite imal nade da pep bar nkliko puta zagira za 2 zadnja vezna.To je nas pancir bio prosle sezone od koji us svi balsitcki objekti odbijali.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 19 avg 2013, 16:47

Svaka tebi cast PEP sto si tako velik covjek ali ja se ne nadam istom.
Pruze ti sve a ti ih iznevjeris.

Jednostavno ne zasluzuje drugu sansu.
Kao da plate igraca Bayerna nisu dovoljno visoke, pa hajd da ja od osiguranja pare dobijem tako sto zapalim vilu koju mi je klub dao na koristenje.

edit: Nadam se da Pep nece morati jos 4 komada primiti od jace ekipe da uvidi da mu sredini fali destruktive.
Samo da nas neko ne osramoti na kontru u Ligi Prvaka da citav svijet gleda.

I mene bas zanima kako ce se suprostavljati Unitedu, Juveu i ostalim. :D
Valjda ce koristiti onu Juppovu stranicu iz svoje knjizice male ;)
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 19 avg 2013, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 avg 2013, 16:51

BadrHari je napisao/la:Svaka tebi cast PEP sto si tako velik covjek ali ja se ne nadam istom.

Kao da plate igraca Bayerna nisu dovoljno visoke, pa hajd da ja od osiguranja pare dobijem tako sto zapalim vilu koju mi je klub dao na koristenje.

Nije to vise ni stvar para i finacija nesto dr.se prelomilo u njegovoj glavi to samo on zna ,a moglo se i naslutiti da nesto sa njim nije uredu posebno zadnje vrijeme i pomalo da kaze cudnu facu koju je imao nesto ga je debelo mucilo,Mislim da zasluzuje dr.sansu ako ne kod nas a to sigruno nece biti onda negdje drugdje decko je mlad i godine su pred njim i moze dosta toga jos popaliti :lol: :D sala popraviti i napraviti.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 avg 2013, 17:01

BadrHari je napisao/la:Svaka tebi cast PEP sto si tako velik covjek ali ja se ne nadam istom.

edit: Nadam se da Pep nece morati jos 4 komada primiti od jace ekipe da uvidi da mu sredini fali destruktive.
Samo da nas neko ne osramoti na kontru u Ligi Prvaka da citav svijet gleda.

I mene bas zanima kako ce se suprostavljati Unitedu, Juveu i ostalim. :D
Valjda ce koristiti onu Juppovu stranicu iz svoje knjizice male ;)
Druge mu nema ili da napravi supe svajnija koji ce juriti brzinom svjetlosti ,a Bgm.i krila ce morati lomacesce nazad vise ici

BoaTenk
Kontakt:

Post Postao/la BoaTenk » 19 avg 2013, 19:23

PEP je napisao/la:nego mocmci sta vi mislite imal nade da pep bar nkliko puta zagira za 2 zadnja vezna.To je nas pancir bio prosle sezone od koji us svi balsitcki objekti odbijali.
Mislim da su dva zadnja vezna jedino potrebna protiv dortmunda te spanskih predstavnika reala i barcelone, a sto se ostalih timova tice ne vidim da postoji neki klub koji je u stanju da preuzme kontrolu nad "tekmom"u 90 minuta pa da bi nam taj zadnji vezni bio potreban za razbijanje njihovih konstantnih napada. :)
A ko zna mozda toliko uigra ovaj sistem do tih okrsaja, da nam ni tada nece biti potrebna sto je po meni vrlo tesko za ocekivat :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 avg 2013, 19:33

8-) 8-)

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 19 avg 2013, 21:29

omerice, je l vrijeme da editujes taj potpis? msm, trenutno ne postoji klub koji se moze mjerit sa bayernom. 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 avg 2013, 21:37

Zar se nije mogla pomjeriti utakmica sa Freiburgom, pa da se umjesto u slijedeći utorak igra npr sad u srijedu jer 30.08 igramo Super Kup.

Ovako će u 4 dana odigrati 2 utakmice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 avg 2013, 22:20

secer je napisao/la:omerice, je l vrijeme da editujes taj potpis? msm, trenutno ne postoji klub koji se moze mjerit sa bayernom. 8-)
Slazem se da smo dimenzija vise u odnosu na konkurenciju ali ideju o novom potpisu nemam. :cry: Ako si raspolozen da nesto skuckas, voljan sam da isto stavim u potpis. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 avg 2013, 03:38

anelbavarac je napisao/la:Uli je dodao da je piroman clan nase porodice,i da smo imali obavezu pomoci mu u nevolji.
Ooo Brencika se tivra i namah herr krmeći organizuje zatvorske igre. :lol:
Omerbavarac je napisao/la:Slazem se da smo dimenzija vise u odnosu na konkurenciju
:lol:

Ma bili bi vi zona sumraka da ne bi Rizzolija. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 avg 2013, 09:12

Omerbavarac je napisao/la:Slazem se da smo dimenzija vise u odnosu na konkurenciju ali ideju o novom potpisu nemam. :cry: Ako si raspolozen da nesto skuckas, voljan sam da isto stavim u potpis
ta znam, mozda je dovoljno da preuredis postojeci.

Slaven Bilić: "Nema većeg kluba od bayerna!"

ono, nist nisi dodo na tu njegovu izjavu, a zvuci daleko yebenije i gola je istina. 8-)
Hare_BvB je napisao/la:Ma bili bi vi zona sumraka da ne bi Rizzolija.
ti si jedan mucki provokator. :mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 avg 2013, 12:27

secer je napisao/la:
Slaven Bilić: "Nema većeg kluba od bayerna!"
Nije laz ali smo onda oklevetali Bilica s obzirom da ovo nisu njegove rijeci, ali eto, ne cita on ovaj forum pa smo sigurni da nam na adresu nece sitici sudska tuzba. :mrgreen:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 20 avg 2013, 15:27

@Omere mogo si od @anela bavarca potpis uzeti :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.