Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Svi se dižemo previše, ne valja to...svaka čast Mignoletu, Coutinhu, Gerrardu i ostalim, ali protiv Stoka se realno morala očekivati pobjeda. Dalje, Arsenal. uvijek loše počnu sezonu, pa se pojačaju posljednjih dana prelaznog roka (Arteta, Podolski, Cazorla) i uvijek se bore za prva četiri mjesta, uvijek. Ne znam ko reče da je Tottenham bez Balea puno slabiji. Ne slažem se, mislim da neće biti isti, ali ko imalo poznaje Chadlija i Capouea zna da se Tottenham samo s njima dvojicom drama pojačao a da ne spominjem Paulinha i Soldada. Ove sezone će biti teže nego ikad, zbog toga u utakmicama protiv Palace-a, Cardiffa i sličnih šansu treba da dobijaju i Ibe i Sterling i Wisdom, jer ključni igrači naše ekipe ne mogu odigrati konstantno čitavu sezonu...eto malo i od mene, morao sam 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
@shanks,ja koliko sam upoznat,LFC nije potrosio Bog zna nekih para,do sad...prodalo se igraca,oslobodile se neke plate,tako da ce to biti redovne pare..al ima ovdje ljudi koji to bolje prate... 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ne kazem ja da Tottenham nije jaci od nas, ali ne vidim zasto je nemoguce da Willian izabere Liverpool.
Vidjet cemo, bit ce sta bude.
Vidjet cemo, bit ce sta bude.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Znam ja to sve, ali Rodgers još uvijek nije platio igrača preko 15 miliona pa mi je čudno.Kako god, Willian bi sigurno bio odlično pojačanje i stvarno bih ga volio vidjeti kod nas.Vidjećemo kako će se situacija razviti.Sage je napisao/la:@shanks,ja koliko sam upoznat,LFC nije potrosio Bog zna nekih para,do sad...prodalo se igraca,oslobodile se neke plate,tako da ce to biti redovne pare..al ima ovdje ljudi koji to bolje prate...
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Ma Willian je odličan igrač, nema sumnje u to, i kad smo mogli dati 35 miliona za Carrolla koji je odigrao samo polusezonu u Premiershipu dotad i koji je bio povrijeđen u tom trenutku, možemo i za zdravog Williana koji ima iskustva i igranja u Ligi prvaka platiti isto toliko 

Klopp for the kop!
Mi smo ja mislim u plusu za sad u ovom prijelaznom roku od nekoliko miliona. Da ne spominjem ogromno rasterećenje što se tiče plata.
Para se ima za Williana, bez obzira na situaciju sa Suarezom.. Jedini problem je možda što ovi naši neće da daju veću platu od Gerrarda i Suareza, Willianu.
Jučer na tekmi Čelzija prikaza Carraghera, kaže komentator sa SK-a, novi glavni scout kluba

Para se ima za Williana, bez obzira na situaciju sa Suarezom.. Jedini problem je možda što ovi naši neće da daju veću platu od Gerrarda i Suareza, Willianu.
Jučer na tekmi Čelzija prikaza Carraghera, kaže komentator sa SK-a, novi glavni scout kluba

Ja te volim, volim Željo..
Slažem se u potpunosti.Thunder93 je napisao/la:Ma Willian je odličan igrač, nema sumnje u to, i kad smo mogli dati 35 miliona za Carrolla koji je odigrao samo polusezonu u Premiershipu dotad i koji je bio povrijeđen u tom trenutku, možemo i za zdravog Williana koji ima iskustva i igranja u Ligi prvaka platiti isto toliko
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
ESPN je objavio da je Liverpool u plusu 5.2 miliona funti, neračunajući plate igračima. Tottenham je već u dubokom minusu od preko 40 miliona funti. Ako njih trenutno ne možemo pobjediti u finansijskom smislu za igrača, onda treba proglasiti bankrot kluba.
Ali, kao što sam i ranije pisao, kakav Willian naspram genijalca Scota Sinclaira.
Ali, kao što sam i ranije pisao, kakav Willian naspram genijalca Scota Sinclaira.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
SSN say Spurs merely have an interest in Willian. No offer.
Puno informacija, odnosno dezinformacija, stvarno ne znam kome više vjerovati.BREAKING: Willian to make decision on future tomorrow night ( Brian Swanson Sky sports)
Eno neko otvorio fake profil Carraghera na Twitteru

Jel tomorrow znači neko spradnje na engleskom ?Sky Sports Views @SkySportsViews 2m
Willian is set to make his decision tomorrow! (Sky Sports)

Ko misli da je Tottenham u minusu odmah nek se upuca. Oni su spremi baciti i 35 miliona za Williana jer trenutno znaju da imaju igraca u izlogu od cije prodaje mogu kupiti tri Wilana. Ne zanosimo se previse djabe nama novac kad su ljudi spodobniji od nas a to su dokazali.
Ali imamo i mi igraca u "izlogu" i plus smo u plusu preko 5m funti! Ako ga ne dovedu onda stvarno nezz, tottenham ne igra LP kao i mi ali da ponovim mi smo veci klub od tottenhama i on zna ako bi on dosao da bi bili glavni favoriti za LP1L8F9C2 je napisao/la:Ko misli da je Tottenham u minusu odmah nek se upuca. Oni su spremi baciti i 35 miliona za Williana jer trenutno znaju da imaju igraca u izlogu od cije prodaje mogu kupiti tri Wilana. Ne zanosimo se previse djabe nama novac kad su ljudi spodobniji od nas a to su dokazali.

EDIT: sve je stvar u novcu, ko mu ponudi vecu platu tamo ide i ovu priliku ne smiju propustiti. Hajde molim tee
Ti samo mislis da ga imamo, 40 miliona je plafon sto mi mozemo izvuci, tacnije samo nam Wenger moze ponuditi jos jednu funtu vise za psihickog bolesnika koji je macak u vreci, dok oni imaju lika za kojeg ce uz dobar posao izvuci duple pare.HeKen je napisao/la:Ali imamo i mi igraca u "izlogu" i plus smo u plusu preko 5m funti! Ako ga ne dovedu onda stvarno nezz, tottenham ne igra LP kao i mi ali da ponovim mi smo veci klub od tottenhama i on zna ako bi on dosao da bi bili glavni favoriti za LP1L8F9C2 je napisao/la:Ko misli da je Tottenham u minusu odmah nek se upuca. Oni su spremi baciti i 35 miliona za Williana jer trenutno znaju da imaju igraca u izlogu od cije prodaje mogu kupiti tri Wilana. Ne zanosimo se previse djabe nama novac kad su ljudi spodobniji od nas a to su dokazali.
EDIT: sve je stvar u novcu, ko mu ponudi vecu platu tamo ide i ovu priliku ne smiju propustiti. Hajde molim tee
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 19 avg 2013, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ne uspije transfer Williana ( ne daj Bože ) sljedeće mete LFC-a su Damiao i Arda Turan
ja bi zamolio upravu ako propadne Wilian da nas postedi drugi transfera pred ovu sezonu, dosta nam je onda i ovaj igraci kadar, jer od ubleha niko hajra nema.gio10 je napisao/la:Ako ne uspije transfer Williana ( ne daj Bože ) sljedeće mete LFC-a su Damiao i Arda Turan
Tottenham nije ni poslao ponudu za njega jos. Tako da ovo Willianovo odugovlacenje dobija smisao, tj. ceka Tottenham...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Upravo sam to mislio napisati. On ima jako dobre odnose sa AVB-omnummaLFCŽ je napisao/la:Tottenham nije ni poslao ponudu za njega jos. Tako da ovo Willianovo odugovlacenje dobija smisao, tj. ceka Tottenham...
Some fans are strange they would actually prefer #Willian to go to Spurs just so they get to say I told you so

brazil brate dragi brazil xDnummaLFCŽ je napisao/la:Twitter je pravi, ali trolla opasno, evo sad je followao Rafala
Vođa zna.
Znam. Ali bas u trenutku kad se poceo povezivati sa Tottenhamom i kad su pocele price da je u Engleskoj, on prvo followa Sandra i Paulinha, pa onda Rafaela, isto k'o da prati i namjerno trollanedim1993 je napisao/la:brazil brate dragi brazil xDnummaLFCŽ je napisao/la:Twitter je pravi, ali trolla opasno, evo sad je followao Rafala

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Ide njima definitivno .Dominic Campbell @dom_campbell 1m
I was told today that Spurs are having to look elsewhere as Willian has chosen Liverpool.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.