Dobri moj, pogledaj post iznad i reče ti se. Da, Martinez je donio dašak,ma vjetar, promjena u igri tima. Uglavnom dosta je bila lopta protočna, bilo je i zanimljivih poteza i pozicija (sad Fella igra malo više povučenije ka centru a mali Barkley je u rupi iza Jele/Kone/Anichebe)...a bilo je i grešaka,nekako u nekim momentima nisu znali u odbrani "čiji je ko" pa su ili dva-tri išli na igrča ili NITKO pa su oni radili višak nam u boxu,ali,ali prva je tekma i ja zadovoljan( ok, samo manje da golova primamo i što Goodison kaže da nemam onaj osječaj kao u prošloj sezoni da koliko god golova damo,i protivnik če zabijati-a i ti nerješeni rezultati)

,no ok, idemo dalje-WBA ,prva domača utakmica i želja i moranje da se ide na sva tri boda-imamo i kvalitet i snagu.
Što se transfera tiče-zasad ništa na oba fronta,niti dolazi tko ( a RM je istakao da ima potrebe i želje da se dovde još jedna prinova, ali ništa pod moranje več to mora biti netko ko je i kao igrač i kao čovjek dostojan kraljevsko plavog dresa) a niti netko je na izlasku. (sad da pišem o ManUtd ,Moyes,Fella,Bainsey...ohh tako umoran od tog sveg

) ništa po tom pitanju jednostavno...i uglavnom ,nadam se da če takvo stanje i ostati do ponoči 2. septembra! Tad završava transfer u EPL. i slažem se u potpunosti sa Martinezom kad kaže da bi se "transfer window" trebao zaključiti sa 00:00 dana kad počinje prvenstvo-jer ovo je brutalno....šta su Wenger ,Mourinho,Moyes i takvi likovi čekali do sad?? I sad u ova tri kola koja če se odigrati do tad vide igrača iz kluba manje platežne moči,zavrte mu glavu i ...**** onda nastavak igranke,kad te oslabe i sjebu!!
FA, upamet se za u buduče!
i još jedna novost: Everton je poznat kao i "The People Club" tako da če i na toj bazi i novi klupski grb se izabrati.Svi koji su članovi u EFC če do 15.09. moči poslati svoje viđenje,mišljenje,predlog,skicu,nacrt budučega klubskoga grba,a onda sljedi obrada svih tih podataka od strane nezavisne marketingške kuče koja če onda osmisliti,inkorporirati sve to u nekolik predloga tog istoga grba ,te do utorka 01.10. staviti na glasanje ...i sa četvrtkom 03.10. Everton Football Club če izači sa novim klupskim grbom koji su navijači izabrali..."ne za sve ponaosob ali od svih zajedno"-demokratski

evo link na oficijalnu stranicu da se malo pročita
http://www.evertonfc.com/news/archive/2 ... nouncement" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ču svoje pravo iskoristiti vala-pa i glasati za ono što mi se tad učini vrijedno.
i oprostite na "dužini pisanoga" ali ko je pismen i zainteresovan, eto mu se veselja

-ostali, scroll
COYB