" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
al' zato kad pustis dobru macu preko pjesackog, a ona ti ga jos namjerno zamijesaLenBias je napisao/la:pa se ti vozi autom
activity log,hide from timelinesoxx je napisao/la:Jel mogu ikako da sklonim sa vremenske linije slike na kojoj sam oznacen a da mi ostane medju fotografijama kad ides tamo listat ?
Znaci jucer sklonio sliku kad sad gledam skroz otisla sa profila. Hocu znaci da se nevidi na zidu kad udjes vec samo kad otvoris tamo fotografije gdje sam oznacen...
zavisi sta vozis, dal ima klimu kako treba il su zamaglila stakla pa ne vidis mjesanjeBosniacum Lilium je napisao/la:al' zato kad pustis dobru macu preko pjesackog, a ona ti ga jos namjerno zamijesaLenBias je napisao/la:pa se ti vozi autom
ne vozim trenutno nistaLenBias je napisao/la:zavisi sta vozis, dal ima klimu kako treba il su zamaglila stakla pa ne vidis mjesanjeBosniacum Lilium je napisao/la:
al' zato kad pustis dobru macu preko pjesackog, a ona ti ga jos namjerno zamijesa
Ma znam to i kad stavim nema mi uopste slike tj niko ne moze vidjet jedino kad je vratim na jbni zid.PatrickBateman je napisao/la:activity log,hide from timelinesoxx je napisao/la:Jel mogu ikako da sklonim sa vremenske linije slike na kojoj sam oznacen a da mi ostane medju fotografijama kad ides tamo listat ?
Znaci jucer sklonio sliku kad sad gledam skroz otisla sa profila. Hocu znaci da se nevidi na zidu kad udjes vec samo kad otvoris tamo fotografije gdje sam oznacen...
Treb'o si ovo objavit ko status da lajkamBosniacum Lilium je napisao/la:get in my belly, i'm higher than u in a food chain
I ja bi lajko, samo da imaš više lajkovaLBJ MVP je napisao/la:Treb'o si ovo objavit ko status da lajkamBosniacum Lilium je napisao/la:get in my belly, i'm higher than u in a food chain
nidje veze, nije uopste fake profilTitova-Juga je napisao/la:Fake profil, kao i 90% što ih postavljate ovdje.
Mene samo zanima, kako vam se da :- )
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.