FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Gledajuci njemacke medije, polovina ih kaze da je potpisao za Bayern, polovina kaze da ce se tek odluciti poslije bozica.
Mislim da je ovo glup potez Bayerna ako ce mu dati onu sumu novca koju trazi a to je 3,5 mil eura godisnje. Mislim da ne vrijedi toliko, ali sto me kod Bayerna zabrinjava je to da su krenuli stopama Milana da prave penzionerski klub, svi oni imaju oko 30 godina, osim Schweinia i Lahma.
Mislim da je ovo glup potez Bayerna ako ce mu dati onu sumu novca koju trazi a to je 3,5 mil eura godisnje. Mislim da ne vrijedi toliko, ali sto me kod Bayerna zabrinjava je to da su krenuli stopama Milana da prave penzionerski klub, svi oni imaju oko 30 godina, osim Schweinia i Lahma.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Prosjek godina prve postave Bayerna je 28.6 sto nije puno. Tu nisam racunao Altintopa, Krosa, Lella, Sosu, Brena koji bi popravili prosjek, ali sam racunao npr. Ze Roberta koji navjerovatnije ide iduce sezone i Odda koji je na posudbi o jedan ima 34 a drugi 32 godine. Tako da ne mozes reci da je ekipa stara, niti je poredit sa onom ekipom deda (milan) od prije godinu-dvije.
Mozda sam malo i pretjerao ali mislim davati olicu onih 3,5 mil ili 4 sto se spominje da je malo previse. On samo zna trcati uz liniju i nista vise. Neznam sta je Bayern vidio na njemu, mislim da ce svima biti jasno ako su gledali utakmicu Koln-HSV, sam je mogao dati 3 gola da je imao onaj osjecaj za gol kao sto ima Toni ili Klose. Mislim da bi Bayern trebao dovoditi neke talente da uce od Klosea i Tonija, ne vidim nikakvu svrhu kad ce im za 3 godine trebati tri dobra napadaca.
Po mom misljenju bi mogli dovesti Marcusa Berga iz Groningena, momak pored sto daje golove ima puno asistencija (trenutno u Hol ima 10 pogodaka i 9 asistencija), sto je najvaznije ima 22 godine.
Po mom misljenju bi mogli dovesti Marcusa Berga iz Groningena, momak pored sto daje golove ima puno asistencija (trenutno u Hol ima 10 pogodaka i 9 asistencija), sto je najvaznije ima 22 godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma kakav crni Olic, vjerovatno im treba neko da im veze pertle pa ga zato dovode.
- bistrikboy
- Kontakt:
olicu je ponudjen ugovor do 2012+1 godina automatskog produzenja ako to bayern bude zeljio,zaradivao bi 3 mil.eura godisnje i time bi bio sedmi najplacenji igrac bayerna,olic je u zadnje dvije sezone ucestvovao u 69% postignutih golova HSV-a,imati ga na klupi iza toni-a i klose je po meni racionalan potez,mnogo vjerovatno je potpisao njegova zena ne zeli da seli iz Njemacke te je sam olic prijateljima potvrdio da je prihvatio ponudu Bayerna 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Puu **** ti sir! Sam nek mi jos jednom ko kaze igra bayern, ma necu ga gledat kad bih marjan prenosio utakmicu!bistrikboy je napisao/la:OLIĆ POTPISAObistrikboy je napisao/la:Olic pred potpisom...

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Pa dobro, Olić je ekstra kao djoker, ili pak da igra u vezi umjesto Schweini-ja pošto njega nikako ne mogu, pa da Olić pomaže svojim brzim prodorima po desnoj strani... a mislim da se može i vraćat
uglavnom ako ce biti zadovoljan kao zamjena... to je ekstra transfer, al eto ne mora ni biti zamjena, moze igrat u vezi (right winger) ?

ovaj potpis Olica (ako ga bude haman gdje dima tu i vatre) je BOZJA KAZNA
zbog onog sto se desi u petak
hehe e jesu i bajernovci naograisali

hehe e jesu i bajernovci naograisali

- bistrikboy
- Kontakt:
Bastian Schweinsteiger produzio ugovor do 2012 godine zaradjivatce oko 3,5 miliona eura po sezoni 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Extraaabistrikboy je napisao/la:Bastian Schweinsteiger produzio ugovor do 2012 godine zaradjivatce oko 3,5 miliona eura po sezoni

Mislim da bi Bayern trebao naći RM-a odnosno desno krilo ili desni vezni, vjerovatno dolazi Tymoschuk, ide Van Bommel, vjerovatno i Ze Roberto, a Schweinija bi stavio da igra CM, jer nema brzine, nema prodora, jednostavno nek pomogne povezat igru, i šutat iz distance kad mu se pruži prilika. Dalje mislim da treba naći jednog prejakog RB-a jer Oddo ide na kraju godine nazad u Milan, Sagnol ne vjerujem da će ikada vratit formu (može slobodno u penziju), Lell prosječan. Vjerovatno Podolski ide na kraju sezone, tako da Bayern mora naći napadača koji će biti zadovoljan sa grijanjem klupe (Olić???), naravno da još i Donovan potpiše, jer mislim da trebamo imati četiri napadača Klose, Toni, Olić???, Donovan???
----------------Rensing--------------- -------------------Butt-----------------
Oddo---Lucio---Demichelis---Lahm Lell/Sagnol---Breno---Buyten----Lell
------Tymoschuk----Schweini-------- ------Altintop/Borowski---Ottl-------
???--------------------------------Ribery Altintop---------------------------Kroos
----------Klose---------Toni------------ ----------Donovan----???--------------
Out:
Podolski
Sosa
Van Bommel
Ze Roberto
Sagnol
Oddo
Van Buyten? (vraća se Hummels, ili pak da pozajme Brena nekome a da Buyten ostane)
In:
Olić??? (mislim ja bi rado Gomeza ili Pogrebnyaka, samo oni ne bi htjeli grijati klupu, njih treba uzeti kad bude Toni išao nazad u Italiju)
Donovan???
Hummels
Tymoschuk
Gorlitz (njega treba prodati)
RB???
RM???
----------------Rensing--------------- -------------------Butt-----------------
Oddo---Lucio---Demichelis---Lahm Lell/Sagnol---Breno---Buyten----Lell
------Tymoschuk----Schweini-------- ------Altintop/Borowski---Ottl-------
???--------------------------------Ribery Altintop---------------------------Kroos
----------Klose---------Toni------------ ----------Donovan----???--------------
Out:
Podolski
Sosa
Van Bommel
Ze Roberto
Sagnol
Oddo
Van Buyten? (vraća se Hummels, ili pak da pozajme Brena nekome a da Buyten ostane)
In:
Olić??? (mislim ja bi rado Gomeza ili Pogrebnyaka, samo oni ne bi htjeli grijati klupu, njih treba uzeti kad bude Toni išao nazad u Italiju)
Donovan???
Hummels
Tymoschuk
Gorlitz (njega treba prodati)
RB???
RM???
Odlicno za sada za Bayu,2:0 protiv Liona,golovi Klose i fantasticni Ribery!

Vom Jäger zum Gejagten
Prvo poluvrijeme primjer odlicne igre, drugo poluvrijeme primjer klasicnog opustanja. Al' dobro je, pobjedi se ne gleda u zube 

- bistrikboy
- Kontakt:
3:2 na kraju vise nego sretna pobjeda malo opustanje u drugom ****,znaci prvi na tabeli sa sjajnih 14 bodovageronimo je napisao/la:Odlicno za sada za Bayu,2:0 protiv Liona,golovi Klose i fantasticni Ribery!![]()
![]()
![]()

Ne samo da su prvi na tabeli nego su po osvojenim bodovima najbolji u ligi prvaka, zajedno sa Liverpulom.
Sad jos Stuttgarta uzeti i onda odmoriti.
Sad jos Stuttgarta uzeti i onda odmoriti.
Ma vise nego odlicno,pobjeda u Lionu se mora smatrati velikim uspjehom,prvo mjesto u grupi,bez obzira sto nas moze cekati u osmini finala. Revans se igra na Alianz areni,a to moze biti presudno. Prvo poluvrijeme za primjer,a drugo opet daje prostora skepticima da likuju. Osvrnuvsi se na ostale utakmice LP,mora se priznati da FCB moze biti itekako zadovoljan dosadasnjim ostvarenim.

Vom Jäger zum Gejagten
Ma nek naleti na normalan klub u slijedecem kolu i cao dzaci.Cuj bajern odavno je on svoje otprdio u Evropi 

- bistrikboy
- Kontakt:
hvala gosp.Muorinhosukisp je napisao/la:Ma nek naleti na normalan klub u slijedecem kolu i cao dzaci.Cuj bajern odavno je on svoje otprdio u Evropi

Quelle: kicker Printausgabe 11.12.2008 Seite 18
Montag hatte der kicker getitelt "Olic: Was läuft da mit Bayern?" Bereits am Mittag bestätigten dann die Münchner Bosse den Artikel und das Interesse am kroatischen Stürmer. Dessen Berater Gordon Stipic versichert zwar, dass noch nichts unterschrieben sei, nach der UEFA-Cup-Partie gegen Aston Villa am kommenden Mittwoch aber wird die Bekanntgabe der Entscheidung für einen Vertrag in München bis 2012 erwartet.
poslije tekme HSV-a sa Aston Villom ce se vjerovatno objaviti transfer Olica u Bayern

- bistrikboy
- Kontakt:
Znaš li koliko je stara ta informacija? Ovo je Kahn izjavio kad je Bayern u krizi bio... Poslije poraza od Werdera, kad su svi filozofirali zašto se to dogodilo...bego9 je napisao/la:da da oglasio se king nije zadovoljan radom bajerna i krtikovao sto je bio van bujten na klupi.geronimo je napisao/la:Cuuj,King Kahn se oglasio...svasta..otkud to..da nece ponovo zaratiti dva stara jaranabego9 je napisao/la:bajern pa ne cvetaju im ruze al dobivaju na guzove .oglasio se i kan da nije dobro sto ppuno mijenja klinsman i puno igraca ima tu ...al mozda ova polu sezona im dobro dodje .da vide gdje su...![]()
Uostalom, idemo dalje... Štutgart pada u subotu... Čak će to i Milan Tarotolog potvrditi

Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.