Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Slazem se ima mnogo zrelijih ekipa od ove ali ne vidim zasto ovaj Juve ne bi ponovio proslogodisnji uspjeh BvB-a.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Cuj ovog. Gdje ti je obraz jarane? Ko se ono obrukao protiv Bayerna?
Fino je covjek napisao da nismo favoriti, ali da se moze sve desiti. Sta je tu smijesno?
Fino je covjek napisao da nismo favoriti, ali da se moze sve desiti. Sta je tu smijesno?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
E čega se čovek sve načita na ovom internetu ! Kakav bre rizik ? Pa čemu nam služe ova tri štopera pozadi kada ne smemo da napadamo sa oba boka, plus dva box to box vezna. Mora da se dovede taj levi spoljni, jasno kao dan, pa i Konte je kukao na zrikavog zbog toga, jer smo limitirani da napadamo po levoj strani, eto sinoć sve što smo uradili desilo se preko Lištajnera i desne strane. Da ne dođe do zabune Asamoa odrađuje to odlično, pogotovo u defanzivi, ali gore je strašno limitiran, baš....nzm da li smo za celu utakmicu imali njegov jedan prodor, centar šut, samo se sećam nekih njegovih pokušaja driblinga.Genghis je napisao/la:To je ujedno i rizik. Kad imaš dva ofanzivna boka onda ima više prostora i da se primi gol. Pa i Barca iz svojih najboljih dana je igrala sa lijevim bekom u vidu Abidala koji se većinom suzdržavao od ofenzivnih izleta. Ne kažem da imam nešto protiv toga da se dodatno pojačamo sa Kolarovom, ali već i u ovom trenutku ekipa izgleda zrelo i kvalitetno za osvajanje LP i opet napominjem da nismo glavni favoriti, ali možemo pošteno izbaciti bilo koga u dvije utakmice.Sarajevo1946 je napisao/la:Upravo je lijevi bek problem ove formacije, jer smo neizbalansirani po bokovima. Sa Kolarovom, tek bi to prava ekipa bila i napadači bi još više došli do izražaja...
http://www.tuttojuve.com/altre-notizie/ ... dra-152288
Dakle, manite se te priče o riziku, ekipa koja napada sa svih pozicija upravo i osovji LŠ, pogledaj samo Bajern prošle godine, Aalaba i Lam, ne znaš gde ćeš pre...
Bez tog igrača možemo i dalje samo da se nadamo LŠ, top8 realan domet, preko toga je sve extra uspeh.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jesi li ti svjestan koliko je ovaj Juventus sa Tevezom, Llorenteom, Ogbonom i napokon Vucinicem kojem se igra, bolja ekipa od one proslogodisnje, a koja se i nije obrukala, jer su najavili da je cetvrtfinale LP cilj....PEP je napisao/la:Genghis je napisao/la:To je ujedno i rizik. Kad imaš dva ofanzivna boka onda ima više prostora i da se primi gol. Pa i Barca iz svojih najboljih dana je igrala sa lijevim bekom u vidu Abidala koji se većinom suzdržavao od ofenzivnih izleta. Ne kažem da imam nešto protiv toga da se dodatno pojačamo sa Kolarovom, ali već i u ovom trenutku ekipa izgleda zrelo i kvalitetno za osvajanje LP i opet napominjem da nismo glavni favoriti, ali možemo pošteno izbaciti bilo koga u dvije utakmice.Sarajevo1946 je napisao/la:Upravo je lijevi bek problem ove formacije, jer smo neizbalansirani po bokovima. Sa Kolarovom, tek bi to prava ekipa bila i napadači bi još više došli do izražaja...
http://www.tuttojuve.com/altre-notizie/ ... dra-152288
LP![]()
![]()
,Liga prvaka nije lacio ,mnogo ste se bili uzeli i prosle sezone i onda dobili hladan tus upravo od bayerna ,gdje vam je dato do znanja da vi jos morate kusati evropske supe da bi ste dosli do finala a kamoli osvojili.Jedino da onaj mason anjeli sta uradi.
A koliko je Bayern sa tom ofajlom od trenera slabija ekipa... A jos plus ljiga-ljaga ovaj tika-taka ne prolazi kod Juveta....
Bayern je i dalje ekipa koja je jaca od Juventusa, pa sve i da dodje Kolarov ili Zuniga, al' ni priblizno vise nije jaz kao prosle god.... Cak stavise Juve vidim kao 2. favorita al' sa LB, a sad zasad je tu medju 4-5 najboljih....
I da Bayern ce ove sezone totalno krahirati u LP, a sve zbog ublehe na klupi....
Pozdrav moji Juventini... Cujemo se i ''pisemo'' za jedno 7 dana, odo malo sa drustvom na Jadran

Budi te saburli i da niko ne dobija banove na gluposti.... A i da nam Juve pobjedi u subotu a ja nazalost necu biti nazocan tj. najvjerovatnije necu moci gledati tekmu...

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja bih opet Juventus stavio izmedju 5. i 8. mjesta kada je osvajanje LP-a u pitanju. Barcelona, Bayern, Real su sigurno u tom "prvom startnom redu" i bez obzira na sve - ne vidim kako ih Juventus moze izbaciti (Reala i moze, tradicija je cudo).
Onda bih tu svrstao Chelsea i United, zatim Dortmund i Juventus. Tako to barem ja vidim, vi se mozete, a i ne morate slagati sa ovim.
Sto se tice Llorentea - on ce donijeti tu sirinu Juventusu, ali da je sad neko strasno pojacanja koga bi se protivnicke odbrane trebale plasiti - pa i nije. Vece pojacanje je Tevez i smio bih se kladiti da ce on biti taj koji ce vuci ovaj Juventus koji je proteklih sezona imao najvise problema upravo u napadu. Vucinic, Quagliarela, Giovinco, Boriello su slabiji igraci od Teveza. A, valjda mu je doslo iz gu*ice u glavu i nece igrati sportove sa palicom dok je sezona u punom jeku.

Sto se tice Llorentea - on ce donijeti tu sirinu Juventusu, ali da je sad neko strasno pojacanja koga bi se protivnicke odbrane trebale plasiti - pa i nije. Vece pojacanje je Tevez i smio bih se kladiti da ce on biti taj koji ce vuci ovaj Juventus koji je proteklih sezona imao najvise problema upravo u napadu. Vucinic, Quagliarela, Giovinco, Boriello su slabiji igraci od Teveza. A, valjda mu je doslo iz gu*ice u glavu i nece igrati sportove sa palicom dok je sezona u punom jeku.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kakvo zasićenje sinoc jedu malu djecuItalia je napisao/la:i toliko o zasicenom Juventusu
meni nestalo jucer u popodnevnim satima interneta

vidal odlican, licht STRAŠAN, vucko (ja sam mislio da ono nije on

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Pa logicno je da je Tevez bolji od tih svih... Ne trebas biti Lumen da to shvatis.... On je kad mu se igra WC igrac jer ima sve, a izgleda da je igru shvatio ozbiljno, a i 10 koju je zaduzio jer se zna koje je istu nosio u Juventusu....
Llorente je spektakularan igrac za Matria i qUAGSA pa i za Sebu tako da je i tu Juve dosta jaci nego prosle god....
Jos ako se Mirko dohaviza i ne bude igrao preko kur.ca Juve je medju 4-5 najboljih, jer ionako ima najbolji vezni red, a i odbranu koja je medju 2-3 najbolje na svijetu.... Samo je napad skripao i sada je i tu Tevez and co....
Uglavnom ove godine polufinale LP mora biti prioritetni cilj, dakako i Scudetto koji ce se osvojiti.... U to i ne sumnjam...
Llorente je spektakularan igrac za Matria i qUAGSA pa i za Sebu tako da je i tu Juve dosta jaci nego prosle god....
Jos ako se Mirko dohaviza i ne bude igrao preko kur.ca Juve je medju 4-5 najboljih, jer ionako ima najbolji vezni red, a i odbranu koja je medju 2-3 najbolje na svijetu.... Samo je napad skripao i sada je i tu Tevez and co....
Uglavnom ove godine polufinale LP mora biti prioritetni cilj, dakako i Scudetto koji ce se osvojiti.... U to i ne sumnjam...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
htcxone je napisao/la:kakvo zasićenje sinoc jedu malu djecuItalia je napisao/la:i toliko o zasicenom Juventusu
meni nestalo jucer u popodnevnim satima internetačekam cijeli dan, zovem **** u BHTelecomu nista... i onda fino laptop, u auto
pred kommšijinu garažu , uhvatim wairles i udri
vrijedilo je!!!!
vidal odlican, licht STRAŠAN, vucko (ja sam mislio da ono nije on) perfect, tevez dobar al nije uigran jos...

Dobro druze snasao si se

stavio bih ja Juve daleko iznad toga jer su Barca, Bayern, Real, Chelsea i United promjenili trenere, a Dortmund izgubio Gotzea.. dok je Juve samo vise kompletniji uz Teveza i Ogbonnu, a najveca prednost je sto sada svi igraci imaju iskustvo u ligi prvaka, a ne ko prosle godine da imam 2-3 igraca koji su igrali ligu prvakaMonolog je napisao/la:Ja bih opet Juventus stavio izmedju 5. i 8. mjesta kada je osvajanje LP-a u pitanju. Barcelona, Bayern, Real su sigurno u tom "prvom startnom redu" i bez obzira na sve - ne vidim kako ih Juventus moze izbaciti (Reala i moze, tradicija je cudo).Onda bih tu svrstao Chelsea i United, zatim Dortmund i Juventus. Tako to barem ja vidim, vi se mozete, a i ne morate slagati sa ovim.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- L'Avvocato
- Kontakt:
A eto vidis, ja ispred nas vidim samo Bayern, Barcu i Dortmund. Real i Chelsea su jaki, ali igrom nista bolji od nas. PSG je u istom rangu, odlicna ekipa. City bi mogao napraviti konacno neki iskorak, jer imaju fakat odlicnog trenera. Uglavnom, sve te ekipe stavljam u isti kos sa nama. Samo gore tri navede vidim ispred nas.Monolog je napisao/la:Ja bih opet Juventus stavio izmedju 5. i 8. mjesta kada je osvajanje LP-a u pitanju. Barcelona, Bayern, Real su sigurno u tom "prvom startnom redu" i bez obzira na sve - ne vidim kako ih Juventus moze izbaciti (Reala i moze, tradicija je cudo).Onda bih tu svrstao Chelsea i United, zatim Dortmund i Juventus. Tako to barem ja vidim, vi se mozete, a i ne morate slagati sa ovim.
★★★
Četvrtfinale je realan domet i cilj, sve ispod je neuspjeh u Ligi prvaka za ovaj Juve.
I po meni su ispred Bayern, Barca i Real među prvim favoritima, United, Chelsea i BvB su tu negdje.
Juveu možda još fali par igrača da bude top favorit ali i ovakav može mnogima pomrsiti račune... Kao što neko reče zašto Juve ne bi bio kao BvB prošle godine, Kolarov???... bio bi potreban ovoj ekipi i dao dodatnu dimenziju.
I po meni su ispred Bayern, Barca i Real među prvim favoritima, United, Chelsea i BvB su tu negdje.
Juveu možda još fali par igrača da bude top favorit ali i ovakav može mnogima pomrsiti račune... Kao što neko reče zašto Juve ne bi bio kao BvB prošle godine, Kolarov???... bio bi potreban ovoj ekipi i dao dodatnu dimenziju.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Chelsea napravio pravi posao promjenom trenera, a vala to se moze reci i za Real koji je "umirao" pod Joseom. Barcelonu ne bih toliko komentarisao, jer je Villanova gubio (ili jedva prolazio) u svakoj jacoj utakmici, a ne znam sta ocekivati od novog trenera. Za United takodjer ne bih nista tvrdio. Vjerujem da ce biti slabiji negoli pod SAF-om.Italia je napisao/la:stavio bih ja Juve daleko iznad toga jer su Barca, Bayern, Real, Chelsea i United promjenili trenere
Dobro, sezona je tek pocela, rano je za sve. Juve je podmazao ono sto je kocilo i sigurno su jaci negoli prethodne godine. Neko je napisao da bi polufinale trebalo biti imperativ - to stoji. Juve sa ovom ekipom (ukoliko ne bude povreda i suspenzija) mora pucati tako visoko. No, na prvu bih se opet prije kladio na Barcu, Real, Chelsea, Bayern i United. Za Dortmund ne mogu nista pricati, jedva sam ih gledao sat vremena ove sezone.L'Avvocato je napisao/la:A eto vidis, ja ispred nas vidim samo Bayern, Barcu i Dortmund. Real i Chelsea su jaki, ali igrom nista bolji od nas. PSG je u istom rangu, odlicna ekipa

PSG mi jos uvijek ne izgleda zrelo za "klempu". Dzaba papir kad to na terenu ne izgleda tako dobro.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne stigoh pregledat tekmu, al´ kako cujem zadovoljni ste, posebno drugim poluvremenom.
Ima li neko link da pregledam snimak?
Hvala
FORZA JUVE!
Ima li neko link da pregledam snimak?
Hvala
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
MR.Muscle@
To vi igrali protiv ekipe sa tika taka sistemom
,ne znam sta ti gledas ali ono sto bayern momentalno igra je 20 posto tika taka ostatak atomski fubal.
,istina juve sigurno jeste jaci sa Tevezom, Llorenteom, Ogbonom,ali istina je i da su drugi timovi u raznoraznim segmentima u odnosu na proslu sezonu od 20 do 30 posto jaci ,pa tako i bayern gece tiago ,mnogi bi dali guzice da su ih mogli dovesti ali nisu jer znaju o kakvim genijalcima se radi.Jesi bas tako siguran za Pepa
,ja bi naprotiv rekao da je Pep bayernovo najace oruzje ,donio je malo nesto novog sasvim dovoljno da sa onim sto je domn jup spremio i ostavio ,stvori konfuziju protivnicima i dilemu sta kako protiv takvog sistema.Istina trebat ce par mjeseci pepu da uigra momcad ali ovo sto vec sada pokazuje je fantasticno ,i ide samo naprijed,momcad se zahuktava i nema sumnje da ce ove sezone pomenuti trojac bayern barca i real voditi glavnu rijec,tu bi kao 4 dodao celzi ,ovo ostalo su uljezi ,BVB,PSG ,juve i mozda city ovo ostalo senzejsn.
To vi igrali protiv ekipe sa tika taka sistemom

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vjerujem da smo bolji od Junajteda pa i Celzija zavisno od (ne)dolaska Runija....ispred nas bih stavio Bajern, Real i Barcelonu- tim redom. Sa Barcom bi bilo gutavo jer njima ne odgovara 3-5-2 postavka, dok protiv prva dva 3-5-2 ne smije ni u snu , ubili bi nas:D
sto se tice LB Kolarova konrektno , on ima savrsene tehnicke osobine za LB u nasoj 3-5-2, ali je pitanje ima li radnu etiku i volju da to igra..to je kljucni momenat kod nas za tu poziciju, treba spartati cijelu tekmu gore-dole ko budala. Listajner je jedan od fizicki najspremnijih igraca pa umre svaku bitniju tekmu u 70.oj 80.oj minuti jer je to najgora pozicija za igrati po pitanju trke na svijetu ( Konteov vanjski u 3-5-2)...eh sad je pitanje ima li jedan balkanoid volje da svaku utakmicu crkne uzduz i poprijeko il ce u 50.oj minuti rec "je.o ovo
"..to mi je najveca briga za Kolarova.
sto se tice LB Kolarova konrektno , on ima savrsene tehnicke osobine za LB u nasoj 3-5-2, ali je pitanje ima li radnu etiku i volju da to igra..to je kljucni momenat kod nas za tu poziciju, treba spartati cijelu tekmu gore-dole ko budala. Listajner je jedan od fizicki najspremnijih igraca pa umre svaku bitniju tekmu u 70.oj 80.oj minuti jer je to najgora pozicija za igrati po pitanju trke na svijetu ( Konteov vanjski u 3-5-2)...eh sad je pitanje ima li jedan balkanoid volje da svaku utakmicu crkne uzduz i poprijeko il ce u 50.oj minuti rec "je.o ovo

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:vjerujem da smo bolji od Junajteda pa i Celzija zavisno od (ne)dolaska Runija....ispred nas bih stavio Bajern, Real i Barcelonu- tim redom. Sa Barcom bi bilo gutavo jer njima ne odgovara 3-5-2 postavka, dok protiv prva dva 3-5-2 ne smije ni u snu , ubili bi nas:D
sto se tice LB Kolarova konrektno , on ima savrsene tehnicke osobine za LB u nasoj 3-5-2, ali je pitanje ima li radnu etiku i volju da to igra..to je kljucni momenat kod nas za tu poziciju, treba spartati cijelu tekmu gore-dole ko budala. Listajner je jedan od fizicki najspremnijih igraca pa umre svaku bitniju tekmu u 70.oj 80.oj minuti jer je to najgora pozicija za igrati po pitanju trke na svijetu ( Konteov vanjski u 3-5-2)...eh sad je pitanje ima li jedan balkanoid volje da svaku utakmicu crkne uzduz i poprijeko il ce u 50.oj minuti rec "je.o ovo"..to mi je najveca briga za Kolarova.
PRotiv Uniteda da Protiv chelsea sa murinjom ne ,
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Trequartista
- Kontakt:
Juventus je među prva tri favorita za osvajanje Lige šampiona predstojeće sezone!
Hejteri to nikad sebi neće priznati, a vala i libo me taki što neće.
Hejteri to nikad sebi neće priznati, a vala i libo me taki što neće.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.