sombrero je napisao/la:Gdje bi Bale ovdje igrao... za mene bi to bilo bacanje para. Ozil i Di Maria to mogu odlično odigrati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
sombrero je napisao/la:Gdje bi Bale ovdje igrao... za mene bi to bilo bacanje para. Ozil i Di Maria to mogu odlično odigrati.
hajd eto molim te reci mi zašto se trudiš da sve prikažeš obrnutoRealMoudrid je napisao/la:Za razliku od Ramosa, Pepea, Carvajala, Khedire, Ronalda i Benzeme, Ozil je zapravo IGRAO na terenu i radio svoj posao.
Ramos je bio najlošiji pojedinac koji je po ko zna koji put pokazao svoju nesposobnost i pravo bi čudo bilo da Betis u ovoj utakmici nije zabio gol. A tako će nam biti i do kraja ove sezone, kao i prošle. Svaka jača ekipa nam je zabila barem jedan. I to je ono žalosno kod Real Madrida...
Na stranu njih ali Ozil, pa bio je mozda i najlosiji na terenuRealMoudrid je napisao/la:Šta su to Carvajal i Ramos možda bili dobri, pa pokušavam nešto drukčije prikazati?
Ja ne sporim ništa što je Isco uradio večeras, tako da na stranu njega.MElloo je napisao/la:Na stranu njih ali Ozil, pa bio je mozda i najlosiji na terenuRealMoudrid je napisao/la:Šta su to Carvajal i Ramos možda bili dobri, pa pokušavam nešto drukčije prikazati?Kolika je samo razlika izmedju njega i Isca veceras
Zna mali igrat, nema šta. Pun pogodak Realove uprave, odlična kupovina.Johny je napisao/la:Isco artista.
Hejtam dan kad ga je Pero doveo a onaj celavi dikobraz ganjao po dzunglavam kanarince.
[youtube][/youtube]MARCELO je napisao/la:Znaci dobro je sto nisam gledao tekmu..
.
.
[youtube][/youtube]
Resident evilRickBlaine je napisao/la:Apolon je najbolji u svemu, svagda i svugdje.
Oko, bljak...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.