Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

nerkolfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nerkolfc » 19 avg 2013, 00:36

Naš je :lol: :lol:

slika

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 19 avg 2013, 00:51

Imam neki osjecaj da bi Willian mogao u Tottenhamu zavrsiti, nisu nam odavno igraca oteli. :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 avg 2013, 01:02

Pošto imamo brazilskog lava, brazilskog maestra, vrijeme je da imamo i brazilskog mačka. On će lagano sve ponude da odbije i pređe kod nas. Bez Liverpoola nema priče.
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 avg 2013, 01:11

Ljubav ili pare, sta li ce pobijediti?

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 avg 2013, 01:12

Mačka u fazonu bitch i'm fabulous 8-) :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 19 avg 2013, 01:26

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ljubav ili pare, sta li ce pobijediti?
Ma ponuditi paree i plus ljubav i on je nas, nadam se da nece otici u tottenham i da ce doci kod nas :D
Jooj necu moci zaspati kako treba :mrgreen:
znaci sutra ce se znati sve?

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 19 avg 2013, 01:50

Evo pratim ove kvote na skybetu, konstantno pada za Tottenham a za nas raste. Sa 1/4 jutros Liverpool je pao na 10/11, a Tottenham sa 16/1 na 1/1. :x

EDIT: Dok sam pisao ovo Liverpool je pao na 1/1, a Tottenham na 10/11 i sada su oni favoriti po kladionicama.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 avg 2013, 02:45

MrBoywunder ‏@MrBoywunder 1m
#LFC have offered Anzhi €30m and 50% of any future fee if it exceeds €30m. He will decide by Tuesday. (@dimarzio)
ianluca Di Marzio ‏@dimarzio 5m
Willian, il Liverpool sorpassa il Tottenham: i dettagli http://fb.me/El34p3Fd" onclick="window.open(this.href);return false;
Prema ovome imamo prednost u odnosu na Tottenham, stvarno bi bilo smješno da nam i ovog igrača ukradu :D

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 19 avg 2013, 10:13

Po "insajderima" mi smo favoriti za dovodjenje Williana, a po kladionicama to je Tottenham. Ako nam propadne transfer, ja mislim da bi se trebali okrenuti Ardi Turanu. Momak nosi Atletiko, a i navijac je Liveproola. Svaku bi utakmicu ostavljao zadnji atom snage na terenu i bez sumnje za kratko vrijeme postao miljenik navijaca.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 avg 2013, 10:14

al najjace je ovo, svaki dan je odluka il medical sutra. juce je bio sutra evo i danas je sutra, vjerovatno ce i sutra biti sutra sve dok ne ode igrac u dortmund, il produzi ugovor il potpise za tottenham.

nasi su zahrđali totalno kad su transferi u pitanju.
You are someone else I am still right here

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 avg 2013, 10:53

fera je napisao/la:al najjace je ovo, svaki dan je odluka il medical sutra. juce je bio sutra evo i danas je sutra, vjerovatno ce i sutra biti sutra sve dok ne ode igrac u dortmund, il produzi ugovor il potpise za tottenham.

Willian choice of destination is down to his personal preference, #LFC have done all they can to try & sign him. We'll have to wait & see.
Klub je uradio sve što je mogao, prema tome nije njihova krivica ako ne dođe Willian ;)
Ja te volim, volim Željo..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 avg 2013, 10:57

gio10 je napisao/la:
fera je napisao/la:al najjace je ovo, svaki dan je odluka il medical sutra. juce je bio sutra evo i danas je sutra, vjerovatno ce i sutra biti sutra sve dok ne ode igrac u dortmund, il produzi ugovor il potpise za tottenham.

Willian choice of destination is down to his personal preference, #LFC have done all they can to try & sign him. We'll have to wait & see.
Klub je uradio sve što je mogao, prema tome nije njihova krivica ako ne dođe Willian ;)
kao prvo meni nije bitno ko je kriv, kao drugo nije willian jedini igrac na svijetu, kao trece isto kao sto ja ne znam sta je klub uradio i sta je ponudio willianu ne znas ni ti.
You are someone else I am still right here

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 avg 2013, 11:00

#LFC have offered Anzhi €30m and 50% of any future fee if it exceeds €30m
Ne znam, ovo je previse. Mislim da se sa Anzhijem moglo i bolje dogovoriti, a "visak" novca usmjeriti na Willianovu platu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 avg 2013, 11:03

Naša najveća uzdanica za transfer Williana je osoba koja je vjerovatno bila najviše kritikovana u prethodnih godinu dana.

Ajde Lave, vrati se u stilu :)
Ja te volim, volim Željo..

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 19 avg 2013, 11:07

Ja sam sinoc procitao da se tih 50% odnosi na dio cifre koji prelazi 30m. Znaci ako bude prodan za 40m, to je 30 + 10, Anzhiju ide 50% od tih 10m, tj. 5m.

Navodno smo ponovo krenuli po Ilorija, sinoc su ga gledali na nekoj utakmici Sportinga.
A Aly bi danas trebao imati medicinski pregled.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 19 avg 2013, 11:11

Vec sutra ocekujem pricu Willian nam nije ni trebao,bolje sto ga nismo doveli,bolji je Arda itd....Uglavnom msm da od tog transfera nema nista,treba trazit neke realne mete :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 avg 2013, 11:26

Willian bi danas potpisao da se Kokoske nisu umijesale, sada vaga. :mrgreen:

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 19 avg 2013, 11:33

peppo_owen je napisao/la:Vec sutra ocekujem pricu Willian nam nije ni trebao,bolje sto ga nismo doveli,bolji je Arda itd....Uglavnom msm da od tog transfera nema nista,treba trazit neke realne mete :)
Razumio bih da se za njegov potpis borimo sa Chelseajem, Cityjem, Unitedom pa da ovo kazes. Ali ne vidim po cemu je on za Tottenham realna meta, a za nas nije. Zato sto igraju Europa Ligu ? Cisto sumnjam da to moze biti neka prevaga u njegovom izboru...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 19 avg 2013, 11:49

nummaLFCŽ je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:Vec sutra ocekujem pricu Willian nam nije ni trebao,bolje sto ga nismo doveli,bolji je Arda itd....Uglavnom msm da od tog transfera nema nista,treba trazit neke realne mete :)
Razumio bih da se za njegov potpis borimo sa Chelseajem, Cityjem, Unitedom pa da ovo kazes. Ali ne vidim po cemu je on za Tottenham realna meta, a za nas nije. Zato sto igraju Europa Ligu ? Cisto sumnjam da to moze biti neka prevaga u njegovom izboru...
Totenham je u ovom trenutku jaci od LFC,i od Arsenala te kao takav prvi je favorit za to 4 mjesto(mada msm da pjetlici mogu i vise dogurat,ako Bale ostane).Ta EL nece biti prevaga ali potencijal koji pjetlici imaju svakako da hoce.U ovom trenutku Totenham je ekipa koja vise obecava za razliku od LFC,adekvatno se pojacava(Soldado,Capoue..) itd... Da se ne zanosimo posle pobjede nad Stokom,mi sa ovom ekipom tesko cemo moci u top 4.Uz 1-2 dobra pojacanja(Willian) mi bi imali konja za trku.Ja sam jos prije par dana napisao ako se umijesa neki drugi klub za Willianov potpis mi ga gubimo.Izgleda da ce tako i biti.Jedino da mu nasi ponude veca primanja i da pokusaju na taj nacin da ga pridobiju.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 19 avg 2013, 11:59

Nisam pisao desetak dana, pa da i ja prozborim koju.

Po meni je Arsenal prvi favorit za 4. mjesto, dok su naše šanse zaista minimalne i slažem se da se ne trebamo zanositi, mada ne vjerujem da će Tottenham biti nešto pretjerano jači od nas ako im ode Bale.

Ali mene zaista zanima, otkud odjednom te silne pare koje se nude za Williana, osim ako su definitivno odlučili da prodaju Suareza.Ušutilo se to malo za njega, zato mi je i sumnjivo.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.