NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
za ciru nemate love , a i da imate on nece zvijezdu...
lokica vodi nk zagreb ...
toplak , po mom jos bolji izbor mozda nego basic kao sto sam naveo u prethodnom postu. Vrhunski strucnjak , koliko su sada sanse da on preuzme zvijezdu nezz. jedina mana ne poznaje PL , a i kad vidi da su u 4 kola dali jedan gol mislim da i nece biti bas zainteresovan..
a dzaba vam sve ako vam sportski direktor ostane ha ja ... on drzi konce u svojim rukama... po mom misljenju ce doci nekakav srbin iskopat ce to mustafa iz naftalina...
lokica vodi nk zagreb ...
toplak , po mom jos bolji izbor mozda nego basic kao sto sam naveo u prethodnom postu. Vrhunski strucnjak , koliko su sada sanse da on preuzme zvijezdu nezz. jedina mana ne poznaje PL , a i kad vidi da su u 4 kola dali jedan gol mislim da i nece biti bas zainteresovan..
a dzaba vam sve ako vam sportski direktor ostane ha ja ... on drzi konce u svojim rukama... po mom misljenju ce doci nekakav srbin iskopat ce to mustafa iz naftalina...
>>No body likes us but we dont care<<
DURGUT!!!
sutra na sabah ce bit burno...
musto napolje

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
I ja sam da Durgut preuzme ekipu i da sebi odredi pomocnog, a drugo bez smjene Mustafe nece se nista desit doce na isto 100% jer ovo je najvece zlo Zvijezde kako smo ušli u Premijer ligu. Necu nista reci na ovo za Doru al mogu samo rec ako je istina sto pricaju dabogda mu te pare za lijekova trebale a ako nije i ako su sve laži nema smisla krivit čovjeka. UPRAVO vrijeme je da otvorite oči ako mislite dobro klubu riješite se hamelja dosta više pokrivanja istog cijeli grad je kako sam uvidio složen u jednom a to je MUSTAFA ODLAZI!
Edit: I mi svi ovdjepametnujemo napado sam par forumaša al sam pogriješio i ovom prilikom im se ispričavam ipak je cijelo vrijeme bilo mazanje očiju navijačima, a radilo se drugo.
Edit: I mi svi ovdjepametnujemo napado sam par forumaša al sam pogriješio i ovom prilikom im se ispričavam ipak je cijelo vrijeme bilo mazanje očiju navijačima, a radilo se drugo.
gori, gori sutra ce se tek uzaritaleksandar_veliki je napisao/la:https://www.facebook.com/nermin.huseinb ... ion=stream
gori kod vas.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
mustafa napolje
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Po onom pregledu ne bi bilo nepravedno ni da vam je prosječna Slavija uvalila petardu. Stvarno mi je žao što je Zvijezda pala na tako niske grane. Glupo bi bilo da ispanete, neću gdje imati u blizini da gledam PL.
Smoke Weed Everyday!
Tada su i imali rezultate, onda je nestalo znanje, Cvitkusić je dok je u Svedskoj radio otkrio jednog Kallstroma, a da za Zvijezdu nije bio dobar, politika mu se uplela, imao je spoznaju kako se složi ekipa. To Zvijezda u ovom trenutku nema.pabizo je napisao/la:SPAS-----sp.dir.GOSPODIN CVITKUŠIC a naravno PROFESOR ČURGUZ šef.st.štaba ako naravno želi da ostavi FK Slogu-Doboj.insider je napisao/la:Samir Toplak.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Eto ako je tako dobar što se nije gdje probijo? Taj čovjek u Gradačac nije dobrodošao i nemoj te više dosađivat s tim.England je napisao/la:Tada su i imali rezultate, onda je nestalo znanje, Cvitkusić je dok je u Svedskoj radio otkrio jednog Kallstroma, a da za Zvijezdu nije bio dobar, politika mu se uplela, imao je spoznaju kako se složi ekipa. To Zvijezda u ovom trenutku nema.pabizo je napisao/la:SPAS-----sp.dir.GOSPODIN CVITKUŠIC a naravno PROFESOR ČURGUZ šef.st.štaba ako naravno želi da ostavi FK Slogu-Doboj.insider je napisao/la:Samir Toplak.
-
- Kontakt:
VIZIONAR!
MUSTO, MUĆE, zv. KAPICA PLETENA!

MUSTO, MUĆE, zv. KAPICA PLETENA!

a ko bi rekao da je ovaj Peštalić branio u VELEŽU u sezoni 1990/91. gdje je odigrao ukupno 28 utakmica a rezerva mu bio Velibor Pudar, u sklopu nekadašnje prve lige SFRJ.
Ma Ešu Jašarevića stavite za sportskog direktora, Amira Durgutovića za trenera, Amira Hamzića za pomoćnog trenera i mirna Bosna 

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
jucer je u lukavici utakmicu gledao iz loze i divkovic bivsi trener gradine ,mozda se vec nesto kuha
Kakvi divkovići ne trebamo mi trenera za kadete i juniore trebamo za prvu ekiputuzlajug je napisao/la:jucer je u lukavici utakmicu gledao iz loze i divkovic bivsi trener gradine ,mozda se vec nesto kuha

Neko gore napisa da bi trebalo Durguta za trenera. Mislim da bi to bila dobra opcija sada za Zvijezdu a moguće sa ovom ekipom da bi sada imali barem 4 boda da nam je on bio trener. Čovjek je nekoliko godina u premijer liga i dosta poznaje stanje ove naše lige. Trebali su mu dati šansu a evo im prilike sada za to.
-
- Moderator
- Kontakt:
+1Zmajjj je napisao/la:Kakvi divkovići ne trebamo mi trenera za kadete i juniore trebamo za prvu ekiputuzlajug je napisao/la:jucer je u lukavici utakmicu gledao iz loze i divkovic bivsi trener gradine ,mozda se vec nesto kuha
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
imal kakvi vijesti dole u zvijezdi????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
los izbortuzlajug je napisao/la:jucer je u lukavici utakmicu gledao iz loze i divkovic bivsi trener gradine ,mozda se vec nesto kuha

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
ma dajte Denisa za trenera ba
ja vjerujem da bi momak izvuko ovo sve

licno poznajem denisa ali nebih se bas slozio da je on pravo rijesenje bar ne sada trenutnogradacaczmaj je napisao/la:ma dajte Denisa za trenera baja vjerujem da bi momak izvuko ovo sve
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.