FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nakon četiri kola od čega tri gostovanja. nije ni tako loše 

hahaha napisao sam na onoj temi za 4,kolo PLŠiroki Brijeg - Rudar imam neki osjecaj da nece 1 biti

majstorski sam pogodio i sad ce nadam se nasim igracima dodatni motiv biti...

Samljecemo Radnika sljedecu na Grbavici,zivi bili pa vidjeli

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
al imao sam je.ben osjecaj da su ovo namjestili 2/1......na malim utakmicama se prevenstvno dobija 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
To je glavni problem. Za sport u opste je to bila dosta bolja drzava, ali to su prosla vremena i trebamo se vratiti u realnost i sadasnjost. Sad smo u ovoj nam jedinoj drzavi najbolji i kao takvi smo svima trn u oku i na sve nacine ce nas pokusati pokolebati. Zato ove price bparene il kako mu je vec nik ne znam i ostalih kako im je zeljo pored domaceg kluba bio najdrazi , a vise nije su samo iskazivanje zaviste prema zeljinim uspjesima.ChWilla je napisao/la:ali prije svega da je ovo sada drugi univerzum u odnosu na ta vremena. neko kaže gori, neko bolji, al' isto nije ništa.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
sad mi je jos vise zao zbog ovog poraza da su bar kitari odigrai X ali eto da nam je neko ponudio 9 bodova mislim da bi svi prihvatili plus kiksevi malih kitara i sirokog ali ja jedva cekam da se Kvesic ,skaljic,benjo, Zolotic vrate u prvi tim sigurno je da cemo biti puno bolji
- Trequartista
- Kontakt:
Šampioni i dalje prvi.
Odlično fakat, odlično, nakon 4 kola i tri gostujuće utakmice smo prvi na tabeli sa bodom prednosti, realno svi bi pristali na ovakav ishod poslije četiri odigrana kola.
Odlično fakat, odlično, nakon 4 kola i tri gostujuće utakmice smo prvi na tabeli sa bodom prednosti, realno svi bi pristali na ovakav ishod poslije četiri odigrana kola.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Osim sto je nepismen, ovaj delegat iznosi i par neistina. Na transparentu se nisu spominjale nikakve balijske(baliske?) picke, kaze 4000 hiljade gledalaca, a bilo je preko 6000, nigdje ne spominje skandiranje gostujucih navijaca... Ovo ostalo pretpostavljam da je uredu, nisam brojao baklje. Inace ne znam ko je ovom nepismenom liku uopste dao ovlastenja da on nesto saopstava ili da donosi neke odluke, ali valjda je i to slika i prilika ove drzave.avlami97 je napisao/la:Organizacija utakmice slaba, iako je domaćin obezbjedio sve službe prema propozicijama takmičnja. Od 76 minute donosači lopte vršili su opstrukciju nedozvoljavajući da se lopta dostavi igračima kako bi je ubacili u igru.Takođe u 90+2 minuti sa zapadne trebine ubačena je lopta u teren za igru, gdje su nastojali da vrše opstrukciju igre. Sportske legitimacije obje momčadi pregledane , utvrđen identitet i nisu uočene nepravilnosti. Prijavljeno osoblje posjeduje licence Saveza . Gledalaca oko 4000 od toga 150 gostujućih. Domaća publika se nekorektno i nesportski ponašala i to u 18 ,42,45+1,65 minuti kada su vrijeđali gostujuće igrače "zašto bježite **** baliske" , "zašto ćutite **** baliske" , "lopovi", istakli su takođe transparent " možeš da laješ ,možeš da režiš , **** baliske". Domaća publika ubacila je u 21 miuti jednu petardu na atletsku stazu,u 31 minuti 5 baklji je upaljeno na tribini istok, ali nije ubačena u teren za igru, u 39 minuti 8 baklji zapaljeno od toga 2 su ubačene na atletsku stazu a 6 je ostalo na istočnoj tribini, u 49 minuti zapaljeno je 12 baklji od kojih je 5 ubačeno na atletsku stazu . Izmjene ispravno izvršene pogodci postignuti na regularan način, opomene i isključenje domaćeg igrača ispravno.Sudac opravdano nadoknadio vrijeme prvog dijela za 1 minutu, i drugog za 4 minute zbog povreda igrača i izmjena. Suđenje dobro . Detaljnije obrazloženjeu izvještaju delegata.AsharaK je napisao/la:Jel može neko ukratko šta se sinoć dešavalo, nisam mogao pratiti utakmicu?
Zadnja izmjena: RedBlue, dana/u 18 avg 2013, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj kiks Sirokog je predobar poklon kojem se nismo nadali. Nesumnjam da cemo dobiti u subotu, pogotovo radi naseg poraza. Jos jednom se pokazalo da nasa liga napreduje sto se tice domacinstva, a opet cu izdvojiti ono od sinoc sto je Djurbuzovic pricao, fkt kod nas i kod Sirokog svako moze doci i uzeti bodove na sportski nacin bez ikakvih drugih sranja. Pokusat se sljedece kolo odvojiti uz nasu pobjedu i kikseve pratila kojim se nadam 

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Aco nisam ja tip koji bi pljuvao, vrijedjao ili nesto psovao Adilovicu niti sam rekao da ga treba odstraniti iz kluba, covjek nam je mnogo toga lijepog donio i to moramo postovati ali moras priznati da je pao u neku apatiju i melahoniju i opet mislim da nebi bilo lose da utakmicu, dvije bude na klupi, znas i sam ta takve situaciju mogu itekako donijeti pozitivnu promjenu.Mozda je za njegovu losiju igru kriva taktika i postavka ali Amar je ovih godina sa takvim pristupom donio uspjehe koje ce rijetko ko ponoviti, pa zato nema razloga za paniku.Ljudi odigrali smo 4 kola od toga 3 na strani i devet bodova je super,uvjek sam govorio da nije bitno kako tabela izgleda u 5, 12 ili 23 kolo, vec je bitno kako ce izgledati nakon tridesetog a do sada se sve lijepo zavrsavalo po nas.aleksandar_veliki je napisao/la:Dino, tebe cijenim ali me pomalo iznenadi. Zasto? Zato sto i sam znas da napadacu treba povjerenje, pogotovo kada dodje do te golgeterske krize. Evo, veceras ga zabi, dakle treba mu povjerenje, podrska, a ne dolazak na stadion i provociranje, prijetnje i slicno.dino lj je napisao/la:Ova polemika oko Adilovica jos jednom dokazuje da se na ovoj temi ni o cemu nemoze normalno raspravljati.Niko ne osporava to da je Adilovic dosta toga dobroga napravio od kada je dosao ali mora se priznati da trenutno nije u formi i da bi mu mozda par utakmica na klupi itekako dobro doslo.Pa treneri kada ih ne ide stave na klupu i Vilju, Gomeza, Toresa a i Ronalda, pa ne vidim razlog zasto na klupi ne zavrsi i Adilovic mozda ta klupa bude pozitivna sok terapija za covjeka.
I za kraj na Zeljine utakmice dolazim vise od 40 godina i nikada nisam vrijedjao nijednog igraca pa tako ni Adilovica(bilo ih bruka i gorih), jer za mene su Zeljo i svi oni koji ga predstavljaju bolji i od Barse, Reala ili reprezentacije Brazila, samo me on interesuje i niko drugi i uvjek ce imati moju podrsku bez obzira na rezultat ili mjesto na tabeli ali ako nije trenutno u formi,nevidim razlog da par utakmica provede na klupi ako to moze donijeti neku pozitivnost.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
e da je juče bio kvesić na lijevoj strani. sve ostalo se nekako krpi, ma krpi se i ovo, ali razlika je u klasi...CARSON je napisao/la:sad mi je jos vise zao zbog ovog poraza da su bar kitari odigrai X ali eto da nam je neko ponudio 9 bodova mislim da bi svi prihvatili plus kiksevi malih kitara i sirokog ali ja jedva cekam da se Kvesic ,skaljic,benjo, Zolotic vrate u prvi tim sigurno je da cemo biti puno bolji
Nego zna li se ista za Amara ? bojim se da nisam bio upravu a mnogi su me pljuvali jer sam dobio inf da vise nece biti trener,
U narednom kolu na Grbavici derbi Željo-Radnik (prvi i treći), prošle sezone su nam bod odnijeli a ove još nemaju poraza.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Nemoj ti svojih informacija, Šef bi trebao biti na klupi vec protiv radnikaCARSON je napisao/la:Nego zna li se ista za Amara ? bojim se da nisam bio upravu a mnogi su me pljuvali jer sam dobio inf da vise nece biti trener,

E imaćeellaxaz je napisao/la:U narednom kolu na Grbavici derbi Željo-Radnik (prvi i treći), prošle sezone su nam bod odnijeli a ove još nemaju poraza.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sumnjam da mi sa remijem možemo ostati ma prvom mjestu.anonimni je napisao/la:E imaćeellaxaz je napisao/la:U narednom kolu na Grbavici derbi Željo-Radnik (prvi i treći), prošle sezone su nam bod odnijeli a ove još nemaju poraza.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Niko sretniji od menenime_tm87 je napisao/la:Nemoj ti svojih informacija, Šef bi trebao biti na klupi vec protiv radnikaCARSON je napisao/la:Nego zna li se ista za Amara ? bojim se da nisam bio upravu a mnogi su me pljuvali jer sam dobio inf da vise nece biti trener,
I pored poraza odlican vikend za nas, jer smo i dalje ostali na prvom mjestu, no na sljedecem gostovanju u Mostaru pristup ekipe na samom terenu mora biti znatno ozbiljniji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nisam ja ni spomenuo remiellaxaz je napisao/la:Sumnjam da mi sa remijem možemo ostati ma prvom mjestu.anonimni je napisao/la:E imaćeellaxaz je napisao/la:U narednom kolu na Grbavici derbi Željo-Radnik (prvi i treći), prošle sezone su nam bod odnijeli a ove još nemaju poraza.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BosniaHerzegovina
- Kontakt: