Ma daj, kakvo je to potcijenjivanje nas ne razumijemHenderson je napisao/la:16 godina slušam priču da je Liverpool jači od Arsenala i nikad ništa da nauče. Mislim na ovu dvojicu gore forumaša. Polahko, još 37 utakmica do kraja i 111 bodova u igri.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma daj, kakvo je to potcijenjivanje nas ne razumijemHenderson je napisao/la:16 godina slušam priču da je Liverpool jači od Arsenala i nikad ništa da nauče. Mislim na ovu dvojicu gore forumaša. Polahko, još 37 utakmica do kraja i 111 bodova u igri.
U ovoj situaciji kada Arsenal ima samo 13 zdravih igraca i tim koji je jednak nasem uz veoma loseg Wengera ove sezone smo veoma jaci.Edin TM87 je napisao/la:Ma daj, kakvo je to potcijenjivanje nas ne razumijemHenderson je napisao/la:16 godina slušam priču da je Liverpool jači od Arsenala i nikad ništa da nauče. Mislim na ovu dvojicu gore forumaša. Polahko, još 37 utakmica do kraja i 111 bodova u igri.Sa Suarezom Willianom i Daniom jaci smo sigurno od ovog Arsenala koji ne moze dovest nista jace od Fellainija recimo. Jaci smo i od Totenhema bez Balea, a pogotovo od Evertona ne znam ko njih jos ubraja u top 7
Valencia je napisao/la:Zasto Liverpul ne iskoristi priliku i dovede Eta sa Vilianom u paketu. Eto i Suarez bi ubijali u tandemu. Sa dovodjenjem Eta i Suarez bi bio zadovoljniji ostankom u klubu. Moraju se ozbiljnije pojacati ako zele krenuti naprijed.
Arsenal jeste bolji od ovakvog Liverpula, ali nedovoljno dobar da bi prelaskom u London Suarez napravio znacajniji pomak u karijeri. Ako vec zeli ici, neka ide u tim koji pretenduje na trofeje. Dobro mu je porucio Mejreles.
Postavlja se kontra pitanje, kakvo je to uzdizanje Liverpoola?Edin TM87 je napisao/la:Ma daj, kakvo je to potcijenjivanje nas ne razumijemHenderson je napisao/la:16 godina slušam priču da je Liverpool jači od Arsenala i nikad ništa da nauče. Mislim na ovu dvojicu gore forumaša. Polahko, još 37 utakmica do kraja i 111 bodova u igri.Sa Suarezom Willianom i Daniom jaci smo sigurno od ovog Arsenala koji ne moze dovest nista jace od Fellainija recimo. Jaci smo i od Totenhema bez Balea, a pogotovo od Evertona ne znam ko njih jos ubraja u top 7
Upravo. Samo dok nas prvi poraz ne spusti. Ne volim ova precjenjivanja vala nikako.OTNYS_YNWA je napisao/la:Polako redsi, duga je sezona
WillianPonos Torina je napisao/la:Znaci Aly i Sakho sutra![]()
Nemoj ovaj izvor uzimati za ozbiljno, stavio sam ga radi reda. Danas napiše da je prihvacena ponuda za Williana pa u iducem tvitu sam sebe demantujePonos Torina je napisao/la:Sutra cemo vidjeti ko je taj drugi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.