Brate to sve stoji, ne vjerujem da radi novca Rooney zeli otici, u pitanju je sigurno nesto drugo tipa zbrke u njegovoj glavi i to sto nije vise prva violina ekipe. Sad ce tu do izrazaja doci njegov karakter i pokazat ce ovo kratko vrijeme kakva je osoba W. Rooney. Ima sve preduslove da postane legenda kluba i da u iducih par godina sa Robinom bude ubojit tandem. Sumnjam da bi on i presao u Arsenal, jer realno to bi bilo sa konja na magarca. Samo treba jedan poduzi razgovor napravit s njim ocistit mu glavu i da se opet raduje kao proslih sezona i da naravno nas radujecollector je napisao/la:@Anderson8 u postu si sve realno opisao, kako je manco igrao, kakvi su igraci, samo me jedna stvar kopka...pitanje kako se rooney osjeca zato sto persie razbija,zabija i trenutno jeste napadac broj jedan, iako mjesto za rooneya mora biti
ako me pamcenje sjeca prije 2 godine rooney je napravio slicnu halabuku ovoj dana, trazenjem transfera zato sto misli da united ne moze da privuce neku zvijezdu u tim i da kao on nema sa kim igrati ??? eto je dosao najbolji moguci napadac na svijetu, dosta mladih i dobrih igraca, jel titula tu, nepravdu iz lige prvaka ne treba spominjat, pa u cemu je problem majka mu stara... on za godinu uzme love ko sto cemo mi svi skupa za zivota..i zali se... moj neki pogled prema tome...pozdrav
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Glory Glory Man United!
- billythekid
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Nanijem,koliko li je ozbiljna povreda,nista od Fabia na beku
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
- majestic24
- Kontakt:
RiNo je napisao/la:Bome su ti hrvatski mediji premoćni kad mogu tako "razvikati" igrača i prodati ga u Tottenham, pa Real.
Danas ne znam fakat šta možemo očekivati, k'o da nikad gledao United nisam. Nadam se pobjedi, mada ni poraz ne bi bilo loš ako bi ih natjerao da dovedu pojačanje.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Naslov jeste kriminalan, ali zamisli ovakvu situaciju: igrac probacuje loptu kroz kompletnu protivnicku odbranu (recimo 4-5 igraca), nalijece krilo koje je zajedno sa napadacem pred protivnickim golmanom. Krilo samo produzuje tu loptu napadacu koji sa dva metra ubacuje loptu u prazan gol. Meni je, barem u ovom slucaju, taj pas koji je razbio kompletnu odbranu barem 90% odradjenog posla.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To su te indirektne asistencije. Pokretanje akcije koja ce zavrsiti golom, promjena ritma igra, zavisno kad je treba ubrzati ili spustit tempo. Igraci koji skidaju teret iznosenja lopte sa saigraca, pa bi ovaj drugi bolje izgledao na terenu pored majstora, te milion drugih razloga da se dovede igrac takvog kalibra..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Consigliere
- Kontakt:
Xavi ima najvise predasistencija od bilo koga, mislim. Ono izbacivanje krilnog igraca iza ledja odbrane, i onda pas za simple finish.
Legitiman izraz.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Sjajan start i pobjeda nad odlicnim protivnikom. Iskreno, nisam bas ocekivao ovako sigurnu igru i trijumf, pogotovo ne nakon onakve predsezone, no hvala Bogu pa su me razuvjerili. Mozda i najbitnija stvar, pored pobjede, su bila dva Velbekova gola, trebalo mu je ovako nesto da skine maler sa te realizacije i podigne poljuljano samopouzdanje. Sa njegovim golovima bi dobili novu dimenziju u napadu, a ova dva gola bi valjda trebala biti nagovjestaj neceg takvog. Persija je suvisno komentarisati, genijalni golovi i igra, sigurno najbitniji igrac ove ekipe, pored njega od ogromne vaznosti za tim su Vidic i Kerik, sa prvim odbrana je neuporedivo sigurnija i organizovanija, dok je drugi od ogromne vaznosti za ovu krnjavu sredinu trena. Ugl iskustvo ce nam biti najjaci adut, no bez adekvatnih pojacanja tesko da mozemo odbraniti titulu..
Sto se Runce tice vidi se da je rezervisan, trebat ce vremena da ponovo poslozi stvari u toj svojoj blentavoj glavi nakon ove sage oko transfera, valjda ce Mojes uspjeti da ga uhaviza jer zadrzati takvog igraca je od neprocjenjive vaznosti, svjesni su svi toga u klubu, tako da vjerujem da ce naci nacina da ga se zadrzi i psihicki vrati u optimalno stanje..
Sto se Runce tice vidi se da je rezervisan, trebat ce vremena da ponovo poslozi stvari u toj svojoj blentavoj glavi nakon ove sage oko transfera, valjda ce Mojes uspjeti da ga uhaviza jer zadrzati takvog igraca je od neprocjenjive vaznosti, svjesni su svi toga u klubu, tako da vjerujem da ce naci nacina da ga se zadrzi i psihicki vrati u optimalno stanje..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Chicha zvijerValencia had a real interest. I had the opportunity to talk to the sporting director but Javier wants to consolidate at Manchester United and that is the challenge. It's not about money, we can't even touch on that. There is only one issue with Javier - he wants to play and be a starter with United. He knows he is in a very competitive team and that, each day, he has to fight to play, from the dressing room to the training itch, but he's not scared. He says he's more motivated than ever.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tacno mi bude zao sto su momci pobijedili jucer, jer smo tako hejtere i troll ekipu ostavili bez materijala za pljuvanje i vrijedjanje 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ko vas hejta ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Tacno mi bude zao sto su momci pobijedili jucer, jer smo tako hejtere i troll ekipu ostavili bez materijala za pljuvanje i vrijedjanje

Vođa zna.
Ja bi' ga nabio nogom pa nek' se **** negdje drugo.Anderson8 je napisao/la:Brate to sve stoji, ne vjerujem da radi novca Rooney zeli otici, u pitanju je sigurno nesto drugo tipa zbrke u njegovoj glavi i to sto nije vise prva violina ekipe. Sad ce tu do izrazaja doci njegov karakter i pokazat ce ovo kratko vrijeme kakva je osoba W. Rooney. Ima sve preduslove da postane legenda kluba i da u iducih par godina sa Robinom bude ubojit tandem. Sumnjam da bi on i presao u Arsenal, jer realno to bi bilo sa konja na magarca. Samo treba jedan poduzi razgovor napravit s njim ocistit mu glavu i da se opet raduje kao proslih sezona i da naravno nas raduje
Bosanski novinar.majestic24 je napisao/la:

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Inače odlična partija Cleverleya, iako su se neki nadali da to neće biti pomenuto.
Nebih se bas zlozio. Vidi se da nam sredina kod jaceg pritiska ekipa moze lako puci, bar u defanzivi, u ofanzivi se vise svodilo na neku iskusnu varku Giggsa te onaj pritisak nas standardni kada lomimo protivnika snagom kompletne ekipe sto, realno, u napadu itekako imamo.DukeOfWellington je napisao/la:Inače odlična partija Cleverleya, iako su se neki nadali da to neće biti pomenuto.
Htjeli mi to priznati ili ne Cleverley tesko da moze naslijediti Scholesa, ja bih prvi volio da grijesim ali on nema taj smek niti igra veznog na nacin koji je on to radio. Nama treba pojacanje u vezi do kraja prelaznog roka i, mozda, jos jedan krilni napadac. Dosta bi toga rijesili recimo dovodjenjem Williana ali se prica lagano stisava sto se tice Brazilca, steta velika ako mene pitate.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ko kaže da on treba da naslijedi Scholesa. Da te podsjetim, kada su pitali Zidanea kakav je osjećaj biti najbolji veznjak, on im je odgovorio pitajte Scholesa. Znamo i šta je Xavi rekao o njemu. Drugim riječima, ako ti i ja kao relativno mladi ljudi doživimo da u Unitedu zaigra jedan igrač ranga Scholesa onda možemo biti sretni.Rooney88 je napisao/la:Nebih se bas zlozio. Vidi se da nam sredina kod jaceg pritiska ekipa moze lako puci, bar u defanzivi, u ofanzivi se vise svodilo na neku iskusnu varku Giggsa te onaj pritisak nas standardni kada lomimo protivnika snagom kompletne ekipe sto, realno, u napadu itekako imamo.DukeOfWellington je napisao/la:Inače odlična partija Cleverleya, iako su se neki nadali da to neće biti pomenuto.
Htjeli mi to priznati ili ne Cleverley tesko da moze naslijediti Scholesa, ja bih prvi volio da grijesim ali on nema taj smek niti igra veznog na nacin koji je on to radio. Nama treba pojacanje u vezi do kraja prelaznog roka i, mozda, jos jedan krilni napadac. Dosta bi toga rijesili recimo dovodjenjem Williana ali se prica lagano stisava sto se tice Brazilca, steta velika ako mene pitate.
Međutim, ako neko misli da je neki Eriksen bolji od Cleverleya (neki su čak govorili da je Anderson bolji od njeg), onda ću biti kratak i jasan - NE, NIJE! Cleverley ima šansu da postane bolji igrač od Carricka i to bi trebalo da bude sasvim dovoljno da United bude dominantan tim u Engleskoj.
Ne postoji dovoljno dobro pojačanje na toj poziciji koje bismo mogli dovesti i to zna i Moyes.
I konačno, ne bih se ni ja s tobom složio da on nije odigrao dobro i da nam sredina može pući tako lako kako ti misliš.
Junajted se treba umjesta u borbu za Bejla. Imaju Totenhemu ponuditi nekoliko zanimljivih igraca, imaju i kes.
Bejl ce vjerovatno otici, posebno ako su tacne informacije da odbija komunikaciju sa bilo kim u Totenhemu. Ako ga dovede Real, Junajted se treba usmjeriti na Modrica. U slucaju da ode Bejl, Real bi vjerovatno morao donekle nadomjestiti finansijsku provaliju. Prodaja Modrica bi bila izgledna, mada bi oni vjerujem radije prodali Ozila ako bi dosao Bejl. Ozil Junajtedu nije potreban, a nije ni dobar koliko ga mediji dizu.
Dakle, Bejl ili Modric, puno izglednije ovaj drugi. Nikog drugog ne bih volio vidjeti u Junajtedu.
Bejl ce vjerovatno otici, posebno ako su tacne informacije da odbija komunikaciju sa bilo kim u Totenhemu. Ako ga dovede Real, Junajted se treba usmjeriti na Modrica. U slucaju da ode Bejl, Real bi vjerovatno morao donekle nadomjestiti finansijsku provaliju. Prodaja Modrica bi bila izgledna, mada bi oni vjerujem radije prodali Ozila ako bi dosao Bejl. Ozil Junajtedu nije potreban, a nije ni dobar koliko ga mediji dizu.
Dakle, Bejl ili Modric, puno izglednije ovaj drugi. Nikog drugog ne bih volio vidjeti u Junajtedu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Po mom viđenju Modrić ne može kvalitativno doprinijeti igri Uniteda. Bale može, dakle njega bih volio da vidim.Valencia je napisao/la:Junajted se treba umjesta u borbu za Bejla. Imaju Totenhemu ponuditi nekoliko zanimljivih igraca, imaju i kes.
nemojte svirat qurcu svi vi, nije nase da mi govorimo koga treba da dovedemo. nase je da navijamo za united
Kleverli je klonirani Flecer. Veliki borac i prilicno pouzdan igrac. Nije od onih koji ce 'izdati', kao sto nije od onih koji ce briljirati.
Moze jos napredovati, ali ne previse, limiti su vec primjetni.
Neka ga u Junajtedu, vrijedi imati takvog igraca.
Treba poraditi na samopouzdanju i dodatno usavrsavati pas igru. Treba vise pokusavati sa dodavanjima kroz sredinu.
I pored svega napisanog, misljenja sam da Junajted treba jednog ekstra kvalitetnog igraca na sredini ako zeli parirati Barsi, Realu, pa sada i Bajernu. Najblize tom nivou od igraca koji se mogu dovesti jeste Modric. Nikakav Felaini i njemu slicni.
Jos jednom cu ponoviti. Vezni red je jaci od krilnih pozicija.
Moze jos napredovati, ali ne previse, limiti su vec primjetni.
Neka ga u Junajtedu, vrijedi imati takvog igraca.
Treba poraditi na samopouzdanju i dodatno usavrsavati pas igru. Treba vise pokusavati sa dodavanjima kroz sredinu.
I pored svega napisanog, misljenja sam da Junajted treba jednog ekstra kvalitetnog igraca na sredini ako zeli parirati Barsi, Realu, pa sada i Bajernu. Najblize tom nivou od igraca koji se mogu dovesti jeste Modric. Nikakav Felaini i njemu slicni.
Jos jednom cu ponoviti. Vezni red je jaci od krilnih pozicija.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
samo je Fletch za njega (bio) klasa 

A sjeti se Flecera kada je imao godina koliko sada Kleverli
. Nisam se mogao nacuditi Fergiju sto ga je trpio. Bio je slabiji nego sada Kleverli.
Poslije je odigrao 2 - 3 zaista dobre sezone. Fergi je iz njega izvukao maksimum.
Pa onda Ves Braun. Koji je on bio balvan. I od njega Fergi napravi igraca. Odigrao je dvi odlicne sezone na desnom beku.
Dzoni Evans. Kakve je gluposti taj radio, a posljednje dvi sezone djeluje izuzetno dobro.
Geri Nevil. Auuu, sta je taj radio... I on dodje na svoje, odigrao je nekoliko fantasticnih sezona na desnom beku, bio medju najboljim u Evropi na toj poziciji. Jedino centrirat nikad nije naucio.
Pa Niki Bat, Denis Irvin, Jasper Blonkvist, Roni Jonsen, Kiron Ricardson, Dzon Osea, Daren Gibson, Fil Nevil...
Svi oni su imali kriminalne epizode, ali ih je Fergi trpio. Britanci su se uvijek dugo cekali. Ovi igraci u Realu ne bi zabiljezili vise od 10 nastupa.
Popravit ce se i Kleverli ako Mojes ima imalo Fergijevog talenta
.

Poslije je odigrao 2 - 3 zaista dobre sezone. Fergi je iz njega izvukao maksimum.
Pa onda Ves Braun. Koji je on bio balvan. I od njega Fergi napravi igraca. Odigrao je dvi odlicne sezone na desnom beku.
Dzoni Evans. Kakve je gluposti taj radio, a posljednje dvi sezone djeluje izuzetno dobro.
Geri Nevil. Auuu, sta je taj radio... I on dodje na svoje, odigrao je nekoliko fantasticnih sezona na desnom beku, bio medju najboljim u Evropi na toj poziciji. Jedino centrirat nikad nije naucio.
Pa Niki Bat, Denis Irvin, Jasper Blonkvist, Roni Jonsen, Kiron Ricardson, Dzon Osea, Daren Gibson, Fil Nevil...
Svi oni su imali kriminalne epizode, ali ih je Fergi trpio. Britanci su se uvijek dugo cekali. Ovi igraci u Realu ne bi zabiljezili vise od 10 nastupa.
Popravit ce se i Kleverli ako Mojes ima imalo Fergijevog talenta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.