OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 avg 2013, 00:50

naravno da je svugdje tako...u Slobodi treba svima zabranit prilaza Tusnju.. ja ne sumnja a ce neko platiti maksuz ulaznice da dodje 10 onih krkana protivnika sadasnje uprave i da ce ebavat majku Karicu, Azmiru i onim igracima na terenu, ako bude imalo slabo igrali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 avg 2013, 11:21

Likić: "Borbenom igrom do pozitivnog rezultata"

Momčad Gradine sinoć je stigla u Bosanski Petrovac, nedaleko od Bihaća gdje će spremna dočekati meč sa Jedinstvom. Plavi su jutros obavili posljednji trening pred utakmicu, te će danas oko 15:00 krenuti za Bihać. Susret počinje u 17:30 sati, a glavni arbitar meča je Danijel Zrnić iz Zenice.

- "U Bihać smo stigli spremni, te ćemo nastupiti u najjačem sastavu. Atmosfera među igračima je odlična i očekujemo pozitivan rezultat. Prvo je kolo, otvaranje sezone, pa postoji mnogo nepoznanica među protivničkim ekipama. Naša prednost je što smo zadržali skoro kompletan igrački kadar od prošle sezone i većina igrača ima premierligaško iskustvo. Očekujem požrtvovanu i borbenu igru naše momčadi, jer samo takvim pristupom se u Srebrenik možemo vratiti sa prvim bod/ovima." - izjavio je iskusni igrač plavih, Adnan Likić.

Mogući sastav Gradine: Baščelić, Škahić, Muminović, Likić, Jahić, Selimović, Salibašić, Turbić, Hodžić, Šehrić, Džafić.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 18 avg 2013, 08:00

Benjo_AFC86 je napisao/la:Likić: "Borbenom igrom do pozitivnog rezultata"

Momčad Gradine sinoć je stigla u Bosanski Petrovac, nedaleko od Bihaća gdje će spremna dočekati meč sa Jedinstvom. Plavi su jutros obavili posljednji trening pred utakmicu, te će danas oko 15:00 krenuti za Bihać. Susret počinje u 17:30 sati, a glavni arbitar meča je Danijel Zrnić iz Zenice.

- "U Bihać smo stigli spremni, te ćemo nastupiti u najjačem sastavu. Atmosfera među igračima je odlična i očekujemo pozitivan rezultat. Prvo je kolo, otvaranje sezone, pa postoji mnogo nepoznanica među protivničkim ekipama. Naša prednost je što smo zadržali skoro kompletan igrački kadar od prošle sezone i većina igrača ima premierligaško iskustvo. Očekujem požrtvovanu i borbenu igru naše momčadi, jer samo takvim pristupom se u Srebrenik možemo vratiti sa prvim bod/ovima." - izjavio je iskusni igrač plavih, Adnan Likić.

Mogući sastav Gradine: Baščelić, Škahić, Muminović, Likić, Jahić, Selimović, Salibašić, Turbić, Hodžić, Šehrić, Džafić.
Ja navratio da Vas malo pozdravim, obećao sam i da kažem da je Jedinstvo nadigralo tu Vašu Gradinu, nije ni čudo što su ispali iz premijer lige. Iz Bihaća odnijeti bodove hahahahahh, smješni ste momci:D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 avg 2013, 10:03

bihac1968 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Likić: "Borbenom igrom do pozitivnog rezultata"

Ja navratio da Vas malo pozdravim, obećao sam i da kažem da je Jedinstvo nadigralo tu Vašu Gradinu, nije ni čudo što su ispali iz premijer lige. Iz Bihaća odnijeti bodove hahahahahh, smješni ste momci:D
Jesi opasan, on navratio :shock:

Kako idu željeznice bez goriva Stambi, ima li nade?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 18 avg 2013, 11:10

Nista, tanki ste ko list Avaza :) Ako budete ovako igrali na gostovanjima, 5-6 mjesto plafon. Ekipa koja pretendira ulazak u PL mora vise od dva puta ozbiljnije preci centar. Jedinstvo je igralo u grču i nekom respektu prema "premijerligasu", da su igrali opusteno kako znaju pukla bi trica minimalno.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 avg 2013, 11:36

Rafael30 je napisao/la:Nista, tanki ste ko list Avaza :) Ako budete ovako igrali na gostovanjima, 5-6 mjesto plafon. Ekipa koja pretendira ulazak u PL mora vise od dva puta ozbiljnije preci centar. Jedinstvo je igralo u grču i nekom respektu prema "premijerligasu", da su igrali opusteno kako znaju pukla bi trica minimalno.
Ko je rekao da mi pretendiramo ulazak u PL :lol:

a i drugačije sam tamo pročitao, da vam je Turbić pravio probleme, i da je lagano moglo drugačije završiti ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 18 avg 2013, 16:24

Očigledno nismo gledali istu utakmicu, jer po meni Gradina je odigrala dobro i mogla je u 2. poluvremenu do boda. Imate dobru ekipu i sigurno ćete biti neugodan protivnik svima.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 avg 2013, 16:27

Jedinstvo37 je napisao/la:Očigledno nismo gledali istu utakmicu, jer po meni Gradina je odigrala dobro i mogla je u 2. poluvremenu do boda. Imate dobru ekipu i sigurno ćete biti neugodan protivnik svima.
Hvala na lijepim riječima. Gledali ste vi utakmicu istu, samo što si ti realan a on i više nego navijački komentar daje :D Sretno u nastavku
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 avg 2013, 10:30

eto nas u Srebrenik komšije...očekujem dobru tekmu, rat na terenu, agresivnog domaćina

naše trener reče da bi uspjeh bio sve osim poraza i ja se slažem sa ovom izjavom

ovo je duel dvije ekipe koje će na kraju prvenstva biti među prvih 4-5
Undici stelle - ACM 1899

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 19 avg 2013, 10:44

Realno Gradina je jedna od boljih ekipa, prilicno ste cvrsta ekipa i svima mozete praviti probleme. Imate Dzafica koji ima kvalitet i za visi rang i Turbića koji je sigurno dobar igrac, samo se malo u Bihaću previse bunio u nekim situacijama bez razloga. Jedinstvo jeste bilo bolje, vise su loptu drzali u posjedu, cak je bilo situacija da se po 5min igra samo na vasoj polovini, ali mogli ste do boda, jer dosli ste na gostovanje gdje ste planirali uzeti bod(ove) preko kontra napada. Prvo je kolo i Jedinstvo je tesko pobjedilo, iako je bilo bolje kad se sve sabere, sve u svemu imate pozdrav iz Bihaća i puno srece u nastavku prvenstva.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 19 avg 2013, 13:01

baltazar1 je napisao/la:eto nas u Srebrenik komšije...očekujem dobru tekmu, rat na terenu, agresivnog domaćina

naše trener reče da bi uspjeh bio sve osim poraza i ja se slažem sa ovom izjavom

ovo je duel dvije ekipe koje će na kraju prvenstva biti među prvih 4-5
Dobro nam došli..:)
Imate vi dobru ekipu i sigurno da možete do pozitivnog rezultata u Srebreniku..Bit će zanimljiva utakmica i zbog tog što u svojim redovima imate dosta bivših Gradinaša(Muju,Damčeta,Halilovića,Arapa)..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 avg 2013, 14:57

NeRi_K je napisao/la:Realno Gradina je jedna od boljih ekipa, prilicno ste cvrsta ekipa i svima mozete praviti probleme. Imate Dzafica koji ima kvalitet i za visi rang i Turbića koji je sigurno dobar igrac, samo se malo u Bihaću previse bunio u nekim situacijama bez razloga. Jedinstvo jeste bilo bolje, vise su loptu drzali u posjedu, cak je bilo situacija da se po 5min igra samo na vasoj polovini, ali mogli ste do boda, jer dosli ste na gostovanje gdje ste planirali uzeti bod(ove) preko kontra napada. Prvo je kolo i Jedinstvo je tesko pobjedilo, iako je bilo bolje kad se sve sabere, sve u svemu imate pozdrav iz Bihaća i puno srece u nastavku prvenstva.
:lol:

Čuo sam za Džafića. U pola utakmice stao i govorio Fačiću ''Što ne igraš sad kao na treningu'' :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 19 avg 2013, 15:12

Benjo_AFC86 je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:Realno Gradina je jedna od boljih ekipa, prilicno ste cvrsta ekipa i svima mozete praviti probleme. Imate Dzafica koji ima kvalitet i za visi rang i Turbića koji je sigurno dobar igrac, samo se malo u Bihaću previse bunio u nekim situacijama bez razloga. Jedinstvo jeste bilo bolje, vise su loptu drzali u posjedu, cak je bilo situacija da se po 5min igra samo na vasoj polovini, ali mogli ste do boda, jer dosli ste na gostovanje gdje ste planirali uzeti bod(ove) preko kontra napada. Prvo je kolo i Jedinstvo je tesko pobjedilo, iako je bilo bolje kad se sve sabere, sve u svemu imate pozdrav iz Bihaća i puno srece u nastavku prvenstva.
:lol:

Čuo sam za Džafića. U pola utakmice stao i govorio Fačiću ''Što ne igraš sad kao na treningu'' :lol:
9tka vasa, odlican igrac, lik se borio i sa pola glave zamotane u zavoj, hahah, bila je hajka, par puta se nasao u ofsajdu, na tribinama se culo kako covjek ne vidi oko sebe niti signalizaciju pomocnog sudije...:D
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 20 avg 2013, 11:54

GRADINA vs bratstvo
nek se ponovi rez iz šampionske sezone svi sretni
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 avg 2013, 12:29

Bratsvo-vs gradina... drago mi je sto ste tako optimisticni :D X2 tamam

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 avg 2013, 13:20

Ne možemo mi biti optimistični, koliko vi možete biti NEREALNI.

;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 avg 2013, 13:37

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne možemo mi biti optimistični, koliko vi možete biti NEREALNI.
to su pojedinci, extremi :D

realno je da bi nama sve osim poraza bilo tamam, čak i sa boljom ekipom uvijek je teško do bodova u Srebreniku, iako to Denis najbolje zna ;)

ja očekujem da bi mogli ostati neporaženi, imamo dobru ekipu koja kad igra na nivou na kojem realno može, teško može da izgubi

ove zadnje 2 utakmice protiv Mladosti (poraz) i protiv Iskre (pobjeda) pokazale su mi da se ekipa ne nalazi u optimalnoj formi i da može još puno bolje
Undici stelle - ACM 1899

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 avg 2013, 13:57

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne možemo mi biti optimistični, koliko vi možete biti NEREALNI.

;)
U redu nisam od onih koji dizu vec pehar za prvaka prve fed. ali
da ne mozemo najmanje remi izboriti u Srebrniku, zasto ne bi mogli .
Imamo dobru ekipu , odigrali smo jednu pripremnu medusobno, a ne moze se bas vise mesarski igrati ko do prije 2,3 godine ;) .

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 21 avg 2013, 15:28

Danas na stadionu u jednom prijatnom razgovoru Jasko Moranjkić i Gaši...:)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 avg 2013, 15:30

Brcko87 je napisao/la:Danas na stadionu u jednom prijatnom razgovoru Jasko Moranjkić i Gaši...:)
Šteta što nam ne može doći, nastupao već za Zvijezdu. :x
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.