FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vi treba da ne podcjenjujete toliko protivnike i da korektno prihvatite poraz kao i pobjedu. Sve ovo/ono a ipak samo poraz i nista vise...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bravo, nek'si rekao, čestitam, a sada igraj nulo, ale.bparena je napisao/la:Vi treba da ne podcjenjujete toliko protivnike i da korektno prihvatite poraz kao i pobjedu. Sve ovo/ono a ipak samo poraz i nista vise...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Vi ne bi trebali da igrate PL toliko ste jaki. Korektno vas ljudi dobiju a vi i onaj vas guzlo Djurbuzovic u svemu drugo nalazite mahanu umjesto da shvatite da se fudbal igra na citavoj teritoriji BiH. No to je danak oholosti..... Sto se tice Celika ja zadovoljan - ako ne mogu nije problem - zivot tece dalje - sad nas trese povratak zmajeva u Zmajevo gnijezdo.England je napisao/la:Bravo, nek'si rekao, čestitam, a sada igraj nulo, ale.bparena je napisao/la:Vi treba da ne podcjenjujete toliko protivnike i da korektno prihvatite poraz kao i pobjedu. Sve ovo/ono a ipak samo poraz i nista vise...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
@Chwilla
Nisi shvatio sta sam zelio reci. Procitaj lijepo i razmisli malo.
Nije ovdje problem u meni, tebi, niti bilo kojem pojedincu. Zeljo je uvijek imao armiju navijaca u svim djelovima zemlje, cak i one bivse. Sada imamo 4 000 ljudi u prosjetku, na proslavi 7 000 ako je i bilo toliko. Nesto definitivno ne stima. Nedefinisani "mi" ili "vi" kako god, cist primjer imas post iznad. Covjek je realno napisao da podcjenjuemo protivnika i da je ovo samo poraz, idemo dalje, a pogledaj kakav je odgovor dobio. Niko ne posjeduje forum, to je mjesto gdje mozemo iznjeti misljenje, raspravljati na normalan nacin, zasto ne i kritikovati, pohvaliti i sta sve ne. Ovdje ima deset forumasa koji su spremni za normalnu raspravu, ostalo se svodi na jednu i to besmislenu recinicu, samo da se nesto napise, pojedinih forumasa. Bilo je lijepih rasprava i ljudi koji su realno pisali, ali ih nema vise, jer vlada jednoumlje, ako neko napise nesto sto ne odgovara vecini taj je pitar, furac i ne treba dolaziti na utakmice.
Sarajevo kao grad sam spomenuo jer se odavno zna da je to daleko od onoga sto je uvijek i bio, nema vise one raje, i nismo nista bolji od ljudi iz provincije iako ih neki ne prestaju vrijedjati. Nadam se da si sada shvatio jer otpriliki svi isto mislimo i zelimo, samo neko kaze neko presuti iz nekih svojih razloga. Bar oni koji zele da vide.
Poraz ovdje nije ni bitan, mora se desiti nekada, idemo dalje. Ja sam siguran da titula nece doci u pitanje i jos vise sam siguran da cemo doci do zavrsnice kupa. Mi nemamo igre godinama, Borac, nikad losiji, nas razvali u svim segmentima igre. Nisu prosli ni pripreme, nemaju snage, ali eto mi smo sampioni i nista se ne smije prigovoriti. Zasto da ispastaju Hodzic ili Bajic zbog Adilovica ? Nasa djeca, vole Zelju, odrasli su uz njega. Kako je gledati roditeljima pomenutih djecaka da igra neko ko ne zna, to je cinjenica da on ne zna. Poslije se pitamo, i napadamo djecu i njihove roditelje, sto odvode djecu daleko od Zelje.
Mislim da je i Amar svjestan situacije, volio bi i on da proda Adilovica, ali tesko je to. Nemam nista protiv Amara, drag mi je jako i zelim da ostane u Zelji, nisam od onih sto pljuju poslije jedne utakmice ili lose forme. Za Svraku nisam nista rekao, iako je i on podbacio u zadnje vrijeme, ali znam da on moze i da ce doci pameti kao i Jamak. Za Adilovica govorim jer me nervira da ga gledam, on je zalutao u fudbal, njemu svaka cast sto se bori, ali bore se i svi. Kao Kerla se ne bori za Zelju ? Nisam vidio da njega iko brani.
Nisi shvatio sta sam zelio reci. Procitaj lijepo i razmisli malo.
Nije ovdje problem u meni, tebi, niti bilo kojem pojedincu. Zeljo je uvijek imao armiju navijaca u svim djelovima zemlje, cak i one bivse. Sada imamo 4 000 ljudi u prosjetku, na proslavi 7 000 ako je i bilo toliko. Nesto definitivno ne stima. Nedefinisani "mi" ili "vi" kako god, cist primjer imas post iznad. Covjek je realno napisao da podcjenjuemo protivnika i da je ovo samo poraz, idemo dalje, a pogledaj kakav je odgovor dobio. Niko ne posjeduje forum, to je mjesto gdje mozemo iznjeti misljenje, raspravljati na normalan nacin, zasto ne i kritikovati, pohvaliti i sta sve ne. Ovdje ima deset forumasa koji su spremni za normalnu raspravu, ostalo se svodi na jednu i to besmislenu recinicu, samo da se nesto napise, pojedinih forumasa. Bilo je lijepih rasprava i ljudi koji su realno pisali, ali ih nema vise, jer vlada jednoumlje, ako neko napise nesto sto ne odgovara vecini taj je pitar, furac i ne treba dolaziti na utakmice.
Sarajevo kao grad sam spomenuo jer se odavno zna da je to daleko od onoga sto je uvijek i bio, nema vise one raje, i nismo nista bolji od ljudi iz provincije iako ih neki ne prestaju vrijedjati. Nadam se da si sada shvatio jer otpriliki svi isto mislimo i zelimo, samo neko kaze neko presuti iz nekih svojih razloga. Bar oni koji zele da vide.
Poraz ovdje nije ni bitan, mora se desiti nekada, idemo dalje. Ja sam siguran da titula nece doci u pitanje i jos vise sam siguran da cemo doci do zavrsnice kupa. Mi nemamo igre godinama, Borac, nikad losiji, nas razvali u svim segmentima igre. Nisu prosli ni pripreme, nemaju snage, ali eto mi smo sampioni i nista se ne smije prigovoriti. Zasto da ispastaju Hodzic ili Bajic zbog Adilovica ? Nasa djeca, vole Zelju, odrasli su uz njega. Kako je gledati roditeljima pomenutih djecaka da igra neko ko ne zna, to je cinjenica da on ne zna. Poslije se pitamo, i napadamo djecu i njihove roditelje, sto odvode djecu daleko od Zelje.
Mislim da je i Amar svjestan situacije, volio bi i on da proda Adilovica, ali tesko je to. Nemam nista protiv Amara, drag mi je jako i zelim da ostane u Zelji, nisam od onih sto pljuju poslije jedne utakmice ili lose forme. Za Svraku nisam nista rekao, iako je i on podbacio u zadnje vrijeme, ali znam da on moze i da ce doci pameti kao i Jamak. Za Adilovica govorim jer me nervira da ga gledam, on je zalutao u fudbal, njemu svaka cast sto se bori, ali bore se i svi. Kao Kerla se ne bori za Zelju ? Nisam vidio da njega iko brani.
-
- Kontakt:
kapiten je bio dobar igrac dok je igrao defanzivnije i trcao za nekog drugog... odigrao dobro sezonu dodje poziv za reprezentaciju, traka, snimi se i par emisija i kapiten malo poleti... konta sad treba da trce drugi za mene i tu izgubi jedinu osobinu sto ga je cinila fudbalerom, trka...
sto jest, jest i trener ga je malo zajebao gurnuvsi ga malo naprijed... jedini mu je spas da se prvo spusti na zemlju, da ga vrate na poziciju gdje treba da igra i da opet pocne da trci za druge...
sto jest, jest i trener ga je malo zajebao gurnuvsi ga malo naprijed... jedini mu je spas da se prvo spusti na zemlju, da ga vrate na poziciju gdje treba da igra i da opet pocne da trci za druge...
A ti bi trebao posjetiti očnog ljekara, ko je ovdje tražio razloge poraza u nečemu osim u igračima, NIKO, ako je neko napomenuo nekorektno ponašanje publike i(li) nekoga iz stručnog štaba Borca sasvim sigurno da ih nije okrivio za poraz. I šta namećeš ovdje Čelik, niti te je neko nešto pitao niti nas zanima, imaš svoju temu pa razglabajbparena je napisao/la:Vi ne bi trebali da igrate PL toliko ste jaki. Korektno vas ljudi dobiju a vi i onaj vas guzlo Djurbuzovic u svemu drugo nalazite mahanu umjesto da shvatite da se fudbal igra na citavoj teritoriji BiH. No to je danak oholosti..... Sto se tice Celika ja zadovoljan - ako ne mogu nije problem - zivot tece dalje - sad nas trese povratak zmajeva u Zmajevo gnijezdo.England je napisao/la:Bravo, nek'si rekao, čestitam, a sada igraj nulo, ale.bparena je napisao/la:Vi treba da ne podcjenjujete toliko protivnike i da korektno prihvatite poraz kao i pobjedu. Sve ovo/ono a ipak samo poraz i nista vise...

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Reče matori prdonja koji je ovdje kmečo nakon nekog poraza, a na svojoj temi lajo kao ker na sve sto ima veze sa Željom.bparena je napisao/la:Vi treba da ne podcjenjujete toliko protivnike i da korektno prihvatite poraz kao i pobjedu. Sve ovo/ono a ipak samo poraz i nista vise...
DRUG NEBI TI PUNCA
JAMAK sinoc maestralan,mangupski odigrao...svaka cast ide uzlaznom putanjom..
na Svraku bezze trosim rjeci samo da kazem da ce biti bolja veza kad se Tomic vrati i Zola abd za 5 kola...
Sve u svemu najrealniji je bio x nikad slabije neko nije odigrao sa nama da nas je uzeo u zadnje vrije(ili se ja nesjecam)...
Sljedecu svi na Grbavicu stvari ce biti bolje kad AO dodje na klupu

na Svraku bezze trosim rjeci samo da kazem da ce biti bolja veza kad se Tomic vrati i Zola abd za 5 kola...
Sve u svemu najrealniji je bio x nikad slabije neko nije odigrao sa nama da nas je uzeo u zadnje vrije(ili se ja nesjecam)...
Sljedecu svi na Grbavicu stvari ce biti bolje kad AO dodje na klupu

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
pa koliko sam vidio covjek im je cestitao zasluzenu pobjedu i ne trazi razloge al ocito su mu zasmetale neke stvari, ono sto sam ja vidio na tv konstantat pritisak klupe i igraca na terenu , sudija podjeli 7 zutih borcu pola radi reakcija a mogao je komotno jos dva crvena podjeliti ne radi startova nego reakcija, lik tri puta nakon zvizduka nabija loptu ,na svaki zvizduk svi skoce i ganjaju sudiju zatim odugovlacenje na kraju seljacko ubacivanje lopte u teren, sutili smo tri godine gledali svoja posla pa dobijes duplo vece kazne radi baklji, dobijes dvije utakmice zabrane radi nacionalistickog navijanja koje se ne moze porediti kad svaki put odemo u BL al opet kazem nek su nas kaznili i nek nas opet kazne ako se ponovi , jos bog zna kakvih stvari se desavalo valjda covjek zna i vjerovatno ga je to pogodilo , eto vidjecemo hoceli i koliko ce ih savez kazniti, nije ovo nikakva vadiona ljudi nas posteno pobjedili ...bparena je napisao/la:Korektno vas ljudi dobiju a vi i onaj vas guzlo Djurbuzovic u svemu drugo nalazite mahanu umjesto da shvatite da se fudbal igra na citavoj teritoriji BiH. No to je danak oholosti.....England je napisao/la:Bravo, nek'si rekao, čestitam, a sada igraj nulo, ale.bparena je napisao/la:Vi treba da ne podcjenjujete toliko protivnike i da korektno prihvatite poraz kao i pobjedu. Sve ovo/ono a ipak samo poraz i nista vise...
Re: $: FK Željezničar
Ne znam sta kenjate sad, pa i nas su svaki put uredno kaznjavali za svaki incident, pa sta smo utakmica odigrali bez publike...ispada da samo vas kaznjavaju. Bezveze je pricati o tribinama, nacional-sovinizma ce uvijek biti pogotovo na ovim jacim utakmica. I tesko ce to kod balkanaca iskorijeniti, sve dok licno ne krenes udarati po dzepu, a od tog smo svjetlosnim godinama daleko.
OMG pa ljudi uvijek ista prica nakon poraza kolektivna depresija,prizivanje rekonstrukcije ekipe..sledecu uvalimo par komada sve se zaboravi,opet smo šampioni.
Recu samo sto i sinoc imamo nerealna ocekivanja od igraca,hocemo leprsavu igru sa igracima koje placamo koliko placamo jer nemamo vise,imamo nerealna ocekivanja od kluba ciji je budzet u rangu prosjecnog hrvatskog i srpskog prvoligasa...
@sergejevic je sinoc siroko zahvatio i napisao da nismo institucija kakva smo bili,pa naravno da nismo necemo nikad ni biti prije smo igrali na trzistu od 22 miliona ljudi i crpili navijace iz svih dijelova ex.yu da nas smo svedeni na FBiH...
Sto ne igraju mladji igraci vise umjesto redovno popljuvanih??? ne znam,al znam da o tome brine nas najtrofejniji trener,i znam da igraca od 18 - 19 godina u ligi kakva je nasa treba postepeno ukljucivati to valjda sef i radi i cini mi se kao najlogicnije objasnjenje...
Recu samo sto i sinoc imamo nerealna ocekivanja od igraca,hocemo leprsavu igru sa igracima koje placamo koliko placamo jer nemamo vise,imamo nerealna ocekivanja od kluba ciji je budzet u rangu prosjecnog hrvatskog i srpskog prvoligasa...
@sergejevic je sinoc siroko zahvatio i napisao da nismo institucija kakva smo bili,pa naravno da nismo necemo nikad ni biti prije smo igrali na trzistu od 22 miliona ljudi i crpili navijace iz svih dijelova ex.yu da nas smo svedeni na FBiH...
Sto ne igraju mladji igraci vise umjesto redovno popljuvanih??? ne znam,al znam da o tome brine nas najtrofejniji trener,i znam da igraca od 18 - 19 godina u ligi kakva je nasa treba postepeno ukljucivati to valjda sef i radi i cini mi se kao najlogicnije objasnjenje...
SLOBODA NAVIJAČIMA
@ennis nije brate uopste problem sto smo.nekad imali 22 miliona a sad samo 2 iz federacije.
Pa ti si nekad imao 4 kluba koji su uvijek mogli dovesti igrace prije zelje,a I tad je zeljo okretao se svojoj djeci I pojacanjima iz nizih liga.ali uglavnom republicke bih lige.
Sergejevic je govorio o zelji od prije par godina.
Vidite li razliku,u svemu.naveo odlicne primjere,od foruma ,do navijaca,naveo covjek da se mnoge stvari rade lose I da su nove generacije ,koje misle da su bogom date I najpametnije,otjerale one koje su godinama bili uz klub.
Kako to ove super generacije nisu u stanju napunit stadion,ni za derbi kako treba,a kamo li sta drugo.
Objasnio momak ,da bez obzira na golove adilovica od prije,to nije dokaz kvaliteta .
Kazu mnogi nemamo bolje,ma imamo bolan,medju svojom djecom.
Ok mladi su ,ali bolan bolje trpit dijete koje zna,pa ce makar u 5 situacija biti korisno.
Ja ne mogu da vjerujem,ljudi jel od vas iko ikad igrao fudbal,pa makar I u raji,shvatate li vi koliko je taj lik netalentovan.
Gledaj malo kretnje,kontrolu lopte,udarce,razmisljanja,lik anti talenat.
Jos povrh svega on nam izvodi slobodne,e pa povraca mi se kad to vidim.taman da mu je amar to odredio da radi,mislim da je maloumno njemu dozvolit to,jer frajer niti ima sut niti je sa tehnikom na ti.
Jos na kraju da ti kazem da nije problem u trzistu igraca ,vec u losem omladinskom pogonu u cijeloj bih I losem radu.zato amar I hoce to da sredi,jer kynem ti se moj nekadasnji trener jusuf sehovic,da su mu doveli kao djecu adilovica,stanica I svraku,zahvalio bi Im se na prvom treningu I rekao da se posvete skoli.kunem ti se da bi tako bilo,a da.ne pricam o trenirama prije rata.pozz
Pa ti si nekad imao 4 kluba koji su uvijek mogli dovesti igrace prije zelje,a I tad je zeljo okretao se svojoj djeci I pojacanjima iz nizih liga.ali uglavnom republicke bih lige.
Sergejevic je govorio o zelji od prije par godina.
Vidite li razliku,u svemu.naveo odlicne primjere,od foruma ,do navijaca,naveo covjek da se mnoge stvari rade lose I da su nove generacije ,koje misle da su bogom date I najpametnije,otjerale one koje su godinama bili uz klub.
Kako to ove super generacije nisu u stanju napunit stadion,ni za derbi kako treba,a kamo li sta drugo.
Objasnio momak ,da bez obzira na golove adilovica od prije,to nije dokaz kvaliteta .
Kazu mnogi nemamo bolje,ma imamo bolan,medju svojom djecom.
Ok mladi su ,ali bolan bolje trpit dijete koje zna,pa ce makar u 5 situacija biti korisno.
Ja ne mogu da vjerujem,ljudi jel od vas iko ikad igrao fudbal,pa makar I u raji,shvatate li vi koliko je taj lik netalentovan.
Gledaj malo kretnje,kontrolu lopte,udarce,razmisljanja,lik anti talenat.
Jos povrh svega on nam izvodi slobodne,e pa povraca mi se kad to vidim.taman da mu je amar to odredio da radi,mislim da je maloumno njemu dozvolit to,jer frajer niti ima sut niti je sa tehnikom na ti.
Jos na kraju da ti kazem da nije problem u trzistu igraca ,vec u losem omladinskom pogonu u cijeloj bih I losem radu.zato amar I hoce to da sredi,jer kynem ti se moj nekadasnji trener jusuf sehovic,da su mu doveli kao djecu adilovica,stanica I svraku,zahvalio bi Im se na prvom treningu I rekao da se posvete skoli.kunem ti se da bi tako bilo,a da.ne pricam o trenirama prije rata.pozz
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dosta vas vise!! Ako moderacije kaze da je Adilovic igracina ima svi da pisete tako, ne smijete suprotno pisati sta vi znate!
Sergejevic i barbarez su dosta dobrih stvari napisali, ali to sto vi ocekujete i uporedjujte sa situacijom prije 10-20 godina pomalo nema smisla, jer je prije 10-20 godina bilo sve dosta bolje, raja bolja, igraci bolji, ma sve i sada mozete ocekivati samo da bude gore od ovog, a ne bolje, jbg, tako je.
Za Adilovica, i ja na terminu znam zabiti dosta glupih golova, ali da primim loptu ili nesto, ma kakvi, smiju mi se kada hocu da predriblam nekog i sada oni ce bas misliti na osnovu tih golova da sam ja novi Ronaldo. Tako je i za Adila, on je snalazljiv, zabit ce ga nekako, ali ostalo sve sto krasi napadace on jednostavno nema.
Za Adilovica, i ja na terminu znam zabiti dosta glupih golova, ali da primim loptu ili nesto, ma kakvi, smiju mi se kada hocu da predriblam nekog i sada oni ce bas misliti na osnovu tih golova da sam ja novi Ronaldo. Tako je i za Adila, on je snalazljiv, zabit ce ga nekako, ali ostalo sve sto krasi napadace on jednostavno nema.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Mi nekako ove pobjede protiv ovih ekipa kao sto su Borac ne shvatamo tako euforicno kao oni,ali valjda to tako i treba biti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Rece prdonja koji je poput skoro citave Yuge volio Zelju nekad. Nit je to taj klub vise, nit su navijaci Zelje kao nekad i nista nije vise isto nazalost. Danas vi niste ni sjena ugleda nekad mnogima dragog kluba a da o ostalim stvarima ne goovrimo. Mnoge je iritirala izjava Djurbuzovica (da je nama ovo - da je nama ono) pa sam napisao sta sam napisao. Prdonja je hodio Grbavicom i pogurivao uspjeh Zelje nekad kad se ti nisi ni rodio. Ali ovo sta danas radite (video montaze i ostale spletke) Zelji ne sluzi na obraz i to je ono sto je okrenulo mnoge od simpatija ka Zelji. Nikada vi vise onaj ugled imati necete..... imali milion titula a u biti srecni necete biti....bagrcavi je napisao/la:Reče matori prdonja koji je ovdje kmečo nakon nekog poraza, a na svojoj temi lajo kao ker na sve sto ima veze sa Željom.bparena je napisao/la:Vi treba da ne podcjenjujete toliko protivnike i da korektno prihvatite poraz kao i pobjedu. Sve ovo/ono a ipak samo poraz i nista vise...
p.s. a kmeco sam kada ste s Velezom direktno izbacili Tuzlansku Slobodu. Srecu da to uradite Celiku i Zenici necete docekat.

-
- Kontakt:
Nije to taj klub više kažešbparena je napisao/la:Rece prdonja koji je poput skoro citave Yuge volio Zelju nekad. Nit je to taj klub vise, nit su navijaci Zelje kao nekad i nista nije vise isto nazalost. Danas vi niste ni sjena ugleda nekad mnogima dragog kluba a da o ostalim stvarima ne goovrimo. Mnoge je iritirala izjava Djurbuzovica (da je nama ovo - da je nama ono) pa sam napisao sta sam napisao. Prdonja je hodio Grbavicom i pogurivao uspjeh Zelje nekad kad se ti nisi ni rodio. Ali ovo sta danas radite (video montaze i ostale spletke) Zelji ne sluzi na obraz i to je ono sto je okrenulo mnoge od simpatija ka Zelji. Nikada vi vise onaj ugled imati necete..... imali milion titula a u biti srecni necete biti....bagrcavi je napisao/la:Reče matori prdonja koji je ovdje kmečo nakon nekog poraza, a na svojoj temi lajo kao ker na sve sto ima veze sa Željom.bparena je napisao/la:Vi treba da ne podcjenjujete toliko protivnike i da korektno prihvatite poraz kao i pobjedu. Sve ovo/ono a ipak samo poraz i nista vise...
p.s. a kmeco sam kada ste s Velezom direktno izbacili Tuzlansku Slobodu. Srecu da to uradite Celiku i Zenici necete docekat.

Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Pa normalno brate da ne slavimo euforično.To institucije ne rade, dok je to malim klubovima vrhunac sezone!bistrikboy je napisao/la:Mi nekako ove pobjede protiv ovih ekipa kao sto su Borac ne shvatamo tako euforicno kao oni,ali valjda to tako i treba biti...
Grbavica naš je Hram!!!
Gluposti pises. Veoma malo znas o nogometu. Sloboda je sama sebe izbacila ali ti si ogranicen k'o balkon da bi to shvatio.bparena je napisao/la:Rece prdonja koji je poput skoro citave Yuge volio Zelju nekad. Nit je to taj klub vise, nit su navijaci Zelje kao nekad i nista nije vise isto nazalost. Danas vi niste ni sjena ugleda nekad mnogima dragog kluba a da o ostalim stvarima ne goovrimo. Mnoge je iritirala izjava Djurbuzovica (da je nama ovo - da je nama ono) pa sam napisao sta sam napisao. Prdonja je hodio Grbavicom i pogurivao uspjeh Zelje nekad kad se ti nisi ni rodio. Ali ovo sta danas radite (video montaze i ostale spletke) Zelji ne sluzi na obraz i to je ono sto je okrenulo mnoge od simpatija ka Zelji. Nikada vi vise onaj ugled imati necete..... imali milion titula a u biti srecni necete biti....bagrcavi je napisao/la:Reče matori prdonja koji je ovdje kmečo nakon nekog poraza, a na svojoj temi lajo kao ker na sve sto ima veze sa Željom.bparena je napisao/la:Vi treba da ne podcjenjujete toliko protivnike i da korektno prihvatite poraz kao i pobjedu. Sve ovo/ono a ipak samo poraz i nista vise...
O tudjoj sreci nemas pravo pricati kad jedinu srecu tvome gradu donosi nacionalni tim. Sad zapamti ovo sve ijedan trener u BiH i 90% igraca iz BiH ce uvijek prihvatiti Zelju i radje ce biti u Zelji nego u bilo kojem drugom klubu iz BiH.
Zato nema smisla da diskutujemo jer ti si nosen emocijama i gnjevom i tek kad ti Celik dodje u situaciju da se bori za opstanak onda ces se izgleda pozabaviti svojim timom. A niste daleko. Ali sta te briga ti si sretan

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 54 gosta.