FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2013, 21:33

Nisam ni ja gledao tekmu posao hebao stvar bilo je **** uz teletext pratiti situaciju posebno nakon izjednacenja :| Uglavnom maloprije sam vidio golove,Komazec majstorski prosao 1-2 igraca sut lijevom nogom loptu mu dao poslao Travanacic neznam dali ce se pisati kao asistencija ali eto

Mi primili gol nakon kornera,jedan igrac zaboravljen zakuca je,nisam upratio cija je greska

Pobjednicki gol Osmanagic zvani kako sam ovo uradio :lol: prvo krenuo da osuta fulio loptu time izbacio mislim 2 igraca Leotara i onda iz drugog puta gadja dalji golmanom i ispade jako fin gol

Uglavnom nemogu da komentarisem kako sta jel nazalost nisam pratio,ali nek je pobjeda,bila je pod moranjem,idemo dalje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 17 avg 2013, 21:33

Southboy je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:Borba za titula se nastavlja...bravo bordo momci.
:lol: :lol: :lol: reci mi samo da si ozbiljan... :D
Reci ti da si ozbiljan kad krenete u Evropu i probate se nafurati da necete odma se oprostiti nakon prvog protivnika...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 avg 2013, 22:33

Da i ja koju bacim:
Pobjeda je bitna, gledao sam prvo poluvrijeme i nisam baš oduševljen igrom, opet :? :? , prvi gol pravi premijerligaški..
Izgleda da je Džakmiću i nakon oporavka mjesto na klupi, jer Radovac, Cimirot i navalni red jako dobro sarađuju. Možda bi i Todorovića trebalo malo na klupu a staviti Osmanagića sa Travančićem i Suljićem da vidimo kako će funkcionisati.
Sve u svemu još smo daleko od ekipe koja može konkurisati na sami vrh tabele!
Šta je sa Puzigaćom i onim Švabom izgubiše se negdje?
Sad vidjeti kako sa zeničanima, oni kao da su se pretplatili na remije :)
A na vrhu se zakuhalo!

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 17 avg 2013, 22:50

IVICA OSIM je napisao/la:vazni bodovi protiv konkurenta za opstanak
LIJEČI se
bolest u ranom stadiju nije ttesko izliječiti, ako ne odes doktoru onda postaje zeznuto
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 avg 2013, 22:51

E haj svega ti , sto si sad ovo napisao i sta zelis postici ??? Al ono odgovori kao odrasla osoba (ako to jesi) ?

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 17 avg 2013, 22:55

malo sale nije na odmet
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 17 avg 2013, 22:55

Lijepi nas Husref :!:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 17 avg 2013, 22:57

htcxone je napisao/la:
LIJEČI se
bolest u ranom stadiju nije ttesko izliječiti, ako ne odes doktoru onda postaje zeznuto
jes vas lahko naloziti odma se palite

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2013, 22:57

hilmo je napisao/la: Izgleda da je Džakmiću i nakon oporavka mjesto na klupi, jer Radovac, Cimirot i navalni red jako dobro sarađuju. Možda bi i Todorovića trebalo malo na klupu a staviti Osmanagića sa Travančićem i Suljićem da vidimo kako će funkcionisati.
potpis od prvog do zadnjeg slova
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 avg 2013, 23:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:
hilmo je napisao/la: Izgleda da je Džakmiću i nakon oporavka mjesto na klupi, jer Radovac, Cimirot i navalni red jako dobro sarađuju. Možda bi i Todorovića trebalo malo na klupu a staviti Osmanagića sa Travančićem i Suljićem da vidimo kako će funkcionisati.
ma ljudi treba biti realan ali ova trojka ili cetvroka meni uopste ne ulijeva nadu zajedno imamo te trkace a slabo da ce neko podvalit tu zadnju loptu prvo suljic pa covjece po meni od njega nema nikake koristi on po meni samo trci u prazno kaze dao go i ja cu dati go za 30 utakmica onda osmanagic iako je dao danas go on je mene duboko iznevjerio ja sam mislio da je to neki extra igrac za nase uslove al bgm tesko nemoze covjek da loptu primi a da mu ista ta ne pobjegne 2 metra onda todorovic za njega sam mislio jedini igrac u sarajevu koji zna igrati ali se on u potpunosti izgubio e ovaj travancic et od njega se nadam dobrom pa cemo vidjet zadnje vezne radovac mora igrat cimirot isto a ja bi ili radovca gurno na ofazivnog veznog ili dzakmica jer dzakmic poslije uzimanja kapitenske trake moramo priznati odigrao je dvije dobre utakmice protiv zrinjskog i slavije a odbrana po meni najaca u ligi sigurno a golmana necu da komentarisem poslije albanije ne vrijedi mojih slova na tastaturi

ovako bi ja to postavio

..................................GOLMAN...........................

TATKO.......TRIVUN......................DUPI...............MARIO

.................CIMIROT.............DZAKMIC.......................

...........................RADOVAC....................................

.......TRAVANCIC...............................TODOROVIC.........

......................KOMAZEC..........................................
Samo Sarajevo

High

Post Postao/la High » 18 avg 2013, 00:03

Zanimljivo će na Koševu biti protiv Čelika. Igramo protiv ekipe koja nije bogzna koliko efikasna i koja ima četiri boda u četiri prethodne utakmice. ''Škrti'' su na golovima i nisu nešto previše raspucani, ali nismo ni mi ništa bolji, tek za jedan gol više smo bolji nego oni u tom segmentu. Raduje me što se Komazec upisao u listu strijelaca i što je Osmanagić kako-tako dao taj gol. Trebat će nam mnogo samopouzdanja u narednim utakmicama.
Zadnja izmjena: High, dana/u 18 avg 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 avg 2013, 00:04

Bosniacum Lilium je napisao/la:
..filijala danas izgubila od cekicara...deportovati ove mota, a dovesti: Campbella, Bellamya, Gunnarssona...
pa ja, oni ce se svakako boriti za opstanak, tako da nije vazno je li u veznom Dzakmic ili Bellamy..
s druge strane, ovi ce, ako nista igrati evropske tekme, ovako mogu samo sanjati o tome..mozda i neki pehar
podignu..nikad se ne zna ! 8-)
F.K.SARAJEVO

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2013, 00:16

ma treba malo vremena da se ovo sve ustima. Vecina igraca dosla poslije priprema i sl. :roll: A postoji par igraca koji su limitirani. Pocetak PL je dosta zanimljiv, ako se mi uigramo, pobijedimo na nekim vaznim gostovanjima, moguce je da koliko toliko spasimo sezonu. Ako ne nista, barem EU takmicenja :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 18 avg 2013, 10:02

Đakmić se po meni treba izborit za mjesto u prvoj ekipi. Mali Radovac je strašno dobro odigrao ove dvije utakmice. Sigurno više pretrči od Đakme.

Imam dobar osjećaj protiv Čelika. Ne vara me :lol:

Sada je pobjeda imperativ!
Allegri je gospodin!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 18 avg 2013, 12:07

Valjda je ova utakmice korak naprijed za Osmanagica koji je konacno skinuo tesko breme sa svojih ledja. Vjerujem da ce sada procepiti i zajedno sa Travancicem dominirati kod nas. Anid se vrlo brzo uklopio i poslije dva kola postao igrac bez kojeg ne mozemo igrati jer jedini ima ideju u svojim nogama. Ako Husref vrati Dzakmica odmah smo korak nazad jer mali Radovac igra bolje od njega. Sve u svemu dobiti Celika da se puno puno lakse dise.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 18 avg 2013, 12:25

napokon pobjeda u gostima...Komazec proradio,Osmanagic skonto gdje je gol :) Jos Travancic da proradi..al Radovca ne smije Musemic dirati..mali mora igrati..dobar je i moze jos puno napredovati! Bice prava tekma protiv celika..nadam se da ce Trava da im vrati dugove sa bar dva komada u mrezi!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2013, 12:40

budzak je napisao/la:nadam se da ce Trava da im vrati dugove sa bar dva komada u mrezi!
Dzes im to radit,Jagodica bi hercika opalila i vako mu je lose
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2013, 14:38

Golovi :arrow: [youtube][/youtube]

Edit-drugog nema :mrgreen:

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 18 avg 2013, 15:03

EuroSport je napisao/la:
Carli je napisao/la:Đakmić se po meni treba izborit za mjesto u prvoj ekipi. Mali Radovac je strašno dobro odigrao ove dvije utakmice. Sigurno više pretrči od Đakme.

Imam dobar osjećaj protiv Čelika. Ne vara me :lol:

Sada je pobjeda imperativ!
Koliko pratis Sarajevo ne znas ni kako ti se igrac preziva ? :lol:
Bitno je da ti pratis pa mozes da nas podsjecas u slucaju ovakvih gresaka.
Samo nastavi tako ;)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 avg 2013, 15:06

samo polako ne treba unaprijed razmisljati samo od utakmice do utakmice,sad je čelik naj bitni da to dobijemo,nece biti lako kuci igramo tesko nemamo ideje jos kad se nervoza uvuce i pritisak da se mora pobjediti onda to ide jako tesko,al stvarno ovu utakmicu moramo dobiti.čak mislim da je mozda i dobro sto nema euforije svi su vec prezalili fks kako ove sezone se borimo za opstanak ,to je prilika da u miru idemo lagano prema gore a na kraju cemo vidjeti sta ce biti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, rimljanin90 i 37 gostiju.