Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Izgleda da nam Willian stvarno dolazi. Još neki lik iz kluba je počeo pratiti Williana na twitteru. Takođe je izašla slika Williana na twitteru kako je bio u nekom klubu u Liverpulu sinoć. Juče nije bio u sastavu Anzhia. Piše se da bi u utorak trebao potpisati.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
I ta slika je fake da razjasnimo odma na početku. Inače Willian više i ne trenira sa Anzijem, potpuno je nestao, transfer se očekuje najdalje do kraja sedmice, a sad gdje, to ćemo da vidimo. COME WILLIAN COME 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Evo te slike iz nekog cluba u liverpoolu
link
http://sulia.com/lfc_proudnews/f/3fb659 ... 87070f2160" onclick="window.open(this.href);return false;
Word is Liverpool have agreed a fee for Willian. Will be another good bit of business for Liverpool.
:ugeek:Also hearing some reports that Willian deal is off and we are going in for Damiao
Ja te volim, volim Željo..
Evo raja i ja se vratio u bosnu...
Radostan zbog prve pobjede u EPL, a radostan i zato sto je sinu ponudjen
ostanak u GNK dinamo zagreb.
neki od vas su pitali sta se desava, pa evo i da odgovorim.
Inace, ima li sta novo oko williana?
Radostan zbog prve pobjede u EPL, a radostan i zato sto je sinu ponudjen
ostanak u GNK dinamo zagreb.
neki od vas su pitali sta se desava, pa evo i da odgovorim.
Inace, ima li sta novo oko williana?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Kad već kopiraš nešto postavi i izvor brate dragi, ovako nema smisla, to sam mogao i ja napisat.gio10 je napisao/la:Word is Liverpool have agreed a fee for Willian. Will be another good bit of business for Liverpool.:ugeek:Also hearing some reports that Willian deal is off and we are going in for Damiao
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ja mislim da bi ti i ja vise transfera pogodili od ovih twitter insajderaCarlo je napisao/la:Ti neki muskeri, liddellpooli i ostali obični smrtnici na twitteru samo lupaju, nema hajra od njih.

You are someone else I am still right here
Ovaj Totenhem kriza bez Balea, Palace najgora ekipa lige ovi im ne mogu sansu napravit, ako ode Bale mogu sa sigurnoscu reci da smo top4 ove godine!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ma ne treba nakon prvog kola donositi zakljucke, Tottenham se dobro pojacao i sigurno ce sve bolje i bolje igrati. Po meni oni imaju najvece sanse za to 4. mjesto, imaju bolju ekipu od Arsenala.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Ja ne vjerujem koliko onaj sport.ba lupa gluposti,sad napisase tj. prenosose od Daily Faila pravilo da golman mora stajati na gol liniji dok lopta ne krene
Naravno ovo bi bio off topic da se sve ne vrti oko Liverpool i Mingoletove odbrane.
Btw,Willian dolazi,Aly dolazi Gunnersi misle da su jaci a Spursi uvjereni u top 4-.

Naravno ovo bi bio off topic da se sve ne vrti oko Liverpool i Mingoletove odbrane.
Btw,Willian dolazi,Aly dolazi Gunnersi misle da su jaci a Spursi uvjereni u top 4-.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma Liverpool 7. u najboljem slucaju
Gdje ćeš sa Evertonom i Tottenhamom, a kamo li sa Arsenalom
Gdje ćeš sa Evertonom i Tottenhamom, a kamo li sa Arsenalom

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Takva su pravila, a ista ne donosi Daily Mail ili neki drugi medij. No, haj' bitno je popljuvati pa makar svijetu pokazao da se ne razumijes u fudbal.
Evo petica, momcino. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne kontam, prosle ili preprosle sezone je na isti nacin odbranio penal Dembi pa se niko nije bunio..OK zabranjeno je pomjerati se ispred crte prije nego sto igrac opuca ali jasno se vidi da se Mignolet nije pomjerao ..
[youtube][/youtube].
[youtube][/youtube].
skakutao je po liniji a ne ispred linije,sta je trebao cekat da lopta predje liniju pa se onda bacit?Monolog je napisao/la:Takva su pravila, a ista ne donosi Daily Mail ili neki drugi medij. No, haj' bitno je popljuvati pa makar svijetu pokazao da se ne razumijes u fudbal.Evo petica, momcino.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izgleda da je Anzhi prihvatio ponudu, sad je sve na Willianu
Joseph Musker @Musker_LFC 13hgio10 je napisao/la:Izgleda da je Anzhi prihvatio ponudu, sad je sve na Willianu
Willian has told Liverpool he is happy to join the club.
izgleda da i willianu odgovara

16 godina slušam priču da je Liverpool jači od Arsenala i nikad ništa da nauče. Mislim na ovu dvojicu gore forumaša. Polahko, još 37 utakmica do kraja i 111 bodova u igri.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Nakon opuštanja na Panonici sad lagano isčekujemo Williana

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jay_Riley @Jay_78_ 2m
Heard #LFC still confident on Willian
Retweeted by Karl
Izludiše me

Heard #LFC still confident on Willian
Retweeted by Karl
Izludiše me

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.