ma nacuo sam i ja svasta, a kada su poceli ovolike izjave koliko je sve sjajno i ako se oni dovedu u red da ce biti sve OK odmah sam znao da u tome ima istine jer gdje ima dima ima i vatreHigh je napisao/la:Kopirat ću post sa drugog foruma. Navodno je loša atmosfera u našoj selekciji. Ima li imalo istine ovdje?
Vidim raspad sistema u A selekciji. Znao sam da ce se to desiti.
Nema timske igre jer su odredjeni igraci prenapuhani na licnoj osnovi.
Posebno se tu osvrcem na Teletovica za kojeg sam mislio da je ljudina ali nije vjerujte mi na rijec Teletovic je kao licnost jedna vrlo sebicna i napuhana osoba. On je jedan od 2 glavna krivca sto se reprezentacija raspala u zadnje 2-3 sedmice.
I to ne pricam samo o one sto se desilo u odnosima Teletovic Petrovic nego je tu bilo jos stvari koje se vuku od prosle godine.
Drugi krivac je i Djedovic, insider informacija je ovo i novinari to nisu htjeli objaviti zato sto ne mogu dokazati.
Djedovic se prije 2-3 sedmice potukao na treningu.
Teletovic s druge strane se ponasa kao diva. On mora sutirati, on je glavni, svi drugi su tu da sluze njega loptama.
Bio je i problem s Zekom, slagao bih ko ili sta, ali ga je neko u reprezentaciji maltretirao cvokama, svako malo mu opali cvoku i vrijedjao ga zato sto crnac tako sto je "naredjivao" idi nosi peskire i lopte.
U svakom slucaju, ovo nije ona reprezentacija od prosle godine, sebicnost i arogancija je dovela da se sve raspalo.
i najiskrenije izuzteno mi je zao, ali ne toliko radi pojedinih igraca koliko radi nas kojima kosarka nije posao nego ljubav i/ili strast
i opet iskreno ako se budu izblamirali na EP, ljepo sve otvoreno reci i onda sljedeci ciklus uvesti ove zlatne juniore, a svim divama ljepo reci sta su trebali, a sta su pruzili tako da nebude zabuna kasnije i da ih velicaju kao heroje
a toliko sam cekao i veselio se EP
i opet ja budala pa se i dalje se nadam da ce stvari dovesti na one sa kvalifikacija