FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Butmiran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Butmiran » 16 dec 2009, 15:28

De ljudi ne serite bezveze, cuj 6 000.Mahalska prica.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2009, 15:31

Skoro je zasluzio i vise od 6000 km.koliko je uradio za sarajevo u polusezoni i zasluzio je,iako nisam fan Sarajeva,Skoro je tu najbolji,al poznavajuci nase uprave u BiH ne bi me cudilo da ga prodaju drugom klubu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 15:33

harry_90 je napisao/la:Skoro je zasluzio i vise od 6000 km.koliko je uradio za sarajevo u polusezoni i zasluzio je,iako nisam fan Sarajeva,Skoro je tu najbolji,al poznavajuci nase uprave u BiH ne bi me cudilo da ga prodaju drugom klubu.
Nasi sad kad bi milon marak ponudu dobili poslali bi ga postom :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 16 dec 2009, 15:37

kakvih 6 000 - sanjam dan kad ce Nase Sarajevo imati igrace koji ce mjesecno imati toliku platu!
pustite se mahalske....da mi hocemo zadrzati ovaj sastav ja presretan!
ocekivati da nekoga nasa uprava dovede......tesko!
nadajmo se da cemo u drugu polusezonu uci sa ovim istim sastavom! - tesko da nasi uhljupi ne rasprodaju !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 15:40

19HzsA87 je napisao/la:kakvih 6 000 - sanjam dan kad ce Nase Sarajevo imati igrace koji ce mjesecno imati toliku platu!
pustite se mahalske....da mi hocemo zadrzati ovaj sastav ja presretan!
ocekivati da nekoga nasa uprava dovede......tesko!
nadajmo se da cemo u drugu polusezonu uci sa ovim istim sastavom! - tesko da nasi uhljupi ne rasprodaju !
Ma i ja bih bio najsretniji da svi ostanu ovo je najjaca ekipa sto imamo

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2009, 15:41

FK Sarajevo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Skoro je zasluzio i vise od 6000 km.koliko je uradio za sarajevo u polusezoni i zasluzio je,iako nisam fan Sarajeva,Skoro je tu najbolji,al poznavajuci nase uprave u BiH ne bi me cudilo da ga prodaju drugom klubu.
Nasi sad kad bi milon marak ponudu dobili poslali bi ga postom :mrgreen: :mrgreen:
Ma kakvi milion,za 20 000 km bi ga prodali,a Skoro ako vidi da ga vuku za nos nek ide covjek gdje je bolje,al ne vjerujem da ce otici jer covjek zivi za Sarajevo,i to je pokazao kroz tekme,svaka mu cast,jedini igrac u BiH nakon Bilbije da vrijedi :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 16 dec 2009, 15:45

harry_90 je napisao/la:
Ma kakvi milion,za 20 000 km bi ga prodali,a Skoro ako vidi da ga vuku za nos nek ide covjek gdje je bolje,al ne vjerujem da ce otici jer covjek zivi za Sarajevo,i to je pokazao kroz tekme,svaka mu cast,jedini igrac u BiH nakon Bilbije da vrijedi :D
Ne nakon Bilbije, puuuuuno prije Bilbije.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 16 dec 2009, 15:48

FK Sarajevo je napisao/la: Za tu platu mozes dovesti onog Papadopulosa iz Dinama ili Diaru iz Partizana
:roll: :roll: :roll: :roll:

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 16 dec 2009, 17:34

samo se bezveze zamaramo supljim pricama, i prepucsvamo. dok neki igrac ne dodje zvanicno to su price d komsincie koje je slusala punca od toga i toga, kako je cuo da ima sanse, da evenualno predje tu i ti, odim oko se ne desi to i to, sto bi znacilo da ne prelazi tu, ali sve su opcije otvorene
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

alibi

Post Postao/la alibi » 16 dec 2009, 17:39

junuz23 je napisao/la:Po meni je Muminovic trenutno najbolji igrac FK Sarajevo, ok Skoro je gigant nema sta jako puno je znacio ekipi kad je poceo igrati ali mumin je za mene bog ove ekipe, to je moje misljenje da se razumijemo, a hadzija je toliko dobro odigrao ovu polusezonu da jednostavno niko nebi treba imati obraza da ga stavi iza Skore po bilo cemu.....mozda je razlog drugacijeg misljenja to sto nas ima koji malo drugacije pratimo tekme i zapazamo neke druge stvari na terenu, ali skoro ne moze i ne treba i ne smije imati toliko da se istice od ove dvojice.... gdje su tu torlak i dzakmic pa i alaim.....belosevic, rizvanovic....
Slazem se u potpunosti,ne smije i ne moze se tolika razlika praviti u primanjima.Realno i mnogi drugi igraci su dali veliki doprinos kako u prvenstvu tako i u EVROPI.Torlak,Muminovic,dzakmic,hadzija,alaim i drugi

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 18:16

Evo Janjos opet sere i kaze kao sto i uvijek govori ako niko ne ode nece niko ni doci

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 dec 2009, 20:22

FK Sarajevo je napisao/la:Evo Janjos opet sere i kaze kao sto i uvijek govori ako niko ne ode nece niko ni doci

:roll: :roll: :( :o nek ode odmah iz našeg voljenog kluba
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 dec 2009, 20:28

hajmo aktivirajte se malo, glasajte za alena škoru 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 dec 2009, 11:46

Alen Škoro: Volio bih završiti karijeru na Koševu

Najbolji igrač Premijer lige BiH u prvom dijelu sezone 2009/2010, napadač bordo tima Alen Škoro, koji je prve dane zimskog raspusta proveo u Zagrebu, trenutno odmara u našem glavnom gradu.

- Za pet-šest dana ću početi sa laganim treninzima, odnosno aktivnim odmorom, kaže Škoro.

Nakon još jedne uspješne polusezone u bordo dresu, menadžeri i skauti Vas zovu sa svih strana svijeta.

- Istina, „svakodnevno“ dobijam neke ponude da karijeru nastavim u inostranstvu, međutim, kako sada stoje stvari, najvjerovatnije ću ostati na Koševu.

Možete li biti malo konkretniji?

- Obavio sam prve razgovore sa čelnicima moga voljenog kluba o produženju saradnje, a sad čekam odgovor. Vidjet ćemo šta će biti. To je sve što vam mogu kazati u ovom trenutku.

U Titovoj 38b tvrde da će učiniti sve da Vas zadrže na Koševu.

- Ako je tako, onda mi je drago. Spreman sam potpisati novi, četverogodišnji,ugovor sa FK Sarajevo. Nadam se da će sve biti OK. Uglavnom, sve će se znati u narednih nekoliko dana.

Znači li to da planirate završiti karijeru na Koševu?

- Kako sada stvari stoje, volio bih da bude tako. Ukoliko postignem dogovor sa čelnicima kluba, karijeru ću završiti na Koševu

To je sigurno radosna vijest za navijače bordo tima.

- Iznio sam moj prijedlog, a da li će on biti prihvaćen, još ćemo vidjeti.

Potpredsjednik kluba sa Koševa Mensud Bašić tvrdi da je Vaš ostanak u bordo svlačionici prioritet.

- Ako je tako, onda je sve OK, za kraj kaže Škoro.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 dec 2009, 13:05

Mirza_Hordas je napisao/la:hajmo aktivirajte se malo, glasajte za alena škoru 8-)
Glasao sam 1 nemoze vise :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 dec 2009, 13:08

Mirza_Hordas je napisao/la:hajmo aktivirajte se malo, glasajte za alena škoru 8-)

svaki put kad sam na netu dam jedno 50-tak glasova, ponekad čak i više a ništa se ne povećava.....oni na fksinfu glasaju po 100 puta a prednost škore se samo smanjuje :roll: :( :( :( kako???

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 dec 2009, 13:11

Mirza_Hordas je napisao/la:

svaki put kad sam na netu dam jedno 50-tak glasova, ponekad čak i više a ništa se ne povećava.....oni na fksinfu glasaju po 100 puta a prednost škore se samo smanjuje :roll: :( :( :( kako???
Vjerovatno što su se navijači i ostalih klubova nasadili na ovu anketu. Koliko njih glasa samo Bog zna !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 dec 2009, 13:11

Mirza_Hordas je napisao/la:

Pa u tebe nije iskljucena opcija glasanja mislim mozes glasati koliko hoces ali se ne racuna samo onaj prvi glas vrijedi

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 dec 2009, 13:14

UltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:Zato sto admin diriguje tom aneketom i neofirno smajnuje prednost Skore nad psovacem ;)
Ma nije bitno druze ko ce pobjediti normalno da bih i ja volio da Skoro pobijedi ali ni ako Dzeko bude prvi nije napravljena greska jer i on zasluzuje tu nagradu :mrgreen: :mrgreen:

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 17 dec 2009, 14:28

UltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:Zato sto admin diriguje tom aneketom i neofirno smajnuje prednost Skore nad psovacem ;)
Ma nije bitno druze ko ce pobjediti normalno da bih i ja volio da Skoro pobijedi ali ni ako Dzeko bude prvi nije napravljena greska jer i on zasluzuje tu nagradu :mrgreen: :mrgreen:

ma dzeko je realno bolji, ali pokazali smo kako se HZ mogu nositi sa cijelom drzavvom protiv nas
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, samoFKS, SHZ82 i 43 gosta.