Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Šampion izgubio jer su se u jednom trenutku našle dvije lopte u igri. Vau!
Smoke Weed Everyday!
Ono ubacivanje lopte je ocigledna opstrukcija igre i nadam se da je delegat to pridefterio.
Re: $: Premijer liga BiH - opcenito
Pa šta treba da im posipamo ruže po terenu? Došli su u najljepši grad na ovim prostorima, prošetali noć prije i niko ih nije krivo pogledao.TNT je napisao/la:Ja nisam cuo da jeste samo se ljutio zbog nesportske atmosfere na stadionu.
Inace ovo Zeljo opet uzima, nisu nesto predobri vec imaju neki pobjednicki mentalitet.
Bravo za Amara,jer prosto je nemoguce u nase timove ugraditi taj mentalitet. Ovi ostali manje vise i dalje imaju taj luzerski.
Lakrdija se nastavlja! Sviranje nepostojecih faula u zoni suta (stari recept kad zeljeznicar gubi), kartoniranje ..Trener omalovazava pobjedu I indirektno komentarise sudjenje koje je najblaze receno islo na njegov mlin.Naravno zato nece biti kaznjen, ali tako to ide.Babo ostavio dubok trag u savezu...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Post ti je nekako nejasan i rastrzan.maxmore je napisao/la:
Ne razumijem šta je pjesnik htio reći. Da nas je gazio tadašnji sistem, jeste. Jednostavno nisi mogao više zbog ljudi i "sredine" u kojoj smo živjeli. Da smo se promjenili, nismo, što možeš i danas primjetiti držimo se isto, baš zbog takvih kao što si ti. Naravno teško ćemo se promjeniti tebi na žalost. Koliko smo veliki danas vidi se kada nam dođe jedan mega/giga klub, sa svjetlom povješću i prilično tamnom budućnošću, kao što je velež (3-0). Ko zna možda dogodine narastete pa povučete bod sa Pecare. Samo ne znam kako da ga odnesete u vrapćiće jer je ogroman. Da se neartikulirano glasate i vi na stadionu, jeste. I ne znam što vas to vrijeđa, kad jeste. Naravno i glasati ćete se i u budućnosti, hoćete, kao i svi drugi, to je naša realnost Da je uredu to. Nije. Niti će se promjeniti u neko skorije vrijeme. Siguran sam. Naravno sve ovo se odnosi na svaki drugi stadion u državi tako da me je iznenadilo da se ti kao neutralac u ovoj utakmici javljaš da nam nešto pripovjediš! Zašto ti odgovaram na post. Zato što si se dotakao mog kluba koji je za velež u "mlađoj" povjesti unutar BiH lige gigant, a za Titinog veleža ...treba mi enciklopedija sportskih događanja to spada u tu kategoriu. Naravno, kada smo i kod glasanja na stadionima BiH i tu ste najglasniji pa me je i to začudilo da si ti krenuo mesti prljavštinu po Bl.
Uglavnom,kužim vašu problematiku.Nisu vas volili u prošlom režimu,kako razumijem ni danas nisu na vašoj strani.
Nas volili prije,vole i danas.
Majku mu,štO se to događa?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Tipicna srpska propaganda i laganje na ocigled sviju nas koji smo gledali utakmicu i ponovljene snimke.VAM je napisao/la:Lakrdija se nastavlja! Sviranje nepostojecih faula u zoni suta (stari recept kad zeljeznicar gubi), kartoniranje ..Trener omalovazava pobjedu I indirektno komentarise sudjenje koje je najblaze receno islo na njegov mlin.Naravno zato nece biti kaznjen, ali tako to ide.Babo ostavio dubok trag u savezu...
-
- Kontakt:
Evo ja cu ti rado argumentirat ovo di sam stavio smajlićetepsija je napisao/la:Puno smajlića znači jedno,nesigurnost u argumentima.felix123 je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHA pa to tebi i je problem što se okrenulo kolo sreće ,nema više vojnih stanova i ljetovanja po Makarskoj Rivijeri za 20 maraka ,nego koliko siješ toliko ćeš i žnjati
Pisanje Širokog malim slovom ti je samo još jedan argument ZA ako si ikad sebi pravio popis ZA i PROTIV za potragu stručne pomoći![]()
Po tvojoj logici RA imaju pravo lajati po sportskim terenima ,a ostale skupine čiji grad nije toliko stradao u ratu nemaju ooooooooo Bože sačuvaj me njegove objektivnosti do 20 koljena
Povremena frustracija![]()
![]()
![]()
Par pojedinaca![]()
![]()
![]()
![]()
Oooooo ni ne želim znati jesi li ovo pročitao prije nego što si poslao
Jer,teško je biti siguran kada ti se promijeni ime grada,ime kluba...zašto je Mladost Lištica tako lako otišla u zaborav?
To nije ok.
Koma
Kod: Označi sve
Nogometni klub Široki Brijeg osnovan je 1948. godine u Širokom Brijegu. Tokom postojanja mijenjao je nekoliko imena: Borac, Boksit, Lištica, Mladost i Mladost-Dubint. Od osnivanja Široki igra u lokalnim takmičenjima bez većih uspjeha. Pravi uspjesi dolaze tek nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini.
Povremena frustracija dođu Široki ,Zrinjski ,Borac pjesmice se pjevaju
Par pojedinaca,e tu si ga sasro pravo ,pa takve pjesmice vam dolaze od vođe navijanja tako da nemoj njoke majke ti
A svoju sigurnost prezentiramo iz dana u dan nema grada u kojem nismo otišli sa 3 boda, 2 puta u punoj Skenderiji uzeli pehar (indirektni krivci za gašenje KK Bosne) ,da ne pričam o gospodarskom stanju ,jer jasno je svima da mi šaljemo najviše novaca u državnu blagajnu a vrati nam se minimalno
Počeo si bezveze palamuditi o Mladosti Lištica ,i to je bio klub priča za sebe od govana se pita pravila ,par igrača cak uspjelo se dokopat Sarajeva i Dinama što je u to vrijeme bilo ravno čudu
Da je se ulagalo u Mladost novaca koliko i u Velež ,Mladost bi uzela prvenstvo bar 3-4 puta sigurno

EDIT:Vidim kako vas vole ,zato i jeste ispadali u drugu ligu ,zato svake godine u zadnjim kolima spašavate se itd.
Pokradeni ste u Banjaluci?terabajt je napisao/la:Tipicna srpska propaganda i laganje na ocigled sviju nas koji smo gledali utakmicu i ponovljene snimke.VAM je napisao/la:Lakrdija se nastavlja! Sviranje nepostojecih faula u zoni suta (stari recept kad zeljeznicar gubi), kartoniranje ..Trener omalovazava pobjedu I indirektno komentarise sudjenje koje je najblaze receno islo na njegov mlin.Naravno zato nece biti kaznjen, ali tako to ide.Babo ostavio dubok trag u savezu...
kolji kolji kolji turcinaaaRedBlue je napisao/la:Pa šta treba da im posipamo ruže po terenu? Došli su u najljepši grad na ovim prostorima, prošetali noć prije i niko ih nije krivo pogledao.TNT je napisao/la:Ja nisam cuo da jeste samo se ljutio zbog nesportske atmosfere na stadionu.
Inace ovo Zeljo opet uzima, nisu nesto predobri vec imaju neki pobjednicki mentalitet.
Bravo za Amara,jer prosto je nemoguce u nase timove ugraditi taj mentalitet. Ovi ostali manje vise i dalje imaju taj luzerski.
kolji kolji kolji balije
rusit cemo palit cemo sarajevo.. itd...
zadrzavanje lopte prilikom izvodjenja prekida, djeci treba pismena molba da bace loptu + ubace loptu u teren i za to dobiju aplauz sa klupe za igrace borca.. i zna se da se u banja luci kada igra zeljo utakmica moze zavrsiti samo pobjedom borca ili nece nikako biti zavrsena.. i tebi je to sportska atmosfera ?
zeljo jeste sam sebe pobjedio u prvom pol. ali reci da se banja luka najljepsi i najkulturniji grad na ovim prostorima je daleko od istine..
Zadnja izmjena: Micron, dana/u 17 avg 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Jes jes, da je nama onakvo suđenje na svakoj gostujućoj mi bi bili šampioni 1400 puta.terabajt je napisao/la:Tipicna srpska propaganda i laganje na ocigled sviju nas koji smo gledali utakmicu i ponovljene snimke.VAM je napisao/la:Lakrdija se nastavlja! Sviranje nepostojecih faula u zoni suta (stari recept kad zeljeznicar gubi), kartoniranje ..Trener omalovazava pobjedu I indirektno komentarise sudjenje koje je najblaze receno islo na njegov mlin.Naravno zato nece biti kaznjen, ali tako to ide.Babo ostavio dubok trag u savezu...

Pa bili ste prvaci kad vam je bilo sudjenje kako vi zelite i prekidanje utakmica npr. u travniku. A sad kad je sudjenje perfektno onda vam ne valja.A to nije bio crveni karton ? Pa onaj vas malil zuco je trebo dobiti crveni ima jedan zuti on napucaje loptu a lopta vec metar 2 u autu i jos jedna situacija je bila a sudija nista. I utakmica se trebala igrati 10 min duze zbog onih odugovlacenja.RedBlue je napisao/la:Jes jes, da je nama onakvo suđenje na svakoj gostujućoj mi bi bili šampioni 1400 puta.terabajt je napisao/la:Tipicna srpska propaganda i laganje na ocigled sviju nas koji smo gledali utakmicu i ponovljene snimke.VAM je napisao/la:Lakrdija se nastavlja! Sviranje nepostojecih faula u zoni suta (stari recept kad zeljeznicar gubi), kartoniranje ..Trener omalovazava pobjedu I indirektno komentarise sudjenje koje je najblaze receno islo na njegov mlin.Naravno zato nece biti kaznjen, ali tako to ide.Babo ostavio dubok trag u savezu...
Pa zato ste vi prvaci, znate dobro kako se to radi.
A ti nauci osnove futbala i sudjenja pa se vrati diskusiji a da ne govorimo o normama ponasanja to je za vas spansko selo.RedBlue je napisao/la:Pa zato ste vi prvaci, znate dobro kako se to radi.
Ja ne znam šta je to "futbal".
Normalno da ne znas kad govorimo razlicitim jezicima ok je.RedBlue je napisao/la:Ja ne znam šta je to "futbal".
Nego jel te stid imalo onog urlanja na stadionuRedBlue je napisao/la:Ja ne znam šta je to "futbal".

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
cuj stidpropuh je napisao/la:Nego jel te stid imalo onog urlanja na stadionuRedBlue je napisao/la:Ja ne znam šta je to "futbal".

Jbg o navijanju uvijek možete pričati, a i hoćete, pogotovo kad gubite. 

RedBlue je napisao/la:Jbg o navijanju uvijek možete pričati, a i hoćete, pogotovo kad gubite.
ono nije navijanje
Kužim. Nemaš šta reći. Ovo je samo da ne ostaneš da nisi ništa rekao. Pa i nije baš nešto. Znam da si razumio pa neću interpretirati dalje.tepsija je napisao/la:Post ti je nekako nejasan i rastrzan.maxmore je napisao/la:
Ne razumijem šta je pjesnik htio reći. Da nas je gazio tadašnji sistem, jeste. Jednostavno nisi mogao više zbog ljudi i "sredine" u kojoj smo živjeli. Da smo se promjenili, nismo, što možeš i danas primjetiti držimo se isto, baš zbog takvih kao što si ti. Naravno teško ćemo se promjeniti tebi na žalost. Koliko smo veliki danas vidi se kada nam dođe jedan mega/giga klub, sa svjetlom povješću i prilično tamnom budućnošću, kao što je velež (3-0). Ko zna možda dogodine narastete pa povučete bod sa Pecare. Samo ne znam kako da ga odnesete u vrapćiće jer je ogroman. Da se neartikulirano glasate i vi na stadionu, jeste. I ne znam što vas to vrijeđa, kad jeste. Naravno i glasati ćete se i u budućnosti, hoćete, kao i svi drugi, to je naša realnost Da je uredu to. Nije. Niti će se promjeniti u neko skorije vrijeme. Siguran sam. Naravno sve ovo se odnosi na svaki drugi stadion u državi tako da me je iznenadilo da se ti kao neutralac u ovoj utakmici javljaš da nam nešto pripovjediš! Zašto ti odgovaram na post. Zato što si se dotakao mog kluba koji je za velež u "mlađoj" povjesti unutar BiH lige gigant, a za Titinog veleža ...treba mi enciklopedija sportskih događanja to spada u tu kategoriu. Naravno, kada smo i kod glasanja na stadionima BiH i tu ste najglasniji pa me je i to začudilo da si ti krenuo mesti prljavštinu po Bl.
Uglavnom,kužim vašu problematiku.Nisu vas volili u prošlom režimu,kako razumijem ni danas nisu na vašoj strani.
Nas volili prije,vole i danas.
Majku mu,štO se to događa?
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.