Balun promasio.astra1922 je napisao/la:na tekstualnom prenosu na naslovnoj pise rahmanovic sa pet metara promasio cijeli fudbal![]()
oplaka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Balun promasio.astra1922 je napisao/la:na tekstualnom prenosu na naslovnoj pise rahmanovic sa pet metara promasio cijeli fudbal![]()
oplaka
Bilo bi i meni prijatelju smijesno da nemam keca na tiketu sa velikim ulogom... Pa j**em ti Sunce moze li iko ovu VO pobjeditiastra1922 je napisao/la:na tekstualnom prenosu na naslovnoj pise rahmanovic sa pet metara promasio cijeli fudbal![]()
oplaka
Vodiš li ga u Vrapčiće ???tepsija je napisao/la:Lijepo se čuje skandiranje iz BL.
Zbog ovakvih situacija bi trebalo prazniti tribine bez obzira o kome se radi.
Ima nas sa malom djecom koja bi gledala utakmice.
Ne.felix123 je napisao/la:Vodiš li ga u Vrapčiće ???tepsija je napisao/la:Lijepo se čuje skandiranje iz BL.
Zbog ovakvih situacija bi trebalo prazniti tribine bez obzira o kome se radi.
Ima nas sa malom djecom koja bi gledala utakmice.
Haj,kani se šuplje,seljačka demagogija je više nego providna.felix123 je napisao/la:I nemoj ,jer ista skandiranja kao i večeras može čuti ,isto kao i na svakom stadionu u ovoj državi tako da komentiranje navijača je licemjerno ,počistit treba prvo svoje dvorište pa onda pričati
Puno smajlića znači jedno,nesigurnost u argumentima.felix123 je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHA pa to tebi i je problem što se okrenulo kolo sreće ,nema više vojnih stanova i ljetovanja po Makarskoj Rivijeri za 20 maraka ,nego koliko siješ toliko ćeš i žnjati
Pisanje Širokog malim slovom ti je samo još jedan argument ZA ako si ikad sebi pravio popis ZA i PROTIV za potragu stručne pomoći![]()
Po tvojoj logici RA imaju pravo lajati po sportskim terenima ,a ostale skupine čiji grad nije toliko stradao u ratu nemaju ooooooooo Bože sačuvaj me njegove objektivnosti do 20 koljena
Povremena frustracija![]()
![]()
![]()
Par pojedinaca![]()
![]()
![]()
![]()
Oooooo ni ne želim znati jesi li ovo pročitao prije nego što si poslao
Kod: Označi sve
Nogometni klub Široki Brijeg osnovan je 1948. godine u Širokom Brijegu. Tokom postojanja mijenjao je nekoliko imena: Borac, Boksit, Lištica, Mladost i Mladost-Dubint. Od osnivanja Široki igra u lokalnim takmičenjima bez većih uspjeha. Pravi uspjesi dolaze tek nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini.
Je li tebi bacanje lopte u teren dok traje igra - korektan potez i normalna pojava u fudbaluBudi sam na ulici je napisao/la:nije na sudjenje,vec sto se banjalucani nisu sklanjali,izgleda tako navikao.
Je li tebi bacanje lopte u teren dok traje igra - korektan potez i normalna pojava u fudbalu
Pa to je seljakluk na kub, ne na kvadrat...ali to je Banja Luka
Ne razumijem šta je pjesnik htio reći. Da nas je gazio tadašnji sistem, jeste. Jednostavno nisi mogao više zbog ljudi i "sredine" u kojoj smo živjeli. Da smo se promjenili, nismo, što možeš i danas primjetiti držimo se isto, baš zbog takvih kao što si ti. Naravno teško ćemo se promjeniti tebi na žalost. Koliko smo veliki danas vidi se kada nam dođe jedan mega/giga klub, sa svjetlom povješću i prilično tamnom budućnošću, kao što je velež (3-0). Ko zna možda dogodine narastete pa povučete bod sa Pecare. Samo ne znam kako da ga odnesete u vrapćiće jer je ogroman. Da se neartikulirano glasate i vi na stadionu, jeste. I ne znam što vas to vrijeđa, kad jeste. Naravno i glasati ćete se i u budućnosti, hoćete, kao i svi drugi, to je naša realnost Da je uredu to. Nije. Niti će se promjeniti u neko skorije vrijeme. Siguran sam. Naravno sve ovo se odnosi na svaki drugi stadion u državi tako da me je iznenadilo da se ti kao neutralac u ovoj utakmici javljaš da nam nešto pripovjediš! Zašto ti odgovaram na post. Zato što si se dotakao mog kluba koji je za velež u "mlađoj" povjesti unutar BiH lige gigant, a za Titinog veleža ...treba mi enciklopedija sportskih događanja to spada u tu kategoriu. Naravno, kada smo i kod glasanja na stadionima BiH i tu ste najglasniji pa me je i to začudilo da si ti krenuo mesti prljavštinu po Bl.tepsija je napisao/la:Puno smajlića znači jedno,nesigurnost u argumentima.felix123 je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHA pa to tebi i je problem što se okrenulo kolo sreće ,nema više vojnih stanova i ljetovanja po Makarskoj Rivijeri za 20 maraka ,nego koliko siješ toliko ćeš i žnjati
Pisanje Širokog malim slovom ti je samo još jedan argument ZA ako si ikad sebi pravio popis ZA i PROTIV za potragu stručne pomoći![]()
Po tvojoj logici RA imaju pravo lajati po sportskim terenima ,a ostale skupine čiji grad nije toliko stradao u ratu nemaju ooooooooo Bože sačuvaj me njegove objektivnosti do 20 koljena
Povremena frustracija![]()
![]()
![]()
Par pojedinaca![]()
![]()
![]()
![]()
Oooooo ni ne želim znati jesi li ovo pročitao prije nego što si poslao
Jer,teško je biti siguran kada ti se promijeni ime grada,ime kluba...zašto je Mladost Lištica tako lako otišla u zaborav?
To nije ok.
Koma
Kod: Označi sve
Nogometni klub Široki Brijeg osnovan je 1948. godine u Širokom Brijegu. Tokom postojanja mijenjao je nekoliko imena: Borac, Boksit, Lištica, Mladost i Mladost-Dubint. Od osnivanja Široki igra u lokalnim takmičenjima bez većih uspjeha. Pravi uspjesi dolaze tek nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.