Svraku na posudbu u Travnik pola sezone da se dozove !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pancev zavrsi u interu samo ne znam gdje ce adilovic heeh.aleksandar_veliki je napisao/la:A inace se otimaju evropski velikani za Zeljine igrace, eno svaku polusezonu prodaje se po jedno devet komada. Lik je krampa jer je furka govoriti da je on krampa. Statistika ne laze, a ovi su mi najbolji koji govore lako je postaviti glavu, nogu, pa sto drugi mnogo manje od njega postavljaju. I Darko Pancev je postavljao, pa je i on krampa. Ima li vas koji se sjecaju Panceva?corleone87 je napisao/la:Ma nije mi jasno kako ga jos uvijek mogu braniti.Hvala njemu za golove ali lik je krampa zesca a to najbolje pokazuje cinjenica da ga ne mozemo nikome prodati.
Siguran sam da ne slusa ni tebe kao ni ostale jer i on sam jedva ceka da ga proda. Ovaj nece produziti ugovor, otici ce na kraju bez marke u Celik.aleksandar_veliki je napisao/la:Na vasu srecu, onaj koji se pita, mislim na menadzea, ima suprotno misljenje od vas. Zamisli sta bi bilo da i on tako misli ili pak da slusa glas vas 99 posto fudbalskih strucnjaka.sergejevic je napisao/la:Ovo je jadno i licemjerno braniti nekog igraca ovako. Zasto ? Jamaka niko nije branio iako je uvijek srcem igrao za Zelju. Svi su pljuvali po njemu i sad isto rade, ali je pokazao kako se "zacepe" usta.
Svi imaju oci i mogu napisati sta misle. Ovdje 99% posto ljudi pise da je Adilovic krampa, da ne zna primiti loptu, da ne zna dodati, osim slucajno (moja greska).
Osim Zeljiniih navijaca, oni koji tek onako prate fudbal 99,99% ih misli da je Adilovic krampa.
Nisu ovo urodjenici ovo je sve doslo iz krajne i knina vjeruj.111 je napisao/la:Prvo je bilo štampanje letaka za zviždanje na intoniranje himne, zatim otvaranje kapija za ulijetanje navijaca i kamenovanje gostiju, pa je onda bilo kamenovanje sudija, pa sad bacanje lopte u terennacisticko navijanje i ne treba pominjati, a na Koševu zbog zastave sa ljiljanima prekida utakmica....šta je slijedece iz repertoara urođenika iz BL
![]()
Kaže Dino da je tamo nemoguce normalno igrati...naprosto, nenormalna sredina
nepada iver daleko od klade.Ti mislis da je suko bolji od njih.AlemC85 je napisao/la:Đurbuzoviću kapa dolje, za ovaj intervju, gdje je ukazao na primitivizam kobajagi navijača Borca, dok ovi k.onji iz BHT-a ništa ne znaju...Šuko kaže ne zna na šta je mislio?Ubij se bolan...
I naravno kao takav on je Bog(mislim na menadjera) i mi "smrtnici" ne smijemo vjerovati svojim ocima. Boze sacuvaj da se i pomisli nesto takvo. Konstantno spominjes jednu stvar a to je statiska, u koju svi imamo uvid ali i dalje mislimo da je krampa. Samo mi odgovori je li mislis da ne bi Armin Hodzic, Bajic ili Vernes na njegovom mjestu bili bolji ?aleksandar_veliki je napisao/la:Na vasu srecu, onaj koji se pita, mislim na menadzera, ima suprotno misljenje od vas. Zamisli sta bi bilo da i on tako misli ili pak da slusa glas vas 99 posto fudbalskih strucnjaka.sergejevic je napisao/la:Ovo je jadno i licemjerno braniti nekog igraca ovako. Zasto ? Jamaka niko nije branio iako je uvijek srcem igrao za Zelju. Svi su pljuvali po njemu i sad isto rade, ali je pokazao kako se "zacepe" usta.
Svi imaju oci i mogu napisati sta misle. Ovdje 99% posto ljudi pise da je Adilovic krampa, da ne zna primiti loptu, da ne zna dodati, osim slucajno (moja greska).
Osim Zeljiniih navijaca, oni koji tek onako prate fudbal 99,99% ih misli da je Adilovic krampa.