FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 17 avg 2013, 23:21

Meni samo ni kod Amara ni kod Dine nije jasno zasto ovako kasno prave trecu izmjenu. Znaci kada god ganjamo rezultat oni izmjenu prave oko 85. minute :?

Svraku na posudbu u Travnik pola sezone da se dozove ! ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2013, 23:21

mislim da niko racionalan i ne traži opravdanje za poraz. nismo znali pogoditi i to je to. ali tretman non-stop četničkog orgijanja u banja luci i povremenih manjih incidenata kod nas jednostavno nije isti i to se treba stalno spominjati. tu ne treba tražiti opravdanje što nismo zabili, to su različite stvari i to se ne odražava direktno na teren, ali takvo je vrijeme da četništvo prolazi, a zastava koja je visila u UN ne prolazi. ako se izvineš đuri on će ti oprostiti što te tukao...
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 17 avg 2013, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 avg 2013, 23:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Ma nije mi jasno kako ga jos uvijek mogu braniti.Hvala njemu za golove ali lik je krampa zesca a to najbolje pokazuje cinjenica da ga ne mozemo nikome prodati.
A inace se otimaju evropski velikani za Zeljine igrace, eno svaku polusezonu prodaje se po jedno devet komada. Lik je krampa jer je furka govoriti da je on krampa. Statistika ne laze, a ovi su mi najbolji koji govore lako je postaviti glavu, nogu, pa sto drugi mnogo manje od njega postavljaju. I Darko Pancev je postavljao, pa je i on krampa. Ima li vas koji se sjecaju Panceva?
Pancev zavrsi u interu samo ne znam gdje ce adilovic heeh.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 17 avg 2013, 23:22

Moje mišljenje:

Hadžić,Urdinov,Kerla,Zeljković,Stanić,Tomić,Jamak,Bučan,Bajić,Hodžić,Adilović!

Najbolja trenutno postava!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 avg 2013, 23:24

Jao ace I komentara.drag si mi lik majkemi,ali nemoj srat da ti ovako kazem otvoreno.sjecam se kad si I sam pricao protiv adila I njegovog odnosa,pa tu su bili I stanic,svraka.I jamak,kako sad odjednom ta prica.
Jesi postao haver sa njim,ili gledajuci adilovica zaglupljujemo kolektivno.
Ako ti nije mjerilo gledati druge ,pa vidjet sta radi dobar igrac,onda uzmi ti aco loptu pa pokusaj smirit je,odigrat proci nekog,ako ti uspije bar koji put,znaci da imas nekog slifa,ako ti ne uspijee znaci da si adilovic.
Halali brate ,ali iznervira me sa adilom I komentarom pravo
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2013, 23:28

da adilović igra kao što je igrao do prije četiri-pet mjeseci niko A ne bi rekao i sigurno bi bio među omiljenijim igračima. nije on ovakvom igrom zabio tih 40ak golova, igrao je mnogo bolje i vidjeli smo da može mnogo bolje.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 17 avg 2013, 23:28

Ovo je jadno i licemjerno braniti nekog igraca ovako. Zasto ? Jamaka niko nije branio iako je uvijek srcem igrao za Zelju. Svi su pljuvali po njemu i sad isto rade, ali je pokazao kako se "zacepe" usta.
Svi imaju oci i mogu napisati sta misle. Ovdje 99% posto ljudi pise da je Adilovic krampa, da ne zna primiti loptu, da ne zna dodati, osim slucajno (moja greska).
Osim Zeljiniih navijaca, oni koji tek onako prate fudbal 99,99% ih misli da je Adilovic krampa.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 17 avg 2013, 23:29

Zeljo dobar,cak me iznenadilo koliko dobar.Doduse sa igracem vise ali ih je izdominirao kao Barca svoje protivnike :D Samo brate,onakvi otvoreni sutevi sa 16 metara se ne smiju masit,hajd dobro jedan ali masa.I sta je ono,sudija pokaze aut za Zelju igraci i navijaci Borca zagalame na njega i on promijeni odluku :lol: Mislio sam da su takve stvari izumrle na nasim pasnjacima.Dalje,izgleda da postaje normalno da rijec balije nije uvredljivo skandiranje a transparent ARBiH jeste,zabrinjavajuce je to.Ako im se podilazi zbog prijetnji o istupanju iz lige,neka istupe.Ono ubacivanje lopte u sred Zeljinog napada je dno dna i samo je vrhunac bezobrazluka.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 17 avg 2013, 23:31

Aco, pitat ću te ponovo, je li ti Adilović platio da ga braniš na forumu?
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 17 avg 2013, 23:32

Uglavnom,Zeljo ni ove godine nema ozbiljnog konkurenta za titulu,to je vec sada jasno kao dan.

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 17 avg 2013, 23:32

Hadžić,Škaljić,Kerla,Zeljković,Stanić,Tomić,Jamak,Bučan,Bajić,Hodžić,Selimović!

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 17 avg 2013, 23:34

ma i onaj urdinov,svaka njemu cast za borbenost i pravo mi je postao drag,al realno nije neki kapacitet igraca..
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 17 avg 2013, 23:34

Mi 2 godine frajera uvaljujemo nekom ali niko ga nece, nisu ljudi budale, kakvi minheni kakvi bakaraci

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 17 avg 2013, 23:35

sergejevic je napisao/la:Ovo je jadno i licemjerno braniti nekog igraca ovako. Zasto ? Jamaka niko nije branio iako je uvijek srcem igrao za Zelju. Svi su pljuvali po njemu i sad isto rade, ali je pokazao kako se "zacepe" usta.
Svi imaju oci i mogu napisati sta misle. Ovdje 99% posto ljudi pise da je Adilovic krampa, da ne zna primiti loptu, da ne zna dodati, osim slucajno (moja greska).
Osim Zeljiniih navijaca, oni koji tek onako prate fudbal 99,99% ih misli da je Adilovic krampa.
Na vasu srecu, onaj koji se pita, mislim na menadzea, ima suprotno misljenje od vas. Zamisli sta bi bilo da i on tako misli ili pak da slusa glas vas 99 posto fudbalskih strucnjaka.
Siguran sam da ne slusa ni tebe kao ni ostale jer i on sam jedva ceka da ga proda. Ovaj nece produziti ugovor, otici ce na kraju bez marke u Celik.
Zadnja izmjena: EuroSport, dana/u 17 avg 2013, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 17 avg 2013, 23:36

Prvo je bilo štampanje letaka za zviždanje na intoniranje himne, zatim otvaranje kapija za ulijetanje navijaca i kamenovanje gostiju, pa je onda bilo kamenovanje sudija, pa sad bacanje lopte u teren :lol: nacisticko navijanje i ne treba pominjati, a na Koševu zbog zastave sa ljiljanima prekida utakmica....šta je slijedece iz repertoara urođenika iz BL :?:

Kaže Dino da je tamo nemoguce normalno igrati...naprosto, nenormalna sredina

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 avg 2013, 23:38

111 je napisao/la:Prvo je bilo štampanje letaka za zviždanje na intoniranje himne, zatim otvaranje kapija za ulijetanje navijaca i kamenovanje gostiju, pa je onda bilo kamenovanje sudija, pa sad bacanje lopte u teren :lol: nacisticko navijanje i ne treba pominjati, a na Koševu zbog zastave sa ljiljanima prekida utakmica....šta je slijedece iz repertoara urođenika iz BL :?:

Kaže Dino da je tamo nemoguce normalno igrati...naprosto, nenormalna sredina
Nisu ovo urodjenici ovo je sve doslo iz krajne i knina vjeruj.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 17 avg 2013, 23:39

AlemC85 je napisao/la:Đurbuzoviću kapa dolje, za ovaj intervju, gdje je ukazao na primitivizam kobajagi navijača Borca, dok ovi k.onji iz BHT-a ništa ne znaju...Šuko kaže ne zna na šta je mislio? :roll: Ubij se bolan... :oops:
nepada iver daleko od klade.Ti mislis da je suko bolji od njih.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 17 avg 2013, 23:39

sergejevic je napisao/la:Ovo je jadno i licemjerno braniti nekog igraca ovako. Zasto ? Jamaka niko nije branio iako je uvijek srcem igrao za Zelju. Svi su pljuvali po njemu i sad isto rade, ali je pokazao kako se "zacepe" usta.
Na vasu srecu, onaj koji se pita, mislim na menadzera, ima suprotno misljenje od vas. Zamisli sta bi bilo da i on tako misli ili pak da slusa glas vas 99 posto fudbalskih strucnjaka.
I naravno kao takav on je Bog(mislim na menadjera) i mi "smrtnici" ne smijemo vjerovati svojim ocima. Boze sacuvaj da se i pomisli nesto takvo. Konstantno spominjes jednu stvar a to je statiska, u koju svi imamo uvid ali i dalje mislimo da je krampa. Samo mi odgovori je li mislis da ne bi Armin Hodzic, Bajic ili Vernes na njegovom mjestu bili bolji ?

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 17 avg 2013, 23:44

Ne mozes uporedivati tu trojicu igraca sa ovim jer ovaj je krampa, da si ga uporedio s Melunovicem moglo bi se diskutovati, ali samo statisticki.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2013, 23:45

a jel ti aleksandre stvarno misliš da amar sada, u ovom trenutku ne bi bio presretan da tušne adilovića za neku solidnu cifru ili nas ložiš? :mrgreen: nego je momak u kritičnoj formi i ne može dobiti lovu koliku hoće i koliko su on i klub uložili u njega.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], elSaik, Google Adsense [Bot], Proximic i 34 gosta.