Sergej Barbarez

Legenda_BiH
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez

Post Postao/la Legenda_BiH » 14 dec 2009, 23:45

nime_tm87 je napisao/la:Saša Papac se vraća u reprezentaciju ;)

AL' nemojzte se puno radovat jer je izvor novine San :mrgreen: :mrgreen:

Jaooooo to bi nam bilo super! Jos i Braco i imamo extra ekipu!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 14 dec 2009, 23:54

Citizen-X je napisao/la:Salu na stranu ja sam za Barbareza koliko i protiv. Ruinirace svoj ugled medju ljudima kad savije ledja cmarovima iz saveza - a to je 100%.

Kad su svi eksperimentisali na repki od raznih papsona do papsoncica koji su je ostavljali na cjedilu do papsona iz saveza ja bih drage volje dozvolio da u eksperimentu pogrijesi jedan od priznatih svjetskih fudbalera i patriota.

Problem je sto ce Savez ponovo da opere ruke i zagarantuje sebi vlastiti mandat sa Sergejom Barbarezom.
Sada vise nisu u pitanju zarade dolara u prijateljskim utakmicama sad im je u cilju da ocuvaju fotelje i "dajstadas" situacija je upravo u toku.

I tako se namece zakljucak unaprijed da je Barbarez samo "novo meso" za smirivanje tenzija papsonima iz Saveza koji vise veze sa kafanom i djevojcicama imaju nego sa fudbalom i biznisom. Barbarez vezama, novcem i utjecajem moze da unisti postojecu garnituru čmarova iz Saveza samo kad bi htio.

Ne bih htio da budem sitnicav i da glumim Agatu Kristi - medjutim ako je tacna izjava da "neke stvari sa Savezom treba ostaviti iza" namece se zakljucak da mu je stolica kao stolica selektora jako privlacna pa bi eto ako moze ikako da se pospe pepelom - sto mi nE/Ikako ne ide u ushi od strane njega.

U situaciji u kojoj je narod BIH, fudbaleri, fudbal, FIFA, premijer liga, kladionicarsko-politicka namjestanja rezultata, pozicija, bodova, sudija obican narod zaista nema sta da trazi - drzava u politickom i ekonomskom smislu vapi za revolucijom i demonstracijom sile da pokaze vlastodrscima sta moze da im se desi ako ne rade za narod - medjutim toga nema. Od vaginalnog naroda moze samo ostat qrac od Saveza kao sto je i sad.

Tuzno je ali bi reprezentaciji kao trener najvise odgovarao Naser Oric - njega bi se bojao i Savez i igraci - tako da bi konacno moc dobila mjesta tamo gdje treba.

Tako da je radovanje unaprijed, iz moje perspektive - uzaludno.

Cirkus se ponovo krece.
Zivi bili pa vidjeli.
I meni je to non stop u glavi.Ali,opet tjesi me upravo sto kazes: "Sada vise nisu u pitanju zarade dolara u prijateljskim utakmicama sad im je u cilju da ocuvaju fotelje i "dajstadas" situacija je upravo u toku".Pa tako vjerovatno nece toliko zezati Barbareza.Nisu vise u situaciji da otpustaju kako hoce

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 16 dec 2009, 09:17

samo da čestitam Sergeju na izboru za selektora,nije još zvanično al biće u naredna tri dana :!: :!: :!:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 dec 2009, 12:22

Pravi covjek za posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 16 dec 2009, 16:08

Ne pricajte bljuvotine za papca i hasana.Ko god da dodje za selektora,ja ne zelim da te dvije izdajice budu u repki!!!U najtezim trenutcima su ostavili BiH na cjedilu,i sad ih opet treba moliti,ma daj!Pogotovo papac,igrao je dok je bio totalni anonimus,a cim je potpisao za rangers,napravio veliki ugovor i ne zanima ga vise reprezentacija...
Rotor Volgograd...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 dec 2009, 16:11

hroni je napisao/la:samo da čestitam Sergeju na izboru za selektora,nije još zvanično al biće u naredna tri dana :!: :!: :!:

"Konačan stav po pitanju selektora imat ćemo 25. decembra kada ćemo na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza RS otvoriti i tu temu. Za sada smo stajališta da selektor reprezentacije ne može biti niko od onih koji su učestvovali u utakmici Kodro, Bola i prijatelji dok je naša reprezentacija igrala susret sa Azerbajdžanom u Zenici", rekao je za SportSport.ba Generalni sekretar Fudbalskog saveza RS, Rodoljub Petković.

Sto znaci da Barba otpada :?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 dec 2009, 16:12

I dje se covjek nece izivcirat kad ovo cuje.Kako mi ovi iz RS-a idu na zivce mamu im ****
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 16 dec 2009, 16:14

Kad treba kontrirat ,onda je njihova reprezentacija. A kad igramo protiv nekoga,svi protiv BiH navijaju.
Majku im...
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 dec 2009, 16:22

Ma promjenit ce oni misljenje, samo polahko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 dec 2009, 16:26

sto znaci da oni sebi prave da im bude dobro a ne da reprezentacija bude dobra...dobit ce samo bojkot opet i gledat ce reprizu azerbejdzana
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 dec 2009, 16:39

Cartman je napisao/la:Ma promjenit ce oni misljenje, samo polahko.
Vuk dlaku mijenja ali cud nikada :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 dec 2009, 16:57

Ili jednostavno receno srbi nece Barbareza za selektora :?

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 17 dec 2009, 00:14

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 dec 2009, 07:26

Mandrak je napisao/la:Ili jednostavno receno srbi nece Barbareza za selektora :?
ko im j... mamu :!: hoće hoće :evil: :!:

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 17 dec 2009, 08:14

Ovaj Rodoljub bi trebo prije da ganja karte za JAR jer njegova reprezentacija mutitanih orlova igra tamo. Nek se ostavi reprezentacije BiH onima kojima je istinski stalo do nje.

PS. Kako se moze doci do broja telefona ovog Rodoljuba da mu pozdravim familiju?

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 17 dec 2009, 14:22

jbg kolko ja znam da se braco nemoze vratiti u repku jer se odrekao naseg drzavljanstva da bio dobio njemacko,tako sam sluso kad je ciro govorio..............
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 dec 2009, 15:50

-Barcelona- je napisao/la:jbg kolko ja znam da se braco nemoze vratiti u repku jer se odrekao naseg drzavljanstva da bio dobio njemacko,tako sam sluso kad je ciro govorio..............

:lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Hasrett
Kontakt:

Post Postao/la Hasrett » 17 dec 2009, 16:04

RS se buni i nezele Sergeja, jer znaju da ce Sergej spojiti sve navijace i igrace i da ce BIH uspjeti da se plasira na EP.

Eh to negodi ljudima iz "RSa" jer su oni neprijatelji Bosne i Hercegovine.
Oni zele mrznju i podjelu drzave kao i naroda..

Zato se oni bune za Sergeja..

SERGEJ ce biti novi selektor i BIH ce otici na EP a posle toga ce se RS izbrisati.
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 18 dec 2009, 02:46

Hasrett je napisao/la:RS se buni i nezele Sergeja, jer znaju da ce Sergej spojiti sve navijace i igrace i da ce BIH uspjeti da se plasira na EP.

SERGEJ ce biti novi selektor i BIH ce otici na EP a posle toga ce se RS izbrisati.
Potpisujem!!!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 dec 2009, 09:50

Hasrett je napisao/la:RS se buni i nezele Sergeja, jer znaju da ce Sergej spojiti sve navijace i igrace i da ce BIH uspjeti da se plasira na EP.

Rs takozvana crvena linija nepostoji ;)

[youtube][/youtube]

video pokrenuti od 3:52 :mrgreen: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.