FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dzelo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dzelo » 17 avg 2013, 22:52

trebamo biti realni i priznati da imamo dosta igraca koji ne zasluzuje da igraju u ekipi koja se bori za titulu. Selimovic,Čolic,Adilovic pa njima treba trazit druge pozicije,ljudi jednostavno ne znaju. Ovo je trebalo glat dobit veceras pa nek dobacuju sta hoce,nek ubacuju lopte,al mi nemamo realizacije. Jamak svaka cast majsore.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 avg 2013, 22:52

Samo se pitam kakav strateg, pshiholog i pedagog moze da bude ovaj gospodin DIno. Covjek vise lici na neskolovanog pijacar i taksistu. Mase rukama i prica , klip za yutuba. U biti je bio u pravu samo nije bilo ni vrijeme ni mjesto a pogotovo nacin :lol: . Ne dolikuje pedigreu kluba. Gledam fudbal 30 godina al ono ubacivanje lopte jos nisam vidio nigdje FUJ. Napuhana nacionalisicka atmosfera u kojoj igraci Zelje kao bubice , a nisu jedini i nasi isto kao cepicki igraju tamo.

Joj Adilovica, udju ona dva malca i odma vidis primanje lopte okret sut . Kontrola , balans , skola ... Sve sto krampa nema.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 17 avg 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 17 avg 2013, 22:53

ja nisam ni znao da igra svraka dok ga dino nije izveo u 87 min
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 avg 2013, 22:55

Ono je selimovic morao dati kad je natrkao na unaj ubacaj,znaci MORAO.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 avg 2013, 22:56

Vala bas Kerla je opasno naograjisao da mu nijedan hodza ne moze pomoci... branio sam ga haj kontam dozvace se frajer sve gori i gori... nema mozga u onoj glavi ni grama, a Urdinov je dobar al kad se frajer uzme namjestat na onu lijevu mene sve hastra kad mu lopta naleti na desnu ima frajer samo jednu nogu jedva čekam Kvesu i Zolu ;) A sad ce i Skalja se vratit polako dobro je ovo
Idemo sad natrpat radnika, al natrpat sa bajicem i hodzicem u ekipi
Mali Enis Sadikovic ima potencijal, al Dino DINOOO gdje ces njega na zadnjeg veznog frajer je čisto krilo... da je Dadu postavio bilo bi drugačije
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 17 avg 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 17 avg 2013, 22:57

Jednu pogodio,dvije koje je morao dati fulio lik nema trzaj glavom ali i takav je nas najbolji centarfor od osimove ere!
AMAR OSIM!!!

RedBlue
Kontakt:

Re: $: FK Željezničar

Post Postao/la RedBlue » 17 avg 2013, 22:58

Vi ste **** od ekipe, mi se raspadamo i čitavo poluvrijeme igramo sa čovjekom manje i opet ništa. Ni sudija ne pomaže sa onim nabacivanjima oko 16. Svira i najmanje guranje a na drugoj strani Kerla satra Stokića i ništa.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 17 avg 2013, 22:58

aleksandar_veliki je napisao/la:Adilovic opet zacepio usta poznavaocima fudbalske igre. Pogodak kakav Željini spicevi nisu dali 10 godina. Samo lagano majstore, a ove sto te prozivaju usutkaj i u narednom meču.
Ne znam je li to ironija ili ne, ali moram da odgovorim jer sam razocaran.
Napisao sam na poluvremenu i da da 4 gola on ostaje krampa. Nije bitno ja sam ga podrzavao do Plzena iako sam znao kakav je, jer sam pratio Zelju, ali dok on igra nema sanse da ja odem. Imam i godisnju i clansku, nije mi zao samo napominjem, jer volim Zelju i to je sto mogu da uradim, ali nisam budala da se patim i nerviram gledajuci onu krampu.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 17 avg 2013, 22:59

csh je napisao/la:Jednu pogodio,dvije koje je morao dati fulio lik nema trzaj glavom ali i takav je nas najbolji centarfor od osimove ere!
Jeste statisticki najbolji, dok je po kvalitetu u rangu sa Ramicem, Melunovicem.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 17 avg 2013, 22:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Adilovic opet zacepio usta poznavaocima fudbalske igre. Pogodak kakav Željini spicevi nisu dali 10 godina. Samo lagano majstore, a ove sto te prozivaju usutkaj i u narednom meču.
Od kad ti pratiš napadače Željezničara pa kažeš 10 godina?
Grbavica naš je Hram!!!

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 17 avg 2013, 22:59

RedBlue je napisao/la:Vi ste **** od ekipe, mi se raspadamo i čitavo poluvrijeme igramo sa čovjekom manje i opet ništa. Ni sudija ne pomaže sa onim nabacivanjima oko 16. Svira i najmanje guranje a na drugoj strani Kerla satra Stokića i ništa.
daj ne seri molim te pola oni faulova sto je sviri kerli nisu ni f od faula pogledaj pa ces vidjeti

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 17 avg 2013, 23:00

RedBlue je napisao/la:Vi ste **** od ekipe, mi se raspadamo i čitavo poluvrijeme igramo sa čovjekom manje i opet ništa. Ni sudija ne pomaže sa onim nabacivanjima oko 16. Svira i najmanje guranje a na drugoj strani Kerla satra Stokića i ništa.
:*

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 avg 2013, 23:01

Sta vam je ba, ko da smo na nesto drugo navikli iz BL. Losi smo, a mozemo bolje. Nasi imaju taj neki pocjenjivacki stav prema ostalim ekipama, kontaju lahko oce.
Ili nasi igraci ne jeb.u Dinu 5% ili je Dino preblag.
NO PYRO NO PARTY

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 17 avg 2013, 23:01

Moze neko pricat sta hoce, adilovic uopste ne poznaje elemente fudbalske igre, i kao takav mi boljeg nemamo sto rece covjek. ALI pored gola je imao 2 sto posto sanse, al inace trzaj glavom iz mjesta mu je "jaca" strana, isti slucaj bio i protiv plzena sa metar lik puca glavom jedva do gola lopta dodje.

Samo mu hvala za go protiv Slavije

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 17 avg 2013, 23:01

Upravu si buraz onakvom borcu smo petaka trebali utrpat u drugom poluvremenu ljudi nemogu hodat!
AMAR OSIM!!!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 17 avg 2013, 23:02

Jesi moderator al ne se*i, u gradačcu nije mogo meda.!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 avg 2013, 23:02

Buu je napisao/la:Sta vam je ba, ko da smo na nesto drugo navikli iz BL. Losi smo, a mozemo bolje. Nasi imaju taj neki pocjenjivacki stav prema ostalim ekipama, kontaju lahko oce.
Ili nasi igraci ne jeb.u Dinu 5% ili je Dino preblag.
Vraca se ŠEF protiv radnika

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 avg 2013, 23:03

roleeee je napisao/la:
daj ne seri molim te pola oni faulova sto je sviri kerli nisu ni f od faula pogledaj pa ces vidjeti
Obojica malo kenjate. Utakmica je bila fantasticno vodjena od strane sudija. Glavni je drzao isti kriterij od pocetka do kraja. Dugo nisam gledao bolje sudjenje u PL. Bile su mozda dvije greske i to ono kada je Adilovic bio u offsideu, ali svakako nije mogao do lopte. Druge se ne sjecam, ali eto ostavljam prostora da se mogla desiti. Utakmica je bila prava fudbalska ljepotica, pa cak i za bolje fudbalske prilike od nase lige. Pricanje o sudjenju jednostavno nema mjesta za vecerasnju utakmicu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 avg 2013, 23:05

HAHAHA :lol: :lol: i corava koka ubode zrno
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 17 avg 2013, 23:06

Aco, je li to Adilović platio da ga braniš po forumu?
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Laudrup, seha77 i 50 gostiju.