Znamo mi veoma dobro kakva je atmosfera, ali ocigledno da ti veceras blistas od srece, jer ti je Zeljo rak-rana.hordass89 je napisao/la:Takva atmosfera je vec godinama u Banja Luci. Medutim kad se pobjedjivalo u Banja Luci niko nije pricao o atmosferi. Zar to nije malo licemjerno. U svakom slucaju na savezu je da sankcionise sve greske u organizacji kao i skandiranja sa tribina.DzoleZeljo je napisao/la:Vidi nesto, nemoj da skreces sa teme. SUDENJE JE BILO NAJBOLJE DO SADA, i NADAM SE DA CE NAM OVAJ ISTI SUDIJA SUDITI STO VISE UTAKMICA.hordass89 je napisao/la:Nikako mi nije jasna ova izjava na kraju utakmice. Prilicno primitivno je to izgledalo. To je ona stara bosanska kad se gubi svi su ostali krivi a samo on nije. Zeljo je imao sasvim korektno sudjenje za nase uslove.
Dino je istakao cjelokupnu atmosferu, koje je bila jako negativna. Ajde nije problem publika jer smo se svi odavno adaptirali na iste, vec su problem sudionici igre (prvenstveno klupa borca, kao i ona djeca sa loptom). Do jucer smo mislili da je problem ostao jos samo na tribinama, ali izgleda Banja Luka postala jos primitivno ili koridno igraliste....
Ocekujjem zaista drakonske kazne za Borac jer su iskljucivo SUDIONICI IGRE, kako pasivni tako i aktivni remetili ili ometali protivnicke igrace, kako indirektno tako i direktno.
Nije problem u tim primitivnim navijacima, koje je politika instalirala na ono radi sto radi, vec je problem u samim akterima, koji svojim ponasanjem ometaju normalan tok utakmice. Ja koliko znam, sto se Grbavice tice, oni su uvijek imali fer-play...

EDIT: Jos sam zaboravio napomenuti. Publiku ne mozes mijenjati, mozes ih samo upozoravati i upozoravati, to nekada urodi plodom, nekada ne. U ovom nasem primjeru nece nikada, jer nekome upravo ovo ovako odgovara. Ali sudionike same igre mozes debelo nauciti pameti, jer ako oni ne znaju pravila, onda trebaju biti odstranjeni od iste.