Ovisi šta podrazumijevaš pod socijalnim slučajem, ali to ti je otprilike svaki igrač ŽELJE koji mora da izdržava porodicu, a koji nije riješio egzistenciju. Ne pomaže ni kad su pred kraj karijere, osim ako imaju kakav fakultet. Mulalić nema.pile87 je napisao/la:O mnogo toga mozes pisati ali nemoj o Mulalicu i prici kako je on sad skoro pa socijali slucaj, helem poznajem covjeka jako dobro, pa ako hoces i Elviru zenu mu i mogu ti reci da nije istina to sto pricas.Dobro sve da ja grijesim o prelasku naseg igraca u neki klub u nasoj lizi, obijasni zasto smo mi platili 30 000 za Viscu kad se ne mora platiti?Uostalom vidim da znas situaciju oko Coce pa obecao mu je da ce mu zagrcat zivot, cini mi se i da hoce, da Coca vrijedi toliko koliko on misli da vrijedi 100 000 je **** lova za jednog dobrog fudbalera i sve jedan ozbiljni klub bi platio u cemu je problem.Da mu je prosla foluska sa Hasagicem mi bi sad prodavali igrace redovno po milion uostalom otjeralo ga sto on kaze iz kluba pa mu je to dosao ko nedovrsen posao...Nije nase da vodimo politiku kluba i onako ce mo doci na gotovo, mi mozemo nekog igraca gotiviti ili ne ali Zeljin interes iznad Amra i Coce.Željovac je napisao/la:Pa stvar je u tome što Amar i ne želi baš da prodaje igrače. Bar ne ni za blizu one cifre koju su drugi klubovi spremni ponuditi. Već je ranije odbio ponudu za Cocu, kao i sve vraijante za prodaju Bekrića, a proslavio se odbijajući milion za Hasagića od kojeg smo na kraju i tužbu ispušili(oko 100.000 KM čini mi se). Upropastio je haman i život Mulaliću za kojeg je svojevremeno odbio ponudu iz Ukrajine kojom bio ovaj riješio egzistenciju, a sad je skoro pa socijalni slučaj.TheManiacs je napisao/la:Htio sam reći da je produžio ugovor sa Željom
i da ga željo proda mogo bih i on a i Željo vise Zaradit .
Višću smo platili toliko jer mu je to bio prvi profesionalni ugovor. U Budućnosti je imao amaterski. Imaš i za to cjenovnik na stranici saveza.
Ovo za 100.000 nisam tačno skontao na šta misliš.
Elem, vrlo si subjektivan što se Amara tiče dok ideš dotle da opravdavaš i Lazara kao pojačanje. A da ne spominjem ovo sa zagorčavanjem života. Da i to vidiš kao nešto normalno i čemu se maltene raduješ.
Pazi ovo, ŽELJO može da dobije sljedeće, 50.000 Eura od Panioniosa, 45.000 KM Cocinog oprosta dugova, 10% od narednog transfera, pa možda čak i 20.000 Eura od Cocinog ugovora sa Panioniosom. Da ne spominjem buduća plaćanja ŽELJI od mogućih transfera po osnovu solidarnosti.
U najgorem slučaju po Cocu, odradi godinu i po' recimo u Olimpiku ili Veležu(ako ne uspije opcija sa posudbom Panioniosu) i onda se sa 23 godine bez ikakvih naknada proda. Amar i ostali nafurani zlobnici mogu da ga za kitu povuku. I to ako im dozvoli! Bolje mu je da se brine da nam ŽELJO 3 pasa uveže i da nam nije Nijaz najbolji igrač.