Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjanic igrac

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ne znam sta je sa njim u zadnje vrijeme na trenutke bljesne a onda se samo odjednom izgubi u utakmici ,znamo da ima talenat i kvalitet ali nije nesto u zadnje vrijeme ,ko zna da nije zaljubljen 
Fordinjo je napisao/la:Ne znam sta je sa njim u zadnje vrijeme na trenutke bljesne a onda se samo odjednom izgubi u utakmici ,znamo da ima talenat i kvalitet ali nije nesto u zadnje vrijeme ,ko zna da nije zaljubljen

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma Pjanic kad god se igra domaca tekma dodje koji dan prije kod svoje nenuske(inace moje tetke
) i napuca se sirnice,bureka,kajmaka,sira,gurabija i malo oteza
vjerovatno je to uzrok.
Treba mu Sajo to zabranit.
A salu na stranu Pjanke ima talenta i dosta mjesta za napredovanje,najveci problem u svemu tome jeste da je nekako hafifan i da ima dosta oscilacija u igri. Mislim da je najkonstantniji bio u vrijeme kad je igro za Lyon kad je bljesnuo u LP,
Nadam se da ce Pjanke da se pronadje u ovoj sezoni kako u Romi tako i u repki.
Treba mu Sajo to zabranit.
A salu na stranu Pjanke ima talenta i dosta mjesta za napredovanje,najveci problem u svemu tome jeste da je nekako hafifan i da ima dosta oscilacija u igri. Mislim da je najkonstantniji bio u vrijeme kad je igro za Lyon kad je bljesnuo u LP,
Nadam se da ce Pjanke da se pronadje u ovoj sezoni kako u Romi tako i u repki.
I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
jes' da lupaju gluposti, ali Man Utd treba veznjak 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ternana-Roma live
0:1 za Romu trenutno, Balzaretti strijelac, Pjanic asistirao
Ternana-Roma live
0:1 za Romu trenutno, Balzaretti strijelac, Pjanic asistirao
kad ima protiv sebe ozbiljnog fubdbalera pjana niej bas tako dominatan i primjetan,al sto jest jest majstor jer protiv litvanaca,estonaca,luxemburzana,i slovenaca,i jos uvjek daleko od samog vrha medju veznjacima
- DonCorleone
- Kontakt:
To prije vazi za Misimovica nego za Pjanica, jer Pjanic svake nedelje u Italiji igra protiv top igraca.ciza je napisao/la:kad ima protiv sebe ozbiljnog fubdbalera pjana niej bas tako dominatan i primjetan,al sto jest jest majstor jer protiv litvanaca,estonaca,luxemburzana,i slovenaca,i jos uvjek daleko od samog vrha medju veznjacima
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
ma da hoce on preci u MU a ostalo cemo lako 
- Cautinho
- Kontakt:
Da je njemu da bar ode iz Rome,United je nekako veliki zalogaj.
Da hoce u Bundesligu.negdje,
Da hoce u Bundesligu.negdje,
Keep walking.
Ostace vjeciti talenat,mogo al nije.
Je l' to ovaj malac ?

totenhem ga nije ni trazio
mislim da bi ovo mogla biti prelomna sezona za Mireta kad je u pitanju da l' će postati vrhunski ili ostati odličan igrač .. ipak će mu uskoro 24 godine, nema smisla i dalje forsirati priču da je (vječiti) talenat .. kad je već odlučio ostati u Romi, očekujem da odigra odličnu sezonu i bude prodat u neki veliki i(li) ambiciozni klub, ništa manje od Arsenala
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- NoName
- Kontakt:
A Arsenal nam je vrlo ambiciozan ovih godinaJTS je napisao/la:mislim da bi ovo mogla biti prelomna sezona za Mireta kad je u pitanju da l' će postati vrhunski ili ostati odličan igrač .. ipak će mu uskoro 24 godine, nema smisla i dalje forsirati priču da je (vječiti) talenat .. kad je već odlučio ostati u Romi, očekujem da odigra odličnu sezonu i bude prodat u neki veliki i(li) ambiciozni klub, ništa manje od Arsenala
Ipak, nadam se da ce se pojacati a da ce Mire biti jedno od tih pojacanja.
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Arsenal više gledam kao veliki klub što i jesu normalno, nego kao "ambiciozni"
Barca, Real, Man Utd, Man City, Chelsea, Arsenal, Bayern, Juve, PSG .. ništa ispod ovih klubova
Milan i Inter nemaju baš neku svijetlu budućnost kako stvari stoje .. u Tottenham, Dortmund, itd, nikako ne bih volio da ode naredne sezone, jer je za tako nešto bila prilika ova sezona
uglavom, ovo mora biti sezona gdje će konačno sazrijeti i afirmisati se kao vrhunski igrač .. ipak, uz Strootmana i De Rossija, kao i Rudija Garciju koji je dobar trener, vjerujem da će to i uspjeti
Milan i Inter nemaju baš neku svijetlu budućnost kako stvari stoje .. u Tottenham, Dortmund, itd, nikako ne bih volio da ode naredne sezone, jer je za tako nešto bila prilika ova sezona
uglavom, ovo mora biti sezona gdje će konačno sazrijeti i afirmisati se kao vrhunski igrač .. ipak, uz Strootmana i De Rossija, kao i Rudija Garciju koji je dobar trener, vjerujem da će to i uspjeti
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Evo već godinama je svaka sezona za njega prelomna, ali još ništa se ne lomi. Roma mi se nimalo ne sviđa, mnogo turbulencija, veoma teško će on stasati u takvom klubu. Totti je veći od kluba, još uvijek se sve vrti oko njega.JTS je napisao/la:mislim da bi ovo mogla biti prelomna sezona za Mireta
Vidjet ćemo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izgleda da Pjanic nece nigdje iz Rome , mislim da je steta treba da napreduje a vidim kao i Arsenal se raspituje za njega ,jbg mogo bi igrati ligu prvaka a ovako ako ostane u Romi ni LC ni europa liga samo prvenstvene , steta stvarno , nadam se iskreno da ce preci u neki veci klub uskoro.....
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ja vam kazem, njegov talenat nije u pitanju i njega ne sprijecava da ode iz Rima, vec to sto je slabicak i sto je vjecito povrijeden... Ni jedna ozbiljnija ekipa nece potrosit 15 milja ili vise za igraca koji vjecito propusta trecinu sezone, i kojem plus treba vise utakmica da opet udje u formu. Ako u Ligi Prvaka nisi spreman da igras, puno ces vise kostat ekipi nego u obicnoj sezoni ako propustis utakmicu. Ali Arsenal su ocajni da dovedu nove igrace, pa mozda i bude nesto.
Jedva sam ceko da ga vidim protiv Chelsea prije par sedmica u SAD da se pokaze ekipama EPLa, ali propustio igru radi prehlade. Pa ja, moro je, igro je 3 igre za redom za Romu, ne daj Boze da bi slucajno odigro 4. Lijepo je znat da mu samo nisu kosti i misici slabi, vec i citav organizam i da se prehladi u po ljeta. Bit ce cudo ako mi njega budemo imali za svaku igru u Brazilu, aBd odemo.
Jedva sam ceko da ga vidim protiv Chelsea prije par sedmica u SAD da se pokaze ekipama EPLa, ali propustio igru radi prehlade. Pa ja, moro je, igro je 3 igre za redom za Romu, ne daj Boze da bi slucajno odigro 4. Lijepo je znat da mu samo nisu kosti i misici slabi, vec i citav organizam i da se prehladi u po ljeta. Bit ce cudo ako mi njega budemo imali za svaku igru u Brazilu, aBd odemo.
To je takav tip igrača i vjerovatno da će takav biti cijele karijere?
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, legendarnadruga i 9 gostiju.